שאלון

האבק

New member
המומלצים שלי

1. טרילוגיית חומריו האפלים / פיליפ פולמן 2. סדרת שיר של אש ושל קרח (משחקי הכס, עימות המלכים, סופת החרבות, משתה לעורבים) / ג'ורג' ר. ר. מרטין 3. שר הטבעות / ג'. ר. ר. טולקין 4. ההוביט / ג'. ר. ר. טולקין 5. סדרת הארי פוטר / ג'. ק. רולינג 6. צופן דה וינצ'י / דן בראון 7. ארטמיס פאוול (1 + 2) 8. המשחק של אנדר זה בינתיים מה שעלה לי

Fairywitch

New member
קראתי את ההמלצות שלך רק אחרי

שכתבתי את שלי, ואני נדהמת
ראית כמה ספרים נמצאים אצל שנינו ברשימה
אגב- את המשחק של אנדר אתה ממליץ לקנות? כי אמרו לי שהוא טוב, אבל רק לקריאה אחת.

האבק

New member
אולי זה אומר משהו ../images/Emo8.gif

בקשר למשחק של אנדר - אני חושש שהיא צודקת. גם אני קראתי אותו רק פעם אחת, אבל אני מאמין שיבוא הזמן בו לא יהיה לי מה לקרוא ואני אקרא אותו שוב.

We Miss Roni

New member
..

לא לפי סדר מסוים- חומריו האפלים - פיליפ פולמן. שיר של אש וקרח - ג'ורג' מרטין. התפסן בשדה השיפון - ג'יי. די. סלינג'ר. עליסה בארץ בפלאות + עליסה בארץ המראה - לואיס קרול. מישהו לרוץ איתו - דויד גרוסמן. שר הטבעות+ההוביט - טולקין. מחזור שער המוות - מרגרט וייז וטרייסי היקמן. סדרת נרניה - ק. ס. לואיס. סדרת פרידיין - לויד אלכסנדר (סדרה לא מוכרת, אבל ממש מוצלחת. אני נזכרת כמה אהבתי אותה פעם..) בטח יש עוד אבל זה מה שעלה לי כרגע.. =]

We Miss Roni

New member
עכשיו קוראת.

(חלק 2 של ספר שני) אחותי כל הזמן יורדת עלי שאני פריקית של זה..

האבק

New member
כולם נהיים פריקים של זה

בזמן הקריאה, ובערך חודש אחרי

yael ziv

New member
גם אני גם אני!

לא לפי סדר: שר הטבעות/ ג. ר. ר. טולקין הוביט/ ג. ר. ר. טולקין חומריו האפלים/ פיליפ פולמן סדרת מדריך הטרמפיסט בגלקסיה/ דוגלס אדאמס התפסן בשדה השיפון/ ג'. ד. סלינג'ר המאהב/ א. ב. יהושע הארי פוטר/ ג'. ק. רולינג חפץ/ חנוך לוין זה מה שאני זוכרת עכשיו...

אקס93

New member
הנה שלי

סדר אקראי שר הטבעות ההוביט חומריו המדריך לטרמפיסט הארי פוטר ורוניקה מחליטה למות נרניה וזה הכל בינתיים

Fairywitch

New member
שלי:

הארי פוטר / ג'יי קיי רולינג (כולם, ובעיקר "חדר הסודות")התנ"ך שלי
חומריו האפלים / תנחשו מי כתב
עולם הסוף / אופיר טושה גפלה שנון, מותח, מצחיק. חובה
ארטמיס פאול / אואן קולפר אנטי-גיבור בספרים מצחיקים וחמודים להפליא.
צופן דה-וינצ'י / דן בראון חלק אוהבים, חלק שונאים. אני מהסוגדים.
מלאכים ושדים / דן בראון. כנ"ל.
האפיפיורית יוהנה / דונה וולפולק קרוס ספר לא קל נפשית, אבל מרתק ומעשיר.
הנבואה השמיימית / ג'יימס רדפילד לאוהבי רוחניות ומיסטיקה.
מכשפה / סיליה ריס ספר שמאוד נהניתי לקרוא, בפרט אחרי שכתבתי עבודה על סיילם. חובה לחובבי הנושא והמתעניינים בו.
אבני הנבואה / פלביה בוז'ור ספר הרפתקאות ופנטזיה מוצלח מאוד, שכתבה ילדה בת 13!! לא להאמין.
מוסיפה אחד שחרשתי בילדות שוב ושוב ושוב- אי הילדים / מירה לובה. קלאסיקה במיטבה.

