שאלון

שאלון

את/ה מעשנ/ת? את/ה תורמ/ת דם? מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך את/ה מקבל/ת דמי כיס נשבר לך פעם הלב לב שבור הוא לב שלם מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים מה הדבר האחרון שקנית את/ה אוהב/ת שמש את/ה אוהב/ת לילה? מאמינ/ה ברוחות מתי למדת לשרוך שרוכים תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2? מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות היית פעם בבית משפט המלצ/י לי על ספר אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור מי האדם האחרון שנישקת שמת פעם נר על החלון o_O לאן בא לך לטוס עכשיו ממי קיבלת את המייל האחרון

בא לי.

את/ה מעשנ/ת? חלילה את/ה תורמ/ת דם? צריך 18 בשביל זה. מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך? המ, אולי צילום. כאילו. לא יודעת. את/ה מקבל/ת דמי כיס? כשאני רוצה. נשבר לך פעם הלב? כן. לב שבור הוא לב שלם מה? מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל? פף, לפני כמה ימים. מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים? מצה עם שוקולד?
מה הדבר האחרון שקנית? מדבקות את/ה אוהב/ת שמש? לא את/ה אוהב/ת לילה? כן מאמינ/ה ברוחות? לא מתי למדת לשרוך שרוכים? כיתה א'? תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד? מלבד. את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו? אני יודעת להרוס דברים שחשובים לי.
נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד? לא מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2? נחנח!
מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? פף, מונופול? קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י? כן מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות שהיא איכס. היית פעם בבית משפט? כן המלצ/י לי על ספר: "אבודה עברית", אתי זוהר. אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור? כשיש בי"ס, אז כן. ואז אני חשה בנאדם טוב.
מי האדם האחרון שנישקת? הממ, אמא, נראה לי שמת פעם נר על החלון o_O? לא לאן בא לך לטוס עכשיו? רחוק. וזה די נדיר שאני מרגישה ככה. ממי קיבלת את המייל האחרון? ישראבלוג?

LinKerBel

New member
ווואההה...2 שאלונים...../images/Emo2.gif

את/ה מעשנ/ת?לא את/ה תורמ/ת דם? לא מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך מוזיקה את/ה מקבל/ת דמי כיס לא נשבר לך פעם הלב לא לב שבור הוא לב שלם מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל לוזוכרת מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים הכל מה הדבר האחרון שקנית בגדים את/ה אוהב/ת שמש כה את/ה אוהב/ת לילה? כה מאמינ/ה ברוחות לא מתי למדת לשרוך שרוכים אירה לימדה אותי בגן טרום חובה ליד הנדנדות תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד כלום כלום. את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו כה נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד כה מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2? יש חדשה?? מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? חתחתול, היום בצהריים. קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י כה לאימא מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות משעשע היית פעם בבית משפט כה המלצ/י לי על ספר השטן לובשת פראדה- לורן וייסברגר אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור לא מי האדם האחרון שנישקת רז שמת פעם נר על החלון o_O חה. רזוב שם. לאן בא לך לטוס עכשיו ללוס אנג'לס ממי קיבלת את המייל האחרון לא בדקתי מיילים כבר יומיים..

"בסוף כלום לא נשאר..."

את/ה מעשנ/ת? חלילה לי. את/ה תורמ/ת דם? עוד לא הגעתי לגיל המתאים. מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך? מוזיקה. את/ה מקבל/ת דמי כיס? לא. נשבר לך פעם הלב? לא. לב שבור הוא לב שלם?
מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל? שנים לא הורדתי את הזבל
. מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים? חביתה?
מה הדבר האחרון שקנית? אוכל. את/ה אוהב/ת שמש? לפעמים. את/ה אוהב/ת לילה? כן. מאמינ/ה ברוחות? לא. מתי למדת לשרוך שרוכים? כן, אני גם זוכרת
. תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד? מהמוות. את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו? לא. נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד? לא. מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2?
מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? אבלון!
קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י? לא. מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות? לא חושבת על זה, יש דברים יותר מעניינים לחשוב עליהם, הייתי אומרת. היית פעם בבית משפט? לא. המלצ/י לי על ספר? מישהו לרוץ איתו, רודף העפיפונים. אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור? לא:$ מי האדם האחרון שנישקת?
שמת פעם נר על החלון o_O ברור, תמיד. לאן בא לך לטוס עכשיו? להוואי
ממי קיבלת את המייל האחרון? מפיטר רוט
.

