שאלון

עונה לפני הלימודים..

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר: הממ הכל אני מניחה , ה-כ-ל! מה משחק הילדים האהוב עליך: לגו מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה: עו"ד וחוקרת מהו הצבע האהוב עליך: תכלת או : שחור מה השתיה המועדפת עליך: כל המיצים הטבעיים למיניהם מה הספר האחרון שקראת:LEADERSHIP את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע: קולנוע את יודעת לנגן: כן,סקסופון ,גיטרה,חליל ופסנתר מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב:אכלתי מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב:הולכת ללמוד מה השיר האחרון ששמעת:DONT STOP ME NOW-QUEEN כמה אחים יש לך: אחות ושני אחים איך קוראים להם:קובי,אבי ורוזי בני כמה הם: 37,33,29 באיזה שעה הלכת לישון אתמול: 2:30 בלילה באיזה שעה קמת היום: 8:00 כמה זוגות נעליים יש לך: הרבה לא סופרת על איזה צד ישנת בלילה:שמאל מה הצבע של השיער והעיניים שלך:עיניים-שחור, שיער-שתני דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום: טוב-שהתעוררתי הבוקר לצד החבר המקסים שלי ורע- עדיין לא קרה מקווה שגם לא יקרה מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה:אף אחד מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר:אהבתי אנגלית וביולוגיה מה המקצוע שאת הכי שונאת:שנאתי ספרות מה הצבע של החולצה שלך:אפור מה אכלת בצהרים:עדיין לא אכלתי צהריים יש לך עגילים / קעקועים:עגילים באיזה פורומים את כותבת:לא משנה איזה דיסקים יש לך: כל מיני בעיקר רוק איזה פורום לדעתך חסר בתפוז:חנית ועלילותיה?! באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה:תפוז לאיזה חוגים את הולכת:כבר לא הולכת לומדת באוניברסיטה זה נחשב לחוג? מה את רוצה לעשות עכשיו:להתקלח עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)כיף 10 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת:אכלתי טוסט אז גבינה צהובה באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל):אולי בריטניה את או :ישראל כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו:אחת את מאמינה בות רפאים:לא מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר:לא אוכלת המבורגרים השתמשת פעם באיקון :כן ישנת הלילה עם שמיכה:כן,אחרי שהחבר שלי גנב לי אותה וקפאתי למוות בסוף לקחתי לו את השמיכה עשית פעם בנג'י / סנפלינג: אכן איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה:מזמן כבר לא ראיתי טלויזיה באיזה צבע העכבר שלך: שחור אפור

B a r r B e e

New member
עונהה

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר שופינג מטורףףף מה משחק הילדים האהוב עליך אמממ משחק הזיכרון (?) מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה לא יודעת... להנות כמו שאני נהנת עכשיו
מהו הצבע האהוב עליך אממ אדום ורוד.. או מה השתיה המועדפת עליך מיץ ענבים מה הספר האחרון שקראת לחישות לילה את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע בבית! DVD שולט!
את יודעת לנגן לא מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב עישנתי
מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב פיפי מה השיר האחרון ששמעת אממ אחד השירים מTHE WALL של פינק פלויד.. כמה אחים יש לך 3 איך קוראים להם תומר, עיטם ושחף בני כמה הם 23, 15, 9 באיזה שעה הלכת לישון אתמול לא יודעת.. 4 בערך.. באיזה שעה קמת היום 11:30 כמה זוגות נעליים יש לך לא יודעת.. כמעט 10.. על איזה צד ישנת בלילה על כל הצדדים
מה הצבע של השיער והעיניים שלך הצבע של השיער שכחתי ממזמן.. העיניים חומות דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום דבר טוב- לא הלכתי לבי"ס. דבר רע- לא הלכתי לבי"ס. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה אף אחד! מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר אמממ אין! מה המקצוע שאת הכי שונאת מתמטיקההה
מה הצבע של החולצה שלך שחור מה אכלת בצהרים עוד לא אכלתי היום.. יש לך עגילים / קעקועים עגילים באוזניים.. באיזה פורומים את כותבת סקס לנוער, חתולים, גאווה צעירה איזה דיסקים יש לך בעיקר של כריסטינה אגילרה ונלי.. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז סטלה באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה תפוז לאיזה חוגים את הולכת לא הולכת.. מה את רוצה לעשות עכשיו לטרוף עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10) משעמם-2 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת אממ קוטג' ניראה לי.. באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל) ארה"ב את או כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו 0 את מאמינה בות רפאים לא מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר WOW מזמן.. וואי יש לי דודא להמבורגר עכשיווו השתמשת פעם באיקון ברור
ישנת הלילה עם שמיכה ברור! פוך לנצח! עשית פעם בנג'י / סנפלינג לא
איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה אממ "החיים הפשוטים"/"פלישה" באיזה צבע העכבר שלך כחול ולבן מטאלי

