פאפאפאו
הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו? יש לזה סיפור! יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה? למה לא- לפני כמה שנים הייתי במפגש פורום, וכולם הלכו למקדונלדס', אבל בגלל שאנחנו פורום של יפי נפש, יש שם המון צמחונים, אז המנהלות הכינו מדבקות "צמחוני" לכולם.. חוץ מלי- לי הם כתבו "צמחונועה", אז זה נשאר... רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס? לא... כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה? 1 לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה? שנתיים בערך למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום? בלי לומר מילה למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום? דייייייי אוהבים את הכינוי שלכם? כן, הוא בסדר... מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל? לא יודעת.. מה הכינוי שלכם באיסיקיו? נועה מה הכינוי במסנג'ר? נועה כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך? אין לי מושג, הרבה אני מניחה.. ובמסנג'ר? לא הרבה דווקא.. מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם? "נועה" והכי מוזר שהיה לכם? והכי מכוער? ודפוק? מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר? sunshiner, לילד שכולם קוראים לו שיינר הכי מקורי? זה, נראה לי... הכי מכוער\לא מקורי? לא יודעת, אבל יש פה כינוי מצחיק- rockistit otistit תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת? שניים, נראה לי יש לכם עוד שמות בתפוז? לא זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז? לא