שאלון

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifנקודת ההונאה מזעזע../images/Emo122.gif כאילו-

לספר קוראים "נקודת ההונאה", אז מה הקטע שבסוף עולים על זה שיש שם הונאה?
ספר נוראי. גם מבצר דיגיטלי לא היה משהו. אבל מלאכים ושדים ו"צופן ד"ו" הם מדהימים!

אקס93

New member
כן

המורות שלי די התלהבו מהקטע שקראתי אותו עוד בכיתה ה'

עשרה? איך אפשר לבחור?

לא לפי הסדר, כמו כולם: גאווה ודעה קדומה/ ג'יין אוסטן עפיפונים/ רומן גארי בינת השכווי/ אביגדור דגן העבד/ בשביס זינגר הארי פוטר רומן רוסי/ מאיר שלו לכחול אין דרום/ אלכס אפשטיין וספרים שאהבתי בתור ילדה: נשים קטנות האסופית והמשכיה פצפונת ואנטון ושאר ספרי אריך קסטנר נרניה אבא ארך רגליים טוב, זה יותר מ- 10, אבל אני יותר גדולה מכולכם פה, אז יש לי יותר שנים של קריאת ספרים.

Melisande

New member
הספרים האהובים עלי הם

הארי פוטר (במיוחד ה-6) חומריו האפלים (במיוחד ה-2) המשחק של אנדר מישהו לרוץ איתו זכרונותיה של גיישה בביתו במדבר מר ורטיגו אה...דרך אגב - חדשה פה. לא רוצה לנצל"ש את השרשור הזה, פשוט זו נראית לי דרך טובה להכיר (דרך הספרים). אז נעים מאד...

Melisande

New member
תודה!

אחרי שקראתי את הספר הראשון ממש התאהבתי בדמות של ליירה וגם היו לי המון שאלות לא פתורות. התחלתי לחפש חומר על הספר וגם ניסיתי לשכנע חברים לקרוא (ללא הצלחה). המשכתי לחפש ולחפש וכך הגעתי לכאן
. מאד התרגשתי לגלות את הפורום הזה כי, כמו שאמרתי, חברי הקרובים לא ממש מתעניינים בנושא. עכשיו אני כבר לא לבד!

האבק

New member
ואת האתר ראית?

יש שם הרבה חומר שניתן לקרוא, ובקרוב תצא גם האנציקלופדיה החדשה שלנו עם המון חומר! www.HDM.co.il את מוזמנת לפתוח נושא ולשאול כל שאלה שעולה לך לראש

Melisande

New member
בטח שראיתי את האתר המדהים!

יש שם (וגם פה) כ"כ הרבה רעיונות ותובנות. אני מאד שמחה שהגעתי לפה.

למעלה