so fucking angel
New member
עונה לפני הלימודים..
מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר: הממ הכל אני מניחה , ה-כ-ל! מה משחק הילדים האהוב עליך: לגו מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה: עו"ד וחוקרת מהו הצבע האהוב עליך: תכלת או : שחור מה השתיה המועדפת עליך: כל המיצים הטבעיים למיניהם מה הספר האחרון שקראת:LEADERSHIP את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע: קולנוע את יודעת לנגן: כן,סקסופון ,גיטרה,חליל ופסנתר מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב:אכלתי מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב:הולכת ללמוד מה השיר האחרון ששמעת
ONT STOP ME NOW-QUEEN כמה אחים יש לך: אחות ושני אחים איך קוראים להם:קובי,אבי ורוזי בני כמה הם: 37,33,29 באיזה שעה הלכת לישון אתמול: 2:30 בלילה באיזה שעה קמת היום: 8:00 כמה זוגות נעליים יש לך: הרבה לא סופרת על איזה צד ישנת בלילה:שמאל מה הצבע של השיער והעיניים שלך:עיניים-שחור, שיער-שתני דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום: טוב-שהתעוררתי הבוקר לצד החבר המקסים שלי ורע- עדיין לא קרה מקווה שגם לא יקרה מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה:אף אחד מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר:אהבתי אנגלית וביולוגיה מה המקצוע שאת הכי שונאת:שנאתי ספרות מה הצבע של החולצה שלך:אפור מה אכלת בצהרים:עדיין לא אכלתי צהריים יש לך עגילים / קעקועים:עגילים באיזה פורומים את כותבת:לא משנה איזה דיסקים יש לך: כל מיני בעיקר רוק איזה פורום לדעתך חסר בתפוז:חנית ועלילותיה?! באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה:תפוז לאיזה חוגים את הולכת:כבר לא הולכת לומדת באוניברסיטה זה נחשב לחוג? מה את רוצה לעשות עכשיו:להתקלח עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)כיף 10 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת:אכלתי טוסט אז גבינה צהובה באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל):אולי בריטניה את או :ישראל כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו:אחת את מאמינה בות רפאים:לא מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר:לא אוכלת המבורגרים השתמשת פעם באיקון :כן ישנת הלילה עם שמיכה:כן,אחרי שהחבר שלי גנב לי אותה וקפאתי למוות בסוף לקחתי לו את השמיכה עשית פעם בנג'י / סנפלינג: אכן איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה:מזמן כבר לא ראיתי טלויזיה באיזה צבע העכבר שלך: שחור אפור
מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר: הממ הכל אני מניחה , ה-כ-ל! מה משחק הילדים האהוב עליך: לגו מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה: עו"ד וחוקרת מהו הצבע האהוב עליך: תכלת או : שחור מה השתיה המועדפת עליך: כל המיצים הטבעיים למיניהם מה הספר האחרון שקראת:LEADERSHIP את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע: קולנוע את יודעת לנגן: כן,סקסופון ,גיטרה,חליל ופסנתר מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב:אכלתי מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב:הולכת ללמוד מה השיר האחרון ששמעת