שאלון

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך
../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif להוסיף נענע??

סתאםםםםםם

עונה../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

משקאות: 1.מתי בפעם האחרונה שתית משקה אלכוהולי? בטוח ששתיתי באיזו חתונה..אה אה בבת מצווה של חברה שלי
2.מתי בפעם הראשונה שתית משקה אלכוהולי? נראה לי שכנ''ל
^^ 3. מתי בפעם האחרונה השתכרת? 4. מתי בפעם הראשונה השתכרת? 5. אתה נוהג לשתות/ להשתכר הרב? לא
6. איזה משקה מוגז אתה מעדיף? קולה
7. איזה משקה חם אתה מעדיף? שוקו
8. שותה תה עם חלב? כן
לפעמים שהוא חם מידי
9. שותה סתם חלב בלי כלום? לפעמים
10. ספרייט או קולה? קולה. 11. נס קפה או שוקו? שוקו 12. שותה שוקו בשקית? כן מהקיוסק
13.קרלו, יוטבתה או באדי? יטבתה
יומיום: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פוקחת עיניים
2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? סוגרת עיניים
3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? מה לעשות עם הילד מה?
לא סתם
שתיהיה כבר אזעקה נו. 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? הייתי לבד בבית עד 5
5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? לא יודעת
6.מה מפחיד אותך? רגע אחדדדדדדדדדדדדדדדדדדד 7.מה מרתק אותך? עניתי על השאלון הזההההההההההההה 8.מה מעציב אותך? בפורום 461!!!!!!!! 9.מה משמח אותך?

../images/Emo214.gifיאוווווווווו../images/Emo99.gif

לא ידעתי שאת כמוני, גם קולה וגם יטבתה
למדתי עלייך כמה דברים חדשים

Dark chocolate

New member
../images/Emo41.gifעונה..../images/Emo41.gif../images/Emo211.gif

[לינוי גנבתי לך את המאומץ..
] משקאות: 1.מתי בפעם האחרונה שתית משקה אלכוהולי? אף פעם
2.מתי בפעם הראשונה שתית משקה אלכוהולי? עוד פעם
3. מתי בפעם האחרונה השתכרת? כנ"ל^^ 4. מתי בפעם הראשונה השתכרת?
5. אתה נוהג לשתות/ להשתכר הרבה? חחח בטח
כל שני וחמישי! 6. איזה משקה מוגז אתה מעדיף? קולללה
, אבל עקב קיצוצים בקלוריות אני מחויבת לא לשתות מוגז
7. איזה משקה חם אתה מעדיף? שוקולטההההה
8. שותה תה עם חלב? לא..
9. שותה סתם חלב בלי כלום?
כן. 10. ספרייט או קולה? קולה. 11. נס קפה או שוקו? שוקוווו [הוא היה המאומץ הקודם שלי.. נזכור ולא נשכח
] 12. שותה שוקו בשקית? לפעמים. 13.קרלו, יוטבתה או באדי? יוטבתה, ואני גם אוהבת את "SHOK" בטעם פקאן יומיום: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? אוכלת 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? אוכלת
3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? איפה האוכל
4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? לחם נחשב בנאדם
5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? קריאת ספרים אני חושבת.. 6.מה מפחיד אותך? להשמין
7.מה מרתק אותך? לראות סרטים
8.מה מעציב אותך? לראות סרטים עצובים
9.מה משמח אותך? לראות סרטים שמחים!

עונה... פאדיחות...

משקאות: 1.מתי בפעם האחרונה שתית משקה אלכוהולי? מממ לפניי כמה ימים.. אני לא שותה שותה.. לוקחת שלוקים להורים חחח 2.מתי בפעם הראשונה שתית משקה אלכוהולי? ממ כשהייתי קטנה.. אבל גם זה... לא ממש שתיתי.. זה טעמתי כזה... 3. מתי בפעם האחרונה השתכרת? ביומולדת שלי השנה... (וואי פאדיחות חחחחח) וזה הספיק לי... 4. מתי בפעם הראשונה השתכרת? ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ 5. אתה נוהג לשתות/ להשתכר הרב?
6. איזה משקה מוגז אתה מעדיף? פאנטה
בירה שחורה
7. איזה משקה חם אתה מעדיף? נס קפה... ותה עם דבש... 8. שותה תה עם חלב? לא.. פעם הייתי שותה לפעמים... 9. שותה סתם חלב בלי כלום?לא ממש.. זה לא מגעיל אותי אבל פשוט לא יוצא לי לשתות.... 10. ספרייט או קולה? ספרייט 11. נס קפה או שוקו? נס... 12. שותה שוקו בשקית? לא.. זה עושה לי כאב בטן 13.קרלו, יוטבתה או באדי? לא יודעת|מחבל| יומיום: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פותחת עיניים
סתם... שוטפת פנים ומצחצחת שיניים..... 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מדליק מוזיקה במערכת.... אה ומורידה משקפיים חחח 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? "וואי אין לי כוח ללכת לבריכה עם אחותי... בוא נישאר לישון"
4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אחותי 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? בבריכה עם חברים או לצאת איתם... 6.מה מפחיד אותך? כל מיני
7.מה מרתק אותך? כל מיני
8.מה מעציב אותך? כל מיני
9.מה משמח אותך? כל מיני

|מחבל|=../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif התבלבלתי כי

כשכתבתי את זה דיברתי עם מישהו ואמרתי מחבל אז כתבתי את זה בטעות...

למעלה