שאלון

ממש לא דבוקה לפלאפון..../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

כל הזמן הוא בכיס שלך את לא זזה בלעדיו!!

אני לא דבוקה../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

וידעתי שיהיה לך משהו להגיד על זה! אני לא דבוקה אליו אני בקושי משתמשת בו אני לוקחת אותו איתי למקרה חרום לא יותר מזה

chagiti

New member
עונה...נועה-מוקדש לך...חחחח :p

דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?אין לי כ"כ דעה על מכת סוללרי,אני דיי דבוקה..מנסה לא להיות..חחח אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?אממ כן! מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?יש לי BIG TALK ןאני משתמשת ב-80 שקל לחודש ולעמים 150 שקל לחודש..או שבועיים... האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?לפעמים אני ולפעמים ההורים שלי..לרוב ההורים שלי כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?היה לי רק אחד..הוא בן שנתיים חחחח קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?ההודעה האחרונה: מנועה(נושקת היחידה)..חחח "כי נשארתי עד חמש וחצי ואמא שלי הענישה אותי לא להיות היוםץ....חחחחחחחחחחחח ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?מהבית שלי..חיחחח מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)

עונה..חח

דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?דבוקה...לא יודעת רוב הזמן אני סוגרת אותו כי מתקשרים אליי בשעות שאני יושנת(אם בכלל) אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?כן מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?משהו בסביבות 500 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?הורים...חח מה אני יוציא את שלי אני שומרת לדברים שאני באמת צריכה... כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?יש לי 1 חח אני כבר שנתיים וחצי עם אותו אחד והוא ניראה כמו הצרות שלי אבל אני קשורה אליו..חח קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?"נועה אני הולך להרוג אותך היית אצל מור ולא אמרת לי"..חח זה מידיד שלי...לא ראיתי אותו מתחילת החופש...ונסעתי ליישוב שלהם ולא באתי אליו...חח ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?חגית מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)בעיקר שיחות והודעות =]

danit1234

New member
עונה ../images/Emo12.gif

דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?כן אני הולכת איתו כמעט לכל מקום אבל לא מדברת בהגזמות אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?אממ יש מצב מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?לא שזכור לי .. אבל לא בשמיים בטוח אחד היה במיוחד גבוהה אבל לא זכור לי מדויק
האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?הורים
כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?1 קיבלתי את 3 אחותי ממזמן ממש ואז החלפתי אותו לאחד יותר חדש וכשיגמרו לי ה3 שנים של זה בטח אני אחליף שוב שזה די בקרוב האמת
קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?סתם משהטו שאחותי רשמה לי
מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) הודעות ושיחות..כשצריך רק שעון מעורר

למעלה