שאלון

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
שאלון

משקאות: 1.מתי בפעם האחרונה שתית משקה אלכוהולי? 2.מתי בפעם הראשונה שתית משקה אלכוהולי? 3. מתי בפעם האחרונה השתכרת? 4. מתי בפעם הראשונה השתכרת? 5. אתה נוהג לשתות/ להשתכר הרב? 6. איזה משקה מוגז אתה מעדיף? 7. איזה משקה חם אתה מעדיף? 8. שותה תה עם חלב? 9. שותה סתם חלב בלי כלום? 10. ספרייט או קולה? 11. נס קפה או שוקו? 12. שותה שוקו בשקית? 13.קרלו, יוטבתה או באדי? יומיום: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? 6.מה מפחיד אותך? 7.מה מרתק אותך? 8.מה מעציב אותך? 9.מה משמח אותך?

ady18

Well-known member
עונה

משקאות: 1.מתי בפעם האחרונה שתית משקה אלכוהולי?אתמול 2.מתי בפעם הראשונה שתית משקה אלכוהולי?וואי בגיל כ15 3. מתי בפעם האחרונה השתכרת?באילת 4. מתי בפעם הראשונה השתכרת?זה היה 16 ככה 5. אתה נוהג לשתות/ להשתכר הרב?לא 6. איזה משקה מוגז אתה מעדיף?קולה 7. איזה משקה חם אתה מעדיף?שוקו 8. שותה תה עם חלב?לא 9. שותה סתם חלב בלי כלום?לפעמים 10. ספרייט או קולה?קולה 11. נס קפה או שוקו?תלוי 12. שותה שוקו בשקית?כן 13.קרלו, יוטבתה או באדי?יוטבתה יומיום: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?מסתכלת מה השעה ומפעילה רדיו 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?מכבה את המחשב 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?לא זוכרת 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?אמא 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?בבית טלוויזה לפעמים לצאת אין קבוע 6.מה מפחיד אותך?גוקים 7.מה מרתק אותך?מחשב ספורט מוזיקה 8.מה מעציב אותך?שאנשים פוגעים בי 9.מה משמח אותך?מוסיקה ואנשים שאני אוהבת

chagiti

New member
טוב עונה...משעמם לי..חח

משקאות: 1.מתי בפעם האחרונה שתית משקה אלכוהולי?שבוע שעבר.. 2.מתי בפעם הראשונה שתית משקה אלכוהולי?לפני שנתיים נראה לי.. 3. מתי בפעם האחרונה השתכרת?אתמול..חחח אבל לא מיין.. 4. מתי בפעם הראשונה השתכרת?לפני הרבה זמן.. 5. אתה נוהג לשתות/ להשתכר הרב?לא 6. איזה משקה מוגז אתה מעדיף?קולה 7. איזה משקה חם אתה מעדיף?אין משקה חם שאני אוהבת..אני אוהבת שוקו חם אבל תה או קפה אני לא אוהבת... 8. שותה תה עם חלב?לא 9. שותה סתם חלב בלי כלום?לא 10. ספרייט או קולה?קולה 11. נס קפה או שוקו?שוקו 12. שותה שוקו בשקית?לפעמים 13.קרלו, יוטבתה או באדי?קרלו יומיום: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?מצחצחת שיניים 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?מצחצחת שיניים 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?לא זוכרת..זה היה מזמן 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?אמא שלי 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?בילויים,מחשב,מוזיקה,חברות,משפחה טלויזיה כל מיני.. 6.מה מפחיד אותך?הרבה דברים.. 7.מה מרתק אותך?אמממ לאדעת 8.מה מעציב אותך?הרבה דברים 9.מה משמח אותך?הרבה דברים..חח

../images/Emo214.gifהשאלון הזה הוא בשבילי../images/Emo3.gif

משקאות: 1.מתי בפעם האחרונה שתית משקה אלכוהולי?
קצת לפני סיום הלימודים... 2.מתי בפעם הראשונה שתית משקה אלכוהולי?
בתחילת השנה, בחתונה של קרוב משפחה שלי. זה היה כל כך טעים..
3. מתי בפעם האחרונה השתכרת?
אם בכלל השתכרתי, זה היה בחתונה של קרוב משפחה שלי...
4. מתי בפעם הראשונה השתכרת?
לא נראה לי שהיא הייתה
5. אתה נוהג לשתות/ להשתכר הרב?
ממש לא... 6. איזה משקה מוגז אתה מעדיף?
קולה
7. איזה משקה חם אתה מעדיף?
שוקו 8. שותה תה עם חלב?
איכככככככככ
9. שותה סתם חלב בלי כלום?
איככככככככ 2
10. ספרייט או קולה?
קולה
11. נס קפה או שוקו?
שוקו
12. שותה שוקו בשקית?
בארור, כל היום, על הבוקר. זאת ההתמכרות החדשה, אגב..
13.קרלו, יוטבתה או באדי?
יטבתה שליטה
יומיום: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?
בודקת מה השעה.. 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?
מכבה את הטלויזיה שהדלקתי רק כדי לוודא שאין משהו מיוחד... 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?
המלאך שלי מחובר?
4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? כשאני מתעוררת אני רואה את הכלבות שלי
כל השאר בעבודה... 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?
משפחה
כמעט כל שישי נוסעים לקניון עם המשפחה. ושלא תבינו לא נכון, זה לא הקניון שעושה את הכיף, זאת המשפחה
6.מה מפחיד אותך?
שאנשים יעזבו אותי. 7.מה מרתק אותך?
אחותי הקטנה. 8.מה מעציב אותך?
שמאכזבים אותי, שמוותרים... 9.מה משמח אותך?
תתנו לי חיבוק ותראו איזה חיוך יהיה לי באותם הרגעים...