Fairywitch

New member
../images/Emo91.gifעל ספרי מתנה:

כל הספרים של ברדלי טרבור גריב. פשוט מרהיב.
ספר חדש שיצא, של רבקה פועל- "לכל סיר יש מכסה?!". 20 ש' בלבד (וברשת רק 17.5 ש'!!)- ספרון קטן עם איורים מרהיבים ומלבבים, עם שיר-סיפורק שכולנו מכירים, כי הוא רץ באימיילים בשנתיים האחרונות. אז זאת הבחורה שכתבה את זה מלכתחילה. מגיע לה- ספר מתוק!!
והילד הזה הוא אני / יהודה אטלס - נמכר עכשיו ב-10 ש' בסטימצקי!!! מתאים לכל גיל
סיפורי ערש פוליטקלי קורקט / ג'יימס פין גארנר. עיבודים מצחיקים לגמרי לאגדות מוכרות.
עובדות שובבות על כלבים / ריצ'ארד טורגרוסה- מומלץ כמתנה לאוהבי כלבים.

האבק

New member
יש לי את סיפורי ערש פוליטיקלי קורקט

וזה ע-נ-ק
מומלץ מאד!

אקס93

New member
ספר חמוד ביותר

קוראים לו לכל אחד יש ימים כאלה או משהו כזה וזה ספרון עם תמונות שמעודדות במצבי רוח רעים מומלץ בחום

Fairywitch

New member
שרשרת לא נכון- אבל כן- גם אני

התכוונתי לאלה- כל הספרים של ברדלי טרבור גריב. אחד מהם זה "יש גם ימים כאלה", אבל יש לו עוד 6-7 ספרים.

יאללהP:

גם כן, לא לפי סדר: 1. הארי פוטר (כמו כולם, אבל אני חייבת לציין שאני קוראת את זה מלפני שזה נהיה כזה מפורסם..! ) 2. דברי ימי נרניה (כנ"ל. מכתה א' או ב' בערך..) 3. חומריו האפליםP: 4. אן שרלי- השלושה הראשונים בעיקר. היא בערך הדמות האהובה עליי, מכל הספרים 5.אבראט- זה מעצבן אותי שלא תרגמו את הספר השני לעברית! אני שונאת שמתרגמים לעברית ספר בלי לתרגם את ההמשך שלו.. אני צריכה לקרוא את זה באנגלית וזה (כדאי לכם לקרואP: ) 6. הקסם השחור 7. ג'ים ונהג הקטר+ג'ים וכנופיית ה-13 (של מיכאל אנדה) 8. רוץ ילד, רוץ- של אורי אורלב ואלה העיקריים שאני יכולה לקרוא מאה אלף פעם בלי להשתעמם (את כולם קראתי יותר מפעם אחת חוץ מאת חומריו האפלים כי את זה לא קראתי מזמן כלכך פעם ראשונה.. אבל אני עוד אקרא) יש עוד ספרים שאני ממש אוהבת כמו מומו (גם של מיכאל אנדה. איזה סופר טוב=] ) ואורה הכפולה =][=

Zigdon Knight

New member
well well..

הנה כמה מהאהובים עליי, ללא סדר מיוחד וגם ללא הרחבה: -אין מילים- שר הטבעות הארי פוטר ההוביט חומריו האפלים -דן בראון- צופן דה-וינצ'י מלאכים ושדים מבצר דיגיטלי -ועוד ועוד- ארטמיס פאול הממלכה של קנסקי (ספר של יסודי, אבל עדיין..) ספרי נרניה

אקס93

New member
מבצר דיגיטלי

ספר טוב. אבל לא הצלחתי לקרוא את נקודת ההונאה הוא פשוט יעמם אותי

למעלה