שאלון=]

Hip Hop star

New member
שאלון=]

1. שם: 2. גיל: 3. זכר/נקבה: 4. מיקום בארץ: 5. תאריך הלידה: 6. כינוי חיבה: 7. יש חבר/ה ?? 8. רישיון נהיגה ? 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? 11. מה צבע העיניים שלך ? 12. מה צבע העור שלך ? 13. יש לך אח/ות בצבא ? 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? 15. אתה צמחוני/ת ? 16. אתה טבעוני/ת ? 17. קולה ? 18. מים ? 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: 20. על האש ? 21. צמחוני/ת ? 22. חתולים או כלבים ? 23. יש לך בע"ח ? 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? 27. סנפלינג: 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? 29. הצבע השולט בארון שלך: 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? 34. גנבת פעם ? 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? 44. נישקת בחורה ? 45. נישקת בחור ? 46. אתה סטרייט/ית ? 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? 51. שברו לך פעם את הלב ? 52. שברת למישהו פעם את הלב ? 53. בגדו בך? 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? 55. מה היו התוצאות ? 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 59. וחזק פיזית ? 60. וחזק נפשית ? 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר)

My self and i

New member
בלע../images/Emo54.gif

1. שם: שרית. 2. גיל: 13. 3. זכר/נקבה: נקבה. 4. מיקום בארץ: נתניה. 5. תאריך הלידה: 21.11. 6. כינוי חיבה: בטנה, שלית, קציצה, שריתי, שריתוש. 7. יש חבר/ה ?? לא.]; 8. רישיון נהיגה ? חחחחחח, יש עוד זמן. אבל מתה כבר לאחד כזה!!11
9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): פירסינג-4 חורים באוזן ימין+אחד למעלה ובשמאל שלוש חורים. מתכננת לעשות בגבה/באף בעוד כמה שנים. גם איזה קעקוע נחמד
10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? חלק. 11. מה צבע העיניים שלך ? ירוק-חום-דבש. 12. מה צבע העור שלך ? נמ, בין לבן לבין שחום. 13. יש לך אח/ות בצבא ? לא. 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילונית. 15. אתה צמחוני/ת ? לא. 16. אתה טבעוני/ת ? לא. 17. קולה ? רק דיאט
18. מים ? רק קפואים
19. אלכוהול שאני אוהב/ת: אין אחד כזה
20. על האש ? שישליקים
21. צמחוני/ת ? הייתה שאלה כזאת
22. חתולים או כלבים ? כלבים. 23. יש לך בע"ח ? לא. 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: הביטלס, בלאק אייד פיס, סימפל פלאן, גרין דיי. 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? שנה שעברה, שיר נולד/פסטיגל נחשב?
26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? שקט. 27. סנפלינג: אולי, אם יהיה לי אומץ. 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? עליתי על רכבת הרים בלונה פארק!!11 שזה הישג מטורף בשבילי ;; 29. הצבע השולט בארון שלך: מעורבב. 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? בר רפאלי?
31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? יהודה לוי
32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? ניקול קידמן נראלי. אורנה בנאי. 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? לא. 34. גנבת פעם ?לא. 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ?לא. 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? 44. נישקת בחורה ? 45. נישקת בחור ? 46. אתה סטרייט/ית ? 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? 51. שברו לך פעם את הלב ? 52. שברת למישהו פעם את הלב ? 53. בגדו בך? 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? 55. מה היו התוצאות ? 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 59. וחזק פיזית ? 60. וחזק נפשית ? 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר)

My self and i

New member
עונה על מה שנשאר../images/Emo54.gif

36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? לא. 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? אמ, כן. 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? להרזות. 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? שיער. 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? ממוות. 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? עצבים מהירים D: 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? שקרנים. 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? כן. 44. נישקת בחורה ? לא צרפות, נשיקה רגילה כזאת בפה באמת או חובה, ובלחי כל הזמן :] 45. נישקת בחור ? כן. 46. אתה סטרייט/ית ? לגמרי :] 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא, ואם כן אז לא בכוונה. 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא. 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? מחכה שיעבור, אבל אם ממש כואב לי אז לוקחת כדור. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? חחחחח קצת P: של אמא. 51. שברו לך פעם את הלב ? כן. 52. שברת למישהו פעם את הלב ? כן, לאחרונה. 53. בגדו בך? לא שידוע לי. 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? רק שזה היה הכרחי. 55. מה היו התוצאות ? לא היו
56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 3. 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? אופנה אלטרנטיבית בעיקר, השיר שלנו, פה, רן דנקר, נינט.. כל מיני. 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 10 59. וחזק פיזית ? 7 60. וחזק נפשית ? 7 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ?
62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ?
מזה אפלטונית? 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? כן. {: לא משנה. 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? כן. 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? בית קומות. ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) מערבבת, ואז אוכלת :]

