שאלון=]

ester6

New member
עונה..

1. שם: אסתר. 2. גיל: 14. 3. זכר/נקבה: נקבה. 4. מיקום בארץ: ירושלים. 5. תאריך הלידה: 17/03/92 6. כינוי חיבה: אסתוש. 7. יש חבר ?? לא. 8. רישיון נהיגה ? גם לא. 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): אין ואין גם בתיכנון. 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? בין חלק לגלי. 11. מה צבע העיניים שלך ? ירוקות. 12. מה צבע העור שלך ? בהיר. 13. יש לך אח/ות בצבא ? לא. 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? דתיה!! 15. אתה צמחוני/ת ? לא. 16. אתה טבעוני/ת ? לא ממש.. למרות שאני לא אוכלת פירות וירקות כל כך.. 17. קולה ? טעם החיים!! אני מכורה לדבר הזה! גאון הבאדם שהמציא את הקולה.. אני חייבת לו כ"כ הרבה! 18. מים? אני שותה, אבל לא כמו קולה.. 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: אני לא. 20. על האש ? אוהבת מאוד! 21. צמחוני/ת ? לא. 22. חתולים או כלבים ? אני אוהבת מאוד כלבים אבל אין לי.. 23. יש לך בע"ח ? לא. אם המשפחה שלי לא הייתה מפחדת פחד מוות מחיות היה לי כלב.. אבל אין לי. 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: Simple Plan 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? האמת לא הייתי הרבה זמן.. אבל הייתי בפעם הראחרונה בהופעה של רמי קליינשטיין שאירח את שירי מימון. 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? משהו ממני-הראל סקעת. 27. סנפלינג: עשיתי פעמיים, היה ממש כיף!! 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? עשיתי בנג'י עם חברה שלי.. זה היה מפחיד מוות, אבל גם הדבר הכי כיפי שעשיתי בחיים... 29. הצבע השולט בארון שלך: תכלת-כחול. 30. מי האשה הכי יפה בעולם? יש הרבה.. אבל אני אוהבת את היופי של אניה בוקשטיין- יש לה יופי מיוחד לדעתי. 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? אושרי כהן.. סתם לא.. אבל הוא חמוד!! 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? שחקנית ישראלית- אניה בושקשטיין! 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? לא נראה לי.. 34. גנבת פעם ? בקטנה, לא משו רציני.. 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לא. אני לא מעשנת.. זה מגעיל אותי. 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? אני גם לא שותה אלכוהול.. 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? לא ממש.. 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? קשה לי להגדיר.. אני לא אוהבת את עצמי באופן כללי. 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? את העינים.. זה נראה לי הדבר היחיד שאני אוהבת בעצמי. 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? לאבד מישהו שאני אוהבת. 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? אני שקטה מידי, סגורה.. ואני סומכת מידי על אנשים- אני נדיבה מידי אני חושבת והרבה מאוד אנשים מנצלים את זה... 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? אני שונאת שאנשים צבועים, ושמנצלים אנשים. 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? לא ישנתי אצל מישהו שאני אוהבת. 44. נישקת בחורה ? לא. 45. נישקת בחור ? כן. 46. אתה סטרייט/ית ? כן. 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא.. זה מגעיל אותי. 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא. 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? זה תלוי.. הרבה פעמים לוקחת כדור. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אמא. 51. שברו לך פעם את הלב ? כן. 52. שברת למישהו פעם את הלב ? לא שידוע לי.. 53. בגדו בך? כן. 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן, פעם אחת. 55. מה היו התוצאות ? מי שסיפר לי את זה כעס מאוד ולא דיבר איתי הרבה זמן, אבל בסוף הוא סלח לי. 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? רוית, טל, רותי, משה. 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? השיר שלנו, רן דנקר. 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 6.5 59. וחזק פיזית ? 3 60. וחזק נפשית ? 4 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? כן. 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? לא ממש. 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? לא.. 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? נראה לי שכן.. 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? אני גרה בבית עם 4 קומות. ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) אני לא ממש אוכל מילקי..

