אומייגאד יעל!../images/Emo2.gif../images/Emo211.gif
מה זה השאלות האלו
טוב אני אענה.. וד"א זו מיכל (Purple R a i n).. שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? חום ערמוני מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? בלונד עם שורשים שחורים
מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...): חלק, חבל שאין לי
מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? בערך עד לכתפיים.. מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? מאיפה אני יודעת
מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? דליל! אתם מרוצים מהשיער שלכם? נראה לך
מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...): ה-כל כולל הכל! אתם בעד לצבוע את השיער? לא~! זה פוגם בשערה! לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? כחול, ירוק, ורוד ושאר צבעים פקאציים
מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! אני חושבת של אפרת בוימוולד, חלק ודליל.. האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד?
עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? ירוק
ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? לא.. מה צבע העיניים שכובש אתכם? אין תגובה
עיניים גדולות או קטנות? בינוניות. מה צבע העיניים שלכם? חום-דבש.. מרוצים ממנו? כן! ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? לא.. האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? מאיפה לי לדעת?! מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? אדום עם לבבות.. מהרגע שראיתי את הסמיילי הזה
אתם יודעים לכבוש עם העיניים? NO
אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? לא מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? ללא איפור
אתם מדברים עם העיניים? חח איך אפשר?~! יש לכם משקפיים? NO עדשות? NO! פנים פנים מאורכות או קצרות? בינוניות. רזות או שמנמנות? כנ"ל
מה לדעתכם הכי יפה בפנים? העיניים.. איך נראות הפנים שלכם? אין תגובה
מרוצים מהם? As if..
מה הייתם משנים בהם? כלום! מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו): שירי, ללא עוררין
יש לכם בלוטה באף? לא שידוע לי
יש לכם אף סולד או להפך? אין תגובה
מרוצים מהאף שלכם? יאפ..
מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? האף של "בנות הפאוורפאף", מכירים
מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...): האף של יהודה לוי
הייתם עושים ניתוח אף? לא! האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) בטח#%@!~~~!!11 מצח גבוה או נמוך? נמוך, מן הסתם
יש לכם נמשים? לא.. אתם מתאפרים? לא.. מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור): הפנים של עדי הימלבלוי
יש לכם קמטים? חחח לא!! מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? הפנים של ארז טל
יש לכם חיוך יפה? בטחח! מה החיוך הכי יפה שראיתם? החיוך של זאתי מקולגייט
יש לכם שפתיים יפות? נראה לי.. למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? לי.. איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? אין תגובה
מרוצים מהשפתיים שלכם? יאפ..
הן מתקלפות? יאפ
אתם שמים שפתון? יאפ.
יש לכם אזניים בולטות? לא!!! יש לכם חצ'קונים? אין תגובה
אתם מורטים גבות? מן הסתם.. גוף: אתם גבוהים? לא. יש לכם משקל עודף? אין תגובה
מי שמכיר יודע
לבנות: יש לכן חזה גדול?
מה נראה לך שאני אענה על זה?! לבנים: יש לכם ___ גדול?
-8*
יש לכם רגליים ארוכות? לא
יש לכם מתניים? מן הסתם.. יש לך ראש
מה צבע העור שלכם? לבן. מרוצים ממנו? כן! מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? העור שלי
יש לכם תחת גדול או קטן?
יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? אומייגאד! מאיפה לקחת את השאלות האלו? מפורום 733?
הרבה נותנים לכם מכות בתחת? כנ"ל
מרוצים מהגוף שלכם? יאפ
לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה?
אין תגובה לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר?
אתם שעירים?
איפה כבר הורדתם שיערות?
בגדים: מה הבגד האהוב עליכם?
מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם?
יש לכם הרבה בגדים?
לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה?
לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה?
אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? חח בטח
אתם לובשים צבעים תואמים?
מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...): סולידי
אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים?
מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? מכנסי "דפוק אותי" ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם?
היסטריים לגבי המראה?
אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? מעלףףףף בטירוףףףףףףףףף!!!!!!!#$%*&^%$#@ אני הולכת על טוב מאוד, תקפצו לי
מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים)
הייתם עושים ניתוח פלסטי? אין תגובה
נותנים לכם מחמאות על המראה? אין תגובה
מרגישים טוב עם עצמכם? בטחח!! מה הכי חשוב לכם במראה? אין תגובה
איפה הכי טוב לקנות לחם?