שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר מה משחק הילדים האהוב עליך מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה מהו הצבע האהוב עליך או מה השתיה המועדפת עליך מה הספר האחרון שקראת את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע את יודעת לנגן מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב מה השיר האחרון ששמעת כמה אחים יש לך איך קוראים להם בני כמה הם באיזה שעה הלכת לישון אתמול באיזה שעה קמת היום כמה זוגות נעליים יש לך על איזה צד ישנת בלילה מה הצבע של השיער והעיניים שלך דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר מה המקצוע שאת הכי שונאת מה הצבע של החולצה שלך מה אכלת בצהרים יש לך עגילים / קעקועים באיזה פורומים את כותבת איזה דיסקים יש לך איזה פורום לדעתך חסר בתפוז באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה לאיזה חוגים את הולכת מה את רוצה לעשות עכשיו עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10) מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל) את או כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו את מאמינה בות רפאים מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר השתמשת פעם באיקון ישנת הלילה עם שמיכה עשית פעם בנג'י / סנפלינג איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה באיזה צבע העכבר שלך

באמא שך

New member
טוב

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר - קונה אוטו מה משחק הילדים האהוב עליך - כלום מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה - פסיכולוגית מהו הצבע האהוב עליך -כל הצבעים יפים [אדום וורוד שחור כתום ירוק] או מה השתיה המועדפת עליך - מיים מה הספר האחרון שקראת - הארי פוטר
את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע - קולנוע את יודעת לנגן - הלוואי מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב - קראתי הארי פוטר
מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב - אקרא הארי פוטר
מה השיר האחרון ששמעת - לא זוכרת כמה אחים יש לך - אפס איך קוראים להם - ----- בני כמה הם - ------- באיזה שעה הלכת לישון אתמול - 1:00 באיזה שעה קמת היום - 6:45 כמה זוגות נעליים יש לך - לא יודעת על איזה צד ישנת בלילה - שמאל מה הצבע של השיער והעיניים שלך - שיער חום עיניים ירוק דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום - מבחן טוב הרגשה כללית רעה מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה - אפחד מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר - תנ"ך הסטוריה מתמטיקה מה המקצוע שאת הכי שונאת - אנגלית מה הצבע של החולצה שלך - וורוד מה אכלת בצהרים - לא זוכרת יש לך עגילים / קעקועים - כן באיזה פורומים את כותבת - לא יודעת איזה דיסקים יש לך - הכל במחשב איזה פורום לדעתך חסר בתפוז - לא חסר באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה - תפוז לאיזה חוגים את הולכת - לא הולכת מה את רוצה לעשות עכשיו - לקרוא הארי פוטר
עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10) - 10 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת - פסטרמה באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל) - ארה"ב את או כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו - 1 את מאמינה בות רפאים - כה מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר - בחיים לא השתמשת פעם באיקון - כן ישנת הלילה עם שמיכה - כן אבל בעירום עשית פעם בנג'י / סנפלינג - כמעט איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה - האלופה באיזה צבע העכבר שלך - כחול כסוף

pacific ocean

New member
יאלללה ../images/Emo214.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? קונה בית ומכונית, +שטח לבנייה ששם יהיה הבית הפרטי שלי....מלתחה חדשה ואופני אורבן!..וגיטרה חשמלית.אה והייתי תורמת לחולי סרטן מאתיים חמישים אלף שקל... מה משחק הילדים האהוב עליך? תופסת ומחבואים מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? חוקרת CSI.... מהו הצבע האהוב עליך כחול וירוק או מה השתיה המועדפת עליך דיאט קולה מה הספר האחרון שקראת? האיפריה המשהו...לא זוכרת חח את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע בקולנוע את יודעת לנגן? לא מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? אכלתי שסק יאמי מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב כנראה אחכה לטלפון מחבר שלי כדי לראות אם יוצאים היום או לא :) מה השיר האחרון ששמעת ?מתגעגע של אייל גולן כמה אחים יש לך? אין לי איך קוראים להם?........... בני כמה הם........... באיזה שעה הלכת לישון אתמול? ב-1:00 בלילה בגלל שחזרתי מתחנת כיבוי אש אחרי שיצאתי לכמה שריפות טובות ...גרר היה נחמד... באיזה שעה קמת היום? 10:40 כמה זוגות נעליים יש לך? 10 פחות או יותר על איזה צד ישנת בלילה נראה לי הימני מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שיער-חום עיניים-ירוק דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? טוב- לא הלכתי לבצפר היום....רע- לא הלכתי לבצפר כי לא הרגשתי טוב... מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אפחד מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר? ביולוגיה ותנך מה המקצוע שאת הכי שונאת? אזרחות מה הצבע של החולצה שלך? כחול מה אכלת בצהרים? פסטה יש לך עגילים / קעקועים? עגיל באוזן באיזה פורומים את כותבת: אהבה בגיל ההתבגרות..כבאות ומניעת דליקות.. איזה דיסקים יש לך....יותר מדיי אני לא אתחיל לפרט איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? ווואלה לא יודעת באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה...תפוז ו-102... לאיזה חוגים את הולכת...רק מתנדבת במכבי אש... מה את רוצה לעשות עכשיו....להיות עם חבר שלי עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10) 8.7 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת לא אכלתי סנדוויץ הרבהה זמןן באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל) יוון את או כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו.1 את מאמינה בות רפאים....כן מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר....לפני שלושה ימים..זרקתי 3/4 ממנו השתמשת פעם באיקון ....אממ.....כן ישנת הלילה עם שמיכה.....כן עשית פעם בנג'י / סנפלינג....לא איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה...ראיתי חברים באיזה צבע העכבר שלך....אוף וואיט

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונה.