עונהנהנהנהנהנהנהנה../images/Emo105.gif../images/Emo115.gif

1. שם:נוי 2. גיל:12 3. זכר/נקבה:נקבה
4. מיקום בארץ:ירושלים 5. תאריך הלידה:11.4 6. כינוי חיבה:נויוש,נויצ'וק,נוקיש,נויע 7. יש חבר/ה ??לא 8. רישיון נהיגה ?לא 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון):לא 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ?גלי אבל זה תלתלים כאלה גדולים..לא יודעת איך להסביר..
11. מה צבע העיניים שלך ?חום כהה 12. מה צבע העור שלך ?שחום 13. יש לך אח/ות בצבא ?כן,אח
14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ?מסורתית
15. אתה צמחוני/ת ?לא 16. אתה טבעוני/ת ?לא 17. קולה ?מה איתה? 18. מים ?אע
19. אלכוהול שאני אוהב/ת:את הכחול הזה חחחח
20. על האש ?ממ טעים 21. צמחוני/ת ?לא 22. חתולים או כלבים ?כלבים 23. יש לך בע"ח ?היו אוגרים 24. להקה שאת/ה אוהב/ת:בלאק איד פיז 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ?בחופש הגדול 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ?לא מתנגן 27. סנפלינג: מה עם זה? 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ?עליתי למגלשה הענקית בממדיון היה כיף! 29. הצבע השולט בארון שלך:ורוד 30. מי האשה הכי יפה בעולם ?אני לא יודעת 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ?ואי יש הרבה..
32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? אנהי ודולסה מריה 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? 34. גנבת פעם ?כן חח אבל לא משו רציני 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ?לא 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ?לא 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ?לא הכי.. 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ?את השיער 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ?את הפה 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? נחשים ומהלא נודע חח 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ?שאני אומרת כל הזמן שטויות ואני צועקת יותר מדי 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ?תחמנות 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ?
44. נישקת בחורה ?- 45. נישקת בחור ?- 46. אתה סטרייט/ית ?כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ?לאאא 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?כנ"ל 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ?שיעבור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ?ממש לא! 51. שברו לך פעם את הלב ?כן
52. שברת למישהו פעם את הלב ?אולי.. 53. בגדו בך?לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ?לא 55. מה היו התוצאות ? 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ?נ--- 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? רבלדה 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ?5...(?) 59. וחזק פיזית ? 4 60. וחזק נפשית ?4 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ?מזתומרת? 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ?כנל... 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?מה נסגר איתכםםםם??!?!?!
64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ?כן 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ?קומות ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר)קודם את הקצפת ואז משאירים קצת מהקצפת ומערבבים עם קצת מהשוקולד ואוכלים ואז את השוקולד
הבנתם???

פאבל007

New member
עונה..

1. שם: אמיר 2. גיל: 17 3. זכר/נקבה: זכר 4. מיקום בארץ: צפון 5. תאריך הלידה: 4\6\89 6. כינוי חיבה: אין 7. יש חבר/ה ??לא 8. רישיון נהיגה ? בקרוב 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון):לא 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? חלק 11. מה צבע העיניים שלך ?כחול 12. מה צבע העור שלך ?לבן 13. יש לך אח/ות בצבא ?כן 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ?חילוני עם קצת דת בהתאמה 15. אתה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ?לאאאאאא ל 17. קולה ? אפשרי 18. מים ? גם 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: מדי פעם 20. על האש ? כן 21. צמחוני/ת ?לעע 22. חתולים או כלבים ? כלבים 23. יש לך בע"ח ?כלב,חתולים וכמה קיפודים פה ושם 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: הרבה לא בא לי לפרט..חעע 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? מזמן 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? כלום 27. סנפלינג: אפשרי 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? היה הרבה..חההחהה 29. הצבע השולט בארון שלך: שחור-חום.. 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? קשה להחליט 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ?i dont know 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? לוידע 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? כן.. 34. גנבת פעם ? מסטיקים שהייתי בן 8 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? רק נרגילההה 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? לעיתים רחוקות 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? לא ממש,אבל בכללי כן 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? משקל 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? עיניים.. 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מממממ 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? פתיל קצר 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? התנשאות ונרקסיזם 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? כהה 44. נישקת בחורה ? כהה 45. נישקת בחור ? כהה 46. אתה סטרייט/ית ? בערך.. 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא.. 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?לעע 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? מחכה.. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? של עצמי 51. שברו לך פעם את הלב ? כן 52. שברת למישהו פעם את הלב ? אני מקווה שלא.. 53. בגדו בך? בטוח שכן...לא בזמן האחרון 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן. 55. מה היו התוצאות ? כלום,דבר לא רציני.. 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 2-3 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? כל מיני 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ?6 59. וחזק פיזית ? 5 60. וחזק נפשית ? 6 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? מה זה אפלטונית!? 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? לוידע... 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? god YA! 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? בלאט הוא עלוב 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? פרטי ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) קודם את הקצפת לאט ואז מרביץ את השוקולד מהר.

