שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

פיצה או המבורגר? אייס קפה או מילק שייק? פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? אוכל- סיני או איטלקי? קולה או ספרייט? תה או קפה? אוכל תימני או מרוקאי? מסעדה חלבית או בשרית? סופלה או סורבה? פטוצ'יני או רביולי? פלאפל או שווארמה? בורקס גבינה או תפו"א? סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? טונה עם או בלי מיונז? קולה עם או בלי קרח? לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ? מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? שוקו או מוקה? מסעדה או 'פאסט פוד' ? מלצר או מלצרית? ארוחת ערב או בוקר? קרטיב או ארטיק? סלט- יווני או טורקי? דונאטס או קרואסון? עוגות או עוגיות? אורז, קוסקוס או פירה? עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? מאכלים- מתוקים או מלוחים? שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? קוקה קולה או פפסי? פאנקייק או וואפל? גלידה בגביע או בכוס? קוטג' או גבינה לבנה? גבינה פרוסה או גבינה משולשת? חומוס או טחינה? סודה או מים? גלידה- פיסטוק או מנטה? ממרח שוקולד או חמאת בוטנים? ריבה או חמאה? שניצל אמיתי או טבעול? צ'יפס או חטיף צ'יפס? אבטיח או מלון? 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ? בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ? קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה? סירופ מייפל או סירופ שוקולד? עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? עוגת גבינה או בראוני'ז? דג דני'ס או סול? אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? לאכול במסעדה או להזמין הביתה? אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? קרמבו- המילוי או העוגיה? אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? אוכל או קינוחים? שקדי מרק או קרוטונים? סלט חצילים או סלט מיונז? אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? סופגניה או אוזן המן? מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? צ'יריוס או כריות? סלט פירות או סלט ירקות? פחית או בקבוק? אייס תה או אייס קפה?

shay08

New member
נצ"לש : איזה מלון באילת ההופעה של

שירי ב-17 ל-7 ..?

linoy7

New member
אאל"ט../images/Emo26.gif קלאב מד../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

linoy7

New member
אינלי מושג.. תברר באינטרנט../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

אולי תמצא שם מידע

just adiki

New member
יאמי! עונה!../images/Emo26.gifכנסו.

פיצה או המבורגר?פיצה
אייס קפה או מילק שייק?אייס קפה
(ארומה) פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות?בולונז אוכל- סיני או איטלקי?איטלקייייייייי
אבל גם סיני מעולה! קולה או ספרייט?ספרייט תה או קפה?תלוי מתי.. נוו נלך על תה אוכל תימני או מרוקאי?ממ..:/ מרוקאי (?) מסעדה חלבית או בשרית?חלבית
סופלה או סורבה?מה ההבדל?
פטוצ'יני או רביולי?שכחתי
נראה לי שרביולי אם אני זוכרת נכון מה זה מה
פלאפל או שווארמה?פלאפל בורקס גבינה או תפו"א?תפו"א סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה?יאמי על שניהם
נלך על טונה.. טונה עם או בלי מיונז?בלי! שונאת מניונז
קולה עם או בלי קרח?בלי. לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..)?משהו עם הרבה בצק!
לבן. מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף?ממ.. עדשים עם התלבטות לגבי הפטריות והעגבניות, גם עוף זה לא רע
שוקו או מוקה?מוקה
מסעדה או 'פאסט פוד' ?מסעדה
מלצר או מלצרית?
מלצר. ארוחת ערב או בוקר?ערב קרטיב או ארטיק?ארטיק סלט- יווני או טורקי?יוון
:-S יווני. דונאטס או קרואסון?דונאטס (יותר ספיישל). עוגות או עוגיות? עוגות? ברבים? ברור שעוגות זה יוצא הרבה יותר
אורז, קוסקוס או פירה? קוסקוס לא.. אורז.. לא! פירה.. ממ.. לא קוסקוס ממ.. אורז! פירה?! עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש?ברביקיו
מאכלים- מתוקים או מלוחים?זה תלוי אם זה קינוח או לא
שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה?לא דיי! אל תעשו לי את זה! נראה לי ונילה! קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל?רגיל! קוקה קולה או פפסי?קוקה קולה פאנקייק או וואפל?יאמי.. ממ.. וואפל בלגי
גלידה בגביע או בכוס?גביע.. יש יותר לאכול. קוטג' או גבינה לבנה?גבינה לבנה גבינה פרוסה או גבינה משולשת?פרוסה חומוס או טחינה?חומוס סודה או מים?מים גלידה- פיסטוק או מנטה?פיסטוק ממרח שוקולד או חמאת בוטנים?ממרח שוקולד ריבה או חמאה?חמאה
שניצל אמיתי או טבעול?טבעווווול! עם תירס
צ'יפס או חטיף צ'יפס?פוטטו! אבטיח או מלון?אבטיח 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ? מה?! בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ? אה?! קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה?ממ.. שוחמאה?
סירופ מייפל או סירופ שוקולד?שוקולד
עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד?אהאהאהאה שניהםםם!!!
נלך על שוקולד צ'יפס עוגת גבינה או בראוני'ז?קשה.. ממ.. עוגת גבינה! דג דני'ס או סול?לא מבדילהאבל אני יודעת מה זה סול ואני יודעת שאני אוהבת אותו יותר מדניס אז סול
אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים?מטוס לאכול במסעדה או להזמין הביתה?ממ.. מסעדה זה יותק קלאס
אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים?משמין וטעים ברור! קרמבו- המילוי או העוגיה?עוגיה. אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל?אייס קפה (ארומה)
התקלתם אותי בקטע של האייס וניל.. אוכל או קינוחים?קינוחים זה אוכל
אז אוכל. שקדי מרק או קרוטונים?שקדי מרק. סלט חצילים או סלט מיונז?פיכס על שניהם! אוכל של אמא או אוכל של מסעדה?אמא
סופגניה או אוזן המן?סופגניה ברור! מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים?תפוזים צ'יריוס או כריות?ממ.. כרגע אני בקטע של הכריות חח סלט פירות או סלט ירקות?ירקות
יווני
פחית או בקבוק?פחית.. אייס תה או אייס קפה?אייס קפה
(ארומה) ולסיכום:אני אוהבת לאכול.

