שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? אתם מרוצים מהשיער שלכם? מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) אתם בעד לצבוע את השיער? לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? מה צבע העיניים שכובש אתכם? עיניים גדולות או קטנות? מה צבע העיניים שלכם? מרוצים ממנו? ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? אתם יודעים לכבוש עם העיניים? אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? אתם מדברים עם העיניים? יש לכם משקפיים? עדשות? פנים פנים מאורכות או קצרות? רזות או שמנמנות? מה לדעתכם הכי יפה בפנים? איך נראות הפנים שלכם? מרוצים מהם? מה הייתם משנים בהם? מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) יש לכם בלוטה באף? יש לכם אף סולד או להפך? מרוצים מהאף שלכם? מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) הייתם עושים ניתוח אף? האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) מצח גבוה או נמוך? יש לכם נמשים? אתם מתאפרים? מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) יש לכם קמטים? מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? יש לכם חיוך יפה? מה החיוך הכי יפה שראיתם? יש לכם שפתיים יפות? למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? מרוצים מהשפתיים שלכם? הן מתקלפות? אתם שמים שפתון? יש לכם אזניים בולטות? יש לכם חצ'קונים? אתם מורטים גבות? גוף: אתם גבוהים? יש לכם משקל עודף? לבנות: יש לכן חזה גדול? לבנים: יש לכם ___ גדול? יש לכם רגליים ארוכות? יש לכם מתניים? מה צבע העור שלכם? מרוצים ממנו? מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? יש לכם תחת גדול או קטן? יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? הרבה נותנים לכם מכות בתחת? מרוצים מהגוף שלכם? לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים? איפה כבר הורדתם שיערות? בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? יש לכם הרבה בגדים? לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? אתם לובשים צבעים תואמים? מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? היסטריים לגבי המראה? אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) הייתם עושים ניתוח פלסטי? נותנים לכם מחמאות על המראה? מרגישים טוב עם עצמכם? מה הכי חשוב לכם במראה? איפה הכי טוב לקנות לחם?

ady18

Well-known member
עונה

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם?בלונד מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם?גינגי מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...)תלתלים+קוצים מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת?חלק מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן?קוצים מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע?סמיך אתם מרוצים מהשיער שלכם?כן מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...)כלום אתם בעד לצבוע את השיער?לא לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים?גינגי\ורוד מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! חום סיני האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד?לא עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם?כחול ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות?לא מה צבע העיניים שכובש אתכם?כחול\ירוק עיניים גדולות או קטנות?לא משנה מה צבע העיניים שלכם?חום מרוצים ממנו?לא ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי?לא האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות?לא מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם?כחול אתם יודעים לכבוש עם העיניים? אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"?לא מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? אתם מדברים עם העיניים?כן יש לכם משקפיים?כן עדשות?לא פנים פנים מאורכות או קצרות?קצרות רזות או שמנמנות?רזות מה לדעתכם הכי יפה בפנים?אף איך נראות הפנים שלכם?רגיל מרוצים מהם?כן מה הייתם משנים בהם? מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) יש לכם בלוטה באף?לא יש לכם אף סולד או להפך? לא מרוצים מהאף שלכם? מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) הייתם עושים ניתוח אף? האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) מצח גבוה או נמוך? יש לכם נמשים?ל א אתם מתאפרים?לא מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) יש לכם קמטים? מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? יש לכם חיוך יפה?כן מה החיוך הכי יפה שראיתם?שלי יש לכם שפתיים יפות?כן למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? מרוצים מהשפתיים שלכם? הן מתקלפות? אתם שמים שפתון? יש לכם אזניים בולטות? יש לכם חצ'קונים? אתם מורטים גבות? גוף: אתם גבוהים?לא יש לכם משקל עודף?לא לבנות: יש לכן חזה גדול? לבנים: יש לכם ___ גדול? יש לכם רגליים ארוכות? יש לכם מתניים?כן מה צבע העור שלכם? מרוצים ממנו? מה צבע העור הכי יפה לדעתכם?מוקה יש לכם תחת גדול או קטן?קטן יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? הרבה נותנים לכם מכות בתחת? מרוצים מהגוף שלכם? לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים? איפה כבר הורדתם שיערות? בגדים: מה הבגד האהוב עליכם?גינס מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם?יש מלא יש לכם הרבה בגדים?כן לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה?גופיה+גינס לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה?חולצה+גינס אתם מתאימים את הגרביים לבגדים?כן אתם לובשים צבעים תואמים?כן מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים?כן מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים?בגד מכוער ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם?כן היסטריים לגבי המראה? אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) הייתם עושים ניתוח פלסטי? נותנים לכם מחמאות על המראה? מרגישים טוב עם עצמכם? מה הכי חשוב לכם במראה? איפה הכי טוב לקנות לחם?