redot

New member
../images/Emo26.gif

1. שם: טל
2. גיל: כמעט 24
3. זכר/נקבה: זכר
4. מיקום בארץ: ת"א
5. תאריך הלידה: 18.10.82 6. כינוי חיבה: טל, טלטל, טלטול, טלוש, טלטלון, טולטול, טולה
טול 7. יש חבר/ה ?? לא
8. רישיון נהיגה ? לא
9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): יש כמה פיסינגים, קעקעוע אחד, ועוד כמה בדרך....
10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? גלי
11. מה צבע העיניים שלך ? ירוק/כחול
12. מה צבע העור שלך ? אשכנזי שזוף
13. יש לך אח/ות בצבא ? לא
14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילוני
15. אתה צמחוני/ת ? לא
16. אתה טבעוני/ת ? לא
17. קולה ? ממכר
18. מים ? הכי טוב
19. אלכוהול שאני אוהב/ת: אלכוהוליסט אמיתי שותה הכל
20. על האש ? ברור
21. צמחוני/ת ? גם טוב 22. חתולים או כלבים ? גם וגם
23. יש לך בע"ח ? אצל ההורים, כן
24. להקה שאת/ה אוהב/ת: faith no more
25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? אהוד בנאי, לפני כמה ימים
26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? אני רואה כדורגל
27. סנפלינג: אחלה של דבר
28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? קפצתי מקומה שלישית. כאב ברגליים
29. הצבע השולט בארון שלך: שחור
30. מי האשה הכי יפה בעולם ? וואי. שאלה טובה
31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? בראד פיט לא?
32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? רוברט דה נירו
33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? כן. לא מספר
34. גנבת פעם ? כן
35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? כן. הפסקתי לקנות קופסאות. עכשיו זה תלוי, אם אני שותה.
36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? כן. כמה שאפשר. בממוצע פעמיים בשבוע, אולי יותר.
37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? לא
38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? ת'גוף ות'פרצוף
39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? לא יודע.
40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מהחיים שאחרי המוות
41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? עצלנות
42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? צביעות
43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? כן 44. נישקת בחורה ? כן
45. נישקת בחור ? כן
46. אתה סטרייט/ית ? כן
47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? כן. קצת.
48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? כן. לא הרבה.
49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? מחכה שיעבור, או עושה מסאז'
50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אבא
51. שברו לך פעם את הלב ? כן.
52. שברת למישהו פעם את הלב ? כן.
53. בגדו בך? לא שידוע לי.
54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן.
55. מה היו התוצאות ? טרוניות מהבנדם שסיפר לי מה שהבטחתי לו לא לספר
56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 0
57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? הפועל ת"א
58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? תלוי. בממוצע 4
59. וחזק פיזית ? 6-7
60. וחזק נפשית ? 8
61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? לא
62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? לא
63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? כן
64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? לא
65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? קומות, בקומת קרקע.
ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) קודם ת'קצפת ואחרי זה ת'שוקולד

עונה.

1. שם:טל 2. גיל:14 3. זכר/נקבה:נ 4. מיקום בארץ:צפון 5. תאריך הלידה:5 יוני 6. כינוי חיבה: 7. יש חבר/ה ??לא :( 8. רישיון נהיגה ?לא 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון):לא 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ?גלי 11. מה צבע העיניים שלך ?ירוק 12. מה צבע העור שלך ?לבן 13. יש לך אח/ות בצבא ?עוד חודש וחצי יהיה. 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ?חילונית 15. אתה צמחוני/ת ?כן 16. אתה טבעוני/ת ?לא 17. קולה ?כן 18. מים ?ככה 19. אלכוהול שאני אוהב/ת:אמממ 20. על האש ? 21. צמחוני/ת ?כן 22. חתולים או כלבים ?כלבים 23. יש לך בע"ח ?כן 24. להקה שאת/ה אוהב/ת:משינה 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ?לא הייתי.אבל אני אהיה בכפר המוזיקה 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ?צועקים על אהבה\סינרגיה 27. סנפלינג: 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ?חחחח 29. הצבע השולט בארון שלך:שחור 30. מי האשה הכי יפה בעולם ?אממ 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ?אממ 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? יש מלא. 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? 34. גנבת פעם ?כן 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ?מתי שיוצא לי 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ?לא 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ?הרבה 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? ג'וקים 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ?עקשנית 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ?כן 44. נישקת בחורה ?כן 45. נישקת בחור ?כן 46. אתה סטרייט/ית ?כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ?כן 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ?תלוי. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ?אפחד 51. שברו לך פעם את הלב ?כן 52. שברת למישהו פעם את הלב ?כן 53. בגדו בך?לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? 55. מה היו התוצאות ? 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ?4 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ?7 59. וחזק פיזית ? 7 60. וחזק נפשית ?7 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ?הא? 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? לא יודעת 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ?בית פרטי ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) אממ..בהתחלה רק את הקצפת כי אני שונאת את השוקולד. אז אני תמיד קונה מילקי אגוזים

רקפת89

New member
שבוע טוב.

1. שם:רקפת. 2. גיל: 17. 3. זכר/נקבה:נקבה. 4. מיקום בארץ: שפלה. 5. תאריך הלידה: י"א אב תשמ"ט. 12/08/89 6. כינוי חיבה: רקפון.
7. יש חבר/ה ?? לא. 8. רישיון נהיגה ? בדרך...
9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): ח"ו. 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? חלק. 11. מה צבע העיניים שלך ? כחול. 12. מה צבע העור שלך ? בהיר.. 13. יש לך אח/ות בצבא ? כן. 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? דתיה. 15. אתה צמחוני/ת ? כן. 16. אתה טבעוני/ת ? לא. 17. קולה ? לא. 18. מים ? מאד. 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: בעע לא יודעת. 20. על האש ? לא. 21. צמחוני/ת ? כן. 22. חתולים או כלבים ? חתולים. אבל גם כלבים. 23. יש לך בע"ח ? כרגע לא. 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: לא עולה כרגע. 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? בחופש האחרון. 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? Kelly Clarkson - Breakaway 27. סנפלינג: לא עשיתי אף פעם. 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? לא יודעת... לא משהו מיוחד.. :) 29. הצבע השולט בארון שלך: כחול. 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? יש המון.. :) 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? כנ"ל. 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? לא יודעת. אני אוהבת את קיירה נייטלי, ליב טיילר ועוד כמה. 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? אני מניחה שכן.. אולי עברתי באדום פעם אחת.. 34. גנבת פעם ? לא למיטב ידיעתי. 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לא איכסה.. פסיבית כן ... 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? מים. :) 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? כן.. נחמד. 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? חצ'קונים. :) 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? לא יודעת. 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מה'. 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? לא עולה לי עכשיו.. 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ?בעע. 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? לא.. 44. נישקת בחורה ? לא... 45. נישקת בחור ? לא.. 46. אתה סטרייט/ית ? כן. 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? חח מזה השאלות האלה? לא. 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא. 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? לפעמים ככה ולפעמים אחרת. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? של שניהם.. חח 51. שברו לך פעם את הלב ? לא נראה לי. אני סתם בכיינית לפעמים. 52. שברת למישהו פעם את הלב ?לא בכוונה.. 53. בגדו בך? לא. 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? נראה לי שכן.. 55. מה היו התוצאות ? לא זוכרת מקרה כזה אז אין לי מושג. 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 4 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? אני בעיקר קוראת.. 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ?8. 59. וחזק פיזית ? 9. 60. וחזק נפשית ?9. 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? לא. 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? לא. 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? איכס לא. 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? אני בישוב.. :) 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? בית פרטי. ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) חחחחח עם כפית?

