שאלון

booba 1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הוא עשה גרסה שונה ל"יותר טוב כלום מכמעט" בלי שום קשר ל"ספרד"

Shay 91

New member
:)

שאלון. שם: שי שושן האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? אממ כה, כי נולדתי אחרי הרבה זמן:\ האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? לא! אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? שי[?!] הרי זה גם שם של בת לא? אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? לא הייתי מחליפ! האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? ממ לא:\ אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא! מין:זכר סטרייט/גיי/ביי:סטרייס רווק? כה:\ אם לא, רוצה להיות? לא תאריך לידה:1.10.1991 גיל: 15 כיתה: ט מצבך החברתי: ממ ת'אמת, לא משו פעם היה הרבה יותר טוב! למה את/ה בישרא? כי יובל הכריחה אותי לפתוח בלוג:] גובה: 160 [+-] צבע עיניים: חום כהה אוהב אותו? לא, פעם היה לי ירוק וכחול. צבע שער: שחור אוהב אותו? ממ סבבה איתו. צבע אהוב: א ד ו ם חיות מחמד? לאאאא מה העבודה שלך? לאונן, ועכשיו ברצינות. אין!:] יש פירסינג? לא קעקועים? של התפוצ'יפס. אובססיות? כדוריד התמכרויות? כדוריד,עברי לידר. איזה שפות אתה דובר? עברית קצת אנגלית. ציטוט מועדף/ מוטו: אין דבר העומד בפני הרצון!! האם אתה חי את הרגע? מה? יש לך סודות?ברור. אתה שונא את עצמך? לפעמים. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני מכוער:\ חח סתם.. "אתה בכושר". אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? הסרט של שי! מה הפחד הגדול ביותר שלך? כלבים, מוות. אתה יודע לשיר? לא. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? בטחחחחחח שלא! האם אתה מתבודד? ממ לא, אבל אני מת להפוך את זה להרגל! מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? כדוריד. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? ממ נראלי, למה לא?! האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן, הברכיים והגב. האם אתה פסיבי או פעיל? פעיל. יש לך יומן/ ג'ורנל? הבלוג[?!] ומזה ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? חלש פיזית. מה החוזק הכי גדול שלך? שאני מצליח לעשות את מה שאני רוצה! אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? חזק פיזית! אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא בכלל לא! אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? פעם הם היו טובים. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? להנות מכל דבר! יש לך ביטחון עצמי? נמוך.. ירד המון! לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? ממ שולה, סתם לא יודע! האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? רק בשבת מתפלל? לפעמים:\ הולך לבית כנסת? בשבתות מדבר עם זרים? ממ כה ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? נשמע כיפ מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כה נוהג?לא אוהב לנסוע מהר? כה אוהב את הקול שלך? ממ נגיד. האם אי פעם: פגעת בעצמך? ממ לא זכור לי. יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? טעמתי. היית מאוהב? אני מאוהב! היית על סמים? לא שחית בעירום?לא היה לך מקרה חירום רפואי?כה עברת ניתוח? כה ברחת מהבית? לא שיחקת "strip poker"? לא חטפת מכות?ממ כה החטפת מכות למישהו? כה התחילו איתך?כה היית על במה?כה ישנת מחוץ לבית? כה חשבת על התאבדות?פעם נשארת ער כל הלילה?כה לא אכלת יום שלם? כה דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כה ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כה בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? ממ לא זכור לי עברת על החוק? כה פגשת מישהו מפורסם? כה הרגת חיה בטעות?לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? טלווזיה היתה לך התמוטטות עצבים? כה קפצת בנג'י?לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? פעמיים האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? ממ לא אבל אני אוהב לקרוא אתזה. בקסם?לא באלוהים? כה בשטן?לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות?לא בפיות? לא במזל?כה באהבה ממבט ראשון? ברור! זה קרה לי:] ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?לא במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כה באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לפעמים. בדת מאורגנת? כה אתה חושב שלאלוהים יש מין? נראלי שכה. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לאדמה. אנשים: מי החבר הכי טוב שלך? יש כמה. מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אולי אור. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכר. אבל נתנו לי כמה. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אע? מי החברה שלך? אממ אינלי חברה. שאתה מכיר הכי הרבה זמן? זיו, מור, אוהד. הכי מעט זמן? רועי המאמן החדש. הכי מצחיק? זיו הכי קרוב? אור הכי מוזר? מאיר הכי חכם? חחחחחח יוגב? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אלייה, *השם צונזר* :] הכי נחמד? נחמדה, לירני:] הכי רועש? תמיר האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? חבר לא! ידידה כה! אבל ברצינותף מי תרצה אותי?! מי מקשיב לבעיות שלך? הבלוג, אור זיו -לפעמים. עם מי אתה רב הכי הרבה? כיתות ז וח האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא! האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא~ האם החברים שלך מכירים אותך? חלקית. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? ממ כה, זה מקובל וזהו! זה כמו שבת תציע נישואין. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? נוי שצחקת עליו? אור[?!] שהלכת איתו לקניות? אור ששבר את הלב שלך? מממ זה היה מזמןןןן שני =\ שאיכזב אותך? דני. לא האמנתי שהוא יאחר לאימון, ועוד הראשון. שגרם לך לבכות? מממ בכיתי פכם אחרונה בגלל כאבים לא בגלל משו. ששימח אותך? הדר, תתחילו לקשר דברים. שדיברת איתו בטלפון? זיו. שראית? אחי שאלון מעניין.