kocit

New member
עונה-../images/Emo9.gifאיזה שאלות../images/Emo4.gif../images/Emo121.gif

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם?
חום עם גוונים בלונדינים חח מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם?ירוק.. מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...)חלק מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת?מתחת לכתפיים או עד התחת
מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן?
כמו של רונא חחחחחחח מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע?
אתם מרוצים מהשיער שלכם?
כה מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...)
כלום אתם בעד לצבוע את השיער?
אני צבעתי פעם אחת לחזק תבלונד חחח לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים?
ירוק מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט!תלתלים שחורים על הכתפיים האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד?לא.. עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם?תכלת וירוק ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות?
לא מה צבע העיניים שכובש אתכם?
תכלת וירוק עיניים גדולות או קטנות?קטנות מה צבע העיניים שלכם?
ירוק מרוצים ממנו?
כה ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי?
מורנה האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות?לא.. מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם?לג'סי מקרטני(זמר)יש עיניים מדהימות אתם יודעים לכבוש עם העיניים?
אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"?לא מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? אתם מדברים עם העיניים?לא.. יש לכם משקפיים?
לא עדשות?לא פנים פנים מאורכות או קצרות?קצרות(בעע על הפנים של רונה לי)
רזות או שמנמנות?
באמצע מה לדעתכם הכי יפה בפנים?שפתיים
איך נראות הפנים שלכם?
לא דעת מרוצים מהם?כה מה הייתם משנים בהם? מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו)רונא..ממ שיניים גדולות יש לכם בלוטה באף?
לא יש לכם אף סולד או להפך?ממ מרוצים מהאף שלכם?כה מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם?
לא מסתכלת על אפים מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...)^^ הייתם עושים ניתוח אף?לא האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות)לא!(רונה לי מכוערת) מצח גבוה או נמוך?נמוך יש לכם נמשים?לא אתם מתאפרים?כה מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור)
שיניים גדולות יש לכם קמטים?
לא מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? יש לכם חיוך יפה?
דה חח מה החיוך הכי יפה שראיתם?שלי
יש לכם שפתיים יפות?
לא דעת למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם?של רונא איזה שפתיים אתם רוצים לנשק?של רונא חח אמאא שפתיים ענקיות! מרוצים מהשפתיים שלכם?כה הן מתקלפות?לא אתם שמים שפתון?כה יש לכם אזניים בולטות?לא יש לכם חצ'קונים?
לפעמים אתם מורטים גבות?כה שימו לב לתמונה (ירוק) גוף: אתם גבוהים?כה יש לכם משקל עודף?
לא לבנות: יש לכן חזה גדול?
!!! לבנים: יש לכם ___ גדול?
יש לכם רגליים ארוכות?חח יש לכם מתניים?ממ מה צבע העור שלכם?שזופי כזה
לא השתזפתי כמעט בכלל הקיץ מרוצים ממנו?כה מה צבע העור הכי יפה לדעתכם?כמו שלי
יש לכם תחת גדול או קטן?
מזה השאלות האלו?!?!?!!? יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי?
הרבה נותנים לכם מכות בתחת?
!!!! מרוצים מהגוף שלכם?כה..חחחחח לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה?
חזייה לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר?
אתם שעירים?חחח איפה כבר הורדתם שיערות?
בגדים: מה הבגד האהוב עליכם?ג'ינסים מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם?ג'יינסים יש לכם הרבה בגדים?בערך לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה?ג'ינס וחולצה או גינס וגופיה לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים?לא אתם לובשים צבעים תואמים?כה מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים?לא מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים?
סדינים חח ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? כה.. היסטריים לגבי המראה?לא אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף?טוב מאוד
מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים)
הייתם עושים ניתוח פלסטי?לא נותנים לכם מחמאות על המראה?לפעמים מרגישים טוב עם עצמכם?כה מה הכי חשוב לכם במראה?
איפה הכי טוב לקנות לחם?בבית שלי! איזה שאלות אמא!!