moruush

New member
עונה ../images/Emo39.gif

1. שם: מור
2. גיל: 13 ומשהו 3. זכר/נקבה: נקבה 4. מיקום בארץ: ישוב בשרון.. 5. תאריך הלידה: 28.07.93 6. כינוי חיבה: מורי, מורוש ויש עוד.. 7. יש חבר/ה ?? לא כרגע וטוב שכך
8. רישיון נהיגה ? לאאאא.. עוד כמה שנים טובות 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): חורים באוזנין, ועוד כמה שנים בפופיק 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? גלי 11. מה צבע העיניים שלך ? ירוק זית 12. מה צבע העור שלך ? ב-ה-י-ר!
13. יש לך אח/ות בצבא ? 2. 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילונית לגמרי
15. אתה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? פעם בשבוע אולי 18. מים ? תמיד 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: יין לבן
20. על האש ? פרגיות 21. צמחוני/ת ? לא.. כבר שאלתם
22. חתולים או כלבים ? כלבים 23. יש לך בע"ח ? מיליון ארנבות וכמה דגיגונים נחשב? 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: אין 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? ב-30.8 חחחח עם נועם אצל ראאאאבקה
26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? TOXIC 27. סנפלינג:
28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? לא יודעת. אני דיי שפויה
29. הצבע השולט בארון שלך: הכל מהכל 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? מלי לוי 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? מייקלואיס
חחח סתם יש המון 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? ממ לא יודעת לא מבינה בזה חחח 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? לא יודעת 34. גנבת פעם ? אולי ממתקים מהמגירת ממתקים
..שהייתי קטנה 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? ממש לא
36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? כל יום 2 ליטר מים בערך חחח 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? לא
38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? אף ובטן 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? שום דבר. 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מוות. 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? רעשנית, לפעמים מתנשאת
42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? שקרים, וקנאה. 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? האחים שלי שהייתי קטנה.
44. נישקת בחורה ? חברות בלחי חחחחחחחח 45. נישקת בחור ?דההה..
46. אתה סטרייט/ית ? 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? שיחקתי כן, לא בכוונה 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? מעולם לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? לוקחת אדוויל או אקמול 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אבא 51. שברו לך פעם את הלב ? כן 52. שברת למישהו פעם את הלב ? נראה לי שכן. 53. בגדו בך? לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? לצערי הרב כן. אבל ממש מעט 55. מה היו התוצאות ? מן הסתם - ריב. 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 2 או 3 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? מחול, חטיבת ביניים. 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 6 59. וחזק פיזית ? 3 60. וחזק נפשית ?1 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? מה זה אפלטונית? 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? אם רק הייתי יודעת מה זה..
63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? לא 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? חחחח כן :) רצבי המייבש 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? בית פרטי. ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) ; רגיל ונוסטלגי

נושבו

New member
עונה../images/Emo9.gif

1. שם: נועה 2. גיל: 16 עוד 4 חודשים 3. זכר/נקבה:
4. מיקום בארץ: רחובות 5. תאריך הלידה: 8.1.91 6. כינוי חיבה: נוני, נושי, נושבו, נועוש 7. יש חבר/ה
לא 8. רישיון נהיגה
חח הלוואי 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): אין.. אבל אולי אני אעשה בעתיד נזם 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי
גלי 11. מה צבע העיניים שלך
חום 12. מה צבע העור שלך
מוקה 13. יש לך אח/ות בצבא
לא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה
מסורתי/ת
חילוני/ת
דתיה 15. אתה צמחוני/ת
לא 16. אתה טבעוני/ת
לא 17. קולה
קולה לימון:) 18. מים
כן.. 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: קוקטיילים באירועים 20. על האש
כן 21. צמחוני/ת
לא 22. חתולים או כלבים
כלבים 23. יש לך בע"ח
לא
24. להקה שאת/ה אוהב/ת: אוונסנס 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה
חמישי שעבר 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע
אף שיר 27. סנפלינג: מה איתו? 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית
איך היה
חח לא עשיתי שומדבר שהוא עד כדי כך מטורף 29. הצבע השולט בארון שלך: ורוד ותכלת 30. מי האשה הכי יפה בעולם
הכי יפה בעולם?? לא יודעת... אבל נועה תשבי, מלי לוי ואנג'לינה ג'ולי מ-ד-ה-י-מ-ו-ת!!!!!!! 31. מי הגבר הכי יפה בעולם
בראד פיט 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת
אממ כל מיני... 33. עברת פעם על החוק
אם כן אז איך
ברור... חציתי באדום, בכיתה ה' פילחתי מסטיק מקיוסק
34. גנבת פעם
כן.. אבל בקטנה:| 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות
אוייש! בחיים לא בעעע 36. את/ה נוהג/ת לשתות
בדר"כ לא.. באירועים לפעמים אבל לא הרבה 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה
מממ כן 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל
עיניים ירוקות! 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך
האף והרגליים 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת
מוות 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך
אממ שאני ממש רגישה אולי? 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים
צביעות!!!!!!!!!!!!!!!
43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס
ובלי להתחרמן בכלל
דהה 44. נישקת בחורה
בלחי
45. נישקת בחור
בלחי
46. אתה סטרייט/ית
לחלוטין 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר
לא
48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג
לא
49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור
לוקחת כדור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא
אמא 51. שברו לך פעם את הלב
לא 52. שברת למישהו פעם את הלב
אולי 53. בגדו בך
לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר
נראלי שכן.. אבל בדר"כ זה לא קורה 55. מה היו התוצאות
אני לא זוכרת מתי זה קרה.. אני רק מתארת לעצמי שזה קרה מתישהו 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים
סימה 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת
שירלי לילו והאלופה 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון
8 59. וחזק פיזית
6 60. וחזק נפשית
5 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית
לא 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית
לא סגורה על עצמי 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז***
לא
64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך
פחח אין לי בעיה איתו 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי
בית קומות
ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך
מערבבת את הקצפת עם השוקולד ואוכלת