Naych

New member
אני ../images/Emo3.gif

את/ה מעשנ/ת? never את/ה תורמ/ת דם?
חל איסור.
פפפ... מעפנים. מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך תאטרון את/ה מקבל/ת דמי כיס אממ... בערך
לא מספיק בכלמקרה. נשבר לך פעם הלב אמממ.... כע, נראה לי. לב שבור הוא לב שלם יכול להיות, נשמע הגיוני. מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל אין לאן להוריד... אבל הוצאתי לפח? אממ... וואוו... לא זכור לי
מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים טוסטים
מה הדבר האחרון שקנית חגורה
את/ה אוהב/ת שמש כשהיא לא חמה ורוצחת... את/ה אוהב/ת לילה? מאוד. מאמינ/ה ברוחות לאדע....
מתי למדת לשרוך שרוכים לא זוכר.. אני סנילי
תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד אממ... מלהישאר לבד... נראה לי זה הפחד הכי גדול שלי.. את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו רק להראות לאנשים את הדברים שנסתרים מהם כשהם בוכים. (איף גרופי
) נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד לרכב כן, להסתכל לא
מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2? אממ... לא ראיתי...?
מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? מונופול? טאקי? קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י יאפ! ברור! מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות שיהיה בכיף
היית פעם בבית משפט לא שזכור לי.. המלצ/י לי על ספר אני לא אעשה לך דבר כזה. אני לא אוהב להתעלל באנשים. אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור לא... תאמת שלא
מי האדם האחרון שנישקת אממממממ.... אמא? שמת פעם נר על החלון o_O כן. וכמעט שרפתי אותו לאן בא לך לטוס עכשיו וואו... אממ... גרמניה, דרום אפריקה, ארה"ב, אוסטרליה. ממי קיבלת את המייל האחרון עדכוני בלוגים
מבוקש שכמותי. זהו

YqUeen

New member
../images/Emo67.gif

את/ה מעשנ/ת? לא קבוע או משהו את/ה תורמ/ת דם? עדיין לא, כשאני אגיע לגיל מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך תאטרון את/ה מקבל/ת דמי כיס רק כשסבתא מגיעה וכאלה נשבר לך פעם הלב ממ.. כן. אבל לא בצורה בלתי-ניתנת-לתיקון. לב שבור הוא לב שלם מה?!
מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל אף פעם לא.
מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים כלום. חביתה?
מה הדבר האחרון שקנית בייגל באבולעפיה
את/ה אוהב/ת שמש בגדול? כן. את/ה אוהב/ת לילה? כן מאמינ/ה ברוחות לא מתי למדת לשרוך שרוכים בגן חובה, עשו לנו לימוד קבוצתי
[אוי, זה מזכיר לי את הפתיחה של הסדרה "פרנקלין", שהייתה.. "פרנקלין יודע לשרוך שרוכים ולספור עד עשרים, אבל מה שפרנקלין לא יודע..."
] תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד אהה.. ברגע זה ממש? מהסרחן [
] שמתעופף במנורה.. את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו בטח מה. לקרוא מחשבות, לכופף כפיות.. הכל. נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד לא
מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2? היא כבר לא ממש חדשה
ו, ממ.. קצת מלחיצה, האמת. הקוקיות של הילדה הזאת ממש מגניבות^^ מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת?
"נחש מי" עם אח שלי הקטן, זה שצריך לנחש איזה איש יש לשני.. קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י לאמא וכאלה
וקטפתי להצגה אחת שהייתי צריכה:] מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות "פקאצות האלו שכותבים"?!
*כותבות
ו,אהה.. שיבושם להן, אם הן מצליחות לקרוא את המ שהן כותבות... :-S היית פעם בבית משפט לא המלצ/י לי על ספר "ציפורים מתות בסתר" של קולין מקאלוג.
אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור יש לי קופסאת סוללות משומשות בחדר
אבא תמיד אומר לי לאסוף ושהוא כבר ישים אותם בסל של מחזור בטריות, אבל עדיין יש לי ערימה. מי האדם האחרון שנישקת סוגשל אקס, בשם אסף. שמת פעם נר על החלון o_O
לא ממש. רק נר נשמה. לאן בא לך לטוס עכשיו לקפריסין, התבטלה לנו הטיסה בגלל המילואים שהיו לאבא;[ ממי קיבלת את המייל האחרון *נכנסת לאימייל לבדוק* ישראבלוג, עדכון בבלוג של חברה שלי:]

