שאלון

baril

New member
../images/Emo119.gifעונה :)

1.איזו שפה הייתם רוצים ללמוד?ספרדית , צרפתית 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה?צרפתית 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים?עברית , שפה יפה לא ?
4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה?גרמנית , יפנית 5. איזו שפה הכי נעימה?אנגלית , ספרדית 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם?יפנית

My self and i

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? ספרדית. 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה? יפנית ^___^ 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים? אני אחשוב על זה D= 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? ערבית, למרות שאני לומדת. 5. איזו שפה הכי נעימה? ספרדית. 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם? יפנית D=

Black Mariah

New member
עונה=]

איזו שפה הייתם רוצים ללמוד?איטלקית 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה?סינית 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים?אנגלית 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה?גרמנית 5. איזו שפה הכי נעימה?רוסית 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם?ערבית

psychoit

New member
אע

איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? יפנית איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה? יפנית אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים? ג'יבריש מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? רוסית איזו שפה הכי נעימה? אנגלית עם מבטא בריטי איזו שפה הכי מוזרה שמעתם? יפנית הודגש באמצעות מדגישומטיק

ornit4

New member
אני

איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? אמממ... ספרדית? 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה? יידיש וצרפתית. 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים? שפה מגניבה. 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? גרמנית קצת מעצבנת אבל מגניבה 5. איזו שפה הכי נעימה? אנגלית! 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם? לא יודעת

נושבו

New member
עונה:)

1.איזו שפה הייתם רוצים ללמוד
הייתי רוצה להמשיך ללמוד ערבית 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה
סינית 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים
אנגלית 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה
ספרדית 5. איזו שפה הכי נעימה
עברית
6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם
סינית/יפנית

אניי ../images/Emo3.gif

איזו שפה הייתם רוצים ללמוד?ספרדית 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה?סינית 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים?אנגלית 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה?ערבית,צרפתית(!!!111) 5. איזו שפה הכי נעימה?אנגלית,ספרדית. 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם?לא יודעת

green rebel

New member
../images/Emo129.gif

איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? יפנית, צרפתית ספרדית ואנגלית (אבל ממש טוב!) 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה? כמעט כולן 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים? אנגלית 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? ערבית ורוסית 5. איזו שפה הכי נעימה? אנגלית.. 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם? אני לא יודעת בעצם.. כי עוד לא שמעתי את כל השפות..

שאלון שפות

1. איזו שפה הייתי רוצה ללמוד? קירונדי. 2. איזו שפע נראית לי קשה ללמידה? יש הרבה כאלה. סינית, למשל... 3. אילו הייתי עם...?! שו?... לא הבנתי! 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? לא יודעת. מבין אלה שיצא לי לשמוע, צרפתית מעצבנת אותי קצת... 5. השפה הכי נעימה? המממ... עברית?
6. הכי מוזרה? המממ.... איזו שפה של אחד השבטים האפריקאיים. וכתגובה למישהו, לא זוכרת מי- פינית זו אכן שפה קשה. אבל ניתן ללמוד אותה.

../images/Emo176.gif

איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? סינית[?!] 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה? סינית 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים? אבל אחנו עם! עם ישראל!! |ציוני| 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? רוסית וגרמנית
5. איזו שפה הכי נעימה? כל שפה יכולה להיות כזו, כל עוד הם מדברים חלש 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם? --- הודגש באמצעות מדגישומטיק

shirlady

New member
תשובה

1.איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? הרבה שפות!!! כבר התחלטתי ללמוד 3.. אבל יש אחת שעוד לא התחלתי והייתי רוצה וזה איטלקית 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה? רוסית!!! מאוד!!!! 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים? ספרדית 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? גרמנית!!! וגם על צרפתית אני לא מתה 5. איזו שפה הכי נעימה? ספרדית ואנגלית 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם? גרמנית!

shirlady

New member
psychoit

אוי את צודקת בענק.. אנגלית עם מבטא בריטי זה הדבר הכי מרגיז שיש!!!

Summer moved on

New member
../images/Emo13.gif

1.איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? צרפתית 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה? צרפתית 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים? עברית:\ 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? גרמנית ורוסית 5. איזו שפה הכי נעימה? צרפתית 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם? ממ לא יודעת:/ הודגש באמצעות מדגישומטיק

lintu1

New member
עונה=]

איזו שפה הייתם רוצים ללמוד?אמממ שוודית או צרפתית
2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה?יפנית\סינית 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים?פינית אנגלית עברית או שוודית
4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה?יפנית
5. איזו שפה הכי נעימה?פינית אנגלית ועברית
6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם?יפנית\סינית

little lottie

New member
עונה ../images/Emo205.gif

1. איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? צרפתית. 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה? סינית וצ'כית. 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים? אנגלית. 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? ערבית, ספרדית ואיטלקית 5. איזו שפה הכי נעימה? אנגלית. 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם? צ'כית.

talush2005

New member
עונה

איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? ספרדית 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה? יפנית 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים? עברית 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? ערבית 5. איזו שפה הכי נעימה? אנגלית 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם? סינית

למעלה