PUZMAK J

New member
תשובות

1. שם: ירון 2. גיל: 16 3. זכר/נקבה: זכר 4. מיקום בארץ: חיפה 5. תאריך הלידה: 27.1.91 6. כינוי חיבה: פוזמק 7. יש חבר/ה ?? יש ויש! 8. רישיון נהיגה ? אןי 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): שני אידסטריאלים, רוק, שני הליקסים, הרחבה, גבה, ספטום ונייפ מתוכנן. 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? חלק/גלי 11. מה צבע העיניים שלך ? אפור- כחול 12. מה צבע העור שלך ? לבן 13. יש לך אח/ות בצבא ? לא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילוני מאמין 15. אתה צמחוני/ת ? נופ 16. אתה טבעוני/ת ? גם לא 17. קולה ? איכסע מוגז 18. מים ? והרבה 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: וודקה וטקילה. 20. על האש ? ובכמויות 21. צמחוני/ת ? כבר שאלת ועניתי בשלילה 22. חתולים או כלבים ? חתולים 23. יש לך בע"ח ?כלב ואוגר 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: guns n' roses 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? לפני חודשיים 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? Hands Of Darkness, של heavenly 27. סנפלינג: ממש כיף 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? תחרות גלגולים על הכביש. היה כיף 29. הצבע השולט בארון שלך: שחור 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? כריסטינה מדיסון 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? איתי פרדלר 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? וודי אלן 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? סחבתי מסטיק מהמכולת בכיתה ג' 34. גנבת פעם ? כנ"ל 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? עישנתי בעבר, היום כבר לא 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? בערך כל שישי 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? אמ... חוץ מהשיער כן. 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? את השיער, ומוסיף לעמצי קצת מסת שירירים 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? את העיניים, והצוואר, ושפת הגוף שלי. 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מהים ומבדידות. 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? עקשנות 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? צביעות ואנוכיות 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? אמ... לא מאז כיתה ו' 44. נישקת בחורה ? נישקתי כמה אפילו 45. נישקת בחור ? כן 46. אתה סטרייט/ית ? אמ... לרוב כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא עשיתי. 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? יצא שבגדתי באחת 7 פעמים, ובאחרות לא בגדתי כלל 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? לוקח כדור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? ילד של עצמי. 51. שברו לך פעם את הלב ? כן 52. שברת למישהו פעם את הלב ?כן 53. בגדו בך? לא שידוע לי 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? לא 55. מה היו התוצאות ? לא קרה 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 3 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? ג'אגלינג וחד אופן, סקרים ושאלונים, פירסינג וקעקועיןם, הומור שחור, ומזג אוויר 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 9 59. וחזק פיזית ? 7 60. וחזק נפשית ?2 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? כן, בהחלט 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ?כן 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? כן, יש בערך 4 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? אמ... אני מניח שכן 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? דו משפחתי ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) קודם הקצפת, ואז השוקולד. בלי לערבב. שאלת מיליון הדולר האמיתית היא איך אתה אוכל את הקרמבו שלך?

Light18m

New member
נו שיהיה

1. שם: אור 2. גיל: 21 3. זכר/נקבה: זכר 4. מיקום בארץ: מרכז 5. תאריך הלידה: 22/1 6. כינוי חיבה: 7. יש חבר/ה ?? לא 8. רישיון נהיגה ? יש 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): שלילי וגם לא בתכנון 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? חלק 11. מה צבע העיניים שלך ? ירוק 12. מה צבע העור שלך ? בהיר 13. יש לך אח/ות בצבא ? לא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילוני 15. אתה צמחוני/ת ? לא וגם לא בתכנון 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? המשקה שבשבילו אני חי 18. מים ? מים 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: בירה 20. על האש ? חיובי 21. צמחוני/ת ? לא 22. חתולים או כלבים ? כלבים 23. יש לך בע"ח ? חתולים 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: אינפקציה 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? הופעה של להקת פיקוד דרום בזמן המלחמה 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? לא מתנגן 27. סנפלינג: חיובי 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? באנג'י בקפריסין. או אולי זה שקפצתי מקומה שניה? איך היה ? כיף 29. הצבע השולט בארון שלך: סגול 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? שלי יחימוביץ' 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? אמא שלי אומרת שאני 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? אריאל קבל 33. עברת פעם על החוק? לא אם כן אז איך ? 34. גנבת פעם ? לא 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? שלילי בזנטי כמה ? 0 36. את/ה נוהג/ת לשתות? פעם ב כמה ? חצי ליטר עד ליטר וחצי 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? כן 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? כלום 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? חפרתם על החיצוניות 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? קהל 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? ביישנות 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? אגואיסטיות 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? לא 44. נישקת בחורה ? כן 45. נישקת בחור ? לא 46. אתה סטרייט/ית ? כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא ולא 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא ולא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? מחכה שיעבור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אבא מת, אז נשאר אמא 51. שברו לך פעם את הלב ? כן 52. שברת למישהו פעם את הלב ? כן לצערי 53. בגדו בך? לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן 55. מה היו התוצאות ? תקופה של ברוגז ואז שולם. 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 4 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? סדירים 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 10 59. וחזק פיזית ? 9 60. וחזק נפשית ? 9 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? לא 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? לא 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? יש הרבה 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? לא 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? פרטי ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) יש לי את הדרך המושלמת לאכול מילקי: קודם קצת קצפת, אח"כ חןפר ואוכל קצת מהשוקולד, ואז מערבב את השוקולד והקצפת שנשארו.

