שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

מתי חל יום הולדתך? האם את חוגגת אותו כל שנה או מזניחה? מתי היה יום ההולדת הכי מהנה שלך? האם אי פעם עשו לך מסיבת הפתעה? מהי המתנה הכי יפה שקיבלת אי פעם? ממי קיבלת אותה? איזו מתנה הכי היית רוצה לקבל ביום הולדתך הבא?

איפה נוי?../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

מתי חל יום הולדתך? 24.9 האם את חוגגת אותו כל שנה או מזניחה? אממ.. בדרך כלל אין לי כל כך מה לעשות.. מתי היה יום ההולדת הכי מהנה שלך? לא יודעת
האם אי פעם עשו לך מסיבת הפתעה? לא.. מהי המתנה הכי יפה שקיבלת אי פעם? ממי קיבלת אותה? לא קיבלתי משהו מיוחד
איזו מתנה הכי היית רוצה לקבל ביום הולדתך הבא? צפיות זה רק לכריות
רואים שאני מקופחת?!

linoy7

New member
../images/Emo6.gif"צפיות זה רק לכריות"../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

צודקת

chagiti

New member
עונה..

מתי חל יום הולדתך?23.11 האם את חוגגת אותו כל שנה או מזניחה?אממ חוגגת כל שנה.. מתי היה יום ההולדת הכי מהנה שלך?אמממ לפני שנתיים.. האם אי פעם עשו לך מסיבת הפתעה?כן מהי המתנה הכי יפה שקיבלת אי פעם? ממי קיבלת אותה?אממ לא כ"כ זוכרת..חח איזו מתנה הכי היית רוצה לקבל ביום הולדתך הבא?לפגוש את שירי :p

linoy7

New member
../images/Emo98.gif../images/Emo41.gif

מתי חל יום הולדתך
17.9
האם את חוגגת אותו כל שנה או מזניחה
חוגגת
מתי היה יום ההולדת הכי מהנה שלך
שנה שעברה
האם אי פעם עשו לך מסיבת הפתעה
פעמיים, למרות שעל שניהם ידעתי כי לא הסתירו את זה טוב
מהי המתנה הכי יפה שקיבלת אי פעם
ממי קיבלת אותה
לא זוכרת
איזו מתנה הכי היית רוצה לקבל ביום הולדתך הבא
ציפיות זה רק לכריות
סתם, האמת היא שאינלי מושג

ady18

Well-known member
עונה

מתי חל יום הולדתך?17.3.84 האם את חוגגת אותו כל שנה או מזניחה?חוגגת בקטנה מתי היה יום ההולדת הכי מהנה שלך?אממ כולם היו בסדר האם אי פעם עשו לך מסיבת הפתעה?כן מהי המתנה הכי יפה שקיבלת אי פעם? ממי קיבלת אותה?חברים פוף בצורת חתול לחדר איזו מתנה הכי היית רוצה לקבל ביום הולדתך הבא?אממ נזרום

../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

מתי חל יום הולדתך?7.10 האם את חוגגת אותו כל שנה או מזניחה?כל שנה!!!!!!!
מתי היה יום ההולדת הכי מהנה שלך?אממ לא זוכרת. האם אי פעם עשו לך מסיבת הפתעה?כן מהי המתנה הכי יפה שקיבלת אי פעם?אממ גיטרה[למרות שזה גם היה מהכסף שלי] ממי קיבלת אותה?מההורים וממני חחח איזו מתנה הכי היית רוצה לקבל ביום הולדתך הבא?לא יודעת..אין לי בקשות-כרגע.

