שאלון

pusher

New member
נכון....../images/Emo2.gif

אני חושבת שכבר הספיקו לי דייטים עם רופאי השיניים
במקום ורד,הוא עקר לי שן

../images/Emo214.gifהייתי היום אצל שיננית../images/Emo47.gif

אני גאה בעצמי, מה
היא אמרה שאני מצחצחת שיניים טוב
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מצחיקה

pusher

New member
חחחחחחח

אני נתקעת עם הרופאים עם המבטא הרוסעי
שחושבים שהם מצחיקים,יש לך מזל

../images/Emo214.gifעד שקלטתי..../images/Emo132.gif

בהתחלה לא הבנתי מה את רוצה ממני
חשבתי השתגעת. חשבתי שתית קולה. XDDDDDDDDDD אע, בקשר לקולה, תזכירי לי לענות בסיכום סופ"ש הקרוב על סעיף הסקופ, יש לי משהו...

just adiki

New member
מה שמזכיר לי........

מה עם איזה פגישת פורום? אולי לא עכשיו כי אני יודעת שהמצב לא ממש יאפשר.. לפי דעתי שהמצב קצת ירגע אפשר להפגש בעזריאלי יש רכבת לשם כמעט מכל מקום ומי שלא יכול להפגש עם אנשים שהוא לא מכיר או סתם לא בא לו לבוא לבד יבוא עם איזה בחר/חברה..

Dark chocolate

New member
אומייגאד יעל!../images/Emo2.gif../images/Emo211.gif

מה זה השאלות האלו
טוב אני אענה.. וד"א זו מיכל (Purple R a i n).. שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? חום ערמוני מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? בלונד עם שורשים שחורים
מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...): חלק, חבל שאין לי
מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? בערך עד לכתפיים.. מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? מאיפה אני יודעת
מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? דליל! אתם מרוצים מהשיער שלכם? נראה לך
מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...): ה-כל כולל הכל! אתם בעד לצבוע את השיער? לא~! זה פוגם בשערה! לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? כחול, ירוק, ורוד ושאר צבעים פקאציים
מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! אני חושבת של אפרת בוימוולד, חלק ודליל.. האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד?
עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? ירוק
ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? לא.. מה צבע העיניים שכובש אתכם? אין תגובה
עיניים גדולות או קטנות? בינוניות. מה צבע העיניים שלכם? חום-דבש.. מרוצים ממנו? כן! ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? לא.. האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? מאיפה לי לדעת?! מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? אדום עם לבבות.. מהרגע שראיתי את הסמיילי הזה
אתם יודעים לכבוש עם העיניים? NO
אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? לא מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? ללא איפור
אתם מדברים עם העיניים? חח איך אפשר?~! יש לכם משקפיים? NO עדשות? NO! פנים פנים מאורכות או קצרות? בינוניות. רזות או שמנמנות? כנ"ל
מה לדעתכם הכי יפה בפנים? העיניים.. איך נראות הפנים שלכם? אין תגובה