עונה../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? חום דבש
מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? לג'ינג'ים מבינכם- סליחה
כתום. מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) גלי מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? עד אמצע הגב
מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? קצר P: מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? באמצע אתם מרוצים מהשיער שלכם? לא!!!!!! מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) הכל חוץ מהצבע אתם בעד לצבוע את השיער? איכס. לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? ירוק
מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! טוב זה של ילדה אחת מהקבוצה שלי יש לה שטני ממש יפה והוא מתולתל בצורה יפה והוא מגיע לה אפילו אחרי התחת
די אני מתחילה לקנא זה לא הוגן
האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? לא
עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? כחול ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? לא מה צבע העיניים שכובש אתכם? לא יודעת עיניים גדולות או קטנות? בינוניות מה צבע העיניים שלכם? חום
מרוצים ממנו? לא
ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? נראה לי שכן האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? כן יש לי אחד כזה בכיתה זה יפה
מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? ירוק כזה אתם יודעים לכבוש עם העיניים? לא
אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? לאP: אבל לחברה של היה- אני מכירה מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? שחוררר! אבל לא בהגזמה אתם מדברים עם העיניים? לא יש לכם משקפיים?
עדשות?
את העדשות עשיתי ביום של הבחירות שהיה השנה
פנים פנים מאורכות או קצרות? עגלגלות חחח רזות או שמנמנות?בינוניות מה לדעתכם הכי יפה בפנים? עינים איך נראות הפנים שלכם? זוועה מרוצים מהם? לא מה הייתם משנים בהם? הכל חוץ מהאף
מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) שירי מימון...את התיאור אתם יודעים חחח יש לכם בלוטה באף? חח לא יש לכם אף סולד או להפך? סולד..בערך חח מרוצים מהאף שלכם? כן מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? מה אני מסתכלת על אף!?! מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) של סיגי מהאלופה.. הייתם עושים ניתוח אף? לא האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) איכס לא מצח גבוה או נמוך? נמוך
יש לכם נמשים? לא אתם מתאפרים? לא מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) אחיינים שלי יש לכם קמטים? לא מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? של נינט טייב יש לכם חיוך יפה? לא מה החיוך הכי יפה שראיתם? של שירי P: יש לכם שפתיים יפות? אולי
למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? לא יודעת איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? עד לפה
מרוצים מהשפתיים שלכם? כן הן מתקלפות? חח לא אתם שמים שפתון? לפעמים יש לכם אזניים בולטות? לא יש לכם חצ'קונים? לא גוף: אתם גבוהים? 1.63 .. ממוצעת יש לכם משקל עודף? המון!!!!!!!!!!!!!!! לא סתם
לבנות: יש לכן חזה גדול?
לבנים: יש לכם ___ גדול?
יש לכם רגליים ארוכות? ממוצעות יש לכם מתניים? לכל אחד יש מתניים
מה צבע העור שלכם? חום בהיר מרוצים ממנו? כן.. מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? מוקה יש לכם תחת גדול או קטן?
יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי?
הרבה נותנים לכם מכות בתחת? ?@#@#!@!@##@!!!!#$#%$%
מרוצים מהגוף שלכם? לא
לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה?
לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר?
אתם שעירים?
איפה כבר הורדתם שיערות? השאלון מתחיל להפחיד
בגדים: מה הבגד האהוב עליכם?גי'נס (?) מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? חולצה מסוימת
יש לכם הרבה בגדים? לא לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? לא יודעת לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה?
אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא
אתם לובשים צבעים תואמים? כן
מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...)
אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? כן!! מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? בגדים של פריקים
שרשראות כאלה וספריי על החולצה חחח ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? לא היסטריים לגבי המראה? כן אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? מעלףףףף שיואו!#@#$%$%^@@!! לא סתם
נלך על "טוב" מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) לא יודעת עזבו אותי
הייתם עושים ניתוח פלסטי? לא נותנים לכם מחמאות על המראה? קצת
מרגישים טוב עם עצמכם? לא מה הכי חשוב לכם במראה? לא יודעת
איפה הכי טוב לקנות לחם? במאפיה
סוף סוף זה נגמר

Dorushh 3

New member
אני אענה עוד מעט../images/Emo6.gif../images/Emo216.gif

הייתי באמצע ואז אדון נסראללה החליט שהוא מפציץ אותי
ועכשיו אני הולך להתקלח

../images/Emo214.gifשיער ../images/Emo6.gif

היום מישהי שאלה אם השיער שלי צבוע, והיא הייתה בהלם שאמרתי שלא... היא אמרה שיש לי שיער מהמם
..

השיער של הדרוש../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

הוא באמת מהמם
רואה לא רק אני מתלהבת ממנו

../images/Emo214.gifמהההההההההה?../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

מה לך ולשיער שלי?
איך את יודעת איך השיער שלי נראה בכלל?
*מתחילה לפחד...
*

../images/Emo190.gif../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

חחח מהתמונות ששמת בפורום
וגם לפעמים בתמונת תצוגה במסן

pusher

New member
OMG!!!

ייקח לי שנים לענות על זה
אבל..אבל...אממ.....זה פורום היכרות??? רק שלא נתחיל לתאם דייטים