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? שאלה טובהה
מה משחק הילדים האהוב עליך? גומי
מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? במאית מחזות זמר
מהו הצבע האהוב עליך? ירוק בהירר
או
מה השתיה המועדפת עליך? ספרייט או לימונענע
מה הספר האחרון שקראת? סודות נעורים 3
את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע? בקולנוע
את יודעת לנגן? נופפ
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? עשיתי עבודה בהיסטוריה
מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב? שיעוריםם
מה השיר האחרון ששמעת? I'm just a kid של סימפל פלאן
כמה אחים יש לך? 1
איך קוראים להם? ****
בני כמה הם? 9
באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 11
באיזה שעה קמת היום? רבע ל-8
כמה זוגות נעליים יש לך? 11
על איזה צד ישנת בלילה?
מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שיער - שטני, עיניים - כחולות
דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? טוב - השתחררתי ב-12, רע - הודיעו לנו על עוד מבחן
מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? רק אני
מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר? ספורט
מה המקצוע שאת הכי שונאת? מתמטיקה
מה הצבע של החולצה שלך? ורוד
מה אכלת בצהרים? קוסקוס ושניצלונים
יש לך עגילים / קעקועים? 2 עגילים באוזנים
באיזה פורומים את כותבת? אני בעיקר בקומונות..
איזה דיסקים יש לך? המוןןן
איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? לא חסר
באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? תפוז
לאיזה חוגים את הולכת? ריקודד
מה את רוצה לעשות עכשיו? לאכולל
עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? עכשיו? 7
מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? נקניק
באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)? ארה"ב
את או
כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו 1
את מאמינה בות רפאים לא
מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? ביום שבת
השתמשת פעם באיקון ? מהה?
ישנת הלילה עם שמיכה? ברור
עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא |
איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? ראיתי האלופה
באיזה צבע העכבר שלך? ירוק
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Guitar Girl1

New member
../images/Emo78.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? שומרת מליון בצד, ואז מעקלת את העניין מה משחק הילדים האהוב עליך? גומי? גלגל המזל? לאדעת חח מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? להצליח ולהיות מאושרת מהו הצבע האהוב עליך? שחור/אדום או מה השתיה המועדפת עליך? קולה תות בננה קפה.. מה הספר האחרון שקראת? נקסט את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע? תלוי עם מי ומה החשק שיש לי.. לרוב בבית את יודעת לנגן? כן מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? ראיתי השגריר ואכלתי מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב? להתקלח נראה לי מה השיר האחרון ששמעת? לאדעת כמה אחים יש לך? אחד איך קוראים להם? שלמה בארבא.. בני כמה הם? 18 באיזה שעה הלכת לישון אתמול? אממ 11 ומשהו או 12 באיזה שעה קמת היום? תשע וחצי כמה זוגות נעליים יש לך? 3 על איזה צד ישנת בלילה? כל הצדדים (?) מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שיער שחור עיניים חומות דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? טוב- קיבלו אותי לכימיה.. לא טוב- למדתי להיסטוריה....(?) מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אפחד מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר? מחשבים או אנגלית מה המקצוע שאת הכי שונאת? מתמטיקה מה הצבע של החולצה שלך? כחול כהה מה אכלת בצהרים? בורקס יש לך עגילים / קעקועים? לא באיזה פורומים את כותבת? כל מיני איזה דיסקים יש לך? מלא דיסיקים מאגניבים לצריבה וכאלה איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? לא נראה לי שחסר משהו באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? אמממ... לא חושבת שיש אתר מסויים שאני נמצאת דווקא בו הכי הרבה לאיזה חוגים את הולכת? שיעור גיטרה נחשב..? מה את רוצה לעשות עכשיו? לישון ולהתעורר בחופש הגדול עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10) מה?! תלוי מה!! מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? גבינה צהבהבהבהבה באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)? הייתי רוצה.. ארה"ב את או ..... ? כן.... כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? אחת.. את מאמינה בות רפאים? לא מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? לפני חודש ככה השתמשת פעם באיקון? מה? ישנת הלילה עם שמיכה? כן.. עשית פעם בנג'י / סנפלינג? סוג של סנפלינג כן.. איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? ראיתי האלופה והשגריר ולא מתוכנן שאני אראה עוד משהו באיזה צבע העכבר שלך? אפור כזה עם קצת כחול

noa elisha

New member
עונהה

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? חלק תורמת, ועם כל השאר הולכת לקניון!! מה משחק הילדים האהוב עליך? מחבואים מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? שחקנית או עורכת דין מהו הצבע האהוב עליך? ורודד או מה השתיה המועדפת עליך? קולהה מה הספר האחרון שקראת? קיץ אחד ביחדד... את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע? קולנועע את יודעת לנגן? כןן...בגיטרה ופסנתר מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? הייתי אצל חברה שליי מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב? יתקלחח... מה השיר האחרון ששמעת? הרינגטון שלי =]] חח... כמה אחים יש לך? אין ליי איך קוראים להם שמוליק סרוליק ובוליק...חח סת אמרתי שאין לי!! בני כמה הם 90 באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 11-11 וחצי... באיזה שעה קמת היום? שש ורבע כמה זוגות נעליים יש לך?70...חח לא יודעת... על איזה צד ישנת בלילה? על הבטן אני חושבת... מה הצבע של השיער והעיניים שלך? חום דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? דבר רעע= מבחן באנגלית!!! דבר טובב= היתי אצל חברה שלי והיה ממש ממש כיףף!! =] מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אפחדד... מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר? ספורט!! מה המקצוע שאת הכי שונאת? ערבית...ושל"ח... מה הצבע של החולצה שלך? תכלת מה אכלת בצהרים? צ'יפס ושניצל כזה... יש לך עגילים / קעקועים? עגילים באוזן באיזה פורומים את כותבת? בפורום הזהה... איזה דיסקים יש לך? יש לי אמ פי... איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? של עפרר באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? אתרים של עפרר לאיזה חוגים את הולכת? כדורסל גיטרה ואנגלית מה את רוצה לעשות עכשיו? לחזור לחברה שלי...חח היה ממש כיףף!! עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? 2...חח מי שכתב תשאלוןן==> אל תקח ללבב =]]] מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? הוא היה ריק... באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)? אמריקה את או ? אעע?? כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו?1 את מאמינה בות רפאים? ללא... מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? לפני בערך שבועיים... השתמשת פעם באיקון? איקון?? אעע?? ישנת הלילה עם שמיכה? כןן עשית פעם בנג'י / סנפלינג? ללאאא!!! איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? האלופה ודרייק וג'וש באיזה צבע העכבר שלך? לבן ובצד אדום

