שאלון

•HadaS•

New member
עונננה :)

מה החוויה של החופש? לראות את אהובי
|
האם הספקת כול מה שרצית לעשות? לא
הספקת להיות בים\בריכה בקושי היית בקניון? כן מלא היית בהופעה? לא היית בטיול? כן בצימר הגלידה של הקיץ? נמנמנממנמנמ מאגנום התוכנית של הקיץ? סרט הקיץ? לאדעעת

essit

New member
עכשיו תורי

מה החוויה של החופש?לא היו יותר מדי...לקום מאוחר-דה בסט האם הספקת כול מה שרצית לעשות?כמעט הכל הספקת להיות בים\בריכה-כןןןןןןןןןןן היית בקניון?כן,באיזה לא? היית בהופעה?לא
היית בטיול?לא הגלידה של הקיץ?פרוזן של אנדרי התוכנית של הקיץ?האלופה,מועדון לילה,כוכב נולד סרט הקיץ?אלכס ריידר

My self and i

New member
;;~../images/Emo54.gif

מה החוויה של החופש? אילת
האם הספקת כול מה שרצית לעשות? כן, חוץ מהשיעורים. שלא בדיוק רציתי לעשות, יותר הייתי צריכה. הספקת להיות בים\בריכה? כמובן.:) היית בקניון? איך לא?D היית בהופעה? כן. היית בטיול? כן. הגלידה של הקיץ? גלידה וניל בפולין
התוכנית של הקיץ? השיר שלנו 3, כוכב נולד 4, הפיג'מות 4, רוקדים עם כוכבים. סרט הקיץ? האמת שהקיץ הזה לא היה לי כ"כ הזמן ללכת לקולנוע ]; אבל הלכתי למת לצעוק 4!!!1 ונהנתי האאD;

n o o o a m

New member
../images/Emo210.gif עונה =]

מה החוויה של החופש? אווו....מחנ"ק 2006 שבט פולג את היער כובש =] האם הספקת כול מה שרצית לעשות? לא...
הספקת להיות בים\בריכה? שניהם
היית בקניון? יאפ...
היית בהופעה? כרגע לא זוכרת
היית בטיול? מחנ"ק 2006
הגלידה של הקיץ? פרילי פסיפלורה =] התוכנית של הקיץ? מממממ.....ממממ.....מממ..... סרט הקיץ? חח....יש כל מיני =]

moruush

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח נועם

כן היית בהופעה.. של ראבקה חחח (כן בטח).

lintu1

New member
עונה=]

אני יודעת שנטשתי(אם מישהו בכלל זוכר אותי)הייתי פה לפניי חודשיים,ואז טסתי לפינלנד למשפחה שלי וכאלה...אז לא היה לי זמן להגיב,אבל חזרתי
מה החוויה של החופש?פינלנד
האם הספקת כול מה שרצית לעשות?לא הכל,אבל את הרוב הספקת להיות בים\בריכה?הייתי בפינלנד,באגם=] היית בקניון?כן היית בהופעה?לא
היית בטיול?פינלנד
הגלידה של הקיץ?אממ ווניל?
התוכנית של הקיץ?אין סרט הקיץ?נרניה

Simple Shlomit

New member
עונה:p

מה החוויה של החופש? ממממ לא יודעת:] היו כל מיני דברים כייפים.. האם הספקת כול מה שרצית לעשות?לא:/ הספקת להיות בים\בריכה: כן היית בקניון?כן היית בהופעה?כן,2 היית בטיול?לא הגלידה של הקיץ?ממ מגנום כזאת עם וופל ונוגט ושוקולד שמנת חחח בקיצור משו טעיםםםםםםםםםםםםם[ומשמין אהמ] חחעח התוכנית של הקיץ?הפיג'מותת[: ,האלופההה,ורבלדהה:p סרט הקיץ?המכוניותת! ^^

sukrazit

New member
עונה

מה החוויה של החופש? אילת האם הספקת כול מה שרצית לעשות? לא הספקת להיות בים\בריכה? כן גם וגם היית בקניון? כן היית בהופעה?לא היית בטיול?כן הגלידה של הקיץ? ריבת חלב התוכנית של הקיץ? רדיו 04 סרט הקיץ? לא דעת...

dorit89

New member
עונה נה נה נה ../images/Emo9.gif

מה החוויה של החופש? אין חוייה הייתה מלחמה :( אני מכרמיאל... האם הספקת כול מה שרצית לעשות? לא הספקתי לעשות כמעט כלום בגלל שהתחילה המלחמה הספקת להיות בים\בריכה ? הספקתי להיות פעמיים בים זה הכל היית בקניון? בטח שהייתי אפעם אני לא מוותרת על הקניון היית בהופעה? כן של שרית חדד היית בטיול? לא לא הייתי בטיול הייתי בסופרלנד נחשב ?
הגלידה של הקיץ? ברור ש=ו=ק=ו=ב=ו התוכנית של הקיץ? האלופה.. כאילו דה?:p סרט הקיץ? הצד שלו הצד שלה

little lottie

New member
עונה ../images/Emo205.gif

מה החוויה של החופש? המלחמה. |: האם הספקת כל מה שרצית לעשות? לא הספקתי כלום. הספקת להיות בים/בריכה? לא. היית בהופעה? כן, של ריטה- "One" היית בטיול? לא נראה לי.

cohenet91

New member
עונה

מה החוויה של החופש? סופרלנד נראה לי
האם הספקת כל מה שרצית לעשות? את הרוב
הספקת להיות בים\בריכה? כן. נראה לי אפילו גם וגם =) היית בקניון? כן. היית בהופעה? לא. היית בטיול? סוג של, עם הצופים. הגלידה של הקיץ? שוקו-וניל
התוכנית של הקיץ? 'הישרדות'. מודה, התמכרתי
סרט הקיץ? משהו עם חתונה וריס וויתרספון

ornit4

New member
אני

מה החוויה של החופש? הרבה... האם הספקת כול מה שרצית לעשות? כמעט הספקת להיות בים\בריכה? יאפ היית בקניון? מלא פעמים היית בהופעה? סינרגיה
היית בטיול? אמממ... הגלידה של הקיץ? לא יודעת :] התוכנית של הקיץ? היפג'מות 4 סרט הקיץ? הרבה P-:

שירי116

New member
היי אני לא כותבת כאן בכלל

אבל התחשק לי לענות על שאלון! מה החוויה של החופש? הטיסה לחו"ל \מטוס| האם הספקת כול מה שרצית לעשות? לא
הספקת להיות בים\בריכה? כן
היית בקניון? כן
היית בהופעה? אממ לא היית בטיול? טיול לחו"ל נחשב?
הגלידה של הקיץ? לאדעת...
התוכנית של הקיץ? השיר שלנו 3
סרט הקיץ? לא ריתי סרטים הקיץ...
אבל אני רוצה לראות את "קליק".

2 Mיכל

New member
../images/Emo42.gif

מה החוויה של החופש? ממ... יש לי רישיון
האם הספקת כול מה שרצית לעשות? לא הכל הספקת להיות בים\בריכה? פעם אחת
היית בקניון? כן היית בהופעה? לא היית בטיול? כן הגלידה של הקיץ? וניל עם עוגיות התוכנית של הקיץ? רוקדים עם כוכבים סרט הקיץ? שודדי הקאריביים 1

למעלה