שאלון-

• פותח הנושא jast
  • פורסם בתאריך
פיחו

הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? כי אחד מקן מודיעין אמר שזה מגניב יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ? זה שם של שיר רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ? לא כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ? 5 לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ?שנה למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ? לי למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ? לא לי למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ? דיייייייי אוהבים את הכינוי שלכם ? כן מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? פאחועאכו מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ? מה הכינוי במסנג'ר ? כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ? ובמסנג'ר ? מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ? והכי מוזר שהיה לכם ? והכי מכוער ? ודפוק ? מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ? הכי מקורי ? הכי מכוער\לא מקורי ? תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ? יש לכם עוד שמות בתפוז ? זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ?

אמן סלע

New member
ישישיש שאלוןןן :)

הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? כי הוא ססגוני, סתם כי לקומונרית שלי לשעבר קראו לסעית אז כל פעם שהיא הייתה אומרת משו היינו אומרים אמן סלע...חחח וזה מצחיק... יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ? הרגע חפרתי עליו.. רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ? אממ כן האמת שרציתי משו שקשור לחלי..?! כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ? פיי הרבה, סתם האמת שלא הרבה... לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ? עם זה ספצי]פית לא מזמן, יש לי עוד ניק ניים, כןן...אני דו פרצופית..חח סתם... למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ? לי :) למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ? למי שקוראים דיי, אם אני לא טועה זאת חן... למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ? למי שוקראים דייייייייייי חחח אוהבים את הכינוי שלכם ? כןןןןןןןןן כןןןןןןןןןן כןן[ מנגינת אוהבים נקניקיות...] מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? לא יודעת, יש בהרבה.. מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ? H e l i o_O‎ מה הכינוי במסנג'ר ? H e l i o_O‎ כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ? 4 גג! ובמסנג'ר ? 5 גג ניראלי.. מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ? זה :) והכי מוזר שהיה לכם ? eli(--) והכי מכוער ?_*_חלי_*_ ודפוק ? _*_חלי_*_ מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ? לא יודעת,יש הרבה... הכי מקורי ? זואי! הכי מכוער\לא מקורי ? לא אומרת... תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ? דיי הרבה ניראלי... יש לכם עוד שמות בתפוז ?כןןן!1 זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ?לא...השם ההוא הוא השם הראשון!

jast

New member
האמת יש לך כינוי מגניב...

יצא לי לתהות לגביו:]

TziMHoNoa

New member
פאפאפאו

הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו? יש לזה סיפור! יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה? למה לא- לפני כמה שנים הייתי במפגש פורום, וכולם הלכו למקדונלדס', אבל בגלל שאנחנו פורום של יפי נפש, יש שם המון צמחונים, אז המנהלות הכינו מדבקות "צמחוני" לכולם.. חוץ מלי- לי הם כתבו "צמחונועה", אז זה נשאר... רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס? לא... כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה? 1 לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה? שנתיים בערך למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום? בלי לומר מילה למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום? דייייייי אוהבים את הכינוי שלכם? כן, הוא בסדר... מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל? לא יודעת.. מה הכינוי שלכם באיסיקיו? נועה מה הכינוי במסנג'ר? נועה כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך? אין לי מושג, הרבה אני מניחה.. ובמסנג'ר? לא הרבה דווקא.. מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם? "נועה" והכי מוזר שהיה לכם? והכי מכוער? ודפוק? מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר? sunshiner, לילד שכולם קוראים לו שיינר הכי מקורי? זה, נראה לי... הכי מכוער\לא מקורי? לא יודעת, אבל יש פה כינוי מצחיק- rockistit otistit תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת? שניים, נראה לי יש לכם עוד שמות בתפוז? לא זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז? לא

למעלה