עונה../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif../images/Emo104.gif....................

פיצה או המבורגר? שניהם. אייס קפה או מילק שייק? מילק שייק. פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? בולונז. אוכל-סיני או איטלקי? שניהם. קולה או ספרייט? קולה. תה או קפה? תה. אוכל תימני או מרוקאי? מרוקאי. מסעדה חלבית או בשרית? שניהם. סופלה או סורבה? אף אחד. פטוצ'יני או רביולי? רביולי. פלאפל או שווארמה? שווארמה. בורק גבינה או תפו"א? גבינה.סנדביץ' חביתה או טונה? טונה.טונה עם או בלי מיונז? בלי. קולה עם או בלי קרח? בלי. לחם-כפרי לבן סובין או כל סוג אחר? לבן. מרק-עדשים עגבניות פטריות או עוף? עוף ועגבניות.שוקו או מוקה? שוקו. סעדה או פאסט פוד? שניהם. מלצר או מלצרי? מלצר. ארוחת או בוקר? ערב. קרטיב או ארטיק? ארטיק. סלט יווני או טורקי? יווני.דונאטס או קוראסון? שניהם. עןגות או עוגיות? שניהם. אורז קוסקוס או פירה? פירה ואורז. עוף עם ברביקיו או עם דבש? שניהם.מאכלים-מתוקים או מלוחים?שניהם. שוקו שויצרי או פרנץ ונילה? אף אחד.קולה דיאט , דיאט לימון או רגיל? רגיל. קוקה קולה או פפסי? קוקה קולה.פאנקייק או וואפל? פאנקייק.גלידה בגביע או בכוס? גביע.קטג' או גבינה לבנה? גבינה לבנה.גבינה פרוסה או משולשת? פרוסה.חומוס או טחינה? שניהם.סודה או מים? מים.גלידה פיסטוק או מנטה? אף אחד. ממרח שוקולד או חמאת בוטנים? ממרח שוקולד. ריבה או חמאה? אף אחד. שניצל אמיתי או טבעול? אמיתי. צ'יפס או חטיף צ'יפס? שניהם. אבטיח או מלון? אבטיח. אמנמ'ז או הרשי קיסז'? אמנמ'ז. בן אנד ג'ריז' או האגן דאז? אף אחד. דג דניס או סול? אף אחד. אוכל של מטוס או של בי"ח? איכס אף אחד!!!!!!!!!!!!! לאכול במסעדה או להזמין הבייתה? שניהם. אוכל בריא ומשעממם או משמין וטעים? רק משמין וטעים. קרמבו-המילוי או העוגיה? שניהם. אייס קפה אייס שוקו או אייס וניל? אייס שוקו. אוכל או קינוחיפ? שניהם. שקדי מרק או קרטונים? שקדי מרק. סלט חצילים או סלט מיונז? אף אחד. אוכל של אמא או של מסעדה? אמא ברור. סופגניה או אוזן המן?סופגניה. מיץ ענבים תפוחים או תפוזים? תפוזים. צ'ריוס או כריות?כריות. סלט פירות או ירקות? ירקות. פחית או בקבוק? בקבוק.אייס תה או איס קפה? אף אחד. שתיהיה שבת נעימה ושקטה לכל ישראל-אמן