Roy191

New member
../images/Emo3.gif

ממחשב של ידידה, שלי מת כרגע (
), את/ה מעשנ/ת?-לא את/ה תורמ/ת דם?-כן
מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך-מוזיקה, או צילום את/ה מקבל/ת דמי כיס -לא נשבר לך פעם הלב-כן לב שבור הוא לב שלם-לא בהכרח מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל-וואו כל כך מזמן, לא הייתי עכשיו חודש בבית
מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים-וופר
מה הדבר האחרון שקנית-נעליים
את/ה אוהב/ת שמש-ממש לא
את/ה אוהב/ת לילה?-מאוד
מאמינ/ה ברוחות-לא מתי למדת לשרוך שרוכים-של ואנס?
תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד-להישאר לבד את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו-לא נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד-לא!!1 זה כל כך שווה! מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2?-הממ מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת?-8 וחצי
קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י-כן מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות-יהיה טוב היית פעם בבית משפט-ביקרתי בטיול בית ספר!!
המלצ/י לי על ספר -המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור-לא מי האדם האחרון שנישקת-הדר שמת פעם נר על החלון o_O-לא
לאן בא לך לטוס עכשיו-לונדון
ממי קיבלת את המייל האחרון-תפוז

driffted girl

New member
יום חדש בפתח...

ועדיין אני לא מבינה למה כולם חושבים שזה טוב
את/ה מעשנ/ת?
את/ה תורמ/ת דם? כל פעם שאני מנסה, ההמוגלובין שלי נמוך
מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך משחק את/ה מקבל/ת דמי כיס לא ממש, וזה טוב. ככה אני עושקת כאוות נפשי
נשבר לך פעם הלב
נשבר ועוד איך, ועדיין לא למדתי מזה...אני לא מרפה
לב שבור הוא לב שלם לב שבור, הוא בעצם חזרה לנקודת מוצא... מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל יום רביעי לפני שבועיים- ביום האהבה
מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים
מה הדבר האחרון שקנית שמלה
את/ה אוהב/ת שמש יכולנו להיות חברים טובים אם לא הייתי ישנה במשך היום
את/ה אוהב/ת לילה? מ-א-ו-ד.... מאמינ/ה ברוחות
- בחיים לא... מתי למדת לשרוך שרוכים אי שם בין כיתה ב' לה' תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד מעצמי
את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו אני מטעה אנשים באופן טבעי...אם בא לכם- קראו לזה קסם
נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד מ-מ-ש לא.... מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2?
יש חדשה
עוד לא ראיתי
...אלא אם זאת אותה אחת עם רונה לי...
מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? רמי קוביות. קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י כן...אפילו היום היה הפעם האחרונה. מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות כמו גו'קים...לא אפ'חד לא אוהב אותם, אבל הם שם. וכמה שלא תהרוג אותם, הם ימשיכו להתרבות. היית פעם בבית משפט כן
המלצ/י לי על ספר הנזיר שמכר את הפרארי
שלו אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור לא...אולי כי שלי נטענות
מי האדם האחרון שנישקת את הפשוש שלי... שמת פעם נר על החלון o_O
לאן בא לך לטוס עכשיו לניו זילנד...לראות אותו, לבקש סליחה, לספר לו באמת כמה שאני רוצה אותו קרוב אלי...למרות הכל
ממי קיבלת את המייל האחרון הבוקר...תחזית אסטרולוגית יומית
הודגש באמצעות מדגישומטיק

