שאלון

OMRICH

New member
שאלון

דמות באפיוורסית: מסיבאפי?: גם אתם מכחישים את המוות של טארה?: עונה שישית של אנג'ל?: ספין אוף של פיית': מה אתם עושים בקיץ חוץ מלרבוץ על המחשב ולהיות בפורום?:

lavender4

New member
ראשונה ../images/Emo13.gif

דמות באפיוורסית: דארק ווילו מסיבאפי?: אני לא באזור לצערי (וגם אני חושבת שאני זקנה בשביל זה...) גם אתם מכחישים את המוות של טארה?: איזה מוות? עונה שישית של אנג'ל?: הלוואי וגם עונה 8 לבאפי! ספין אוף של פיית': בעד! תמיד אמרתי שאם ספין אוף אז לפיית'. מה אתם עושים בקיץ חוץ מלרבוץ על המחשב ולהיות בפורום?: לימודים, לראות שידורים חוזרים של באפי... וואי אין לי חיים

../images/Emo26.gif

דמות באפיוורסית: ווילו מסיבאפי?: כן גם אתם מכחישים את המוות של טארה?: לא עונה שישית של אנג'ל?: yes please ספין אוף של פיית': אהא מה אתם עושים בקיץ חוץ מלרבוץ על המחשב ולהיות בפורום?: מקווה לעבוד

בכעף../images/Emo9.gif

דמות באפיוורסית: ווילו. מסיבאפי?: yes, please. גם אתם מכחישים את המוות של טארה?: חח אתה ממש בטראומה ממה שעשינו לך עם הדבר שעיצבת..
עונה שישית של אנג'ל?: למה לא. ספין אוף של פיית': הו יא. מה אתם עושים בקיץ חוץ מלרבוץ על המחשב ולהיות בפורום?: מסיבאפי, כמה ימים בת"א, אילת, מחזמר, כינרת, קורס מש"צים

Loves Bitch

New member
יאמי ../images/Emo9.gif

דמות באפיוורסית: ספייק כמובן
מסיבאפי?: Try and stop me גם אתם מכחישים את המוות של טארה?: לא
[~בורחת מהר~] עונה שישית של אנג'ל?: בכיף. אבל עם קרוסאוברים נורמלים. ספין אוף של פיית': דווקא יכול להיות מגניב
מה אתם עושים בקיץ חוץ מלרבוץ על המחשב ולהיות בפורום?: אילת!!!!!! וכמובן, נפגשת עם חברים ואיך לא - עובדת

התשובות שלי

דמות באפיוורסית - קלם והחתלתולים מסיבאפי: to old גם אתם מכחישים את המוות של טארה? אובכן יציאה מהארון שלי - אני לא אהבתי את טארה !!!! הפרצוף המיוסר שלה עיצבן אותי נורא והתלונות הבילתי פוסקות שלה די כבר !!!!! החוסר ביטחון המגמגם שלה עיצבן אותי היא לא התאימה לסקוביס אז לא אני לא מכחישה את המוות שלה. עונה שישית של אנג'ל? למה לא בכיף ספין אוף לפיית' - אי אפשר לדעת השחקנית עצמה לא החזיקה את tru calling כל כך טוב לדעתי. יכול להיות שפיית' הייתה טובה כל כך רק כי היתה לה סביבה טובה. יכול להיות שבלי הקונטרה שהסקוביס נתנו לי היא סתם תהיה עוד דמות. בקיץ אני עובדת מכינה עבודות של האוניברסיטה ומחפשת זמן לנשום.

charmer

New member
הממ

שמישהו אחר יענה לה בבקשה, אני לא רוצה להיות יותר מדי רעה.

OMRICH

New member
אלייזה דושקו שחקנית נהדרת

ופיית' היא דמות מדהימה.אני דיי בטוח שאם היה ספין אוף לפיית' הסדרה הייתה מוצלחת מאוד.

../images/Emo13.gif

מסיבאפי? בהחלט.
אני לא מכחישה את המוות של טארה, אבל עדיין נורא עצובה עליה.
לא רוצה עונה שישית של אנג'ל. הסוף לדעתי, בניגוד לדעות של כל החברות שלי בערך, היה מושלם.
ספין אוף של פיית'- בהחלט. זה יעשה לכולנו טוב וזה בדיוק מה שהטלוויזיה צריכה, עכשיו שאנג'ל נגמר ואין באפי\פיירפלי.
מה אני עושה בקיץ חוץ מלא לעשות כלום? עוד קצת כלום אבל גם כנראה טסה ליוון! fun, fun, fun! מיה.

nick at noon

New member
המממ

זאנדר! מסיבאפי: אולי מוות של מי? אני זוכר שבאפי מתה ואפילו אניה וג'ונתן ופרד וווסלי ודויל וקורדיליה. מי בכלל נשאר בחיים? אה כן - קנדי. עונה 6 של אנג'ל: בהחלט. הייתה אמורה להיות. לפי ראיון עם דיויד פיורי בעונה 6 הם היו אמורים להישאר במשרדים של W&H (בעיקר כי לא היה להם כסף להקים סט חדש) אבל לא היו להם עובדים. ספין אוף של פיית': כן, כי אני רוצה ספין-אוף אבל הייתי מעדיף ספין אוף אחר. מה אני עושה בקיץ חוץ מלרבוץ: בתקווה אני אמצא עבודה טובה.

talrv

New member
יאללה, למה לא..