מרוצים מהם? As if..
מה הייתם משנים בהם? כלום! מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו): שירי, ללא עוררין
יש לכם בלוטה באף? לא שידוע לי
יש לכם אף סולד או להפך? אין תגובה
מרוצים מהאף שלכם? יאפ..
מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? האף של "בנות הפאוורפאף", מכירים
מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...): האף של יהודה לוי
הייתם עושים ניתוח אף? לא! האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) בטח#%@!~~~!!11 מצח גבוה או נמוך? נמוך, מן הסתם
יש לכם נמשים? לא.. אתם מתאפרים? לא.. מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור): הפנים של עדי הימלבלוי
יש לכם קמטים? חחח לא!! מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? הפנים של ארז טל
יש לכם חיוך יפה? בטחח! מה החיוך הכי יפה שראיתם? החיוך של זאתי מקולגייט
יש לכם שפתיים יפות? נראה לי.. למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? לי.. איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? אין תגובה
מרוצים מהשפתיים שלכם? יאפ..
הן מתקלפות? יאפ
אתם שמים שפתון? יאפ.
יש לכם אזניים בולטות? לא!!! יש לכם חצ'קונים? אין תגובה
אתם מורטים גבות? מן הסתם.. גוף: אתם גבוהים? לא. יש לכם משקל עודף? אין תגובה
מי שמכיר יודע
לבנות: יש לכן חזה גדול?
מה נראה לך שאני אענה על זה?! לבנים: יש לכם ___ גדול?
-8*
יש לכם רגליים ארוכות? לא
יש לכם מתניים? מן הסתם.. יש לך ראש
מה צבע העור שלכם? לבן. מרוצים ממנו? כן! מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? העור שלי
יש לכם תחת גדול או קטן?
יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? אומייגאד! מאיפה לקחת את השאלות האלו? מפורום 733?
הרבה נותנים לכם מכות בתחת? כנ"ל
מרוצים מהגוף שלכם? יאפ
לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה?
אין תגובה לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר?
אתם שעירים?
איפה כבר הורדתם שיערות?
בגדים: מה הבגד האהוב עליכם?
מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם?
יש לכם הרבה בגדים?
לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה?
לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה?
אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? חח בטח
אתם לובשים צבעים תואמים?
מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...): סולידי
אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים?
מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? מכנסי "דפוק אותי" ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם?
היסטריים לגבי המראה?
אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? מעלףףףף בטירוףףףףףףףףף!!!!!!!#$%*&^%$#@ אני הולכת על טוב מאוד, תקפצו לי
מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים)
הייתם עושים ניתוח פלסטי? אין תגובה
נותנים לכם מחמאות על המראה? אין תגובה
מרגישים טוב עם עצמכם? בטחח!! מה הכי חשוב לכם במראה? אין תגובה
איפה הכי טוב לקנות לחם?