עונה../images/Emo46.gif../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

מתי חל יום הולדתך? 22.8.93!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! האם את חוגגת אותו כל שנה או מזניחה? חוגגת חוגגת
מתי היה יום ההולדת הכי מהנה שלך? לפני שנה
האם אי פעם עשו לך מסיבת הפתעה? פעמיים
מהי המתנה הכי יפה שקיבלת אי פעם? טיסה לחו''ל
ממי קיבלת אותה? ההורים
איזו מתנה הכי היית רוצה לקבל ביום הולדתך הבא? הכל

אז אין לך מחר יום הולדת../images/Emo2.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

הוא כבר היה ב-1993

just adiki

New member
עונה:

מתי חל יום הולדתך?2.5 האם את חוגגת אותו כל שנה או מזניחה?חוגגת חוגגת מתי היה יום ההולדת הכי מהנה שלך?אוי.. ממ.. זה קשה, כתה ח' היה גם מיוחד שאמא שלי ארגנה לי עם חברה בקופי טרי ארוחת ערב וזה היה רעיון שחברה שלי אמרה לי כבר ממזמן במיומולדת נלך לשם עליה כמתנה (כי זאת היתה המסעדה שתמיד הלכנו אליה ביחד) ואז באנו והיא פתאום רצתה לשבת למעלהואמרתי לה לא כי אני רעבה ונשב במקום הקבוע שלנו היא בנתיים נסתה לחשוב איך לעלות אותי למעלה ואז המלצרית באה "אתן למסיבת הפתעה" ואני "מה?" ולא קלטתי.. אז חברה שלי הסתכלה עליה בנשאה חחח ואז היא הבינה.. אז חברה שלי אמרה לי "בואי למעלה אני צרכיה להגיד לך משהו" עלינו והבנתי בערך מה הולך ואז כל החברות שלי יצאו מתחת לשולחן! ובכל זאת ממש הופתעתי כי לא ידעתי שהן שם
והיה כ"כ טעים וכיייף!! ויש את המסיבה השנה שגם עשו לי מסיבת הפתעה שהיו לחברות שלי ולאמא ואחים שלי מלא קשיים בגללי
אבל לא חשדתי בכלום.. ועשיתי לחברה שלי את המוות כמו למשל.. "לא, אני לא יכולה לבוא אלייך היום יש לי חונכות" כמובן, שהיא דאגה להתקשר לחברה אחרת שהתקשרה לאמא שלי ואמא שלי התקשרה לאמא של החניכה ואז האמא של החניכה התקשרה לבטל
או שאמרתי לה "בואי צריך לצאת לארוחה" (כי היא היתה אמורה כביכול לבוא אליי לארוחת ערב אבל היה עוד מוקדם אז חברה שלי "רגע.. אני צריכה להתקלח" או שחברות שלי לקחו את הסרט שממש רציתי לראות וחברה שלי לא הצליחה לעצור אותי ולקחתי אותו גם למרות שהיא אמרה לי "בואי לא נראה היום סרט" אני:"טוב, אני אראה את זה מחר לא מפריע שאני לוקחת ויהיה לי" כמובן שבסוף היה לי הכי כיף אוור!!! כן, אלו היו המיוחדים ביותר.
כתה ז' גם עשו לי "מסיבת הפתעה" בטיול השנתי למרות שהיה ממש קשה להסתיר את זה כי כשאני מתקלחת ולא נותנים לי לעלות לקומה למעלה להתלבש ומעיפים אותי מהחדר זאת לא כזאת בעיה.. אבל היתה עוגה והיו בלונים אז זה היה ממש מיוחד. האם אי פעם עשו לך מסיבת הפתעה?
מהי המתנה הכי יפה שקיבלת אי פעם? ממי קיבלת אותה?אפשר כמה?! כתה ו' לבת מצווה
שכנים שלי קנו לי את הסט הכי מדהים בעוללללללם
הדבר הכי טוב שיכולתי לבקש!! חולצה קצרה וארוכה מכנס קצר וארוך קיצר 2 תלבושות/מדים כובע ומגבת של הפועל ת"א ובגיל ממ.. 15 אמא פתחה לי חשבון בנק.. או שזה היה בגיל 14 והשנה חברות שלי שמו לי בתוך סלסלה מלא דברים אדומים (הפועל ת"א) ו....... דיסק של אירו' 2005 שרציתי ממש ממש ממש ממש! טוב בסדר, אני אמרתי להן מתחילת שנת הלימודים שאני רוצה את זה
והן גם נסו לקנות לי את הדיסק של הלנה אבל באתר הבריטי לא הסכימו לשלוח את השיר למקום מחוץ לגבולי בריטניה
אלו ה-מתנות
אהה ומלא בגדים יפים שאחים שלי קונים לי
כולל נעלי אולסטאר מהממות השנה. איזו מתנה הכי היית רוצה לקבל ביום הולדתך הבא?אני צריכה לחשוב על זה.. חוץ מהשנה הזאת אני דיי מתוסבכת במתנות, כי אף-פעם אין לי רעיונות לשום דבר..