TALLLLi

New member
אני אני אני

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? קודם כל תורמת חצי לאיזשהי עמותה.נראה לי לחולי סרטן...אח"כ נראה כבר! מה משחק הילדים האהוב עליך?לגו! מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? עורכת דין? מהו הצבע האהוב עליך? כתום או מה השתיה המועדפת עליך? קוקה קולה!!! מה הספר האחרון שקראת? ממ...משהו בספרדית... את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע? קולנוע... את יודעת לנגן? לא... מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? שתיתי קולה..חחח מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב? יראה שידור חוזר של מגרש ביתי! מה השיר האחרון ששמעת? אל תדאג של נינט...{מההופעה של הדסיק של אביב גפן!} כמה אחים יש לך? עוד 3... איך קוראים להם? דנה דוד ונועה.. בני כמה הם? 26,24,22 באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 3 לפנות בוקר באיזה שעה קמת היום 10:50:) כמה זוגות נעליים יש לך?12 על איזה צד ישנת בלילה? ממ..על שתיהם..חחחח מה הצבע של השיער והעיניים שלך? בלונדינית..עיניים ירוקות דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? דבר טוב:ידיד שלי חזר מחו"ל..דבר רע? עדין לא קרה..ונקווה שלא יקרה! מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אין אף אחד... מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר? לא אוהבת בצפר! מה המקצוע שאת הכי שונאת? תנ"ך ואזרחות!! מה הצבע של החולצה שלך? אדום! מה אכלת בצהרים? עדין לא אכלתי... יש לך עגילים / קעקועים? לא... באיזה פורומים את כותבת? עברי לידר!!!! איזה דיסקים יש לך? עברי לידר..כולם..קלי קלרקסון..דנה ברגר..מיקי מסיקה..המורדים {ארגנטינאית..מה לעשות?!חח}ו..עוד... איזה פורום לדעתך חסר בתפוז?ממ...לא ידוע לי על אחד כזה באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? וואלה... לאיזה חוגים את הולכת? טניס מה את רוצה לעשות עכשיו? לישון! עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? 10!!!! מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? חביתה... באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)? ארה"ב.. את או כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? 0 בוקר עכשיו... את מאמינה ברוחות רפאים? לא... מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? שלשום.. השתמשת פעם באיקון ? כן.. ישנת הלילה עם שמיכה ?כן... עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא... איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? אני אראה מגרש ביתי! באיזה צבע העכבר שלך? אפור..

dana re3

New member
עונה ../images/Emo9.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר אמממ.... נראה לי שהייתי תורמת חלק
וחוסכת עוד שאני אחליט יותר מאוחר חחח מה משחק הילדים האהוב עליך 7 אבנים חחח מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה וטרינרית הו הצבע האהוב עליך סגול כחול או מה השתיה המועדפת עליך קולה מה הספר האחרון שקראת סודות נעורים את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע קולנוע את יודעת לנגן לא מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב אכלתי אוראוו חחח מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב לא יודעת כמה אחים יש לך 2 איך קוראים להם בני כמה הם 13 ו 8 באיזה שעה הלכת לישון אתמול 1 וחצי באיזה שעה קמת היום 11 וחצי כמה זוגות נעליים יש לך 4 על איזה צד ישנת בלילה מה הצבע של השיער והעיניים שלך שיעור שטני בלונדיני ועיניים כחולות דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום טוב? אממ בינתיים שומדבר רע? שיעור מתמטיקה חחח מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה אף אחד מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר חנ"ג וביולוגיה מה המקצוע שאת הכי שונאת פיזיקה מה הצבע של החולצה שלך שחורה מה אכלת בצהרים לא אכלתי עדיין יש לך עגילים / קעקועים כן באוזניים באיזה פורומים את כותבת אבריל לאבין
איזה דיסקים יש לך של אבריל לאבין
איזה פורום לדעתך חסר בתפוז באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה לאיזה חוגים את הולכת כרגעלא =/ מה את רוצה לעשות עכשיו לא וידעת עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10) 5 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת לא זוכרת באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל) ארה"ב את או כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו 0 את מאמינה בות רפאים לא וידעת מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר לפני המו ןהמון המון המון המון זמן השתמשת פעם באיקון כן ישנת הלילה עם שמיכה כן עשית פעם בנג'י / סנפלינג לא איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה האלופהחחח באיזה צבע העכבר שלך לבן אפור

