שאלון

City Of Angel

New member
אאאאני ../images/Emo27.gif

מסיבאפי?: אני יהיה כנראה בחו"ל גם אתם מכחישים את המוות של טארה?: אממ לא האמת שאף פעם לא הכחשתי עונה שישית של אנג'ל?: עכשיו כבר ברור שלא, אבל אין ספק של"אנג'ל" היה הרבה פוטנציאל להמשך וסדרה ממש לא מיצתה את עצמה (כמו למשל באפי). מה שכן היה צריך למצוא קו עלילתי אחר לגמרי (וקורדיליה ופרד היו ממש חסרות). ספין אוף של פיית': אם למישהו עוד היה מתאים ספין-אוף זאת פיית', שמשתכמת ומכפרת על עברה המשרושע באיזו עיר עם חברים חדשים ומוכרים מהבאפיוורס. אבל באותה מידה זה גם היה יכול להיות כישלון, אפילו לרעיונות של ג'וס יש גבול (האומנם?). מה אתם עושים בקיץ חוץ מלרבוץ על המחשב ולהיות בפורום? לא הרבה. קצת בריכה, חברים, מועד ב' במתמטיקה, מחנה קיץ בצופים (והרבה הכנות אליו), חופשה בטורקיה ואולי גם נסיעה לכינרת. אבל רוב הזמן אני אהיה על המחשב

k R I P s

New member
אני

דמות באפיוורסית: ווילו/זאנדר מסיבאפי?: יאאפפ גם אתם מכחישים את המוות של טארה?: טארה? מתה? מה? על מה אתה מדבר? עונה שישית של אנג'ל?: נהה ספין אוף של פיית': זה יכול להיות מגניב! אני אומר לעשות "פיית' - הנמלטים" דרמה על פיית' בבית הכלא שמנסה לברוח דרך מפה על גב של אסירה. מה אתם עושים בקיץ חוץ מלרבוץ על המחשב ולהיות בפורום?: שקט... אז מה!!!

למעלה