Elsewhere

New member
ממש היה בא לי שאלון. תודה. ../images/Emo3.gif

1. שם: רז. 2. גיל: 16 וחצי. אומייפאקינגאד, עודמעט 17. ^^ 3. זכר/נקבה: זכר.
4. מיקום בארץ: אבן יהודה
5. תאריך הלידה: 3/1/1990. 6. כינוי חיבה: רזי, רזרז, רזיאל [כפרעלגל], רזי-בזי. 7. יש חבר/ה? לא. >> 8. רישיון נהיגה? ניי. 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): אין. 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? מקורזל כמו לאדעמה. D: 11. מה צבע העיניים שלך ? ירוק-חום. 12. מה צבע העור שלך ? כהה-משהו. לא יותרמדי, though. 13. יש לך אח/ות בצבא ? עוד לא.
14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילוני. 15. אתה צמחוני/ת ? גאד, לא. 16. אתה טבעוני/ת ?גאד, לא. :| 17. קולה ? דיאט
. 18. מים ?
. 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: לא הקטע שלי.
20. על האש ? נחמד. בשר זה טוב, נקודה. 21. צמחוני/ת ? כבר שאלתם. והתשובה היא עדיין "גאד, לא!". 22. חתולים או כלבים ? חתולים
. 23. יש לך בע"ח ? לא. ;[ 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: שיינדאון. 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? סלקום ווליום, אביב. 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? Doth I Protest Too Much של אלאניס [מוריסט]. 27. סנפלינג: מה איתו? 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? סנפלינג.
[אין לי מושג. פשוט נורא התאים כאן להגיד סנפלינג.
] 29. הצבע השולט בארון שלך: חולצות כהות [כחול כהה ושחור]. 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? סופיה בוש ואליזבת' הרלי. ואמילי דה ראווין. [אני מצטער, לכל אחת יש יופי שונה.] 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? לאדע. אני ממש רוצה להגיד הית' לדג'ר/אורלנדו בלום, אבל באמת שאין לי מושג. 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? לאדע. ;; 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? שופליפטינג. 34. גנבת פעם ? ---^ 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לא. 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? לא. 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? יאפ. 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? אנערף. 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? עיניים. ובכלל, יש לי פנים יפות.
40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? לאדע. 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? ממ, לא הכי קל להתחבר איתי. :X 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? חוסר אינטיליגנציה. 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? כע. וגם עם אדם מהמין הזהה [הומו, נו]. 44. נישקת בחורה ? איחס, לא. 45. נישקת בחור ? יה, בייבי.
46. אתה סטרייט/ית ? *עכשיו* אתם שואלים. לא.
47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא. 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא. 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? תלוי בחוזק של כאב הראש... 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? של עצמי. 51. שברו לך פעם את הלב ? לא. 52. שברת למישהו פעם את הלב ? לא שידוע לי. 53. בגדו בך? לא רומנטית. 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? בכיתה ד' אומשהו. 55. מה היו התוצאות ? התנצלתי וזה נגמר בזה. 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? אני חושב שבסביבות הארבעה. 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? גאווה צעירה, אבודים, האנטומיה של גריי, מכושפות, באפי ואנג'ל, אוונסנס, תכניות מציאות. 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? כח רצון? אהה... לאדע? :X 59. וחזק פיזית ? אנערף. 60. וחזק נפשית ? בסביבות ה-8.5 ככה. 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? לא. 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? לא. 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? כל כך הרבה. :| 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? למי איכפת ממנו...? 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? פרטי. ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) תלוי במילקי. אבל זה לא באמת משנה, העיקר שאני משתף את רורי בעניין.

