שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה? 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים? 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? 5. איזו שפה הכי נעימה? 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם?

../images/Emo194.gifעונה.

שאלון קצר
1. איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? צרפתית. 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה? סינית/יפנית. 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים? הא? 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? סינית/יפנית. 5. איזו שפה הכי נעימה? אנגלית/צרפתית. 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם? סינית/יפנית.

מ א מ י2

New member
אני :) ../images/Emo219.gif

1.איזו שפה הייתם רוצים ללמוד?צרפתית&ערבית 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה?ערבית,סינית (או יפנית,או דבר לא?
),רוסית 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים?עברית
. או אנגלית. 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה?רוסית,יפנית (או סינית
),ערבית 5. איזו שפה הכי נעימה?אנגלית,עברית 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם?סינית (או יפנית
)

moruush

New member
חעחעחעחע ../images/Emo6.gif

איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? גרמנית לדבר שותף, ורוסית חחח 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה? רוסית, רומנית, ויפנית 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים? אינגליש 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? סינית 5. איזו שפה הכי נעימה? עיברית 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם? סינית/יפנית/תאילנדית. חחח אני לומדת בביה"ס צרפתית..

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונהה

איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? ספרדית 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה? אנגלית 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים? עיברית 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? ערבית 5. איזו שפה הכי נעימה? ספרדית 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם? כל מיני...

XshironetX

New member
../images/Emo15.gif עונה

איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? גרמנית 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה? סינית 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים? אנגלית 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? לא יודעת 5. איזו שפה הכי נעימה? לא יודעת 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם? סינית

n o o o a m

New member
../images/Emo210.gifעונה- ואת התשובות מקדישה למור

איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? פרטוגזית [אין לי מושג אמיפה זה הגיע?!] 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה?כל ה-: יפנית ,סינית, הודית, תאי.... 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים?... תנו לי לישון על זה... אני אחזיר תשובה =] 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? [מוקדש באהבה למור...אל תקחי את זה קשה =]] השפה החדשה של מור...[חח...הושפעה מפורום **קצות [בצינזור...חח מור הכל מאהבה] 5. איזו שפה הכי נעימה? שפה עברית צחה...חח 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם? אנגלית בעירבוב גרמני [זה אמיתי!]

moruush

New member
../images/Emo2.gif נועםם

איזו שפה? של הפורום או של הדיבור מהיר?

super girl 15

New member
../images/Emo199.gif

איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? אנגלית סוף סוף
2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה? יפנית 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים? עברית ?! 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? רוסית וערבית 5. איזו שפה הכי נעימה? אנגלית 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם? פינית

מ א מ י2

New member
הא כאילו מפינלנד או משו? ../images/Emo3.gif../images/Emo219.gif

חשבתי פינית כמו פיני טבגר

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo47.gif

הרגת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחח

lintu1

New member
אוי,אני מכירה את השיר הזה../images/Emo6.gif

יש שירים יותר טובים בפינית
פינית זאת שפה יפה,למי שמבין אותה

למעלה