cohenet91

New member
אלה ../images/Emo99.gif

1. שם: ענת. 2. גיל: 15. 3. זכר/נקבה: 4. מיקום בארץ: מרכז. 5. תאריך הלידה: 21/8/91. 6. כינוי חיבה: נתי. 7. יש חבר/ה ?? לא. 8. רישיון נהיגה ? חח לא. 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): לא. 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? מתולתל. 11. מה צבע העיניים שלך ? חום. 12. מה צבע העור שלך ? בהיר. 13. יש לך אח/ות בצבא ? לא. 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? בין חילונית למסורתית. 15. אתה צמחוני/ת ? לא. 16. אתה טבעוני/ת ? לא. 17. קולה ? כן. 18. מים ? כן. 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: אין ממש. אם כבר אז יין לבן. 20. על האש ? כנפיים. 21. צמחוני/ת ? שאלתם כבר.. 22. חתולים או כלבים ? אממממ לא יודעת. אולי כלבים. 23. יש לך בע"ח ? לא. 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: רדיוהד ודרים ת'יאטר
25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? יום העצמאות נחשב? XD 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? led zeppelin- all of my love. 27. סנפלינג: יום יבוא... 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? באנג'י בסופרלנד. היה סבבה חישגוזים!!!
29. הצבע השולט בארון שלך: נראה לי כחול או שחור. 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? גאד שכחתי ת'שם שלה! >< 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? אדי ודר- הסול ןשל פרל ג'אם
32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? ג'וני דפ
33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? הורדות בקאזה נחשובות?
34. גנבת פעם ? לא. 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? בעעעעע!!! לא!!! 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? לא. 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? די. 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? אמ.. לא יודעת. 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? עיניים נראה לי. 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? נחשים ושאלונים ממוחזרים... 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? מעצבנת לעתים. 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? אדישות. 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? לא, אבל נראה לי שזה יקרה בקרוב. 44. נישקת בחורה ? חח כן.. אבל רק על השפתיים. 45. נישקת בחור ? לא
(אבל באמת שאני סטרייטית) 46. אתה סטרייט/ית ? כן..
47. האם אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא בכוונה. 48. האם אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא. 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? תלוי עד כמה כואב לי. לרוב אני לוקחת כדור. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אם כבר אז אמא. 51. שברו לך פעם את הלב ? כן \= 52. שברת למישהו פעם את הלב ? נראה לי שכן. 53. בגדו בך? חברה שלי בגדה לי באמון. 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן. 55. מה היו התוצאות ? לא היו. 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 3. 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? כותבת און/אוף במארון 5, זיהוי שירים ורוק. 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? תלוי במה מדובר, אבל נגיד ש7.5. 59. וחזק פיזית ? 7. 60. וחזק נפשית ? 8.5. 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? כן.62. כרגע 62. אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? עכשיו? לא יודעת :X 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? לא. 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ?
65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? פרטי. ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) אני לא

עונהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהה../images/Emo3.gif

1. שם: אולגה 2. גיל:15 3. זכר/נקבה:נקבה 4. מיקום בארץ:נתניה 5. תאריך הלידה:15.9.91 6. כינוי חיבה:אולגיטה, אולג'וש , אולגי 7. יש חבר/ה ??לא 8. רישיון נהיגה ?גם לא 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון):אין 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ?חלק 11. מה צבע העיניים שלך ?חומות 12. מה צבע העור שלך ?רגיל 13. יש לך אח/ות בצבא ?לא! אבל יש לי אח שאמור להיות בצבא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ?: חילונית 15. אתה צמחוני/ת ?לא 16. אתה טבעוני/ת ?לא 17. קולה ?
18. מים ?לא 19. אלכוהול שאני אוהב/ת:אפסולוט עם קולה חחחח 20. על האש ?כן 21. צמחוני/ת ?לא 22. חתולים או כלבים ?: שניהם 23. יש לך בע"ח ?כן=] ישלי כלב וחתול 24. להקה שאת/ה אוהב/ת:בלאק אייד פיז שליטע 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ?בחופש הגדול! הופעה של שייגעצ 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ?: נרדם על החולות 27. סנפלינג: אף פעם לא ניסיתי 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ?: עשיתי הרבה דברים מטורפים 29. הצבע השולט בארון שלך:לבן 30. מי האשה הכי יפה בעולם ?: לואיסנה לופילטו 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ?אושרי כהן! מה לא? 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? אניה בוקשטיין 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ?גנבתי מסטיק מהמכולת
34. גנבת פעם ?מסטיק?P: 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ?: לא 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? גם לא 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? אני יודעת? 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ?עיינים, פה הקיצר הכלל 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ?גוף 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? עזבו 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ?חצופה 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ?צביעות 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ?כה =] אפשר לאמר 44. נישקת בחורה ?לא 45. נישקת בחור ?הוא נישק אותי 46. אתה סטרייט/ית ?כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ?לא 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?פעם אחת?? שזה עוד לא היה בטוח עם אנחנו בני זוג 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ?מחכה שיעבור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ?של אמא 51. שברו לך פעם את הלב ?כן 52. שברת למישהו פעם את הלב ?גם 53. בגדו בך?נראלי שכן 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? הרבה דבריםם.....!! אני קצת קסקסה 55. מה היו התוצאות ?לא היו תוצאות כי לא כל כך ידעו מזה 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ?3 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? ראש גדול, השיר שלנו, ירמי קפלן 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ?5 59. וחזק פיזית ? 6 60. וחזק נפשית ?3 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ?לא נראלי 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ?: לא 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?: חחחחחחחחח בטח..!! אושרי כהן=] יש מישו שלאאא??? 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? כההה!! היא מביאה את ההופעות הכי שוות 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ?קומות ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) חחחחחחחחחחחחחחחחחח

