שאלון

linoy7

New member
חחחחחחחחח:--D../images/Emo41.gif

את יותר משוגעת ממני
זה אפשרי בכלל?

אני? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כן מסתבר. תודה על התואר
. אני תמיד הייתי משוגעת פשוט לא ידעתם. חחחחח....... והנה זה עבד. ועכשיו הבנתי איך עושים כמו שצריך-יש
חחחחחח..............

linoy7

New member
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

אווו גילינו עלייך עוד משהו

רואה? מזל שיש פורום................

מגלים כל דבר. חחחחחחחח.......... ואין זה רע להיות משוגעת מאמי-להפך-זה אפילו רצוי לדעתי.........זה המון שמחה. במיוחד במצבי. אז יחי הטירוף והשיגעון!

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gifזה מה שתמיד אמרתי!../images/Emo41.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה קרועות אנחנו. כמו שאני אומרת לחברה שלי הטימטום חוגג. חחחחחחחחח............|
| נ.ב זה עדיין לא עובד. מה יהיה??????????? חחחחחח................ לילה טוב אנשים. או שלא. אם יש פה מישהי-שתראה סימן חיים|
|

חחחחחחח............................

רק את ערה בשעות האלה. אבל ברחת לשיר שלנו.......... חפיף. לילה טוב ושקט לכולם.

עונההההההההה

דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? בערך אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא כי אני מסוג המשפחה שאבא שלה דואג לה בטירוף כיאילו הייתה בת 7 אם הייתי שוכחת את הפאלפון הוא מת מדאגה ואחר כך היה רוצח אותי מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? לא יודעת אני לא ממש מתעסקת בעניינים האלו האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? לא ההורים שלי משלמים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?3 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? בטח מאורנג' ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? לא ממש הבנתי את השאלה זו לא אותה שאלה ששאלתם למעלה? אם זה הודעות יוצאות אז זה בטח לחברה שלי... מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות היה כיף :)

הפלאפון שלי../images/Emo99.gif

דעתך על מכת הסלולרי
סבבה
האם את דבוקה לפלאפון
כן
|אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית
לא..
מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת
לא זוכרת..
האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל
הורים
כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך
אממ.. את המספר פעם אחת, את המכשיר משהו כמו 7-8 פעמיפ
ולא קניתי את כולם
קניתי אחד האחרים היו בבית או שהחלפתי עם אחותי/אבא שלי...
קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה
"אהה טוב לא נורא אז בפעם אחרת" מלוטם חברה שלי (היא ועוד כמה חברות רצו שנצא אבל לא הייתי בבית
ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי
לוטם-חברה שלי
מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי
אמ.. שיחות ומידי פעם שעון מעורר...

../images/Emo6.gifעונה../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

דעתך על מכת הסלולרי
אממ לא כזה נורא האם את דבוקה לפלאפון
לא אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית
בכוונה לא אף פעם. מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת
אמממ 500 בחודש הראשון שקיבלתי אותו התלהבתי והורדתי מלא דברים. האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל
ההורים! כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך
היה לי פעם של אורנג עכשיו יש של פלאפון אז רק 1 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה
חחחחחחח לא אומרת
ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי
מאח שלי. מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי(שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר)
אמממממממ שיחות!

למעלה