../images/Emo214.gif

מתי חל יום הולדתך?בדיוק עוד 14 ימים. [קשה לשכוח שזה כתוב בכינוי של חברה שלי
] האם את חוגגת אותו כל שנה או מזניחה?חוגגת
מתי היה יום ההולדת הכי מהנה שלך?חשבתי על זה, והאמת שאני לא זוכרת אחד כזה שהיה במיוחד. אני מקווה שהשנה יהיה.. האם אי פעם עשו לך מסיבת הפתעה?
מהי המתנה הכי יפה שקיבלת אי פעם? ממי קיבלת אותה?קיבלתי מקארינה כרית גדולה בצורת לב ובמרכז יש תמונה של ליאל. היא עדיין סגורה בשקית ניילון אפילו. זאת המתנה הכי מרגשת והופתעתי לקבל אותה, בכלל לא חשבתי שהיא תשקיע ככה
ויש עוד מתנה שעדיין בשקית
, דובי גדול שחברה קנתה לי ליומולדת... קוראים לו פשוש
איזו מתנה הכי היית רוצה לקבל ביום הולדתך הבא?הלוואי שאקבל דובי/בובה שיהיה אפשר לישון איתו/איתה.
זה נראה תינוקי, אבל זה אחד הדברים הכי מלאים במשמעות שאני יכולה לקבל... כי הדברים האלו מסמלים עבורי את האהבה. דפוק, אבל אני.

יאא אני יודעת מה לקנות לך ליומולדת!

יאא אני מביאה לך דובן חמדוד
אני מחכה בקוצר רוח ליומולדת שלך

../images/Emo26.gifאיזה כיף לחזור ישר לשאלון../images/Emo9.gif!

מתי חל יום הולדתך? ב28.4 האם את חוגגת אותו כל שנה או מזניחה? חוגגת
מתי היה יום ההולדת הכי מהנה שלך?אממממ גיל האם אי פעם עשו לך מסיבת הפתעה? מהי המתנה הכי יפה שקיבלת אי פעם? ממי קיבלת אותה? איזו מתנה הכי היית רוצה לקבל ביום הולדתך הבא?

אוףףף חוזרת על השאלון.. ../images/Emo4.gif

מתי חל יום הולדתך? ב28.4 האם את חוגגת אותו כל שנה או מזניחה? חוגגת מתי היה יום ההולדת הכי מהנה שלך?אממממ גיל 12 עשו לי מלא ימי הולגת
עשו לי בבריכה עשו לי באולם עשו לי במועדון עשו לי אצל סבתא ועוד...
האם אי פעם עשו לך מסיבת הפתעה? כן המון שנים...
מהי המתנה הכי יפה שקיבלת אי פעם? ממי קיבלת אותה?אממ קיבלתי מתנה אבל זה לא קשור ליום הולדת
הייתה לי תחרות והיה לי ממש קשה כי נקעתי את הרגל אז אמא שלי הלכה וקנתה לי דובי בינוני יפה מאוד
וגם כל האשי פאפיס
ואני ממש שמחתי שקיבלתי את זה [הקמע שלי
] איזו מתנה הכי היית רוצה לקבל ביום הולדתך הבא?לא מתנה.. אבל זה נראה כזה תינוקי להגיד את זה..
אז עדיף שלא

למעלה