במבליק1

New member
זה די נחמד להעביר כך את הזמן

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר - קונה בית פרטי ורכב מה משחק הילדים האהוב עליך - גומי מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה - אני די גדולה ומקווה להיות במאית וצורפת בקרוב... מהו הצבע האהוב עליך - ירוק או מה השתיה המועדפת עליך - קולה וקפה מה הספר האחרון שקראת - תרה/ צרויה שליו - מדהים. את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע - בקולנוע את יודעת לנגן - על גיטרה אבל חפיף מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב - אכלתי צהריים מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב - אלך מהעבודה הביתה מה השיר האחרון ששמעת - הדיסק החדש של עמיר בניון כמה אחים יש לך - 1 איך קוראים להם - שרון בני כמה הם - 22 באיזה שעה הלכת לישון אתמול - 1:00 באיזה שעה קמת היום - 8:45 כמה זוגות נעליים יש לך - כמה שיותר ומנסה שיהיו יותר על איזה צד ישנת בלילה - נראה לי בעיקר ימין... מה הצבע של השיער והעיניים שלך - השיער שלי מנסה להיות בלונדיני ולא מצליח... העיניים שלי חומות דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום - קיבלתי חבילה שחיכיתי לה. הייתי צריכה לקום לעבודה שאני מתה כבר לעזוב. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה - אף אחד אני לבד פה. מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר - אני כבר מלא שנים לא בביה"ס אבל הכי אהבתי ספורט ואזרחות. כן כן! מה המקצוע שאת הכי שונאת - ספרות והיסטוריה שנאתי. מה הצבע של החולצה שלך - חום מה אכלת בצהרים - בורקס תפו"א, אורז ושעועית ירוקה יש לך עגילים / קעקועים - עגיל בגבה. באיזה פורומים את כותבת - כלבים, זכויות בע"ח, סריגה איזה דיסקים יש לך - האחרון שביקשתי שיצרבו לי - cranberries איזה פורום לדעתך חסר בתפוז - צורפות ותכשיטנות באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה - yahoo משחקים לאיזה חוגים את הולכת - אין לי חוגים אבל אני רוצה ללכת לחדר כושר ולצ'י-קונג מה את רוצה לעשות עכשיו -ללכת כבר הביתה! עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)- 1 - אני בעבודה מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת - חמאה באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל) - קנדה את או כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו - 2 ניאונים את מאמינה בות רפאים - לא יודעת, נראה לי שכן מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר - לפני 5 שנים - אני צמחונית!! השתמשת פעם באיקון - כן ישנת הלילה עם שמיכה - אני תמיד ישנה עם שמיכה, גם כשחם עשית פעם בנג'י / סנפלינג - יש לי פחד גבהים, בחיים לא אעשה איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה - ילדות רעות באיזה צבע העכבר שלך - בז'.

MikeY fReAk

New member
שאלון נחמד!:)../images/Emo79.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? הייתי קונה כמה דיסקים שאני רוצה, אולי עוד זוג אולסטאר... מה משחק הילדים האהוב עליך? נערף מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? לצלם מהו הצבע האהוב עליך? ירוק בהיר/כתום/שחור או מה השתיה המועדפת עליך? ויטמינצ'יק, כמעט כל טעם.. מה הספר האחרון שקראת? המסע בדורך השחר (השלישי בנרניה) ואני לקראת הסוף את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע? תלוי את יודעת לנגן? בגיטרה-כן. למרות שיש לי קצת בעיה עם בארה ופריטות.. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? הייתי בשירותים/שכנעתי את עצמי לעשות ש"ב בגיאו' מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב? גיאו'.. מה השיר האחרון ששמעת? משו של קלי קלרקסון כמה אחים יש לך? 1 איך קוראים להם? לא עניינכם:) בני כמה הם? כנ"ל באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 12 וחצי בערך.. באיזה שעה קמת היום? 06:55 כמה זוגות נעליים יש לך? 4 (ו3 מתוכם זה אולסטאר:p) על איזה צד ישנת בלילה? שמאל מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שיער-שחור (הוא חום, אבל הוא כל כך כהה שאני מוכנה לשכנע את עצמי שהוא שחור). והעיניים..חומות. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? דבר טוב-דחו לי את המבחן בגיאו'. דבר רע-אני לחוצה ממבחן שיש לי מחר. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אני לבד.. מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר? ספרות מה המקצוע שאת הכי שונאת? בית מדרש מה הצבע של החולצה שלך? מן אפור כזה..אבל זה יותר כחול חיוור.. מה אכלת בצהרים? סנדוויץ' ענק יש לך עגילים / קעקועים? לא באיזה פורומים את כותבת? לא עניינכם^^ איזה דיסקים יש לך? כלמיני..הכנסייה, היהודים, משינה, בלאקפילד (למרות שאיבדתי אותו!!! אהההההה
) הקספרים, ועוד.. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? לודעת באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? תפוז לאיזה חוגים את הולכת? אין לי זמן לחוגים מה את רוצה לעשות עכשיו? להמשיך לענות על שאלונים עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10) 10P: מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? טונה באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל) הולנד (אבל אין מצב שאני אתרגל לשפה) את או כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו 1 את מאמינה בות רפאים? אני מתעניינת בנושא, אבל קשה לי באמת להאמין בזה מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? אממ לפני שבוע במוצש השתמשת פעם באיקון? כן:S ישנת הלילה עם שמיכה? כן (והיא בעיקר שימשה לי מגן לא כל כך יעיל מיתושים..) עשית פעם בנג'י / סנפלינג? כן, אבל לא כזה גבוה.. איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה?לאדעת.. באיזה צבע העכבר שלך? כחול+כסוף