עונענענענענע../images/Emo110.gif../images/Emo108.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר?קונה את כל מה שהייתי צריכה ותורמת את השאר... מה משחק הילדים האהוב עליך? קלאסס
מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? שחקנית מהו הצבע האהוב עליך? ורוד או מה השתיה המועדפת עליך? מים
מה הספר האחרון שקראת? אממ לא זוכרת את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע? קולנוע את יודעת לנגן? כע מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב?ניקיתי ת'כלוב של התוכים שלי
מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב? אלך לשתות מים ואז לראות טלויזיה מה השיר האחרון ששמעת? אממ לא זוכרת כמה אחים יש לך? 3 איך קוראים להם? ימית,ינון,ופיצ בני כמה הם? ימית-28, ינון-23, פיצ-8 באיזה שעה הלכת לישון אתמול? רבע ל-2 באיזה שעה קמת היום? 6:55 כמה זוגות נעליים יש לך? ממללאאאא
על איזה צד ישנת בלילה? חחחחח אניי ישנה על הבטן
מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שיער-חום ועינים חום בהיר דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? אממ לא זוכרת מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? התוכים שלי
, אוכלים מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר? ספורט מה המקצוע שאת הכי שונאת? תנ"ך מה הצבע של החולצה שלך? צהוב
מה אכלת בצהרים? לא אכלתי
יש לך עגילים / קעקועים? לע באיזה פורומים את כותבת? יש מלללאא איזה דיסקים יש לך? אממ כל מיני איזה פורום לדעתך חסר בתפוז באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? תפוז דה לאיזה חוגים את הולכת? כדורסל מה את רוצה לעשות עכשיו? לישון עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10) 9 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? גבינה באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)אממ לא דעת את או כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? לא דולקות
את מאמינה בות רפאים? לע מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? ביום העצמאות השתמשת פעם באיקון? כע ישנת הלילה עם שמיכה? כע עשית פעם בנג'י / סנפלינג? כע איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה לא ד'עת באיזה צבע העכבר שלך?לבן זהו?! חיחיח תודעע

kate162

New member
../images/Emo3.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר, טסה לחופשה באירופה וקונה ווילה. מה משחק הילדים האהוב עליך מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה מנכלית מהו הצבע האהוב עליך ירוק בהיר או מה השתיה המועדפת עליך קפה מה הספר האחרון שקראת הנרדפת את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע בבית את יודעת לנגן לא מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב הלכתי לקנות דברים מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב לא יודעת מה השיר האחרון ששמעת לא זוכרת כמה אחים יש לך 1 איך קוראים להם טניה בני כמה הם 11 באיזה שעה הלכת לישון אתמול 10 באיזה שעה קמת היום 7 כמה זוגות נעליים יש לך 4-5 על איזה צד ישנת בלילה לא יודעת מה הצבע של השיער והעיניים שלך חום דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה אף אחד מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר מתמטיקה מה המקצוע שאת הכי שונאת ערבית מה הצבע של החולצה שלך לבן מה אכלת בצהרים טוסט יש לך עגילים / קעקועים לא באיזה פורומים את כותבת איזה דיסקים יש לך איזה פורום לדעתך חסר בתפוז באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה נענע לאיזה חוגים את הולכת אני לא מה את רוצה לעשות עכשיו עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10) 7 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת שוקולד באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל) בריטניה
את או כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו 0 את מאמינה ברוחות רפאים בערך מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר מזמן השתמשת פעם באיקון כן ישנת הלילה עם שמיכה כן עשית פעם בנג'י / סנפלינג לא איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה באיזה צבע העכבר שלך שחור ואפור

polbblop

New member
../images/Emo175.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? משלמת על הדירה, ואז יוצאת לשופינג עם חברות וקונה לכוווולם כל מה שהם רוצים.
מה משחק הילדים האהוב עליך? מחבואים.
מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה הייתי רוצה לעסוק בפסיכולוגיה.. אבל אם ייצא ממני קופאים בסופר, אני אשמח.
מהו הצבע האהוב עליך? שחור+אדום.
מה השתיה המועדפת עליך קולה.
מה הספר האחרון שקראת? ספר בביולוגיה.
את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע? תלוי איזה סרט..
את יודעת לנגן? המממ.. אני לומדת.
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? דיברתי בטלפון עם ידידשלי.
מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב? אלך לדבר עם ידיד אחר..
מה השיר האחרון ששמעת? Green Day - Boulevard of Broken Dreams באוטובוס ביתה מבית-ספר..
כמה אחים יש לך? מי אמר שיש לי..?
איך קוראים להם? ^^
בני כמה הם? ^^
באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 8 ומשהו. רק חזרתי מחופשה, והייתי סחוטה.
באיזה שעה קמת היום? 6. אבא העיר אותי.
כמה זוגות נעליים יש לך? המממ.. לא'דעת.
על איזה צד ישנת בלילה התהפכתי מאות פעמים. ישנתי על כל הצדדים שיש לי..
מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שיער - בלונדשטני, עיינים כחולות.
דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום טוב - פגשתי את כוולם.
רע - ידיד שלי נישק אותי
מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? לבד..
מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר? אנגלית.
מה המקצוע שאת הכי שונאת? מתמטיקה. וזה רק בגלל המורה.
מה הצבע של החולצה שלך? שחור.
מה אכלת בצהרים? פיתה ושוקולד.
יש לך עגילים/קעקועים? לא.. אבל עגילים מתוכננים.
באיזה פורומים את כותבת? בפורום הזה, ובימי הולדת ומתנות.
איזה דיסקים יש לך? כלמניי..
איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? לי לא חסר כלום.
באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? ישראבלוג.
לאיזה חוגים את הולכת? טניס ו
.
מה את רוצה לעשות עכשיו? לצאת לשיר ולרקוד.
עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? הממממ... 3.
מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? ואוו.. מזמן לא אכלתי סנדוויץ'.
באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)? ארה"ב.
כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? שומדבר לא דולק...
את מאמינה ברוחות רפאים? לא.
מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? יומראשון.
השתמשת פעם באיקון? הממממ.. הרגע.
ישנת הלילה עם שמיכה? אכן.
עשית פעם בנג'י/סנפלינג? רק בסופרלנד. אבל זה בתכנון..
איזה תוכניות ראית/תראי היום בטלוויזיה? לא ראיתי, ומקווה לא לראות..
באיזה צבע העכבר שלך? המממ.. אפור?

