עונה..
פיצה או המבורגר?פיצה אייס קפה או מילק שייק?אייס קפה פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות?פסטה בולונז אוכל- סיני או איטלקי?איטלקי קולה או ספרייט?לא שותה מוגז :/ תה או קפה?תה אוכל תימני או מרוקאי?אני חצי תימניה אבל אני אוהבת יותר אוכל מרוקאי... מסעדה חלבית או בשרית?בשרית מסעדת חלב זה סתם חארטה סופלה או סורבה?סופלה פטוצ'יני או רביולי?לא זה ולא זה.. פלאפל או שווארמה?שניהם בורקס גבינה או תפו"א?תפו"א סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה?חביתה טונה עם או בלי מיונז?בלי.. קולה עם או בלי קרח?לא שותה קולה.. לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ?כפרי הכי טעים.. מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף?ירקות או עוף.. שוקו או מוקה?שוקו מסעדה או 'פאסט פוד' ?מממ תלוי איזה מסעדה.. מלצר או מלצרית?מה זה משנה העיקר שיעשו את העבודה שלהם טוב.. אני לא אומרת מלצר כי גם ככה הוא גדול ממני באיזה 10 שנים :/ ארוחת ערב או בוקר?ערב (בגלל שאני לא ישנה בלילות אז אני לא מתעוררת בבוקר..) קרטיב או ארטיק?מה ההבדל? סלט- יווני או טורקי?לא אוכלת סלטים דונאטס או קרואסון?שניהם!יאמי.. עוגות או עוגיות?^^^^^ אורז, קוסקוס או פירה?קוסקוס עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש?ברביקיו מאכלים- מתוקים או מלוחים?מלוחים.. שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה?לא מכירה אף אחד מהם.. קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל?לא שותה קולה.. קוקה קולה או פפסי?^^^^^ פאנקייק או וואפל?ברור שפנקייק גלידה בגביע או בכוס?כוס.. קוטג' או גבינה לבנה?קוטג' גבינה פרוסה או גבינה משולשת?פרוסה חומוס או טחינה?חומוס סודה או מים?מים גלידה- פיסטוק או מנטה?פיסטוק ממרח שוקולד או חמאת בוטנים?שוקולד ריבה או חמאה?ריבה שניצל אמיתי או טבעול?טבעול צ'יפס או חטיף צ'יפס?צ'יפס(למרות שזה משמין,גם ככה אני אוכלת את זה פעם ב-100 שנה) אבטיח או מלון?מלון 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ?הא? בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ?^^ קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה?שניהם סירופ מייפל או סירופ שוקולד?^^^ עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד?^^^ עוגת גבינה או בראוני'ז?בראוני'ז דג דני'ס או סול?סול אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים?לא זה ולא זה לאכול במסעדה או להזמין הביתה?מממ תלוי.. אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים?אין באמצע? קרמבו- המילוי או העוגיה?העוגיה.. אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל?אייס שוקו אוכל או קינוחים?אוכל שקדי מרק או קרוטונים?שקדי מרק סלט חצילים או סלט מיונז?לא אוכלת סלטים אוכל של אמא או אוכל של מסעדה?של אמא (ברור!!) סופגניה או אוזן המן?סופגניה מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים?ענבים צ'יריוס או כריות?כריות סלט פירות או סלט ירקות?לא אוכלת סלטים פחית או בקבוק?פחית אייס תה או אייס קפה? אייס קפה לא מאמינה-סיימתי את זה!!