דמות באפיוורסית: באפי. היא מאגניבה. מסיבאפי?: כנראה לא אגיע השנה. גם אתם מכחישים את המוות של טארה?: כמובן עונה שישית של אנג'ל?: הלוואי ספין אוף של פיית': אני אוהבת כמעט כל מה שג'וס עושה, אז זה לא אמור להיות שונה.. מה אתם עושים בקיץ חוץ מלרבוץ על המחשב ולהיות בפורום?: מבלה עם חברים ומתכוננת מנטלית לגיוס. טל.

OMRICH

New member
אני

דמות באפיוורסית:ג'יילס. אף אחד לא נותן לו קרדיט. מסיבאפי?:הורים ארורים
גם אתם מכחישים את המוות של טארה?:לא. זה עצוב. אבל לא עונה שישית של אנג'ל?:לא ממש אוהב את אנג'ל. רואה מתי שיוצא זה הכל ספין אוף של פיית': איך לא? מה אתם עושים בקיץ חוץ מלרבוץ על המחשב ולהיות בפורום?:עובר דירה,ומטפל בסוסה שלי.

dArK sUnShiE

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo80.gifני ../images/Emo9.gif

דמות באפיוורסית: ווילו
מסיבאפי?: מקווה שכן
גם אתם מכחישים את המוות של טארה?: לא.
עונה שישית של אנג'ל?: בהחלט.
ספין אוף של פיית':please do
מה אתם עושים בקיץ חוץ מלרבוץ על המחשב ולהיות בפורום?: וול, פיטרו אותי היום. אז לא יודעת.

spidey 82

New member
תשובון.../images/Emo3.gif

ג'יילס ו-ווילו. גיקס רולז! מעולם לא הייתי. לא חושב שזה יקרה גם השנה. לא. למרות חיבתי לדמות, אני מקבל את מותה בכאב. לא. עדיף להשאיר את הסיום כפי שהוא. חוץ מזה, ג'וס לא יחזור לטלוויזיה בעתיד הקרוב. בעבר הייתי חושב שכן. אחרי העונה (אם אפשר לקרוא לה כך) השנייה של 'טרו קולינג', ממש לא. הסדרה הזו הרסה את כל מה שחשבתי והרגשתי כלפי אלייזה/פיית'. וגם התשובה השנייה לשאלה הקודמת. מנסה לברוח מהחום כמו בכל שנה ונכשל כמו תמיד. הפעם זה יהיה עם עבודה קצת יותר קבועה ולימודים. אה, ומחשב, אם הוא לא ימשיך לעשות בעיות.

Gali Azoulay

New member
גם אני !

דמות : ספייק או ווסלי... חיחי מסיבאפי: לא יודעת. לא הייתי אף פעם... מכחישה את המוות של טארה: אמממממ לא....... :) עונה שישית של אנג'ל: ברור שכן!!!!!!!! אמן!!! ספין אוף של פיית: כן.. למה לא? אולי דמויות שאני אוהבת יקפצו לבקר. מה עושה בקיץ חוץ ממחשב ופורום: מועד ב' מתמטיקה חח.. רשיון נהיגה. יאללה עוד מעט יהיה משהו יותר טוב.. נקווה..

toxic vamp

New member
../images/Emo13.gifיאי שאלון!

דמות באפיוורסית:ווילו. מסיבאפי?:לא.לצערי הרב מאוד. גם אתם מכחישים את המוות של טארה?:לא.תתגברו אנשים. עונה שישית של אנג'ל?:בכייף. ספין אוף של פיית':למה לא... מה אתם עושים בקיץ חוץ מלרבוץ על המחשב ולהיות בפורום?:רוקדת.מופיעה.רואה הופעות. חו''ל עם חברה.עבודה.חברים.כל מה שלא היה לי זמן לעשות בזמן הלימודים.

Bruce Wayne

New member
RE- שאלון

דמות באפיוורסית- כרגע אוז. מסיבאפי- אגיע אם אני אוכל. גם אתם מכחישים את המוות של טארה? אני נשאר אופטימי שהיא תחזור בצורה כלשהי. עונה שישית של אנג'ל- היה פוטנציאל. כבר אין סיכוי שזה יקרה. ספין אוף של פיית'- יש הרבה מאוד פוטנציאל, יכול להיות עניין, אבל זה כנראה לא הולך לקרות בזמן הקרוב. מה אתם עושים בקיץ חוץ מלרבוץ על המחשב ולהיות בפורום?: אמור לחפש עבודה, בין היתר.

למעלה