../images/Emo80.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? דיסקים, גיטרה, לומדת עוד איזו שפה, חופשה ארוכה מאוד TT________TT.. מה משחק הילדים האהוב עליך? תופסת מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? הו, אר. מהו הצבע האהוב עליך? כרגע שחור. או מה השתיה המועדפת עליך? שוקו וקולה מה הספר האחרון שקראת? אלים אמריקאיים את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע? בקולנוע את יודעת לנגן? לומדת מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? טלוויזיה מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב? לאכול אומשו. מה השיר האחרון ששמעת? משהו של אלג'יר.. צרפת נראלי.. כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים להם? רון וגיא בני כמה הם? קטנים באיזה שעה הלכת לישון אתמול? שתיים עשרה ומשו באיזה שעה קמת היום? עשרה לשמונה כמה זוגות נעליים יש לך? שלושה על איזה צד ישנת בלילה? ימין, כמו תמיד מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שיער סגול וחום, עיניים חומות דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום: יום מחורבן. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אף אחד, לבד בבית ^^ מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר? כתיבה מה המקצוע שאת הכי שונאת? מתמטיקה מה הצבע של החולצה שלך? :X מה אכלת בצהרים? כלום יש לך עגילים / קעקועים? קעקועים אין. עגילי יש, אבל לא פירסינג.. רוצה הליקס, אבל בחיים לא ירשו לי >< באיזה פורומים את כותבת? קוראת באופנה אלטרנטיבית איזה דיסקים יש לך? מקוריים? יוני בלוך, מטרופולין, אפרת גוש, בית הבובות.. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? לא יודעת באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? תפוז וMP3MUSIC לאיזה חוגים את הולכת? גיטרה מה את רוצה לעשות עכשיו? ליסוע לחו"ל עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10) 2 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? עליו, ליתר דיוק.. גבינת שמנת וצהובה באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל) איפשהו רחוק. את או כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? 0 את מאמינה ברוחות רפאים? כן מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? ביום העצמאות השתמשת פעם באיקון ? אה? ישנת הלילה עם שמיכה? כן עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא, צניחה חופשית *-* איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? לא יודעת באיזה צבע העכבר שלך? לבן ואפור, למרות שהוא נפל לי על הרצפה ונדפק לגמרי.

sniii

New member
=]

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר-קונה מלא מלא בגדים מה משחק הילדים האהוב עליך- אמת או חובה? :p (בגרסת המבוגרים :p) מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה-לא יודעת.. מהו הצבע האהוב עליך-שחור ואדום וורוד ו.. הרבה או מה השתיה המועדפת עליך-תלוי מתי מה הספר האחרון שקראת-חח לא זוכרת.. את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע-בבית! את יודעת לנגן-אממ לא.. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב-אכלתי..לא בעצם זה היה ליד המחשב.. אז אממ.. ישנתי מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב- לא יודעת.. מה השיר האחרון ששמעת-עכשיו שומעת.. SCARS כמה אחים יש לך-אין איך קוראים להם בני כמה הם באיזה שעה הלכת לישון אתמול- 2 בערך.. באיזה שעה קמת היום-8 בערך.. כמה זוגות נעליים יש לך-הרבה אבל הולכת רק עם 2.. על איזה צד ישנת בלילה-חח לא יודעת..גם וגם מה הצבע של השיער והעיניים שלך- חום וירוק דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום-טוב- הייתי עם המשפחה, רע- אממ לא יודעת מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה-אמא.. ישנה..=] מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר-לא אוהבת =\ מה המקצוע שאת הכי שונאת-מתמטיקה? מה הצבע של החולצה שלך-שחור מה אכלת בצהרים-מנה חמה, בורקסים.. יש לך עגילים / קעקועים-רק באוזניים באיזה פורומים את כותבת-הרבה.. איזה דיסקים יש לך-אין איזה פורום לדעתך חסר בתפוז- חח חסרים הרבה.. באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה-תפוז=] לאיזה חוגים את הולכת- לא הולכת.. מה את רוצה לעשות עכשיו- להיות עם מישהו.. עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)- שאלון? אממ ניתן לו 3 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת- זה היה בערך סנדוויץ והיה שם נקניק באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)-ארהב את או כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו-0 את מאמינה בות רפאים-לא נריאה לי מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר-חח לא זוכרת.. השתמשת פעם באיקון-כן ישנת הלילה עם שמיכה-כה עשית פעם בנג'י / סנפלינג- לא איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה- לא יודעת אם אני אראה בכלל... באיזה צבע העכבר שלך-כסף ושחור

d r o r y

New member
עונה:

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר?פשוט לא הולך לעבוד.רגע...בעצם נראה לי שגם ככה אני לא הולך לעבוד בקרוב.ולא אכפת לי גם מה ההשלכות של זה! מה משחק הילדים האהוב עליך?אמממ...מחבואים? מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה?לא לעשות,אלא להיות-מאושר! מהו הצבע האהוב עליך?ירוק-טורקיז-שחור-לבן-תכלת-סגול-זהב-כחול או מה השתיה המועדפת עליך?יש הרבה מה הספר האחרון שקראת?ספר השיאים של גינס את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע?בבית את יודעת לנגן?לא מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב?ישנתי מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב?לאכול מה השיר האחרון ששמעת?"מילים יפות" של להקת גזוז כמה אחים יש לך?1 איך קוראים להם?חסוי בני כמה הם?כבר אחרי גיל 18 באיזה שעה הלכת לישון אתמול?2:30 באיזה שעה קמת היום?8:45 כמה זוגות נעליים יש לך?משהו כמו 7-8 על איזה צד ישנת בלילה?על שניהם מה הצבע של השיער והעיניים שלך?שיער שחור ועיניים חום-דבש דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום?קרו לי היום רק דברים רעים.כל היום הזה הרגשתי חרא. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה?אף אחד מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר?כלום.בית ספר=גיהנום! מה המקצוע שאת הכי שונאת?כולם מה הצבע של החולצה שלך?שחורה מה אכלת בצהרים?כלום יש לך עגילים / קעקועים?לא באיזה פורומים את כותבת?הרבה!!! איזה דיסקים יש לך?הרבה!!!לועזיים,ובעיקר ישראליים איזה פורום לדעתך חסר בתפוז?אמממ....של אייאקס באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה?לא יודע...יש הרבה לאיזה חוגים את הולכת?אין מה את רוצה לעשות עכשיו?למות עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)?ניתן לך ציון לכל החיים שלי בכלליות:2 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת?אז זהו שכלום.פשוט אכלתי סנדוויצים ריקים(היום בבוקר) באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)?אמממ...לא בעולם המחורבן הזה את או כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו?0 את מאמינה בות רפאים?אמממ...לא ממש מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר?לא זוכר,אבל מזמן השתמשת פעם באיקון?כן ישנת הלילה עם שמיכה?כן עשית פעם בנג'י / סנפלינג?לא איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה?----- באיזה צבע העכבר שלך?לבן וקצת אפור

יאללה הפסקה קטנה..

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולרמיליון וחצי לאמאבא, מיליון ואחת המחלקות האקולוגיות לידילים בארץ, וחצי מיליון שנשאר לחשבון בנק שלי. מה משחק הילדים האהוב עליךעמממ...פאזלים..אני חולה על זה! מה תרצי לעשות כשתהיי גדולהאני יחסית גדולה(עוד מעט 18)אבל זה קודם כל לעבור בהצתיינות ת'טרונות{במ"גב}ואחרי השירות שלי אני רוצה לעשות כפסיכולוגית חינוכית. מהו הצבע האהוב עליךכחולבן או מה השתיה המועדפת עליךמים מינראליים מה הספר האחרון שקראתאי ברחוב הציפורים את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנועבבית את יודעת לנגןעל העצבים..אני אלופה בזה...
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשבקידוש מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשבאני בטח הלך ללמוד למתכונת בתנ"ך ואם לא אז לישון ולקום מחר מוקדם כדי ללמוד למתכונת מה השיר האחרון ששמעתההמנון של מג"ב. כמה אחים יש לך2..יותר מידי איך קוראים להםעודד{אברהם}, עומרי{שמעון} בני כמה הם....^^^^23 באוג',^^^^^15 ביוני באיזה שעה הלכת לישון אתמולאחרי אחת למדתי למכונת...מה לעשות ככה זה.. באיזה שעה קמת היוםלפני שמונה כמה זוגות נעליים יש לךהרבה.. על איזה צד ישנת בלילהזה קשה לשאול אותי ת'שאלה הזו אני ישנה על כל הצדדים בלילה..ובכל פינה במיטה מה הצבע של השיער והעיניים שלךחום דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היוםאני בספק סבבה בלמידה למתכונת..והרע הוא להייתי צריכה לשבת בית ללמוד במקום ללכת לעבודה. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושהאין פה אפ'חד מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספראזרחות
מה המקצוע שאת הכי שונאתאנגלית..בגלל זה אני לא לומדת..
מה הצבע של החולצה שלךשחור מה אכלת בצהריםדג יש לך עגילים / קעקועיםעגילים באוזנים..קעקוע אחרי השירות הצבאי באיזה פורומים את כותבתב"ש/בנות/המסע לפולין/שמינסטים..
איזה דיסקים יש לךמקוריים רק של סאב' איזה פורום לדעתך חסר בתפוזאהה לא חשבתי על זה.. באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה
לאיזה חוגים את הולכת
מה את רוצה לעשות עכשיו
עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)7.36..חחח מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלתאההה לא יודעת שנים שלא אכלתי סנדוויץ באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)רק
את או כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בושום מנורה חשוך פה.. את מאמינה בות רפאים מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר
.. השתמשת פעם באיקון
ישנת הלילה עם שמיכהברור אני ישנה כל לילה כל השנה עם שימיכת פוך עשית פעם בנג'י / סנפלינגלא אני לא יכולה..לחצים באוזנים מספיק כואב לי בטיסות... איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיהת'אמת לא ראיתי היום
באיזה צבע העכבר שלךלבן הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה =)

