שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

מה החוויה של החופש? האם הספקת כול מה שרצית לעשות? הספקת להיות בים\בריכה היית בקניון? היית בהופעה? היית בטיול? הגלידה של הקיץ? התוכנית של הקיץ? סרט הקיץ?

ראשונה

מה החוויה של החופש?לא יודעת האם הספקת כול מה שרצית לעשות?ממש לא הספקת להיות בים\בריכה כן היית בקניון?כן היית בהופעה?לא היית בטיול?כן הגלידה של הקיץ?אממ קראנץ? התוכנית של הקיץ?השיר שלנו 3 סרט הקיץ?אמממ?

baril

New member
../images/Emo119.gifעונה :)

מה החוויה של החופש?הטיסה לשוויץ עם חברות, שוויץ 2006, כי אין דבר כזה
האם הספקת כול מה שרצית לעשות?כןןן הספקת להיות בים\בריכה?לא, וזה לא מציק לי, כי הייתי באגם בשוויץ
היית בקניון?כן היית בהופעה?לא היית בטיול?כן הגלידה של הקיץ?גלידת וניל של שוויץ , באלי לחזור
התוכנית של הקיץ?כוכב נולד 4, הפיג'מות סרט הקיץ?שודדי הקריביים 2 הודגש באמצעות מדגישומטיק

נושבו

New member
עונה:)

מה החוויה של החופש
סמינר מד"צים ואילת! האם הספקת כול מה שרצית לעשות
הרוב... הספקת להיות בים\בריכה
בבריכה כן. בים לא. היית בקניון
בטח היית בהופעה
לא היית בטיול
לא הגלידה של הקיץ
גלידת תות
התוכנית של הקיץ
כוכב נולד4 (למרות שלא ראיתי היא היתה התוכנית של הקיץ..) סרט הקיץ
הבועה

אניאני

מה החוויה של החופש?אילת!
האם הספקת כול מה שרצית לעשות? לא ממש הספקת להיות בים\בריכה? כן היית בקניון? כן היית בהופעה? לא יצא לי :( היית בטיול? אמ כן הגלידה של הקיץ? וניל עם פצפוצים התוכנית של הקיץ? סאות'פארק
סרט הקיץ? קליק

IפרנקI

New member
../images/Emo199.gif עונה :]

מה החוויה של החופש?טיסה לטורקיה :] האם הספקת כול מה שרצית לעשות?לא פווו יש לי עוד הרבה דברים :( הספקת להיות בים\בריכה?אכן כן. היית בקניון?כן היית בהופעה?כן של שייגעצ D: היית בטיול?כן הגלידה של הקיץ?וניל. התוכנית של הקיץ?אוממממ....לא יודעת >< סרט הקיץ?שודדי הקאריבים 2 ראיתי אותו פעמיים בקולנועה ופעם בDVD

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונהה

מה החוויה של החופש? שיש חופש ואין לימודים האם הספקת כול מה שרצית לעשות? לאא הספקת להיות בים\בריכה: בים היית בקניון? כןן היית בהופעה? לאא היית בטיול? לא הגלידה של הקיץ? שחכתי איך קוראים לסדרה הזאת של הגלידות [וזה לא נוק אאוט זה דומה לזהה..] התוכנית של הקיץ? הפיג'מות, האלופה סרט הקיץ? הרבהההההההההה

moruush

New member
עונה ../images/Emo6.gif

מה החוויה של החופש? היו המון אבל מה שהיה היום זה לונה פרק +הפתעה שם ליום הולדת של חברה האם הספקת כול מה שרצית לעשות? לאאאא הספקת להיות בים\בריכה? ברור.. היית בקניון?ברור היית בהופעה? כן חחחחחח של ראבקה היית בטיול? מחנ"ק נחשב..? הגלידה של הקיץ? שוקו התוכנית של הקיץ?
סרט הקיץ? וואו היו מלא טובים; מת לצעוק 4, קליק, יש לה ביצים.

n o o o a m

New member
../images/Emo210.gifחח...מור...

כל הסרטים שאמרת חוץ מ- קליק הם עוד לפני הקיץ... לא?! ככה..אביב כזה..חח

moruush

New member
חחחח נועם

עזבי עזבי מי מבין.. הם טובים
חחחח שמתי לב שבכולם היינו ביחד אני ואת את ואני ועוד נספחת אחרת בכל פעם.

Summer moved on

New member
../images/Emo13.gif

מה החוויה של החופש? עבודה מרובה ואירוח המשפחה מחיפה. האם הספקת כול מה שרצית לעשות? לא הספקת להיות בים\בריכה? בבריכה היית בקניון? כן היית בהופעה? בקטנה היית בטיול? לא הגלידה של הקיץ? לא ממש אכלתי האמת התוכנית של הקיץ? סרט הקיץ?

DaNdUsH8

New member
עונה

מה החוויה של החופש?אילת עם חברות היה כל כך כיף!! האם הספקת כול מה שרצית לעשות?אממ די.. הספקת להיות בים\בריכה כן
היית בקניון?כן היית בהופעה?כן היית בטיול?לא הגלידה של הקיץ?פיצוץ חחח סתם.. התוכנית של הקיץ? סרט הקיץ?יורו טריפ חח

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif עונה

מה החוויה של החופש? מסיבת הקולג' הפרועה שעשינו ביום שני D: האם הספקת כול מה שרצית לעשות? כן הספקת להיות בים\בריכה לא היית בקניון? כן היית בהופעה? כן היית בטיול? לא הגלידה של הקיץ? KNOCK OUT התוכנית של הקיץ? איש משפחה XDDDD סרט הקיץ? שודדי הקריביים 2

עונהנה

מה החוויה של החופש? הקורס קיץ בתאטרון שעשיתי :] האם הספקת כול מה שרצית לעשות? לא :( הספקת להיות בים\בריכה? כן\כן היית בקניון? אכן.. לאו דווקא למטרות טובות :X היית בהופעה? לא נראלי.. היית בטיול? לא ): הגלידה של הקיץ? הנוק אאוט הזה נחמד P: התוכנית של הקיץ? אם הכוונה לתוכנית טלוויזיה אז כוכב נולד סרט הקיץ? מישהו לרוץ איתו

ady18

Well-known member
עונה

מה החוויה של החופש?הצגה,סרט,אילת האם הספקת כול מה שרצית לעשות?כן הספקת להיות בים\בריכה ים פחות בריכה יותר היית בקניון?כן היית בהופעה?לא בשבוע הבא היית בטיול?כן הגלידה של הקיץ?קרנאץ התוכנית של הקיץ?כוכב נולד מועדון לילה בטיפול סרט הקיץ?מישהו לרוץ איתו

super girl 15

New member
../images/Emo46.gifכוסעמק... זה היה צריך להיות...

החופש הכי טוב שלי... בסוף הוא הפך את כל החצי שנה האחרונה לתקופה שאני ממש רוצה לשכוח!!! מה החוויה של החופש? תקווה שגדלה מיום ליום.... ובסופה אכזבה!!! האם הספקת כול מה שרצית לעשות? ריצתי רק דבר אחד, אבל לקחו אותו ממני!!! הספקת להיות בים\בריכה לא.. אסור לי... ואני גם שונאת... היית בקניון?הרבה... היית בהופעה?
היתי צריכה להיות בהופעה של דפש מוד!!!! היית בטיול? לא... הגלידה של הקיץ? נאמממ... התוכנית של הקיץ? נאמממממ.... סרט הקיץ? שודדי הקאריבים 2...

למעלה