עונה:
מתי חל יום הולדתך?2.5 האם את חוגגת אותו כל שנה או מזניחה?חוגגת חוגגת מתי היה יום ההולדת הכי מהנה שלך?אוי.. ממ.. זה קשה,
כתה ח' היה גם מיוחד שאמא שלי ארגנה לי עם חברה בקופי טרי ארוחת ערב וזה היה רעיון שחברה שלי אמרה לי כבר ממזמן במיומולדת נלך לשם עליה כמתנה (כי זאת היתה המסעדה שתמיד הלכנו אליה ביחד) ואז באנו והיא פתאום רצתה לשבת למעלהואמרתי לה לא כי אני רעבה ונשב במקום הקבוע שלנו היא בנתיים נסתה לחשוב איך לעלות אותי למעלה ואז המלצרית באה "אתן למסיבת הפתעה" ואני "מה?" ולא קלטתי.. אז חברה שלי הסתכלה עליה בנשאה חחח ואז היא הבינה.. אז חברה שלי אמרה לי "בואי למעלה אני צרכיה להגיד לך משהו" עלינו והבנתי בערך מה הולך ואז כל החברות שלי יצאו מתחת לשולחן! ובכל זאת ממש הופתעתי כי לא ידעתי שהן שם
והיה כ"כ טעים וכיייף!! ויש את המסיבה
השנה שגם עשו לי מסיבת הפתעה שהיו לחברות שלי ולאמא ואחים שלי מלא קשיים בגללי
אבל לא חשדתי בכלום.. ועשיתי לחברה שלי את המוות כמו למשל.. "לא, אני לא יכולה לבוא אלייך היום יש לי חונכות" כמובן, שהיא דאגה להתקשר לחברה אחרת שהתקשרה לאמא שלי ואמא שלי התקשרה לאמא של החניכה ואז האמא של החניכה התקשרה לבטל
או שאמרתי לה "בואי צריך לצאת לארוחה" (כי היא היתה אמורה כביכול לבוא אליי לארוחת ערב אבל היה עוד מוקדם אז חברה שלי "רגע.. אני צריכה להתקלח" או שחברות שלי לקחו את הסרט שממש רציתי לראות וחברה שלי לא הצליחה לעצור אותי ולקחתי אותו גם למרות שהיא אמרה לי "בואי לא נראה היום סרט" אני:"טוב, אני אראה את זה מחר לא מפריע שאני לוקחת ויהיה לי" כמובן שבסוף היה לי הכי כיף אוור!!! כן, אלו היו המיוחדים ביותר.
כתה ז' גם עשו לי "מסיבת הפתעה" בטיול השנתי למרות שהיה ממש קשה להסתיר את זה כי כשאני מתקלחת ולא נותנים לי לעלות לקומה למעלה להתלבש ומעיפים אותי מהחדר זאת לא כזאת בעיה.. אבל היתה עוגה והיו בלונים אז זה היה ממש מיוחד. האם אי פעם עשו לך מסיבת הפתעה?
מהי המתנה הכי יפה שקיבלת אי פעם? ממי קיבלת אותה?אפשר כמה?! כתה ו' לבת מצווה
שכנים שלי קנו לי את הסט הכי מדהים בעוללללללם
הדבר הכי טוב שיכולתי לבקש!! חולצה קצרה וארוכה מכנס קצר וארוך קיצר 2 תלבושות/מדים כובע ומגבת של הפועל ת"א ובגיל ממ.. 15 אמא פתחה לי חשבון בנק.. או שזה היה בגיל 14 והשנה חברות שלי שמו לי בתוך סלסלה מלא דברים אדומים (הפועל ת"א) ו....... דיסק של אירו' 2005 שרציתי ממש ממש ממש ממש! טוב בסדר, אני אמרתי להן מתחילת שנת הלימודים שאני רוצה את זה
והן גם נסו לקנות לי את הדיסק של הלנה אבל באתר הבריטי לא הסכימו לשלוח את השיר למקום מחוץ לגבולי בריטניה
אלו ה-מתנות
אהה ומלא בגדים יפים שאחים שלי קונים לי
כולל נעלי אולסטאר מהממות השנה. איזו מתנה הכי היית רוצה לקבל ביום הולדתך הבא?אני צריכה לחשוב על זה.. חוץ מהשנה הזאת אני דיי מתוסבכת במתנות, כי אף-פעם אין לי רעיונות לשום דבר..