שאלון

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
שאלון

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1. 2. 3. 4. 5. 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1. 2. 3. 4. 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1. 2. 3. 2 חיות אהובות במיוחד: 1. 2. פורום אחד הכי הכי אהוב : 1)

אני ../images/Emo99.gif

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1. לפגוש את נינט 2.לפגוש את נינט 3.לפגוש את נינט 4.לפגוש את נינט 5.אהה ו.. לפגוש את נינט 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1. אמא 2.אבא 3.סבתא 4.נינט
3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1. בגדים 2. בגדים 3.ובגדים 2 חיות אהובות במיוחד: 1.
2.
פורום אחד הכי הכי אהוב : 1) נינט טייב
המושלמת המהממתתתתת!!

../images/Emo189.gifעונה:]

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1.לחלק לחברות שלי את הסיסמאות שלי באתרים שוניםP: 2.לחבק את אמא חיבוק ענקק ולהגיד לה שאני אוהבת אותה 3.לחבק את אבא חיבוק ענקק והלגיד לו שאני אוהבת אותו 4.לבקש סליחה על כל הטעויות שלי 5.לבקש שהחדר שלי ישאר כמו שהוא. 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1.אבא 2.אמא 3.ליטלע [חברה שלי] 4.ברו'ש [חברה שלי2..חח] 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1.מכנס 3/4 שחור מהמם:] 2.אולסטאר אדומות
3.איפור
2 חיות אהובות במיוחד: 1.--- 2.--- פורום אחד הכי הכי אהוב : 1)גיים בויז

cohenet91

New member
אני! ../images/Emo9.gif

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1. לצנוח צניחה חופשית. 2. לגור באיזושהי מדינה לאיזושהי תקופה. 3. למצוא אהבה. 4. ללמוד לנגן על משהו. 5. ו.. לפגוש אנשים מסויימים
4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1. אמא. 2. אחי. 3. חברה א'. 4. חברה ב'. 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1. דרקון שהספיק למות
2. דיסק של דרים ת'יאטר לבת דודה שלי
3. קרפ צרפתי
2 חיות אהובות במיוחד: 1. כלבים/חתולים 2. עכבישים פורום אחד הכי הכי אהוב : 1) זיהוי שירים

noa elisha

New member
ע=ו=נ=ה

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1. לפגוש את עפר שכטר ולהגיד לו כמה אני אוהבת אותו 2. סנפלינג 3. ללכת לממדיון ולהגיד למציל שאני דלוקה עליו 4. לראות את כל הפרקים של טב"ע 5. להגיד להורים של שאני מתה עליהם! 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1. אמא 2. אבא 3. עפר שכטר 4. חברה שלי 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1. חולצה מטי אנ טי 2. עטיפות לבצפר 3. דיסק ש גיימבויז 2 חיות אהובות במיוחד: 1. ש=ו=נ=א=ת 2.ח=י=ו=ת=! פורום אחד הכי הכי אהוב : 1) האלופה

sandor2

New member
הייינה ../images/Emo13.gif

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1. להיפרד מכל החברות והידידים . 2. להיפרד מכל המשפחה . 3. לאכול סלט בפעם האחרונה .. חח 4. לא יודעת \: 5. ^ 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1. אמא ואבא 2. אחיות שלי 3. חברות וידידים 4. הכלבה שלי 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1. בובה של דובי ממש מתוק 2. סרט ממש חמוד 3. תחתונים זוהרים בחושך של בטי בו :) 2 חיות אהובות במיוחד: 1. ליוויתן 2. הכלבה שלי פורום אחד הכי הכי אהוב : 1) פיתות - ולא, זה לא על המאכל פיתה . www.PITOT.co.il

talush2005

New member
עונה

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1. ליסוע לאוסטרליה 2. ליסוע לקאריבים והוואי 3.להתחתן 4.להביא ילדים 5. לצלול איפושהו במקום יפה ולראות מקרוב חיות כמו דולפנים וסוסי ים 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1 אמא 2. אבא 3.אח 4.הכלבה שלי 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה 1.בובה כזאת לפלאפון 2.גופיה יפה 3.בובה לאוטו . 2 חיות אהובות במיוחד: 1.כלב 2. דולפין פורום אחד הכי הכי אהוב : 1) זה

•HadaS•

New member
עונה ../images/Emo13.gif

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1. להיות עם אהובייי 2. להגשים תחלום שלי :p 3. לטוס לחו"ל 4. להגיד לכל אחד מה אני חושבת עליו בכנותת 5. להיפרד מהעולם :( 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1. אמאבא 2. חברות 3. אותו 4. הכלבה שלי 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1. ג'ינסים 2. שרשרת 3. נעליים 2 חיות אהובות במיוחד: 1. כלב 2. דולפין פורום אחד הכי הכי אהוב : 1) אלופה? \=

Fergie7

New member
עונה.