באיחור../images/Emo3.gif.

את/ה מעשנ/ת?
חס ושלום
. את/ה תורמ/ת דם?אני עוד קטנה מידי. מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך
הכי מעניין אותי מוזיקה, וצילום
. את/ה מקבל/ת דמי כיס כן, מסבתא וסבא
. נשבר לך פעם הלבבערך, זה לא מדוייק
. לב שבור הוא לב שלם
מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל שלשום נראה לי
.
מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים לבשל
אממ..אני יודעת להכין טוסט
וסלט.
מה הדבר האחרון שקניתאממ...אמממ... אוזניות לmp3. את/ה אוהב/ת שמש
. את/ה אוהב/ת לילה?לישון בלילה
. מאמינ/ה ברוחות
לא. מתי למדת לשרוך שרוכים
כיתה א'
.
תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד
["כי כמה נשיקות בן אדם יכול לזכור"
] מהמוות
. את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו
לא
נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד|?
קול|.
מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2?
מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת?דמקה... קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/יאי פעם
לאמא... מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות שזה קצת חבל, חברה שלי כותבת ככה
. היית פעם בבית משפט
. המלצ/י לי על ספר : "ספר שירים עברי לידר"
. אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור
. מי האדם האחרון שנישקת
לא יודעת... שמת פעם נר על החלון o_O
כן, ביום הזיכרון. לאן בא לך לטוס עכשיו
לונדון
. ממי קיבלת את המייל האחרון
אור מפורום גלעד שגב
. הודגש באמצעות מדגישומטיק

nozi3

New member
עונה

את/ה מעשנ/ת? לא את/ה תורמ/ת דם? אסור לי מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך: צילום...אם זה נחשב.. את/ה מקבל/ת דמי כיס: לא נשבר לך פעם הלב: כן לב שבור הוא לב שלם: מה ברי סחרוף קשור? מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל: שבוע שעבר מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים: חביתה מה הדבר האחרון שקנית: מיץ ענבים את/ה אוהב/ת שמש: כן את/ה אוהב/ת לילה?כן מאמינ/ה ברוחות:קצת מתי למדת לשרוך שרוכים.: בגן חובה תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד: כאני אגלה אני אודיע לכם את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו: כן נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד:לא מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2? שזאת פרסומת... מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? וואי אממ...רמיקוב קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י: כן, לא הקטן של חברה שלי מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות: מזוויע ביותר היית פעם בבית משפט: לא המלצ/י לי על ספר: נערת החלום האמריקאי אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור: לפעמים מי האדם האחרון שנישקת: אמא שלי? שמת פעם נר על החלון o_O כן! לאן בא לך לטוס עכשיו: ללונדון ממי קיבלת את המייל האחרון: מאנונימוס

"בשביל עירום אתה צריך סיבה.."

