אני רוצה אקוסטית ../images/Emo10.gif../images/Emo168.gif
את/ה מעשנ/ת? לא את/ה תורמ/ת דם? לא נראלי שבגילי אפשר
מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך? וואו זה נורא קשה, אומנות פלסטית, נראלי. את/ה מקבל/ת דמי כיס? כן, לא מספיק
נשבר לך פעם הלב? כן לב שבור הוא לב שלם? אף פעם לא הבנתי למה אומרים את זה
מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל? המ, אתמול, כל הלילה בערך...
מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים? פסטה/וופל בלגי של דודים שלי!! מה הדבר האחרון שקנית? כרטיס רכבת? את/ה אוהב/ת שמש? במידה מסויימת, אבל כשנורא חם והיא צורבת כזאת אז לא... את/ה אוהב/ת לילה? הכי בעולם
מאמינ/ה ברוחות? מתי שנוח לי
מתי למדת לשרוך שרוכים? לא זוכרת, אני רק זוכרת שניסו ללמד אותי וזה היה בבית הקודם שלי ויום אחרי זה בגן ניסיתי לקשור לכל הילדים את השרוכים והממ קצת לא הצלחתי ועשיתי להם סמטוכות מהשרוכים
תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד? מהמון דברים. מהמון. את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו? כן, אני יודעת להיות במקום אחד לשניה, ואז פתאום להיות במקום אחר. נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד? המ, קצת מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2?
מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? לא זוכרת, אבל שיחקתי עם בנדוד שלי במלא משחקי תינוקות כאלה, השלב הבא זה משחקי קופסא
קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י? הרבה פעמים
מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות? שיהיה להם ל72*K!ת היית פעם בבית משפט? לא שזכור לי המלצ/י לי על ספר? המ, "צבעים בסיפורים" או משהו כזה
[עבר עלי סופשבוע קשה
] אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור? משתדלת מי האדם האחרון שנישקת? |סמיילי עם רוכסן סגור על הפה של המסן| שמת פעם נר על החלון? לא שזכור לי... לאן בא לך לטוס עכשיו? רחוק ממי קיבלת את המייל האחרון? לא זוכרת, מלא זמן לא בדקתי אימייל
אני רוצה א ק ו ס ט י ת!!! אולי היום