../images/Emo214.gifכמה כינוייייייייייים ../images/Emo163.gif

חחחחחחחחחח, כל כך קשה לכם להחליט על אחד וללכת איתו עד הסוף?
הרגתם אותי כבר, אני מרגישה כאילו אני לא מכירה אתכם....

Dark chocolate

New member
חחח ויש גם את "עונת"../images/Emo163.gif../images/Emo211.gif

הידועה בתפוז גם כ"Unat" וחסומה בכל הפורומים בתפוז
.. וכן, קשה לי להחליט
אני בנאדם שאוהב שינויים

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo214.gif

עד כדי כך????1 ה" ישמור אותה...

Dorushh 3

New member
איזה שאלות../images/Emo6.gif../images/Emo216.gif

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? שחור מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? הנערף ירוק?
מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) חלק או מתולתל מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? ארוך
מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? קצר?
מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע?
אתם מרוצים מהשיער שלכם? כן מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) שיסתדר רוב הפעמים
אתם בעד לצבוע את השיער? תלוי מי..לי למשל לא מתאים צבע אחר
לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? אדום
מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! לא יודע
קרציות האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? לא
עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? חום/ירוק ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? לא
מה צבע העיניים שכובש אתכם? הנערף עיניים גדולות או קטנות? ?! מה צבע העיניים שלכם? חום מרוצים ממנו? כן ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? כן האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? אולי
מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? לא יודעעעע חפרנים
אתם יודעים לכבוש עם העיניים? סוג של
אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"?לא
מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? מאיפה לי אתם מדברים עם העיניים? עוד לא הגעתי למצב כזה
יש לכם משקפיים? לא עדשות? לא פנים פנים מאורכות או קצרות? באמצע
רזות או שמנמנות? באמצע
מה לדעתכם הכי יפה בפנים? פה ועיניים איך נראות הפנים שלכם? מרוצים מהם?די
מה הייתם משנים בהם? כלום
מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) יש לכם בלוטה באף? ?! יש לכם אף סולד או להפך? ?! מרוצים מהאף שלכם? כן
מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם?
?! מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) הייתם עושים ניתוח אף? אני לא צריך
האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מצח גבוה או נמוך? גבוה?! יש לכם נמשים?לא אתם מתאפרים? ברור
מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) של בן דוד שלי הקטן
יש לכם קמטים? פה ושם
מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? יש לכם חיוך יפה? די
מה החיוך הכי יפה שראיתם? יש לכם שפתיים יפות? די
למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? הנערף
ולא לאנג'לינה ג'ולי
איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? ?!
מרוצים מהשפתיים שלכם? כן הן מתקלפות? רק בחורף
אתם שמים שפתון? כן יש לכם אזניים בולטות? לא
יש לכם חצ'קונים? קצת
אתם מורטים גבות? לא
גוף: אתם גבוהים? כן יש לכם משקל עודף? לא שידוע לי
לבנות: יש לכן חזה גדול? שופע בטירוף
לבנים: יש לכם ___ גדול? ואם אני אגיד לך, זה יעזור לך בחיים?!
יש לכם רגליים ארוכות? כן יש לכם מתניים?
מה צבע העור שלכם? לבן
אבל השתזפתייייי
מרוצים ממנו? כן מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? כמו שלי
יש לכם תחת גדול או קטן?
יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? WTF?! הרבה נותנים לכם מכות בתחת? לא
מרוצים מהגוף שלכם? לא עד הסוף
יש מה לשפץ
לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? מי צריך חזייה?
לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? שניהם אתם שעירים? ברור, כמו שימפנזה
איפה כבר הורדתם שיערות?
בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? ג'ינסים מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? מכנס צבאי
יש לכם הרבה בגדים? די לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? חולצה אדומה, מכנס ירוק, נעליים לבנות. אם אמא שלי הייתה רואה אותי ככה היא הייתה תולה אותי
סתם אממ ג'ינס וטי-שרט
אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לפעמים
אתם לובשים צבעים תואמים? כן מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) הכי חושפני שיש
אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? לא
מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? הנערף ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? כן בכללי
היסטריים לגבי המראה? די
אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? מעלף!!!!!!!!!!111 סתם מאיפה לי?
מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) הייתם עושים ניתוח פלסטי?אולי נותנים לכם מחמאות על המראה? כן מרגישים טוב עם עצמכם? כן
מה הכי חשוב לכם במראה? איפה הכי טוב לקנות לחם? בשיווק?

עונה... (תכלס מי קורא את זה?)