עונה

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? הייתי עוברת דירה מהבית המשוגע שלי מה משחק הילדים האהוב עליך מונפול חחחח מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה אני כבר דיי גדולה חח (18) מהו הצבע האהוב עליך שחור או מה השתיה המועדפת עליך קולה חח.. מה הספר האחרון שקראת "חכי לי ר'" את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע קולנוע חח.. את יודעת לנגן כן בגיטרה ובאורגנית מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב עישנתיח סיגרייה מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב להתקלח מה השיר האחרון ששמעת HELENA כמה אחים יש לך 1 אחות איך קוראים להם מישל בני כמה הם 9 באיזה שעה הלכת לישון אתמול לא זוכרת נראה לי 3 או משו.. באיזה שעה קמת היום 7 כמה זוגות נעליים יש לך שאני אספור? על איזה צד ישנת בלילה ימין מה הצבע של השיער והעיניים שלך שיער חום כהה עיניים ירוקות דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום דבר טוב? שהייתה סטלה רצינית.. דבר רע? שאני חולה מתה.. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה אף אחד.. מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר לא אוהבת מה המקצוע שאת הכי שונאת הכל מה הצבע של החולצה שלך שחור מה אכלת בצהרים אממ.. במבה נחשב? יש לך עגילים / קעקועים לא באיזה פורומים את כותבת איזה דיסקים יש לך איזה פורום לדעתך חסר בתפוז לא יודעת באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה ישראבלוג חח.. לאיזה חוגים את הולכת לא הולכת לחוגים חח מה את רוצה לעשות עכשיו לישון עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10) 5 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת שניצל באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל) אין לי מושג.. אולי הולנד את או כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו 1 את מאמינה בות רפאים כן מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר אתמול השתמשת פעם באיקון ישנת הלילה עם שמיכה כה עשית פעם בנג'י / סנפלינג אממ.. סקיידייוינג של הסופרלנד נחשב? איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה אין לי מושג באיזה צבע העכבר שלך לבן

slide a lama

New member
רגעיביבכיכאיראטקע

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולררק 3? איזה קמצנים אתם.טוב נו,חצי מליון תורמת לחולי סרטן,עוד חצי למאבק באלימות בבני נוער,עוד חצי למאבק בתאונות הדרכים,עוד חצי לנזקקים ועניים למיניהם ומליון משאירה לעצמי ושמה בבנק שיצבור ריבית. מה משחק הילדים האהוב עליך משחקי קופסא מה תרצי לעשות כשתהיי גדולהלא יודעת מהו הצבע האהוב עליךירוק או מה השתיה המועדפת עליךמיץ תות בננה של פריגת נראה לי מה הספר האחרון שקראתלא זוכרת את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנועבבית את יודעת לנגןכן מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשבאכלתי מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשבלא יודעת מה השיר האחרון ששמעתלא זוכרת כמה אחים יש לך1 בני כמה הם27 באיזה שעה הלכת לישון אתמול2 באיזה שעה קמת היום8:30 כמה זוגות נעליים יש לךלא יודעת על איזה צד ישנת בלילהימין מה הצבע של השיער והעיניים שלךשיער חום עיניים ירוקות דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היוםאין לי כוח עכשיו מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושההמון אנשים מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספרלא קיים מה המקצוע שאת הכי שונאתהכל מה הצבע של החולצה שלךורוד לבן מה אכלת בצהריםסלט ופיצה יש לך עגילים / קעקועיםלא איזה דיסקים יש לךצרובים באיזה אתר את נמצאת הכי הרבהslsknet.org מה את רוצה לעשות עכשיולישון באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)אנגליה את או כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בוהמון את מאמינה בות רפאיםלא מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר|לפני המוווון זמן השתמשת פעם באיקון כן ישנת הלילה עם שמיכהכן עשית פעם בנג'י / סנפלינגלא איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיהלא יודעת באיזה צבע העכבר שלךאפור

למעלה