את/ה מעשנ/ת? לא את/ה תורמ/ת דם? עדיין לא מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך? אממ.. ציור את/ה מקבל/ת דמי כיס? כן
נשבר לך פעם הלב? כן לב שבור הוא לב שלם? איך שבור יכול להיות שלם ?? מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל? אתמול בערב מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים? ספגטי, (למרות שכולם אוהבים את החביתה שלי..) מה הדבר האחרון שקנית? מסטיק אורביט את/ה אוהב/ת שמש?בחורף כן. את/ה אוהב/ת לילה? מאוד מאמינ/ה ברוחות? לא מתי למדת לשרוך שרוכים? מזמן. תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד? מג'וקים וכלבים את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו? לא נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד? כןן.. מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2? יש פרסומת חדשה??
מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? לא זוכרת.. קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י? לא אבל הביאו לי
מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות? מזעזע.. היית פעם בבית משפט? לא המלצ/י לי על ספר? 'מלך החומוס ומלכת האמבטיה' אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור? לא מי האדם האחרון שנישקת? בן דוד שלי. שמת פעם נר על החלון o_O בחנוכה.. לאן בא לך לטוס עכשיו? ניו יורק. ממי קיבלת את המייל האחרון? תפוז

ני

את/ה מעשנ/ת?לא את/ה תורמ/ת דם?לא מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך-שירה את/ה מקבל/ת דמי כיס-לא נשבר לך פעם הלב-הרבה פעמים לב שבור הוא לב שלם-לא חושבת מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל-אמ.. לא זוכרת מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים-מקרוני מה הדבר האחרון שקנית-לא זוכרת את/ה אוהב/ת שמש-לא את/ה אוהב/ת לילה?כן מאמינ/ה ברוחות-לא ממש מתי למדת לשרוך שרוכים-מאיפה אני זוכרת תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד-מהבדידות..
את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו-ידעתי משהו פעם.. לא זוכרת אותו נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד-לא מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2?של מה? מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת?אמ.. טאקי קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י-ניראה לי שכן מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות-זה דפוק! היית פעם בבית משפט-לא המלצ/י לי על ספר-"רודף העפיפונים"/"אני אוהב את תמיר" אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור-לא מי האדם האחרון שנישקת-לא יודעת שמת פעם נר על החלון o_O-לא
לאן בא לך לטוס עכשיו-צרפת ממי קיבלת את המייל האחרון-מתפוז

TauberiT

New member
אני רוצה אקוסטית ../images/Emo10.gif../images/Emo168.gif

את/ה מעשנ/ת? לא את/ה תורמ/ת דם? לא נראלי שבגילי אפשר
מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך? וואו זה נורא קשה, אומנות פלסטית, נראלי. את/ה מקבל/ת דמי כיס? כן, לא מספיק
נשבר לך פעם הלב? כן לב שבור הוא לב שלם? אף פעם לא הבנתי למה אומרים את זה
מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל? המ, אתמול, כל הלילה בערך...
מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים? פסטה/וופל בלגי של דודים שלי!! מה הדבר האחרון שקנית? כרטיס רכבת? את/ה אוהב/ת שמש? במידה מסויימת, אבל כשנורא חם והיא צורבת כזאת אז לא... את/ה אוהב/ת לילה? הכי בעולם
מאמינ/ה ברוחות? מתי שנוח לי
מתי למדת לשרוך שרוכים? לא זוכרת, אני רק זוכרת שניסו ללמד אותי וזה היה בבית הקודם שלי ויום אחרי זה בגן ניסיתי לקשור לכל הילדים את השרוכים והממ קצת לא הצלחתי ועשיתי להם סמטוכות מהשרוכים
תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד? מהמון דברים. מהמון. את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו? כן, אני יודעת להיות במקום אחד לשניה, ואז פתאום להיות במקום אחר. נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד? המ, קצת מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2?
מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? לא זוכרת, אבל שיחקתי עם בנדוד שלי במלא משחקי תינוקות כאלה, השלב הבא זה משחקי קופסא
קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י? הרבה פעמים
מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות? שיהיה להם ל72*K!ת היית פעם בבית משפט? לא שזכור לי המלצ/י לי על ספר? המ, "צבעים בסיפורים" או משהו כזה
[עבר עלי סופשבוע קשה
] אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור? משתדלת מי האדם האחרון שנישקת? |סמיילי עם רוכסן סגור על הפה של המסן| שמת פעם נר על החלון? לא שזכור לי... לאן בא לך לטוס עכשיו? רחוק ממי קיבלת את המייל האחרון? לא זוכרת, מלא זמן לא בדקתי אימייל
אני רוצה א ק ו ס ט י ת!!! אולי היום

למעלה