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? בלונדיני אבל לא בלונדיני ממש.. שטיני כזה... מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? ירוק, ורוד, סגול, תכלת, כל הצבעים המוזרים בשביל שיער... מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) חלק וקצת גלי.. מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? עד המותניים מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? לא יודעת, קצר אבל לא ממש מגולח
מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע?
אתם מרוצים מהשיער שלכם? אממ כן מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) כלום אולי קצת פחות נפוח... אתם בעד לצבוע את השיער?
לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? לא יודעת מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט!
האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד?
עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? כחול וירוק ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות?
מה צבע העיניים שכובש אתכם? כחול.. וחום וירוק חח הכל, עיניים זה דבר יפה
עיניים גדולות או קטנות? לא יודעת... מה צבע העיניים שלכם? חום מרוצים ממנו? כן ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? כן חח תינוקת אחת פה מהקיבוץ שלי האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? ממ לא יודעת לא נראה לי מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? של בנחמין רוחאס חח איזה עיניים
אתם יודעים לכבוש עם העיניים?
אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"?
מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? עיפרון שחור אתם מדברים עם העיניים?
יש לכם משקפיים? כן
כבר חצי שנה עדשות? עוד מעט
קצת לפניי תחילת הלימודים פנים פנים מאורכות או קצרות? קצרות רזות או שמנמנות? באמצע חחח מה לדעתכם הכי יפה בפנים? עיניים איך נראות הפנים שלכם?
מרוצים מהם?
מה הייתם משנים בהם? שיניים מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו)
יש לכם בלוטה באף?
יש לכם אף סולד או להפך?
מרוצים מהאף שלכם?
מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם?
לא יודעת
מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) של אחת... נחיריים ענקיות!!! הייתם עושים ניתוח אף?
האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות)
לא מצח גבוה או נמוך? נמוך.. רגיל יש לכם נמשים? קצת קצת אתם מתאפרים? לפעמים ואם כן אז קצת קצת מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) ראיתי כל מיני.. יש אחת מהקיבוץ שלי היא נראת כמו התינוקת של הפרסומת של לילי(הנייר טואלט) עם הכלבים. אין פשוט ילדת פרסומות. יש לכם קמטים? לא
מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם?
יש לכם חיוך יפה? לא יודעת
מה החיוך הכי יפה שראיתם? כל מיני, במיוחד אלה עם הגומות
(אהם שירי אהם
) יש לכם שפתיים יפות? לא יודעת
למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? ממ לא יודעת חחח איזה שפתיים אתם רוצים לנשק?
מרוצים מהשפתיים שלכם?
הן מתקלפות? אממ לעיתים רחוקות אתם שמים שפתון? כן יש לכם אזניים בולטות? לא
יש לי אזניים קטנות
יש לכם חצ'קונים? לפעמים.. אתם מורטים גבות?
לא מסכימים לי לגעת בגבות (החברות) גוף: אתם גבוהים?
1.50
יש לכם משקל עודף? לא עודף אבל אני לא עור ועצמות לבנות: יש לכן חזה גדול?
לבנים: יש לכם ___ גדול?
יש לכם רגליים ארוכות?
יש לכם מתניים? מה זאת אומרת? לכולם יש
מה צבע העור שלכם? בעיקרון לבן אבל אני בחופש משתזפת אבל לבן חח
מרוצים ממנו?
מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? של בן דוד שני שלי.. בן שנה.. אבא שלו ממש שחום ואמא שלו ממש לבנה והוא יצא בצבע מוקה כזה שחום ממש יפה... יש לכם תחת גדול או קטן?
יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי?
הרבה נותנים לכם מכות בתחת?
מרוצים מהגוף שלכם? אממ בערך, בגלל השבר ברגל אני צריכה לחזור לכושר, ואני צריכה למצוא משהו שלא רצים בו ולא קופצים בו, הדבר היחיד שנשאר זה שחיה
אני לא דבה אבל לא רזה כמו שהייתי שנה שעברה חחח לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? חזיה
לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר?
אתם שעירים?
איפה כבר הורדתם שיערות?
בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? ג'ינס מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? אממ לא יודעת.. ג'ינס וכמה חולצות שאני אוהבת חחח יש לכם הרבה בגדים? אממ באמצע מחר הולכים להרצליה לקניות
לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? ג'ינס וחולצה יפה לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? לא יודעת, יש כאלה שג'ינס וחולצה וכאלה שטרנינג וגופיה... אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? פעם כן.. עכשיו כבר לא
אתם לובשים צבעים תואמים? הא?! מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) אממ רגיל כזה חחחח אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? לא חח מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? אממ לא יודעת, אין משהו ספציפי... ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? בכלליות בלי להתייחס לדברים הקטנים אז כן. היסטריים לגבי המראה? לא ממש אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? לא יודעת, מה אני פה בתעודה של היסודי? מה זה הציונים האלה?
מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) האא?! מאיפה לי.. רגיל... הייתם עושים ניתוח פלסטי?
נותנים לכם מחמאות על המראה?
לפעמים מרגישים טוב עם עצמכם? אממ לפעמים כן לפעמים לא מה הכי חשוב לכם במראה? לא יודעת... איפה הכי טוב לקנות לחם?

linoy7

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo2.gifאינלי כוח../images/Emo178.gif../images/Emo41.gif

למעלה