שאלון-

• פותח הנושא jast
  • פורסם בתאריך

jast

New member
שאלון-

נו. סופשבוע. הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ? רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ? כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ? לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ? למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ? למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ? למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ? אוהבים את הכינוי שלכם ? מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ? מה הכינוי במסנג'ר ? כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ? ובמסנג'ר ? מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ? והכי מוזר שהיה לכם ? והכי מכוער ? ודפוק ? מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ? הכי מקורי ? הכי מכוער\לא מקורי ? תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ? יש לכם עוד שמות בתפוז ? זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ?

איך זה שאני תמיד הראשונה שעונה?!

הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? "דיייייייי"-כי לא אישרו לי שומדבר (הכל תפוס)אז התעצבנתי וכתבתי "די" וזה נתפס. יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ?לא רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ? כע,אמבה כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ? המון לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ? שנה..נראה לי=S למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ? לשני..וגם לנועה=] למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ? אהמ..לליאור? למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ? חחח לאף אחד. אוהבים את הכינוי שלכם ? כן מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ? אמבה=] מה הכינוי במסנג'ר ? ameba כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ? 2 ובמסנג'ר ?3 מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ? די נו חפרתם והכי מוזר שהיה לכם ? genie in abotle והכי מכוער ? sweet girl חיחיח ודפוק ? כנל מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ? יש הרבה יפים הכי מקורי ? mango הכי מכוער\לא מקורי ? תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ? נאמ...אחד? יש לכם עוד שמות בתפוז ?כן אבל שכחתי ת'סיסמה זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ? דיייייייי(לא,כאילו באמת.די!) שבוע טוב לכולם, ררר שבוע הבא בצפר.גאד.לא!!

שניה..

הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? שיר שאני אוהבת. יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ? מן משמעות נסתרת. רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ? אהא. כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ? שניים. לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ? לא הרבה למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ? לאדעת. למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ? כנ"ל למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ? ;[[ אוהבים את הכינוי שלכם ? אהא מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? "כלהכינוייםכברתפוסים" מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ? nirit מה הכינוי במסנג'ר ? אחותך התאומה. כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ? שניים? ובמסנג'ר ? המווווווווון מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ? סופרקליפרג'ליסטיאקספיאלידושס באנגלית. והכי מוזר שהיה לכם ? אותו אחד. והכי מכוער ? *^*tuty*^* ודפוק ? אותו אחד. מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ? לאדעת. הכי מקורי ? nirit :p הכי מכוער\לא מקורי ? פצצת אנוש מגיל שלוש תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ? שלושה. יש לכם עוד שמות בתפוז ? כה זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ? לא.

פורה

New member
אני שלישית!! ווהוו!!!!11

הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? הכינוי הוא פורה, ובחרתי אותו כי זה היה השם שלי בבית ובמשפחה מאז ומתמיד.. יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ?אחותי המציאה לי אותו, כי נולדתי בפורים, אז קוראים לי פורה.. רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ? אממ לא.. כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ? לא ניסיתי.. זה היה אינסטינקט לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ? אממ שנייה.. נראה לי אוקטובר 2004 למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ? בלי לומר מילה למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ?דיייייייייי למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ?שן שן היחידה אוהבים את הכינוי שלכם ? כע :] מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? אמממ "איש כחול" לא נראה כאילו יש לזה פואנטה מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ? אין לי איסיקיו מה הכינוי במסנג'ר ? זה מתחלף, אז כרגע "שמנצ'יק, אני מתגעגעת" שזה האחיין החדש שלי.. כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ? אחד.. נחשו מהו! ובמסנג'ר ? אוהוו... מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ?ממממ עוד פעם אני אגיד שהיה לי רק אחד.. והכי מוזר שהיה לכם ? פורה.. והכי מכוער ? ממממ ודפוק ? לא היה כזה. אני פשוט מושלמת! חה מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ? אני ממש לא זוכרת איסיקיו, אבל במסנג'ר זה zoommi זה מישהו מהמדצופי. אני חושבת הכי מקורי ? זה ^ הכי מכוער\לא מקורי ? לכתוב את השם.. תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ? 1. ביינתים אני שוקלת לעשות עוד יש לכם עוד שמות בתפוז ? לא זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ? "פורה" בעסה של שאלון...

jast

New member
הנה גם אני.

הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? אוהו. יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ? לא. רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ? כן. כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ? 1 לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ? הרבההה. למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ? Away from the sun למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ? טווידלדי למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ? דיייייי חח. זה כזה בולט. אוהבים את הכינוי שלכם ? אני חושבת שכן. מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? חח הוא הצחיק אותי "לכרטיס האישי לחץ כאן" מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ? לוחמת חופש מה הכינוי במסנג'ר ? לוחמת חופש כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ? לא יותר מידי, בהתחשב בזה שיש לי אותו מכיתה ז' ובמסנג'ר ? בכלל לא הרבה.. כאילו היה לי איזה כינוי קומוניסטי טיפשי כזה ואז הוא השתנה ל"אל תצחקו על הכינוי שלי!!!@$@#" ועכשיו הוא לוחמת חופש:} מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ? הנוכחי חח והכי מוזר שהיה לכם ? באייסי היה לי "דור שלם דורש שלום" אבל זה הצחיק אותי. והכי מכוער ? אין לי כינויים מכוערים! ודפוק ? הכינוי הראשון במסנג'ר. מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ? GOD! חח זה עומרי מהקן שלי. הכי מקורי ? אין משהו כזה מקורי.. יש לי את "אדון השלולית" שזה איזה בלוגר שהייתי קוראת אצלו פעם... אבל הוא כבר לא מתחבר.(וגם לא מעדכן ת'בלוג:( ) הכי מכוער\לא מקורי ? חחח לא מקורי בכלל "אודי" תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ? יש לי שלוש JAST, לוחמת חופש וכלבה קומוניסטית. יש לכם עוד שמות בתפוז ? לא. זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ? כן.

jast

New member
לא יודעת למה..

הוא מצחיק, זה נשמע כמו השטויות האלה שהילדים הקטנים אומרים. וזה מצחיק. קחי את זה כמחמאה

משעמם לי. :]

הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? לא כמו שהרבה אנשים חושבים- לא בחרתי אותו כי זה אחד השומרים מאליסה בארץ הפלאות.. יש שיר של ברי סחרוף שנקרא "השומר של הגן", וטווידלדי ו-טווידלדם מוזכרים שם. הם דרך אגב באמת השומרים מאליסה בארץ הפלאות, וזה נודע לי רק כשאנשים תיחקרו אותי בנוגע לכינוי
יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה? מממ.. לא יודעת, די אהבתי את השיר ההוא באותה תקופה וכנראה הוא דיבר אליי או משוP: גם עכשיו אני נורא אוהבת אותו. שיר יפה, כדאי לכם להציץ במילים:) רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ? אני באמת לא זוכרת.. נרשמתי נורא מזמן כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ? היה אחד לפני, אני חושבת לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ? 14.7.02. אל תשאלו אותי למה אני זוכרתD: [פאקינג שיט, זה 4 שנים! אני מכורה לאינטרנט><] למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ? Away from The Sun, נגיד.. למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ? של חן.. "דייייייייייייייייי" כאילו, הוא די מעצבן
אבל הוא גם די מצחיק. אוהבת אותך חן!
למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ? "תפוז אנשים מודיע". נו מה, תודו שהם רק מחפשים תשומת לב..
אוהבים את הכינוי שלכם ? יאפ:] מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? לא יודעת, הרבה;[ מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ? אין אייסיקיו מה הכינוי במסנג'ר ? כרגע: "ZOZ | וואו, סוף סוף- שישי נורמלי:)" כמה כינויים היו לכם במסנג'ר? וואו, אני מחליפה בערך כל יום.. אז... אינסוף?
מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ? היו לי המון ואני לא באמת זוכרת, אבל העפתי מבט בהסטוריה ומצאתי משהו מבדר.. ZOZ| נעמה: "ברגעי משבר אני נזק למקרר." ^^(K) והכי מוזר שהיה לכם ? נו אני באמת לא זוכרת והכי מכוער ? .... ודפוק ? ....!!!! מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ? "קולומביה. Rose tints my world, keeps me safe from my trouble and pain." הכי מקורי ? Queen Krimson :) הכי מכוער\לא מקורי ? נתפשר על הכי דפוק: "גמדע שרלולע עם שיער בלונדיני ועיניים כחולות אומר/ת: יצאתי!!!!!:)" פוסטמה>< תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ? רק זה אני חושבת, בכל מיני מקומות אני תמיד טווידלדי. יש לכם עוד שמות בתפוז ? לא. כאילו יש את הראשון מלפני איזה ארבע שנים.. אני אפילו לא זוכרת מה הוא, אני רק זוכרת שהוא מאוד דפוק, כי זה היה משהו משותף שלי ושל חברה שליD: זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ? לא. ^

חחחחח...זוהר...:]]]]

איזה חמודה, יש לך כינוי מקורי שחושבים על זה:] ולמה שלי מעצבן? מה עשיתי?! אוף עכשיו עשיתם לי חשק להחליף כינוי. אוהבת

jast

New member
חחח

זה מעצבן כי זה בולט... אבל בפעם הראשונה שראיתי את הכינוי שלך פשוט דימיינתי אותך מתעצבנת על המחשב, וזה הרג אותי מצחוק. זה פשוט את.

למעלה