Elsewhere

New member
אה, אוי, קראתי הפוך. >>

יש מעטים שהייתי עושה ואני מכיר...

dandusha1

New member
רןרןרן

1. שם: דניאל [: 2. גיל: 15 וחצי 3. זכר/נקבה: נקבה 4. מיקום בארץ: אשדוד 5. תאריך הלידה: 20.3.91 6. כינוי חיבה: דני,פיני:) 7. יש חבר/ה ?? לא 8. רישיון נהיגה ? לא 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): מממ לא. 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? גלי. 11. מה צבע העיניים שלך ? חומות 12. מה צבע העור שלך ? שזופה,בערך. 13. יש לך אח/ות בצבא ? לא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילונית 15. אתה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? יאפ. 18. מים ? כן 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: רד בול וודקה[: 20. על האש ?((((((((((((:) 21. צמחוני/ת ? לא! 22. חתולים או כלבים ? כלבים 23. יש לך בע"ח ? לא 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: בלינק 182,משינה 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? ממ לא מזמן 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? שבק מיוזיק-מוקי 27. סנפלינג: הלוואי. 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? ממלא זוכרת. 29. הצבע השולט בארון שלך: צבעוני למדי. 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? בר רפאלי. 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? יש יותר מדי,אני אלך על משהו מציאותי,רן. 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? אורלנדו בלום 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? אממ,גניבת שוקו? חחח 34. גנבת פעם ?בכיתה ו' בערך:| 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לא 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? לא 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? לא ממש 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? הרבה דברים 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? גוף.פחות או יותר 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מוות 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? ביישנית,רצח. 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ?התנשאות 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? לא 44. נישקת בחורה ? לא 45. נישקת בחור ? כן 46. אתה סטרייט/ית ? כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא... 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? כדור.. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? של אחי. 51. שברו לך פעם את הלב ? כן 52. שברת למישהו פעם את הלב ? אולי 53. בגדו בך? לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן 55. מה היו התוצאות ? היה בסדר 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 4 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? רק פה:] 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 5 59. וחזק פיזית ? 4 60. וחזק נפשית ? 2 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? כן 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ?כן 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?אכן:) חח 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? כן כן 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? קומות ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) עם כפית,קודם שוקולד,אחרי זה הקצפת מומלץ בחום;]

linoy pal

New member
עונה-וואי איזה ארוךךך

1. שם:לינוי 2. גיל:14.5 3. זכר/נקבה:נקבה 4. מיקום בארץ:מרכז 5. תאריך הלידה:19.2.92 6. כינוי חיבה:לינוי 7. יש חבר/ה ??לא 8. רישיון נהיגה ?לא 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון):אמ..לא 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ?מתולתל גלי כזה.. 11. מה צבע העיניים שלך ?חום דבש 12. מה צבע העור שלך ?חום בהיר 13. יש לך אח/ות בצבא ?כן 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ?מסורתית עד כמה שאפשר..כאילו לא ממש שומרת אבל מסורתית 15. אתה צמחוני/ת ?לא 16. אתה טבעוני/ת ?לא 17. קולה ?כן 18. מים ?כן 19. אלכוהול שאני אוהב/ת:בירה שחורה נחשב?< 20. על האש ?לא 21. צמחוני/ת ?לא 22. חתולים או כלבים ?לא זה ולא זה 23. יש לך בע"ח ?לא 24. להקה שאת/ה אוהב/ת:היהודים 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ?אמ... 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ?על קו המים-עיברי לידר 27. סנפלינג: אנ רוצה לעשותתת 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ?אמ... 29. הצבע השולט בארון שלך:שחור 30. מי האשה הכי יפה בעולם ?נינט טייב! 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ?מייקל לואיס בגלל הריבועים רן דקר בגלל הפנים[גם יש לו גוף יפה ח] 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ?אמ.. יש מלאאאאאאאאא 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ?לא 34. גנבת פעם ?לא 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ?לא-סיד\גריות אין מצב! 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ?לא 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ?לא ממש 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ?אמ...את הפנים 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ?הידיים שלי 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? לשכוח דברים שאני רוצה לזכור לכל החיים 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ?אמ...עצבנית 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ?ליהיות כמו אחרים 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ?חח לא,כי לא ישנתי חחח 44. נישקת בחורה ?לא 45. נישקת בחור ?לא 46. אתה סטרייט/ית ?כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ?לא 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ?כדור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ?אבא 51. שברו לך פעם את הלב ?כן 52. שברת למישהו פעם את הלב ?לא 53. בגדו בך?לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ?כן חיחי 55. מה היו התוצאות ?לא היו 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ?2 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ?אמ..נינט טייב רן דנקר הראל מויאל וקומונת מורן אהרוני 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ?6 59. וחזק פיזית ? 6 60. וחזק נפשית ?5 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ?כן 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?חח לא ממש 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? אמ..נראה לי שכן 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ?בית קומות ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ?מעורבבב עם הקצפת חחח

