שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)

ady18

Well-known member
עונה

מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?לא אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?לא מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?300 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?אני כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?3 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?לא כותבת הודעות ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?מאמא מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)שיחות משחקים ושעון מעורר

linoy7

New member
../images/Emo56.gif../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

דעתך על מכת הסלולרי
מטורף
האם את דבוקה לפלאפון
אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית
מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת
לא זוכרת האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל
בעלי משלם
כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך
2
הראשון- בגלל שהוא היה ענטיקה[ככה כותבים?
] והשני- בגלל שהוא נגנב
ומהנוכחי אני מתה להיפטר
מעצבן כ"כ
קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה
חברה ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי
חברה מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר)
הודעות ושעון מעורר
מישהו קורא את זה בכלל?

../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

מה דעתך על מכת הסלולרי?
האם את דבוקה לפלאפון? לא האם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כן מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 70 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? ההורים.. כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? לא החלפתי קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? הוא לא עובד חח שברתי אותו ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? אמרתי ששברתי אותו
מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות ושעון מעורר
ומחשבון כמובן חח

kocit

New member
עונה../images/Emo121.gif

דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?לא אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?לא.. מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?
500 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?ההורים
כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?3 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?
ליני ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?מורן.. מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)הודעות ושיחות..

../images/Emo214.gif../images/Emo23.gif

דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?
המכה הזאת לא מעניינת אותי כ"כ. עדיין לא הכרתי מישהו שמת בגלל פלאפון. וכן, הפלאפון הוא חברי הטוב ביותר
. אני נמצאת איתו אפילו יותר מהאמ.פי שלי. הוא מכיר את כל החברות הטובות שלי. יש בו את האסמסים שתמיד עושים לי לחייך, להזכר ואפילו להתרגש... ואיך לא, ה"יומן תזכורות" שמזכיר לי כל פעם משהו מיוחד. [אני לא באמת זוכרת הכל, זה פשוט נמצא שם...
] אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?
אין מצב
מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?
200, אולי קצת פחות... האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?
אחי. אז לפי ההגדרות פה...זה...בעלי?
כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? י
ש לי שניים. הישן שלי משמש כשעון מעורר, כי החדש בכלל לא מעורר.
קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?
מאבישגיייייייייייייייייייי, זה האסמס: "מי אוהבתותך יותר ממני, מי מצחיקה אותך כשאת עצובה....חחח, אוהבתותך!!!!"
^וכן, היא הצליחה לעודד אותי אחרי יום שלם שבכיתי
, ואל תשאלו למה...^ ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?
אמא. איך לא...
. אני אפילו זוכרת למה היא התקשרה! לשאול אם אני רוצה לבוא לקניון..., אבל לא הרגשתי טוף.... מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)
אסמסים.Its my life...

May Love Beli

New member
עונה../images/Emo9.gif רררר הפלאפון השקסי שליי...

דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? מה דעתי? דעתי נגד הסלולרים.. אבל אי אפשר בלעדיהם
ואני דבוקהאליו!!! לוקחת אותו איתי לכל מקום! איפלו בבית... האם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 170... האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים:S כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 2 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? מהמדריך החמוד שלי מהצופים
הוא אמר שיש אסיפת הורים לגבי המחנה קיץ
ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? חברה שלי עמית מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות ואסאמאסים

עונה ובודקת משהו. חחחחחחחחחחחחחחחחח

דעתך על מכת הסלולרי: חתיכת מכה. חחחחח........ האם את דבוקה לפלאפון: כשהיה את החבר אז כן. עכשיו פחות. האם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית: כן ברור. ויצא מזה משהו טוב. חחחחחח..... מה היה חשבון הטלפון הכי גדול שקיבלת : הגעתי לאלף שקל. האם את משלמת את חשבון הטלפון או הורים עבודה בעל:עבודה של אמא. חיחיחיחיחיחיחי........... כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך: 5 או 6. כבר לא זוכרת. קחי את הסלולרי כנסי ללהודעות נכנסות,מהי ההודעה האחרונה שקיבלת וממי: אני לא יגיד ממי-אני אתן רמז ה
שלי. תחשבו לבד.חחחחחח.....וההודעה" גם אני שמח. תשמרי על עצמך.אני קצת עסוק,יש לי הרבה דברים לסדר כאן.אבל אני שמח שאת שולחת לי הודעות. זה מחממם את הלב. אני תמיד שמח לשמוע ממך!" אחחחח איזה בנאדם. * או לא * ? חחחחח........ ועכשיו אותו דבר בשיחות נכנסות,שיחה אחרונה וממי: מחברה ממודיעין לפני חצי שעה. מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי: שיחות הודעות ושעון מעורר ובשעת מצוקה גם משחקים חחח......... ובשביל שני-נראה אם מה שהיא אמרה לי לעשות עזר-
.................. שיהיה שבת שלום וערב שקט לכולנו

linoy7

New member
מה רצית לבדוק?../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif

אם האייקונים עובדים?

kocit

New member
לא.. הסברתי לה איך לעשות | ../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif

שתעשה סמיילים לבד ולא תעזר

kocit

New member
הצלחת לעשות סמיילים לבד../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif

בטעות. חחחח....לחצתי על הלא נכון...

עכשיו זה כבר חזר לעצמו. עובד לבד-יש. או שלא........חחחחחחחח |צוחק|

linoy7

New member
חחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

הצלחת להצחיק אותי

חחחחחח.........לפחות מישהו צוחק....

פה...............
עבד................. ננסה שוב.............לא עובד. דקה ככה דקה ככה. אוף. חחחחחחח..........

למעלה