מ א מ י2

New member
עונה ../images/Emo3.gif ../images/Emo219.gif

1. שם:לוטן 2. גיל:11 3. זכר/נקבה:
4. מיקום בארץ:יבנה 5. תאריך הלידה:26.4 6. כינוי חיבה:מאמא עוף,צירחי,פיג'ה וכו' [אם הייתם מכירים אותי הייתם מכירים גם ת'שמות האלה
] 7. יש חבר/ה ??כן,בטח
8. רישיון נהיגה ?נופ 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון):לא 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ?גלי
11. מה צבע העיניים שלך ?ירוק 12. מה צבע העור שלך ?בהיר? 13. יש לך אח/ות בצבא ?לא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ?חילונית 15. אתה צמחוני/ת ?
16. אתה טבעוני/ת ?
17. קולה ?ד י א ט
18. מים ?
19. אלכוהול שאני אוהב/ת:-- 20. על האש ?נאמ 21. צמחוני/ת ?לא 22. חתולים או כלבים ?שניהם 23. יש לך בע"ח ?היו לי 24. להקה שאת/ה אוהב/ת:BEP ואוונסנס
25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ?אני אספר שאולי אני הולכת
26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ?שומדבר 27. סנפלינג: הייתי רוצה לעשות 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ?לשחק עם ג'וקים. איך היה?
29. הצבע השולט בארון שלך:צבעוני זה הכי,אחיי ואחיותי 30. מי האשה הכי יפה בעולם ?בר רפאלי
31. מי הגבר הכי יפה בעולם ?הראל סקעת
32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? חנה לסלאו?
המפ,מיה דגן?
33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ?גנבתי משו לחברה שלי בגן
34. גנבת פעם ?
35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ?-- 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ?מים,המון
37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ?לא 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ?הכל 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ?כלום,אולי עיניים 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? ג'וקים ומוות 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ?רכושנות 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ?רכלנות,קנאות וגאוותנות 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ?-- 44. נישקת בחורה ?-- 45. נישקת בחור ?-- 46. אתה סטרייט/ית ?
47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ?מעט,האמת שכן
48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?-- 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ?בד"כ רק כשאני לא מסוגלת לסבול ת'כאב הזה אנ'לוקחת כדור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ?אמא בעיקרון 51. שברו לך פעם את הלב ?כן 52. שברת למישהו פעם את הלב ?לא 53. בגדו בך?-- 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן 55. מה היו התוצאות ?מעולם זה לא התגלה אז.. 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ?2-1 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? סתכלו בעולם שלי 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ?האמת? 10 59. וחזק פיזית ? 8 60. וחזק נפשית ?5 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ?הא?
62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ?הא?
63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?נאמ
64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ?
? 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ?בית קומות ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר)לויודעת,המון זמן [שנתיים,לדעתי] לא אכלתי מילקי,עדיף לוותר על זה.

Simple Shlomit

New member
עונה:]]]

1. שם: שלומית:/ 2. גיל: 13 3. זכר/נקבה: נקבה 4. מיקום בארץ: דרום 5. תאריך הלידה: 6.9 6. כינוי חיבה: שלומיתוש,שלומיתי,שלומצי,שלומיתה:]] 7. יש חבר/ה ??לא 8. רישיון נהיגה ? אין 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): קעקועים אין,ופירסינג באוזניים;) ובתיכנון בטבור. 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? בין גלי-למתולתל 11. מה צבע העיניים שלך ?חום 12. מה צבע העור שלך ?נוטה לחום בערך 13. יש לך אח/ות בצבא ?כן,אחי:]] 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ?חילונית 15. אתה צמחוני/ת ?לא 16. אתה טבעוני/ת ?לא 17. קולה ? יאמ 18. מים ? כן:) 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: כל מיני. 20. על האש ? טעים:p 21. צמחוני/ת ? לא. 22. חתולים או כלבים ?נמ גם וגם 23. יש לך בע"ח ?היו:/ 24. להקה שאת/ה אוהב/ת:RBD ו-BHP 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ?ממ לפני חודש 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ?לא מתנגן:/ 27. סנפלינג: אימה חח 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? לא עשיתי דברים מטורפים ת'אמת. 29. הצבע השולט בארון שלך: שחור,נראה לי. 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? קשה. 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? כנ"ל. 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? עופר שכטרר:]] 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? גנבתי מסטיקD: 34. גנבת פעם ?בשאלה הקודמת. 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ?לא 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ?לא,אולי פעם ב.. 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ?בערך 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ?את האף שלי:/ אח אני שונאת אותו. 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ?עיניים. 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? גבהים..ומוות 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ?קנאית:/ 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ?חפרנות 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ?כןXD 44. נישקת בחורה ?בלחי 45. נישקת בחור ?לא צרפתית. נאמ 46. אתה סטרייט/ית ?כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא. 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא. 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ?מחכה שיעבור,לא יודעת לבלוע כדורים:/ טח 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אבא,נראה לי. חח 51. שברו לך פעם את הלב ?כן 52. שברת למישהו פעם את הלב ?נראה לי 53. בגדו בך?בערך 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן,קורה:/ 55. מה היו התוצאות ? שום דבר מיוחד. 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ?2 מהן. 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? לא משנה:] 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? לא הרבה. אולי 5. 59. וחזק פיזית ? 10 60. וחזק נפשית ? 7 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? לא 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? לא 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? לא חח 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? איזה שאלה:| 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ?פרטי ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) חח את הקצפת,ואז ת'למטה. חח

mikaaaaaa

New member
עונה...:]]