lintu1

New member
תשובותיי../images/Emo13.gif

. שם:אביב 2. גיל:עוד 3 חודשים 13 3. זכר/נקבה:נקבה
4. מיקום בארץ:חדרה
5. תאריך הלידה:12.12.93 6. כינוי חיבה:ביבי 7. יש חבר/ה ??לא 8. רישיון נהיגה ?לא 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון):לא... 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ?מתולתל וגגלי
11. מה צבע העיניים שלך ?ירוק חום 12. מה צבע העור שלך ?בהיר... 13. יש לך אח/ות בצבא ?לא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ?לא יודעת,חילונית? 15. אתה צמחוני/ת ?לא בכוונה,אני פשוט לא אוכלת בשר,לא כל כך יוצא לי
16. אתה טבעוני/ת ?לא 17. קולה ?כןן
18. מים ?כן 19. אלכוהול שאני אוהב/ת:לא 20. על האש ?כן 21. צמחוני/ת ?לא 22. חתולים או כלבים ?גגם וגם 23. יש לך בע"ח ?כלבה וחתול 24. להקה שאת/ה אוהב/ת:הימ,דה ראסמוס,ניטוויש,ווית'ין טמפטשיון,כימיקל רומנס... 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ?לא הייתי 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ?דרקאנק און שאדווס-הימ אין לי כח לאנגלית
27. סנפלינג:
28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ?לא עשיתי 29. הצבע השולט בארון שלך:הכל 30. מי האשה הכי יפה בעולם ?אף אחד 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ?אף אחד 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ?לא יודעת 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ?לא עברתי 34. גנבת פעם ?לא 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ?לא 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ?לא 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ?דיי 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ?קצת דיאטה
39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ?עיניים ושיער 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ?לא סבלנית 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ?שקרנים רמאים וכאלה
43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ?לא 44. נישקת בחורה ?לא 45. נישקת בחור ?כן 46. אתה סטרייט/ית ?כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ?לא 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ?מחכה שיעבור ושותה מים
50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ?אמא 51. שברו לך פעם את הלב ?כן 52. שברת למישהו פעם את הלב ?לא שידוע לי,אהה בעצם כן
53. בגדו בך?לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ?לא 55. מה היו התוצאות ? 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ?3,4
57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ?שום פורום 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ?7.5 59. וחזק פיזית ?5 60. וחזק נפשית ?1.4 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ?כן 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ?... 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?חחח לא
64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ?דיי 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ?קומות ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר):אמממ עם כפית
למרות שאני לא כל כך אוהבת מילקי

Black Balloon

New member
../images/Emo41.gif

1. שם: שני 2. גיל: 16 ושבועיים 3. זכר/נקבה:
4. מיקום בארץ: אור יהודה
5. תאריך הלידה: 5.9.90 6. כינוי חיבה: שאן :] 7. יש חבר/ה ?? נואפ 8. רישיון נהיגה ? נואפ 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): לא, אבל הייתי רוצה קעקוע :) 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? מתולתל &^$ 11. מה צבע העיניים שלך ? חומות מוזרות 12. מה צבע העור שלך ? רגיל כזה :S נוטה לכהה 13. יש לך אח/ות בצבא ? לא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילונית, לגמרי חילונית. 15. אתה צמחוני/ת ? הלוואי 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? תודה שהזכרתם לי
18. מים ? מינרלים
! 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: איכס
20. על האש ? איכס2 21. צמחוני/ת ? כבר שאלתם
22. חתולים או כלבים ? חתולים :] 23. יש לך בע"ח ? דגים 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: בון ג'ובי והגוגו דולס
25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? ביולי 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? שום שיר 27. סנפלינג: 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? אני אחשוב על זה ואחזור אליכם
29. הצבע השולט בארון שלך: שחור ובז'. אבל בכללי הוא די מגוון 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? אני
. סתם, לא :X מאיפה לי 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? לא יודעת, מה ;[ 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? ג'וני דפ |מלך| 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? אמ.. לא זוכרת 34. גנבת פעם ? כן
35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לא 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? מים D: 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? כן.. אני חושבת 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? את הגבות :$, הרגליים, השיער 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? את האף שלי ^^~ 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? ממוות של בנאדם יקר. 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? הביטחון העצמי שלי יותר. מידי. נמוך. 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? וואו, המון דברים... 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? כן 44. נישקת בחורה ? לא 45. נישקת בחור ? לא ;[ 46. אתה סטרייט/ית ? כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא שזכור לי 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא היה לי בן זוג XD 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? מחכה שיעבור, אם לא עובר אז כדור
50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אמא 51. שברו לך פעם את הלב ? כן 52. שברת למישהו פעם את הלב ? לא יודעת 53. בגדו בך? כן 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן
55. מה היו התוצאות ? שום תוצאות 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 2 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? להקת בלו, בון ג'ובי, MTV... 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 7 59. וחזק פיזית ? 6 60. וחזק נפשית ? 5 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? אןף, די עם השאלות האלה :\ 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? לא, איכס עליו! 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? קומות ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) הווו, זאת שאלה לעניין
. ובכן, יש לי כמה דרכים: 1. לשפוך הכל לצלחת ולאכול עם קורנפלקס. 2. לחפור ולאכול קודם את השוקולד ואז את הקצפת. או 3. לאכול רק את הקצפת ולזרוק את השאר