mayan d11

New member
אני ../images/Emo179.gif

את/ה מעשנ/ת? לא את/ה תורמ/ת דם? לא - מפחד מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך? מוזיקה את/ה מקבל/ת דמי כיס? לפעמים נשבר לך פעם הלב? לא יודע לב שבור הוא לב שלם? שלם מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל? כל יום כמעט בצבא מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים? קורנפלקס מה הדבר האחרון שקנית? קוראסון עם שוקולד את/ה אוהב/ת שמש? כן את/ה אוהב/ת לילה? לא ממש מאמינ/ה ברוחות? לא מתי למדת לשרוך שרוכים? בגיל קטן תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד? מהכל את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו? כן נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד? כן מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2? לא ראיתי מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? שש - בש? קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י? כן מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות? גועל נפש היית פעם בבית משפט? כן המלצ/י לי על ספר ? חוכמת הבייגלה ומלך החומוס ומלכת האמבטיה אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור? כן מי האדם האחרון שנישקת? לא זוכר שמת פעם נר על החלון o_O? כן בלי להדליק לאן בא לך לטוס עכשיו? ג'מייקה ממי קיבלת את המייל האחרון? מאיזה דואר זבל אחד

ME../images/Emo210.gif

את/ה מעשנ/ת?לא את/ה תורמ/ת דם?לא מה בתחום האומנות הכי מעניין אותךציור אבל אני לא טובה בזה...גם כתיבה את/ה מקבל/ת דמי כיס כן כפרעל ההורים שלי נשבר לך פעם הלב לב שבור הוא לב שלם מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבללא זוכרת מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעיםהכל מה הדבר האחרון שקניתקוסקוס את/ה אוהב/ת שמשבחורף ^^ את/ה אוהב/ת לילה?כן מאמינ/ה ברוחותלא מתי למדת לשרוך שרוכיםגיל שנה תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד...לא לפורום את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו:לא נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד:לא מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2?לא רואה טלויזיה מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת?טאקי קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/:לא מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות:איכסההההה היית פעם בבית משפט:לא המלצ/י לי על ספר :עברי לידר ספר השירים..סיםור על אהבה וחושך אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור:לפח מי האדם האחרון שנישקת:את ליאור חברה שלי שמת פעם נר על החלון o_O:בחנוכה לאן בא לך לטוס עכשיו:רחוק ממי קיבלת את המייל האחרון:דרור

MaaYanGa

New member
הפעם ה-100 שאני מנסה לשלוח../images/Emo7.gif

את/ה מעשנ/ת? לא. את/ה תורמ/ת דם? כשאני אוכל אני אתרום. מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך? צילום ומוזיקה. את/ה מקבל/ת דמי כיס? בחנוכה. נשבר לך פעם הלב? לא ממש, כן, אולי
לב שבור הוא לב שלם? היה לפחות. מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל? מזמן. מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים? הרבה דברים
בעיקר עוגות גבינה. מה הדבר האחרון שקנית? אוכל סיני. את/ה אוהב/ת שמש? לא. את/ה אוהב/ת לילה? הא הא
מאמינ/ה ברוחות? לא. מתי למדת לשרוך שרוכים? לא זוכרת
תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד? זה ממה אתה בעצם כל כך מפחד
הגרופיזם פורח
. שאני אשאר לבד בעולם. את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו? בקלפים וכאלה... נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד נכון. מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2? חדשה? אז כנראה שלא ראיתי או שהשאלון ישן. מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? מונופול נראה לי. קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י? כן. מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות? לוקח לי שנים לקרוא את זה. היית פעם בבית משפט? לא. המלצ/י לי על ספר מישהו לרוץ איתו אבל יש עוד הרבה. אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור? לא. אני משתמשת בעיקר בסוללות נטענות. מי האדם האחרון שנישקת? אבא. שמת פעם נר על החלון o_O ? כן וזה לא נגמר טוב. לאן בא לך לטוס עכשיו? להולנד. ממי קיבלת את המייל האחרון? עידכון בבלוג "העוף מהמקרר שלך"

אני

את/ה מעשנ/ת? לא את/ה תורמ/ת דם? אסור לי אנמית וזה מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך מוזיקה ובעיקר שירה את/ה מקבל/ת דמי כיס בגיל 25? נשבר לך פעם הלב כן לב שבור הוא לב שלם לא נכון הלב שלי עדיין שבור מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל בחיים לא מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים חביתה מה הדבר האחרון שקנית כרטיס להופעה של עברי את/ה אוהב/ת שמש לא את/ה אוהב/ת לילה? כן מאמינ/ה ברוחות לא מתי למדת לשרוך שרוכים אנערף תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד מהמוות את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו לא נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד לא מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2?אנערף לא ראיתי מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? אה? קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י כן מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות איכסה היית פעם בבית משפט כן בשיעור משפטים המלצ/י לי על ספר לא קוראת אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור לא מי האדם האחרון שנישקת המ... המ... המ... ינון שמת פעם נר על החלון o_O אהההההההההה לא לאן בא לך לטוס עכשיו פראג התאהבתי בעיר הזו ו-5 ימים לא הספיקו ממי קיבלת את המייל האחרון מישהו עם תמונות של עברי מיום רביעי

B a 7 a K

New member
וואו, הנה זה מתחיל שוב.