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר - תורמת לעמותות,קונה בית, וקונה מלאאא בגדים מה משחק הילדים האהוב עליך- מחבואים מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה- רקדנית מהו הצבע האהוב עליך- אדום צהוב כחול סגול או מה השתיה המועדפת עליך - פנטה מה הספר האחרון שקראת- אממ לא יודעת לא קראתיי מלא זמן ספרים את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע - בקולנוע את יודעת לנגן- כן מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב - ישנתי מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב - לאכול מה השיר האחרון ששמעת - התמונות שבאלבום.. כמה אחים יש לך - 1 איך קוראים להם - לירן בני כמה הם - 16 באיזה שעה הלכת לישון אתמול - 22:43 באיזה שעה קמת היום- 11:02 כמה זוגות נעליים יש לך : יותר מדי על איזה צד ישנת בלילה : לא יודעת מה הצבע של השיער והעיניים שלך : שיער ועינים - שחור דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום : מה רק הרגע קמתי לא קרה לי שומדבר טוב או רע מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה : אפחד מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר : שיעור חופשי מה המקצוע שאת הכי שונאת : הכל! אבל במיוחד- ספרות,היסטוריה,מתמטיקה,וספורט מה הצבע של החולצה שלך אדום מה אכלת בצהרים - לא אכלתי יש לך עגילים / קעקועים - כן באזניים באיזה פורומים את כותבת - גיים בויז,סקרים ושאלונים,הראל מויאל,האלופה,אבריל לאוין,אקזיט,ביתר י-ם,בקסטריט בויז,הילארי דאף,התואמות אולסן,נולד לרקוד,טלנובלות,רבלדה,קלי קלארקסון איזה דיסקים יש לך : כלמיני איזה פורום לדעתך חסר בתפוז : כלמיני באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה : האתר הרישמי של הגיים בויז לאיזה חוגים את הולכת : גאז ציור על עץ מה את רוצה לעשות עכשיו: לישון עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10) 8 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת: שניצל ( שסבתא הכריחה אותי לאכול) באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל) ארה"ב את או כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו : 1 את מאמינה בות רפאים : לא מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר: מזמןן השתמשת פעם באיקון : כן ישנת הלילה עם שמיכה : כן עשית פעם בנג'י / סנפלינג : כן איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה : רבלדה רולאבוגן האלופה ( שידורים חוזרים) וכו.. באיזה צבע העכבר שלך: אפור

PUZMAK J

New member
אני

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? קונה ס]ינת שעשועים ובית ענק. מה משחק הילדים האהוב עליך? מחבואים מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? להופיע בקברטים בלאס וגאס מהו הצבע האהוב עליך? שחור- סגול או מה השתיה המועדפת עליך? מים מה הספר האחרון שקראת? האלים החדשים את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע? בקולנוע את יודעת לנגן? לא מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? ג'אגלינג מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב? ג'אגלינג מה השיר האחרון ששמעת? לא זוכר כמה אחים יש לך?2 איך קוראים להם? ארנון ויובל בני כמה הם? 10, ו17 באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 2:00 באיזה שעה קמת היום? 13:20 כמה זוגות נעליים יש לך? זוג אחד על איזה צד ישנת בלילה? ימין מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שיער שחור, עיניים כחולות-אפורות דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? דבר טוב, למדתי תרגיל חדש בג'אלינג, דבר רע- השלמתי חומר לימודים. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אחי הקטן, והוא רואה טלוויזיה מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר? פיזיקה מה המקצוע שאת הכי שונאת? לשון מה הצבע של החולצה שלך? לבן מה אכלת בצהרים? סלמון יש לך עגילים / קעקועים? 12 פירסינגים באיזה פורומים את כותבת? ג'אגלינג וחד אופן, פירסינג וקעקועים, מזג אוויר, סקרים ושאלונים איזה דיסקים יש לך? איזה לא? את כל הדיסקים של אביב גפן, את כל הדיבקים של guns n' roses, ועוד כל מיני איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? פורום שח-מט באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? הבלוג שלי לאיזה חוגים את הולכת? צופים? מה את רוצה לעשות עכשיו? ג'אגלינג עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם? (מ-1 עד 10) 8 מה זה אומר תחשבו לבד. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? גבינה, קטשופ וזיתים באיזה מדינה את רוצה לגור? (חוץ מישראל) לאס וגאס את או כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? 0 רק המחשב את מאמינה ברוחות רפאים? כן מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? לפני חודש השתמשת פעם באיקון? הא? ישנת הלילה עם שמיכה? כן עשית פעם בנג'י / סנפלינג? בנפלינג איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? דיאבולוג'י! באיזה צבע העכבר שלך? אפור

אוראל 44

New member
תשובות..

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? תורמת למלא אנשים, וקונה לעצמי מחשב כף יד ופלאפון דור 3 מה משחק הילדים האהוב עליך? 1 2 3 דג מלוח וגם חיי שרה מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? לא יודעת! מהו הצבע האהוב עליך? כחול וכתום מה השתיה המועדפת עליך? מיץ תפוזים מה הספר האחרון שקראת? "המרד הגדול- הסיבות והנסיבות לפריצתו"... חחח את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע? בבית את יודעת לנגן? לא מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? למדתי למבחן מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב? ישטוף כלים מה השיר האחרון ששמעת? "לא יכול להוריד ממך את העיניים" כמה אחים יש לך? 11 איך קוראים להם? יוני (25, נשוי+2),תהילה (23, נשואה+1),תמר (20), אליאב (18), אני (17), רועי (15), אורי (12), רננה (11), רעות ונעמה (9), אליסף (6), ואחינועם (4) בני כמה הם? כבר כתבתי למעלה... באיזה שעה הלכת לישון אתמול: בערך 10.. איזה כיף זה היה... באיזה שעה קמת היום? 9:30 כמה זוגות נעליים יש לך? 2 על איזה צד ישנת בלילה? על כל הצדדים... מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שיער חום כהה ועיניים ירוקות דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? טוב: שהשלמתי פול שעות שינה. רע- שהייתי צריכה לחרוש כל היום לבגרות שיש לי מחר!! בעעע מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? ההורים שלי, אחותי וסבא וסבתא שלי- יושבים, מדברים, מנשנשים.. מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר? ארץ ישראל (מגמה) מה המקצוע שאת הכי שונאת? מתמטיקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה הצבע של החולצה שלך? כרגע צהוב מה אכלת בצהרים? צ'ונלט.. יש לך עגילים / קעקועים: כן, סתם חורים באוזניים באיזה פורומים את כותבת: רק זה איזה דיסקים יש לך: כל מיני צרובים.. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז: לא יודעת.. באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה: חחח לא יודעת.. לאיזה חוגים את הולכת: כלום מה את רוצה לעשות עכשיו: ללמוד למתכונת במתמטיקה שיש לי ביום שני.. (אבל שכחתי את הספר בכיתה. אוף!) עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10): מה?! מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת: חומוס נראה לי באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל): לא רוצה לרדת מהארץ!! אבל אם נגיד בתור שליחות או משהו כזה, אז אנגליה כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו: 4 את מאמינה בות רפאים: לא ממש מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר: וואו, נראה לי שלפני איזה שנה בערך.. השתמשת פעם באיקון: מה זה? ישנת הלילה עם שמיכה: כן.. אבל היה לי חם איתה עשית פעם בנג'י / סנפלינג: לא איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה: כלום באיזה צבע העכבר שלך: שחור