Mi RoNi

New member
עונה../images/Emo59.gif

1. שם: רוני. 2. גיל: 12 וחצי. 3. זכר/נקבה: נקבה
. 4. מיקום בארץ: מרכז
. 5. תאריך הלידה: 5.4 6. כינוי חיבה: רון רון. 7. יש חבר/ה ?? אהאה
. 8. רישיון נהיגה ? לא. 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): ממש לא. 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? גלי. אבל הצבע שלו מעפן. 11. מה צבע העיניים שלך ? חום דבש. 12. מה צבע העור שלך ? מוקה כזה. 13. יש לך אח/ות בצבא ? לא. 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? מסרותית. שומרת כשרות. 15. אתה צמחוני/ת ? לא. 16. אתה טבעוני/ת ? לא. 17. קולה ? כן. 18. מים ? כן. בעיקר בזמן שחם או אחרי שאני אוכלת משהו חריף או מתוק מדי. 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: לא אוהבת. 20. על האש ? כן. 21. צמחוני/ת ? שאלת כבר. 22. חתולים או כלבים ? כלבים. 23. יש לך בע"ח ? כן. 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: בלאק אייד פיז. 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? ביום ההעצמאות
. 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? לא מתנגן. 27. סנפלינג: מה זה תזכירו לי? 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? לא זוכרת מה הדבר הכי מטורף. 29. הצבע השולט בארון שלך: תכלת. 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? בעיניי בר רפאלי. 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? יש הרבה
. 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? לא יודעת. 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? לא חושבת. 34. גנבת פעם ? כנ"ל. 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לא מעשנת. 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? כנ"ל. 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? לא ממש. 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? הייתי רוצה עיניים כחולות
, להיות טיפה יותר רזה. 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? ת'שפתיים
. 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? ג'וקים,מוות,מחלות. 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? קצת קנאות לפעמים. 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? צביעות. 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? הי אני עוד קטנה. 44. נישקת בחורה ? לא... 45. נישקת בחור ? כן
. 46. אתה סטרייט/ית ? כן. 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא חושבת ששיחקתי במישהו. 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא. 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? לוקחת סירופ
. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? חצי חצי. 51. שברו לך פעם את הלב ? עוד לא
. 52. שברת למישהו פעם את הלב ? לא חושבת. 53. בגדו בך? כנ"ל 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן...
. 55. מה היו התוצאות ? כעסו עליי, אבל זה נפלט לי כ"דרך אגב". 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 2. 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? אין לי כוח לפרט. 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 5? 59. וחזק פיזית ? 7
60. וחזק נפשית ? 3 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? כן. 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? כן. 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? לא
. 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? אני חושבת שכן
. 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? לא יודעת איך להסביר בדיוק את הבניין. ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) לא אוכלת
. אבל אם כן רק את הקצפת ואת השוקולד נותנת לטופי (הכלב שלי)

Spiritfall

New member
נו, טוב.