dovratl120

New member
../images/Emo99.gifשוקו../images/Emo99.gifקולה

הדר אמרו לך שיש לך טעם טוב

just adiki

New member
עונהנהנהנה../images/Emo13.gif:

משקאות: 1.מתי בפעם האחרונה שתית משקה אלכוהולי?ממ.. בחתונה לפני חודש.. 2.מתי בפעם הראשונה שתית משקה אלכוהולי?פאק!
נראה לי בחתונה של אח של חברה טובה שלי לפני 3 שנים.. או שזה היה שנתיים.. נראה לי שנתיים זה היה הכי מצחיק כי שתינו אותה כמות וחברה שלי השתכרה ונשארתי שם עד 4 כדי להיות איתה
שחזרתי הביתה אמא שלי:"כל פעם שחפשתי אותך ראיתי אותך על הבר". 3. מתי בפעם האחרונה השתכרת?לא השתכרתי אף-פעם. 4. מתי בפעם הראשונה השתכרת? כנ"ל לגבי למעלה. 5. אתה נוהג לשתות/ להשתכר הרב?לא.. 6. איזה משקה מוגז אתה מעדיף?ספרייט 7. איזה משקה חם אתה מעדיף?קפה 8. שותה תה עם חלב?לא. 9. שותה סתם חלב בלי כלום?לפעמים.. חחח תמיד שקשה לי להרדם אני שותה כוס חלב
10. ספרייט או קולה?ספרייט 11. נס קפה או שוקו?
קשה. נלך על השוקו. 12. שותה שוקו בשקית?לפעמים. 13.קרלו, יוטבתה או באדי?יוטבתה תמיד יוטבתה. יומיום: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?יושבת על המיטה ונופלת. 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?רואה טלויזיה אבל ממש אחרון עוצמת עיניים
. 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?"אני ערה או שזה עדיין חלום?.. אוקיי אני ערה." 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?אחותי. 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?בשינה
וכמובן, כדורגל אם יש.. 6.מה מפחיד אותך?טיסות. 7.מה מרתק אותך?סרטונים של הלנה
8.מה מעציב אותך?זלזול. 9.מה משמח אותך?מצב כפית

עונה בפעם הראשונה!...

משקאות: 1.מתי בפעם האחרונה שתית משקה אלכוהולי?היום-טעמתי בירה. 2.מתי בפעם הראשונה שתית משקה אלכוהולי?בפסח-כשאח שלי החליף לי כוס מים בכוס עם אלכוהול.. 3. מתי בפעם האחרונה השתכרת?לא השתכרתי..כולה בת 13.. 4. מתי בפעם הראשונה השתכרת?לא הישתכרתי.. 5. אתה נוהג לשתות/ להשתכר הרב?לא. 6. איזה משקה מוגז אתה מעדיף?קולה. 7. איזה משקה חם אתה מעדיף?תה. 8. שותה תה עם חלב?ממש לא. 9. שותה סתם חלב בלי כלום?לפעמים. 10. ספרייט או קולה?קולה. 11. נס קפה או שוקו?שוקו 12. שותה שוקו בשקית?כן. 13.קרלו, יוטבתה או באדי?יוטבתה. יומיום: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?הולכת לשטוף פנים.. 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?עולה למיטה?!
3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?מה קורה עם המצב בצפון.. 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?אבא שלי. 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?בבית/אצל משפחה.. 6.מה מפחיד אותך?יש כמה דברים..אממ..מקקים?! 7.מה מרתק אותך?לא יודעת.. 8.מה מעציב אותך?להיכשל בדברים.. 9.מה משמח אותך?לראות את אחיינים שלי!