עונה

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר: טסה לארגנטינה מה משחק הילדים האהוב עליך: מונפול הוא לא רקלילדים אבל שיחקתי בו בילדות...וגם ברביות מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה: שחקנית מהו הצבע האהוב עליך: צהוב או : כחול מה השתיה המועדפת עליך:דיאט קולה מה הספר האחרון שקראת: אני קוראת עכשיו ספר..אבל החארון זה הקמצן של מולייר-מחזה את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע: קולנוע את יודעת לנגן: לא מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב:טלוזיה מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: טלוזיה (?!) מה השיר האחרון ששמעת: לא זוכרת כמה אחים יש לך: אחות אחת איך קוראים להם:שיר בני כמה הם:18 באיזה שעה הלכת לישון אתמול: בערך באחד באיזה שעה קמת היום: עשרים ל10 כמה זוגות נעליים יש לך: הרבה על איזה צד ישנת בלילה: :\ מה הצבע של השיער והעיניים שלך: שיער-אדום שכזה. עניים-חום ירוק שכזה דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום: טוב-שמלודי עלתה לגמר (?!) רע-שיש לי םפצע מסריח בפה ואני כולי נפוחה וכואב מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה:אפחד מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר:היסטוריה מה המקצוע שאת הכי שונאת:ספורט מה הצבע של החולצה שלך:צהוב מה אכלת בצהרים:חצי המבורגר..נגיד יש לך עגילים / קעקועים: עגילים באיזה פורומים את כותבת:פה..ובימי הולדת ומתנות ומבקרת לפעמים בהאלופה וטלנבולות איזה דיסקים יש לך:כל מיני איזה פורום לדעתך חסר בתפוז:אגוסטין סיירה באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה: לא יודעת.. וואלה נראה לי לאיזה חוגים את הולכת:אפחד מה את רוצה לעשות עכשיו: להכניס מכות לפצע עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10):10 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת:שנים שלא אכלתי סנדוויץ באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל):ארגנטינה כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו:שתיים את מאמינה בות רפאים:לעיתים מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר:חח היום השתמשת פעם באיקון:אה?! ישנת הלילה עם שמיכה: כה עשית פעם בנג'י / סנפלינג:ללללאא!!!!!!! איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזי: לא יודעת כרגע באיזה צבע העכבר שלך:לבן נהנהתי

יווובל

New member
../images/Emo198.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? לא יודע... מה משחק הילדים האהוב עליך? סרדינים מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? לא יודע.. וד"א אני בן.. מהו הצבע האהוב עליך: ירוק ושחור מה השתיה המועדפת עליך? מיץ קיווי! מה הספר האחרון שקראת: צופן דה וינצ'י. סוף סוף קראתי את זה וממש התאכזבתי... אני מעדיף את מלאכים ושדים. את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע? בבית את יודעת לנגן: כן, בגיטרה מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: אכלתי מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: ילך ללמוד מה השיר האחרון ששמעת: לא זוכר... אני לא שומע מוזיקה בספירת העומר, אז זה היה מזמן.. חחח כמה אחים יש לך: 8 איך קוראים להם: מיכאל, אביעד, שיראל, בת ציון, ישי, צופיה, נועם, אוריה. בני כמה הם? 15, 13, 11, 9, 7, 5, 3, שנה וחודשיים. (בהתאמה) באיזה שעה הלכת לישון אתמול: 2 בערך באיזה שעה קמת היום: 7 כמה זוגות נעליים יש לך: 1 על איזה צד ישנת בלילה: לא זוכר.. מה הצבע של השיער והעיניים שלך: בלונדיני, עיניים ירוק-אפור דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום: העום בקושי הספיק להתחיל.. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה: רק אני פה מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר: גמרא מה המקצוע שאת הכי שונאת: מתמטיקה מה הצבע של החולצה שלך: ירוק מה אכלת בצהרים: עדיין לא היה צהריים יש לך עגילים / קעקועים: לא איזה דיסקים יש לך: אין לי כמעט.. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז: לא יודע לאיזה חוגים את הולכת: לא הולך מה את רוצה לעשות עכשיו: כלום מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת: לא זוכר באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל): לא רוצה כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו: 2 את מאמינה בות רפאים: לא מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר: בערך לפני חודשיים אני חושב ישנת הלילה עם שמיכה: כן עשית פעם בנג'י / סנפלינג: סנפלינג כן, בנג'י לא איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה: לא רואה טלויזיה באיזה צבע העכבר שלך: אפור כזה

למעלה