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1. להתחתן עם דאגי. 2. להיות מפורסמת. 3. לגור בוילה בבוורלי הילס או הוליווד. 4. להצטרף למקפליי.
5. לבקר בכל המדינות שאני רוצה. 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1. אמא 2. אבא 3. אחותי 4. וכל השאר שאני מכירה. 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1. ראש 1 עם כתבת שער של האהובים שלי. 2. מתנה לאמא. 3. חצאית. 2 חיות אהובות במיוחד: 1. דולפינים. 2. כלבים וחתולים. פורום אחד הכי הכי אהוב : 1) רק אחד? קשה. חוץ מזה יענו? טופ מודל ומקפליי.

ady18

Well-known member
עונה

דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1.ארוחה טובה 2.להפרד מהחברים 3.להפרד מהשפחה 4.לצאת לבילוי 5.לשמוע שירים שאני אוהבת 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1.ההורים 2.ידיד שלי 3.חברה שלי 4.חברה שלי 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1.הדיסק של קרן 2.בגד 3.וזהו 2 חיות אהובות במיוחד: 1.דולפין 2.כלב פורום אחד הכי הכי אהוב : 1)שירי מימון

AVriL AddiCt

New member
שלי../images/Emo3.gif

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1. לטוס לארה"ב 2. להתחתן 3.לגור באחוזה...חחח 4.להיות שחקנית 5. לפגוש מפורסם שאני אוהבת 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1.מיקי- אחי 2.שמעון אחי 3.אמא 4.אבא למה יש רק 4 יש מלא אנשים שאני אוהבת..חחח 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1. התוכי החדש המתוקי שלי
2.אמ פי 4 3.מצלמת אינטרנט 2 חיות אהובות במיוחד: 1. תוכי
2. סוס פורום אחד הכי הכי אהוב : 1) מגרש ביתי

s l o o p

New member
עונה.

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1.לצבוע תחדר. 2.לקבל 100 במתמטיקה. 3.לרצוח את קלודין. 4.לטוס. 5.להתאבד. 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1.אמא 2.אבא 3.אחים שלי? 4.חברות שלי? טוב זה לא 4. 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1.תיק 2.קופסא 3.ממ מחק? 2 חיות אהובות במיוחד: 1.כלב 2.חתול אני לא אוהבת חיות אז סתם רשמתי-_- פורום אחד הכי הכי אהוב : 1)סקרים ושאלונים=)

עונהה

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1.ילדים ומשפחה 2.לכתוב ספר ולצלם סרט 3.להגיד לכל אחד מה אני באמת חושבת עליו 4.להיות בארה"ב 5.לעשות חורים 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1.חברות שלי 2.חברים שלי 3.אותו 4.הכלב שלי 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1.חולצות 2.לקים 3.עפרונות לעיניים 2 חיות אהובות במיוחד: 1.כלב 2. חתול פורום אחד הכי הכי אהוב : 1)לא החלטתי

Simple Shlomit

New member
עונהנהנה../images/Emo13.gif

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1. להתחתן? חח 2. להיות זמרת
מואחאח.. 3. לטוססס 4. למצוא חברות אמיתיות:| 5. להצליח בלימודים? חח :] 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1. אמא 2. אבא 3. יוליה3> 4. אחיינית שלי,אחי3> ואחותי הגדולה חח.. נו יותר מ-4:] 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1. פלאפוןןן חיחי
2. דובי מתוקק רצח!^___^ 3. בגד ים? חח:] 2 חיות אהובות במיוחד: 1. חתוליםם 2. כלביםם חח פורום אחד הכי הכי אהוב : 1. זההההההה:] -סקרים ושאלונים!

למעלה