שאלון

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

TALLLLi

New member
home sweet home:)

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1. להיות in love...
2. לטוס בכל העולם:) 3. להצטלם עם עברי ה-מ-ל-ך!!! 4. להקים משפחה..:) 5. ו... להחזיר את הגלגל אחרוה..:( 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1. פשוש שלי! {אפילו שאיבדתי אותה כחברה..:( } 2. אתו שלי! 3. החצי המושלם שלי! חן! 4. אמא שלי! 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1. חולצות מתמנון:) 2. נעליח crocs צהובות:) 3.ו..דובי:) 2 חיות אהובות במיוחד: 1. כלב 2. דולפין:) פורום אחד הכי הכי אהוב : 1) עברי לידר!!!!!!!!!! {אבל גם הפורום הזה טובבב!!!:)

נחמד...

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1.לחיות 2.להתגייס בעוד 15 שבועות 3.להתליח לבטירונות 4.בעסרת השם לדרוך על האדמת פולין עם מדי מג"ב 5.להשיע לדרום אמריקה 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1.אני מאוד 2אבל מאוד 3.מצטערת אין לי 4.ארבע חברים שאני הכי אוהבת יש לי יותר.. 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1.מגן דוד..חדש לאוספ..חחח 2.מכנס ספורט של נייק... 3.ג'ינסיים 2 חיות אהובות במיוחד: 1.נמר לבן 2.כלבים פורום אחד הכי הכי אהוב : 1) קומוה-'גיבוש לוחמות'

עונה../images/Emo3.gif

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1. להיפרד מכל החברות והידידים שלי
2. להיפרד מהמשפוחה
3. לעשות באנג'י. 4. לעשן סיגריה, ולראות מה אנשים מוצאים בזה 5. להגיד למי שאני אוהבת אותו, שאני אוהבת אותו
4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1. אמא 2. אחותי 3. אבא 4. אח שלי 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1. פו הדוב חמוד לפלא
2. גלידה? D: 3. בגדים 2 חיות אהובות במיוחד: 1. כלב
2. חתול פורום אחד הכי הכי אהוב : 1) סקרים ושאלוניםםם

מואה:)

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1. צניחה חופשית ממטוס 2. לטוס סביב העולם 3. להיות עשירה 4. להזדיין עם איזה מישהו מפורסם 5.למצוא את הגבר המיועד, ולהקים קריירה מצליחה. 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1.דורין 2.כפיר 3.אלירן 4.אורן 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1.מן מחזיק לפלאפון כזה עם פו הדב. 2.קוביות מגניבות עם מספרים ותנוחות. 3.כפכפי אצבע ורודים עם סוכריות ובלונים:) 2 חיות אהובות במיוחד: 1.כלב 2.חתול פורום אחד הכי הכי אהוב : 1)א"א

מ א מ י2

New member
אני../images/Emo26.gifלענות! ../images/Emo219.gif

(מהיום זו הכותרת שלי פע חח) 5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1.בנג'י 2.טיפוס על קיר 3.לצרוח בטירופפפ 4.לדעת לרקוד טוב ;[ 5.עוד משהו שאנ'לא אומרת
4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1.אמא 2.אבא 3.אחי 4.אחותי 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1.צמיד אדום עם חמסה 2.שרשרת ארוכה עם חרוזים ורודים למטה 3.-- 2 חיות אהובות במיוחד: 1.גור כלבים 2.דולפין פורום אחד הכי הכי אהוב : 1)נממ..נלך על פורום הראל סקעת :p

../images/Emo176.gif

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1. אתחתן 2. אקים משפחה =] 3. אטוס לחו"ל 4. אשתתף בחתונות של הילדים שלי 5. וגם של הנכדים שלי
4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1. המשפוחע שלי 2. חתונות [לא אמרתי את זה הרבה בשאלון הזה, הא?!
] 3. אוכל של אמא 4. חוף הים
3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1. חולצות 2. חצאיות 3. קשת 2 חיות אהובות במיוחד: 1. צב 2. דב קואלה פורום אחד הכי הכי אהוב : 1) בת"צ [כתחליף ל"שמיניסטים"] הודגש באמצעות מדגישומטיק

little 14

New member
../images/Emo9.gif

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1.באנג'י
2.ליהיות בהופעה של דפש מוד 3.ליהיות בהופעה של רובי ויליאמס 4.ליפגוש את דייב גאהן ביחידות
5.ליפגוש את מרטין גור ביחידות
4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1.אמא 2.דייב 3.מרטין 4.אלן? 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1.חולצה של דפש 2.צמיד שחור מעור כמו של דייב 3.שרשרת אום 2 חיות אהובות במיוחד: 1.כלב 2.איגואנה
פורום אחד הכי הכי אהוב : 1)דפש מוד

למעלה