עונהה

משקאות: 1.מתי בפעם האחרונה שתית משקה אלכוהולי? לא שתיתי 2.מתי בפעם הראשונה שתית משקה אלכוהולי? לא שתיתי 3. מתי בפעם האחרונה השתכרת? לא השתכרתי 4. מתי בפעם הראשונה השתכרת? 5. אתה נוהג לשתות/ להשתכר הרב? 6. איזה משקה מוגז אתה מעדיף? קולה 7. איזה משקה חם אתה מעדיף? שוקו 8. שותה תה עם חלב? לא 9. שותה סתם חלב בלי כלום? לפעמים 10. ספרייט או קולה? קולה 11. נס קפה או שוקו? שוקו 12. שותה שוקו בשקית? כן 13.קרלו, יוטבתה או באדי? יוטבתה יומיום: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מתלבשת 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מצחצחת שיניים 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? חברה שלי שברוסיה ואני מתגעגעת :( 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? דנה (מישהי מהצפון שמתארחת אצלנו) 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? עם חברות 6.מה מפחיד אותך? שיהיו טילים איפה שאני 7.מה מרתק אותך? אמ.. אני יחזור אל זה אחרהכך טוב? 8.מה מעציב אותך? לחשוב על חברה שליייי אני מתגעגעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת 9.מה משמח אותך? לראות שיריייי

נו טוב נענה../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

משקאות:
1.מתי בפעם האחרונה שתית משקה אלכוהולי?אמממ
לפני חודש
2.מתי בפעם הראשונה שתית משקה אלכוהולי?לפני חודש|מסמיק|
3.מתי בפעם האחרונה השתכרת?לא השתכרתי אף פעם.
4.מתי בפעם הראשונה השתכרת?לא השתכרתי אך פעם^^
5.אתה נוהג לשתות/ להשתכר הרבה?לא בכלל לא
6.איזה משקה מוגז אתה מעדיף?קולה
7.איזה משקה חם אתה מעדיף?נס
8.שותה תה עם חלב?לא
9.שותה סתם חלב בלי כלום?לא
10.ספרייט או קולה?קולה
11.נס קפה או שוקו?שוקו קר אבל
12.שותה שוקו בשקית?כן
13.קרלו,יוטבתה או באדי?אממ לפעמים קרלו ולפעמים יוטבתה מה שאמא קונה אף פעם היא לא קנתה באדי
.
יומיום:
1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?עוצמת עיניים שוב חחח אמממ קמה מהמיטה והולכת לצחצח שיניים
2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?רואה טלויזיה
3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?כמה שאני עייייפפפפהההה
4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?חחח קמתי בצהריים לא ראיתי אף אחד אבל אבא ניסה להעיר אותי ב-8 ללכת לעבודה אבל לא קמתי.
5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?בשינה מרובה חחחח האמת עם המשפחה
6.מה מפחיד אותך?המוות.
7.מה מרתק אותך?החיים.
8.מה מעציב אותך?אממ המצב,מוזיקה וסרטים רומנטים.
9.מה משמח אותך?מוזיקה,סרטים ותאטרון וגם אנשים

ארוך מדי אבל נענה../images/Emo6.gif נשמע מעניין...

משקאות: 1.מתי בפעם האחרונה שתית משקה אלכוהולי?אממ יום שישי 2.מתי בפעם הראשונה שתית משקה אלכוהולי?אם יין נחשב אז מאז שהייתי קטנה [אני מומחית ליינות סבתא שלי מכינה
] ואם רד-בול וכל השטויות האלה אז לפני 3 שנים
3. מתי בפעם האחרונה השתכרת?חח אף פעם
4. מתי בפעם הראשונה השתכרת?
5. אתה נוהג לשתות/ להשתכר הרב?לא.. 6. איזה משקה מוגז אתה מעדיף? ספרייט
שליטההה
7. איזה משקה חם אתה מעדיף? תה עם חלב
8. שותה תה עם חלב?חחחח נוו זה מה שאמרתי
9. שותה סתם חלב בלי כלום?בחורף
10. ספרייט או קולה?ספריייייייטטטטטטטטטטטטטטטטט
11. נס קפה או שוקו? שוקו [אבל אני לא שותה כל כך...] 12. שותה שוקו בשקית? לפעמים 13.קרלו, יוטבתה או באדי?יוטבתה באדי היה בתקופת המחנה אימונים
יומיום: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מכבה את מומו הפרה [השעון המעורר שלי
] 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מצחצחת שיניים
3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? שאני מתגעגעת למישו..
השם שמור במערכת
4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא
5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? שינה,בריכה והרבה חברות וסרטים
6.מה מפחיד אותך? הרבה בין היתר נוי
סתם..
7.מה מרתק אותך? ספרים
והמון מוזיקה
8.מה מעציב אותך?רצח והפסדים 9.מה משמח אותך?סרטים ב'דודה שלי שירים של שירי

חחח גן זה טעים../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

זה המשקה היחיד שאני יכולה לשתות... שוקו עושה לי כאבי בטן וקפה זה מגעיל

linoy7

New member