1. שם: מיקה 2. גיל: 16 ומשו... 3. זכר/נקבה: נקבה... 4. מיקום בארץ: צפון...:] 5. תאריך הלידה: 3.7 6. כינוי חיבה: מיק 7. יש חבר/ה ?? לאפ... 8. רישיון נהיגה ? עדיין לאפ 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): אמממ אין. 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ?חחח תלוי,אם אני מסתרקת אז חלק,אם לא אז גלי,לפעמים יש לי בקבוקים קטנים בסוף השיער... 11. מה צבע העיניים שלך ? חום...:] 12. מה צבע העור שלך ? המממ לא לבנה,ולא שזופה,באמצע כזה. 13. יש לך אח/ות בצבא ? כרגע לא. 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילונית 15. אתה צמחוני/ת ? לא....אני אוכלת שניצל...זה הבשר היחיד אבל זה בשר. 16. אתה טבעוני/ת ? ממש לא חחחחחחח 17. קולה ? כן למה לא? 18. מים ? לא. 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: חחחח מה שיש...
20. על האש ? לעעע. 21. צמחוני/ת ? לעעע. 22. חתולים או כלבים ? סוסים...
23. יש לך בע"ח ? אחי הקטן... 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: אויש נו יש מלאאאא 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? פאאאףףף ממזמן מאד... 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? לט איט בי 27. סנפלינג: עשיתי והיה שוווההה!~!~!~!~! 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? סנפלינג...חחחח אחד הכיפיים. 29. הצבע השולט בארון שלך: צבעוני...:] 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? אנג'לינה ג'ולי... 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? בראד פיט,ליאונרדו דה קפריו,פקונדו ארנה...חחחחח 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? רומי?! לא סתם,אממ לאדעת יש הרבה מצווינות. 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? עוד לא....
34. גנבת פעם ? לאאא 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? ממש לא.... 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? מידי פעם... 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? לא. 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? הכל...:] 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? שיער. 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? כאב. 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ?יש לכם זמן? 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? מציקנות,טיפשות,בורות,צביעות... 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? יאפ... 44. נישקת בחורה ? חחחח ממש לא... 45. נישקת בחור ? כע... 46. אתה סטרייט/ית ? יאפ... 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לע ולע. 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לע. 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? תלוי כמה כדורים לקחתי כבר. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אמא. 51. שברו לך פעם את הלב ? לא. 52. שברת למישהו פעם את הלב ? נראה לי.... 53. בגדו בך? לא... 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן. 55. מה היו התוצאות ? לא קרה כלום... 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ?חמישה 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? לא כאן. 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 7.5 59. וחזק פיזית ? 0 60. וחזק נפשית ? 10000 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? המממ...לא. 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? לא. 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? חחחחחחחחח לא. 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? כן. 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? פרטי. ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) מערבבת אותו את הקצפת עם השוקולד הכי טעים...

תשובון

1. שם:עבור 2. גיל:עבור 3. זכר/נקבה:התשובה בשאלה 101 4. מיקום בארץ:ממוקם 5. תאריך הלידה:עניתי 6. כינוי חיבה:עניתי 7. יש חבר/ה ??עניתי 8. רישיון נהיגה ?עניתי 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון):עניתי 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ?גלי עטרי 11. מה צבע העיניים שלך ?שקוף?! 12. מה צבע העור שלך ?חיוור 13. יש לך אח/ות בצבא ?יש לי אהוב בסיירת חרוב 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? מאמין באמונה שלמה באמונות תפילות 15. אתה צמחוני/ת ?צמחי 16. אתה טבעוני/ת ?עובד של טבע 17. קולה ?עניתי 18. מים ?עניתי 19. אלכוהול שאני אוהב/ת:בנזין 8 אוקטן 20. על האש ?האש כבר בפנים 21. צמחוני/ת ?שאלת! 22. חתולים או כלבים ?עניתי 23. יש לך בע"ח ?עניתי 24. להקה שאת/ה אוהב/ת:עניתי 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ?שמעתי את השכן מנסר את העץ 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ?טינקרבל 27. סנפלינג: לא תודה 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ?טוב תודה איך אצלך 29. הצבע השולט בארון שלך:המלך כחול שולט ביד רמה וכל הקולבים משתחווים 30. מי האשה הכי יפה בעולם ?זה משתנה כל שבריר שניה 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ?לא אענה מטעמי צניעות 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? אחד שקיבל חותמת בד"ץ 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ?לא צייתתי לתמרור "אין חניה בהישמע השיר ליל חניה" 34. גנבת פעם ?אני רומני,שאלה הבאה 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ?לא הרבה,רק עד שהגלאי עשן מתחיל לצפצף 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ?עד שבאים לגרד אותי מהרצפה של הפאב 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ?לא יודע,נראה 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ?לא משהו רציני,מרים גבה מניד עפעף...כאלה דברים 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? את הריס השמאלי 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מקונדוליסה רייס 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ?פחד מכושיות 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ?פחד מכאלה שמפחדים מכושיות 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? כן,זה היה בלילה שמשה קצב ביקש שאחליף אותו ואשן עם גילה 44. נישקת בחורה ?נשיקות נימוסין גם נחשב?! ואם זה נשיקת נימוסין עם הלשון?! 45. נישקת בחור ?במקרה זה אני מקפיד עם נשיקות נימוסין...עם הלשון! 46. אתה סטרייט/ית ?סטרייט כמו פלס,כמו קרן פלס 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? כן,שיחקתי שש בש עם הציפור שבליבו 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?עד שתפסו אותי 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ?עם 9 מ"מ זה תמיד עובר 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ?אני ילד השדה 51. שברו לך פעם את הלב ?לא,אבל בצינטור האחרון פרצו לחדר השמאלי 52. שברת למישהו פעם את הלב ?מצטער,לא יודע לצנטר 53. בגדו בך?השאלות חוזרות על עצמן או שנדמה לי? 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? הבטחתי לא לספר? לספר אני לא מבטיח כלום חוץ מאשר כינים וקרציות 55. מה היו התוצאות ?1:1 להרצליה מהשער של ויסוקר 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? אני מגדיר רק צמחים 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ?שומר על זכות השתיקה...שלא תברח 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 אני מאוד בעל כוח רצון 59. וחזק פיזית ? חזק פיזית אבל חלש בפיזיקה 60. וחזק נפשית ?בעיקר חולה נפש 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ?כן,לא,שחור לבן 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ?כן,לא,זברה 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?לז*** מצטער אצלי זה חייב להיות לז***** על פחות מזה אני לא מתפשר 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? לא יודע רק עכשיו עברתי עיר. תן לי קצת זמן ואני כבר אמצא מה לא בסדר אצלו 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? אני גר בבית קטן בן 5 קומות עם קוקיה ותרנגולת אבל התרנגולת ממש לא יפת כרבולת ,היא ממש שמנה,קשה לה לשבת ובמקום זה היא מפזרת זרעונים בסלון ובמקום ביצים מטילה שם דברים הרבה פחות נעימים. ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) 1.שולח לאקי אבני צו 8 בהול 2.מזמין את סנדי לארוחת גורמה 3.אומר לה "יש רק מילקי" 4.תוך כדי שהיא עדיין בהלם יורד למתניים והופ....לחדר השינה ונא לא לעקוב אחריי