העיקר הוא לספק לכם קצת בידור איכותי.
וואו, כמה יומרני מצדי. טוב נו, נתחיל. את/ה מעשנ/ת? לא. את/ה תורמ/ת דם? אני עוד לא יכול. מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך ספרות וקולנוע. את/ה מקבל/ת דמי כיס זה לא מסודר כזה כמו בגיל 5.
נשבר לך פעם הלב כן. לב שבור הוא לב שלם אה, פילוספי כזה? חלש למדי. מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל מ ז מ ן. מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעיםחביתה! מה הדבר האחרון שקנית אני מה זה לא זוכר. זה בטח היה נסתי או משהו. את/ה אוהב/ת שמש כן, לא בהגזמה. את/ה אוהב/ת לילה? ינשופיזם לעד! מאמינ/ה ברוחות עניתי על זה בשאלון ההוא. מתי למדת לשרוך שרוכים מזמן. תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד מאנשים שמצטטים שורות מ"פלרמו". את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו אני בטח זוכר איזה משהו עם קלפים.
נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד רק אם יש עליו זקן בז'קט עור צמוד. מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2? יש פרסומת חדשה? מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? טאקי!
[זה נחשב, כן?] קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י כן.
מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות NדX*ם!!!!111 היית פעם בבית משפט כן.
המלצ/י לי על ספר "רודף העפיפונים"/גרוסמן. ו"מישהו לרוץ איתו"/חוסייני. אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור לא שאני זוכר. מי האדם האחרון שנישקת אמא.
שמת פעם נר על החלון o_O לא, אבל זרקו לי נפץ פעם. לאן בא לך לטוס עכשיו יפן. ממי קיבלת את המייל האחרון תפוז בלוגים?
ואם בבני אדם עסקינן, אז מוַרדי.

B a 7 a K

New member
אהמ, הפוך.

"רודף העפיפונים"/חוסייני. "מישהו לרוץ איתו"/גרוסמן.

שבת שלום ! ../images/Emo13.gif

את/ה מעשנ/ת? חיובי. את/ה תורמ/ת דם? לא, אבל אני אשמח בעתיד
. מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך : מוזיקה וספרות. את/ה מקבל/ת דמי כיס : אממ לא באופן קבוע או משהו. נשבר לך פעם הלב : נשבר. לב שבור הוא לב שלם : לפעמים הוא צריך להשבר בשביל שנשאר אנושיים. מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל : לא מזמן. שבוע שעבר או משהו. מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים : כל עוד יש מתכון אני תמיד יכול לנסות. מה הדבר האחרון שקנית : אייס קפה. את/ה אוהב/ת שמש : כשהיא לא מציקה לי יותר מדיי
. את/ה אוהב/ת לילה? : לפעמים. מאמינ/ה ברוחות : מממ לא סגור על זה. מתי למדת לשרוך שרוכים : אני מניח שממזמן.
. תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד : מהעתיד. את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו : ממ לא. נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד : הרעש שלהם שהם פתאום חוצים במהירות לידך, מאוד. מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2? : לא יצא לי לראות . מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? : קלפים, נחשב?! קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י : אכן. מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות : איש איש בכתבו יחיה
. היית פעם בבית משפט : כן, בטיול של התנועה. המלצ/י לי על ספר : "כמו גחליליות". אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור : לא. אבל פעם אני זוכר שהיה איסוף מיוחד בבית ספר.
. מי האדם האחרון שנישקת : עומר. על הלחי
. שמת פעם נר על החלון o_O : יש מצב. לאן בא לך לטוס עכשיו : אמסטרדם. ממי קיבלת את המייל האחרון : מהאתר "טיפה בים" של היהודים.

מוחטה1

New member
2 שאלונים?! Is today my lucky day?!