. שם: רותם . גיל: 18 . זכר/נקבה: נקבה . מיקום בארץ: מרכז . תאריך הלידה: כת השטן שלום . כינוי חיבה: רותי / סמירה . יש חבר/ה ?? כן . רישיון נהיגה ? כן . קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): אין . השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? חלק . מה צבע העיניים שלך ? חום . מה צבע העור שלך ? שחום? . יש לך אח/ות בצבא ? אני זה נחשב? . כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילונית . אתה צמחוני/ת ? לא . אתה טבעוני/ת ? לא . קולה ? כן . מים ?כן . אלכוהול שאני אוהב/ת: כל מיני . על האש ? מידי פעם . צמחוני/ת ? לא . חתולים או כלבים ? כלבים . יש לך בע"ח ? תוכי . להקה שאת/ה אוהב/ת: יותר מידי . מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? לפני חודש . איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? mmm mmmm mmm . סנפלינג: מתישהו . מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? צניחה חופשית - מדהים . הצבע השולט בארון שלך: כל מיני, כהים בעיקר . מי האשה הכי יפה בעולם ? סקרלט משהו . מי הגבר הכי יפה בעולם ? כל מיני . שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? ג'ים קארי . עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? חציתי באור אדום . גנבת פעם ? טישו . את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לא . את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? מידי פעם . את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? לפעמים . מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? כל מיני . מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? חיוך . ממה את/ה הכי מפחד/ת? בדידות . מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? פרנואידית . מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? צביעות . האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? חח כן . נישקת בחורה ? לא . נישקת בחור ? כן . אתה סטרייט/ית ? כן . אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא . אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא . כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? הולכת לישון . את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? שניהם . שברו לך פעם את הלב ? כן . שברת למישהו פעם את הלב ? כן
. בגדו בך? לא . סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? לא . מה היו התוצאות ? . מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 5 . באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? סרטי מתח ואימה , עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? מאוד . וחזק פיזית ? פחות . וחזק נפשית ? מאוד . אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? כן . כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? כן . יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? חע . את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? בהחלט . את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? פרטי ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר . כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר)

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

1. שם: סתיו 2. גיל: 14 3. זכר/נקבה: נקבה 4. מיקום בארץ: מרכז 5. תאריך הלידה: 21.10 6. כינוי חיבה: יש המון 7. יש חבר/ה ?? כן 8. רישיון נהיגה ? את זה עדיין לא 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): אין 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? גלי, ולפעמים חלק כשמתחשק לו. 11. מה צבע העיניים שלך ? חום 12. מה צבע העור שלך ? באז' כהה או משהו כזה>< 13. יש לך אח/ות בצבא ? לא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילונית 15. אתה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? מה קולה? 18. מים ? מה מים? 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: אני לא שותה אלכוהול. 20. על האש ? כנפיים/קבב 21. צמחוני/ת ? ע"ע 15 22. חתולים או כלבים ? ארנבים 23. יש לך בע"ח ? לא 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: Lostprophets 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? רוק"צ 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? שום שיר 27. סנפלינג: לא 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? אני לא עושה דברים מטורפים! 29. הצבע השולט בארון שלך: שחור 30. מי האשה הכי יפה בעולם ?
31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? אמיר
32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? אמא שלך 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? לא 34. גנבת פעם ? לא 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לא 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? לא 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? לפעמים 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? את החצ'קונים שהתבייתו לי על הפרצוף 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? את השפתיים, את הצורה של העיניים 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מוות של אדם קרוב 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? מתעצבנת מהר, לוקחת קשה>< 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? בכל בן אדם יש תכונה אחת שאני לא מחבבת אצלו במיוחד... 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? כן! 44. נישקת בחורה ? לא! 45. נישקת בחור ? כן! 46. אתה סטרייט/ית ? כן! 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא! ולא! 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא! 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? לוקחת כדול! 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אף אחד! 51. שברו לך פעם את הלב ? כן! 52. שברת למישהו פעם את הלב ? לא יודעת, יכול להיות! 53. בגדו בך? בגדו באמון שלי, אם זה נחשב 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? לא! אבל עשו לי את זה מלא פעמים! 55. מה היו התוצאות ? התעצבנתי מאוד! 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? שניים או שלושה! 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? אין לי כח לבדוק! 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? לא יודעת! 59. וחזק פיזית ? 4 או 5! 60. וחזק נפשית ? קצת פחות! 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? מה זאת אומרת בצורה לא אפלטונית? 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? ע"ע שאלה קודמת 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? לא! אני בת 14! 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? לא אכפת לי ממנו! 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? בית פרטי! ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) אני לא אוכלת מילקי!

למעלה