עווננננההה [[===

אללה איזה ריגוש אני עונה על השאלון הראשון שלי פה בפורום חחח ... 1. שם: יעל ליבנת 2. גיל: 14 3. זכר/נקבה: נקבבבה 4. מיקום בארץ: ת"א 5. תאריך הלידה: 19.4.92 6. כינוי חיבה: יעלס 7. יש חבר/ה ?? כן 8. רישיון נהיגה ? חכו עוד כמה שנים חח 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): בנתיים אין 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? גלי 11. מה צבע העיניים שלך ? ירוק-חום 12. מה צבע העור שלך ? אהה לא לבן ולא שחום חח באמצע קיצור 13. יש לך אח/ות בצבא ? לא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילונית 15. אתה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? יאממממממממממי 18. מים ? אהה בסדר 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: וודקה עם שילובים 20. על האש ? יאמי 21. צמחוני/ת ? לא 22. חתולים או כלבים ? כלבים 23. יש לך בע"ח ? לא 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: RHCP 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? יום העצמאות 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? החדש של אוונסנס 27. סנפלינג: כיף !!! 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? סנפלינג בכיתה ה' נראה לי חח..והיה ממש כיף :) 29. הצבע השולט בארון שלך: ג'ינס 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? קירה נייטלי 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? אורלנדו בלום 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? ליאור אשכנזי, אסי דיין 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? לא 34. גנבת פעם ? לא 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לא 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? לא בקביעות 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? אהה ככה ... 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? שיער 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? אף חחח 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מוות 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? ביישנית לפעמים 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? צביעות 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? כן 44. נישקת בחורה ? בפה 45. נישקת בחור ? כן 46. אתה סטרייט/ית ? כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? כן ולא נהנתי 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? כדור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? שניהם 51. שברו לך פעם את הלב ? הרבה 52. שברת למישהו פעם את הלב ? לא יודעת 53. בגדו בך? בערך 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן 55. מה היו התוצאות ? לא זוכרת ... 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 13 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? פיתות, של השבט, סנדות 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? אהה זה תלוי מתי... אז 5 59. וחזק פיזית ? 7 60. וחזק נפשית ? 4 =\ 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? כן 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? כן 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? לא חחחחח 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? לא יודעת חח 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? קומות ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) רגיל !!!!! נ.ב אולגה אני אוהבת אותךך !!!

k e l l y 1 8 1

New member
עונה

1. שם:קלי 2. גיל:19 3. נקבה 4. מיקום בארץ: מרכז 5. תאריך הלידה:28.9 6. כינוי חיבה:קלוש 7. יש חבר/ה ??לא 8. רישיון נהיגה ?יש 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון):יש קעקוע חינה...חח שכבר בדרך לרדת 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ?חלק 11. מה צבע העיניים שלך ?חום דבש 12. מה צבע העור שלך ?בהיר 13. יש לך אח/ות בצבא ?לא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתיה 15. אתה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ?לא 17. קולה ?לא אוהבת 18. מים ?כן 19. אלכוהול שאני אוהב/ת:קוקטלים לרוב...לא חזקים כ"כ 20. על האש ?למה לא...חזה עוף 21. צמחוני/ת ?לא 22. חתולים או כלבים ?לא זה ולא זה 23. יש לך בע"ח ?היה 24. להקה שאת/ה אוהב/ת:לא ספציפי 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ?אממממ יום הסטודנט 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ?Stand By Me החדש 27. סנפלינג: תלוי ברגע 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ?צניחה חופשית..והיה מפחיד!!! 29. הצבע השולט בארון שלך:חום אופוויט לבן שחור 30. מי האשה הכי יפה בעולם ?אמממ אנגלינה גולי מהממת 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ?פול וורקר משהו כזה... 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? לא יודעת יש הרבה 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ?לא 34. גנבת פעם ?לא 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ?בעעעע ח"ו 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ?קצת במסיבות... 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ?כע 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ?אמממ אין לי בעיה עם עצמי 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ?עניים 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? שהמשפחה שלי תפגע 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ?אמונה באנשים 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ?נצלנות 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ?כן 44. נישקת בחורה ?לא 45. נישקת בחור ?כן 46. אתה סטרייט/ית ?כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ?לא שיחקתי אבל הוא חשב שאני משחקת...וזה לא היה נחמד 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ?כדור... 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ?אמא 51. שברו לך פעם את הלב ?לא 52. שברת למישהו פעם את הלב ?מקווה שלא 53. בגדו בך?לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ?לא 55. מה היו התוצאות ?--- 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ?2 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? אמממ של כמה סדרות שאני אוהבת אבל גם לא ממש 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ?8 59. וחזק פיזית ? 4 60. וחזק נפשית ?6 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ?לא 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ?לא 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?לא 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ?מי? מה ? מו? לא ממש מענין אותי...כל עוד הדשה בגינה שמול הבית ירוק :p חחח סתם כן הוא בסדר 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ?פרטי ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) אמממ חחח תאמת לא מתה על מילקי

למעלה