את/ה מעשנ/ת? לא את/ה תורמ/ת דם? לא, אבל האמת שאני רוצה וצריכה! מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך שאלה טובה! כל אומנות מעניינת אותי האמת... תאטרון, קולנוע, מחול, מוזיקה, ספרות, ואמנות של תערוכה...אתם מבינים
הכל, פשוט הכל! את/ה מקבל/ת דמי כיס לא נשבר לך פעם הלב כן לב שבור הוא לב שלם הה?
אממ...לא, לדעתי לא... מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל אממ.. מתישהו השבוע...לא זוכרת... מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים אני יודעת למזוג קולה, שחבל"ז! מה הדבר האחרון שקנית אממ... בירה נראה לי... את/ה אוהב/ת שמש מאוד! את/ה אוהב/ת לילה? כן מאמינ/ה ברוחות לא מתי למדת לשרוך שרוכים
כשהייתי בת 7-8 נראה לי
תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד שנון! לאבד אדם אהוב... את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו אממ..פעם הייתה לי את הערכה המאגניבה הזו, שמלמדת איך עושים קסמים... היו 6 בסדרה, והיו לי כל הפאקינג 6 ערכות! עד שאמא זרקה אותן
נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד יש פחד מעבר לכל מכונית רגילה, אבל לדעתי זה דווקא נחמד... מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2? יש פרסומת חדשה?
אני מכירה רק את הפרסומת של ההיא עם הקוקיות, ואז איזה פוסטמה אומרת לה שמותר לשכב עם החבר שלה בלי קונדום, כי במילא יש פוסטינור אז זה לא משנה
מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? וואי, נכון משחקי קופסא זה ה-דבר?! חבל שלא יצא לי יותר מידי...אולי מונופול... קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י כן, ואמא נורא שמחה
וזה היה ש!!ה את זה... מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות Kנ* ש!נKת Kת זה Kח!שרN!טה!!1 [איף, זה היה נורא קשה...] היית פעם בבית משפט כן, עם החוג למשפטים
הייתי בחלק ממשפט של מישהו שתקף מישהי מינית, היה מאגניב! המלצ/י לי על ספר רק 1?! וואו, אני באמצע "מישהו לרוץ איתו" והוא כבר מומלץ. אותו סופר כתב ספר מקסים אחר בשם "יש ילדים זיג זג", יש את "ארבעה בתים וגעגוע" המעולה מעולה מעולה, ויש את "אני אוהב את תמיר" שפשוט לא רציתי לסיים, וכשאזרתי את האומץ לסיים, בכיתי. אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור לא
אז זה מה שעושים איתן, הה? מי האדם האחרון שנישקת אממ.. סי, כי יש לה לחי כזו נעימההה!!!! היא משתמשת באיזה קרם...
שמת פעם נר על החלון o_O כן, ורקדתי לאט את מחול הנשמות [אני שנונה. אני יודעת.] אבל באמת יש לי נרות על החלון.... לאן בא לך לטוס עכשיו היי היי! אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת! ואחרי הפוליטקלי קורקטיות, ברצלונה... נשמעת עיר נחמדה... ממי קיבלת את המייל האחרון ניר אולי?
שאלון מקורי, תודה

booba 1

New member
"אל תביא לי שכל, תביא לי נשמה"

את/ה מעשנ/ת? לא. את/ה תורמ/ת דם? שאני אהיה בגיל המתאים אני אתרום
מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך? ציור ברישום את/ה מקבל/ת דמי כיס ממ לא נשבר לך פעם הלב? כן \= לב שבור הוא לב שלם? לא מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל? שבוע שעבר
מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים? עוגות
מה הדבר האחרון שקנית? חולצת הופעה של עברי! וכינור ב15 שקל
את/ה אוהב/ת שמש? לאאאא את/ה אוהב/ת לילה? כן! מאוד [: מאמינ/ה ברוחות? כן מתי למדת לשרוך שרוכים? לא זכור לי תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד? ג'וקים וזיקנה את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו? כן
נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד? חחחחח נכון מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2? מזה פוסטינור? מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? מממ ... שצריך להוציא ת'מכונית האדומה מהמגרש [: קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י? כן מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות? אני שונאת את זה!
היית פעם בבית משפט? לא המלצ/י לי על ספר ? שעות מתות\ אורי אדלמן, ככה אני חיה עכשיו ויש עוד מללא!!! אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור? לא
מי האדם האחרון שנישקת? בראל [: שמת פעם נר על החלון o_O לא.. לאן בא לך לטוס עכשיו? הולנד
ממי קיבלת את המייל האחרון? ממ גל [:

booba 1

New member
../images/Emo13.gif ממ לא נראה לי

אתמול בהופעה הוא אמר ככה. ביותר טוב כלום מכמעט משפט יפה

למעלה