linoy7

New member
../images/Emo207.gifכנסו כולם!!! חשוב../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif../images/Emo41.gif

קייט עכשיו שלחה לי הודעה שהיא לא תהיה בפורום לפחות שבועיים כי נפל קסאם ליד הבית שלה
והמחשב שלה התפוצץ!!!

../images/Emo214.gifלפחות זה רק מחשב...

וזה לא חיים...
*צריך לזכור ולנסות לקחת הכל בפרופורציות, במיוחד ברגעים כל כך קשים*

עונה עונה עונה!

פיצה או המבורגר? שתיהם! אייס קפה או מילק שייק? אייס קפה! פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? פסטה בולונז אוכל- סיני או איטלקי? איטלקי קולה או ספרייט? קולה תה או קפה? קפה אוכל תימני או מרוקאי? מרוקאי מסעדה חלבית או בשרית? בשרית סופלה או סורבה? מה? פטוצ'יני או רביולי? רביולי פלאפל או שווארמה? שווארמה בורקס גבינה או תפו"א? שתיהם סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? טונה טונה עם או בלי מיונז? עם קולה עם או בלי קרח? לא משנה לי אבל אם כבר אם קרח לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ? לבן! מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? אני לא סובלת מרק! שוקו או מוקה? שוקו מסעדה או 'פאסט פוד' ? מסעדה מלצר או מלצרית? מה זה משנה??? ארוחת ערב או בוקר? ערב קרטיב או ארטיק? קרטיב סלט- יווני או טורקי? יווני דונאטס או קרואסון?קוראסון עוגות או עוגיות? עוגות אורז, קוסקוס או פירה? קוסקוס עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? ברביקיו מאכלים- מתוקים או מלוחים? שניהם! שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? שוקו שויצרי רגיל קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? קוקה קולה או פפסי? קוקה קולה פאנקייק או וואפל? פאנקייק גלידה בגביע או בכוס? בגביע (כי זה גם אוכל חחח) קוטג' או גבינה לבנה? גבינה לבנה גבינה פרוסה או גבינה משולשת?גבינה פרוסה חומוס או טחינה? טחינה סודה או מים? מים גלידה- פיסטוק או מנטה? פיסטוק ממרח שוקולד או חמאת בוטנים? שניהם ריבה או חמאה? שניהם אבל אני מעדיפה חמאה שניצל אמיתי או טבעול? טבעול צ'יפס או חטיף צ'יפס? צ'יפס אבטיח או מלון? אבטיח 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ? מה!?!?!? בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ?בן אנד ג'רי'ז זה כזה טעים! קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה? שוקולד סירופ מייפל או סירופ שוקולד? שוקולד עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? שניהם (אתם מתחילים לגרות אותי!) עוגת גבינה או בראוני'ז? עוגת גבינה דג דני'ס או סול? סול אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? אמ.. לצערי ולמלי לא הייתי בשניהם אז אינ לא יכולה להגיד לאכול במסעדה או להזמין הביתה? מסעדה אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? משמין וטעים קרמבו- המילוי או העוגיה? קרמבו המילוי אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל?אייס קפה אוכל או קינוחים? שניהם! שקדי מרק או קרוטונים? שניהם סלט חצילים או סלט מיונז? סלט מיונז אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? של אימא! סופגניה או אוזן המן? סופגניה מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? ענבים צ'יריוס או כריות? כריות סלט פירות או סלט ירקות? פירות פחית או בקבוק?פחית אייס תה או אייס קפה? אייס קפה!! היה כיף תעשו עוד כאלו!

linoy7

New member
מה?../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

כל פעם שאני שמה אחד מהם זה לא טוב למישו אחר, אז שמתי את שלושתם

למעלה