שאלון!

ShiRooSh4

New member
חבל../images/Emo7.gif

נתנו לזה סיבה רשמית למה אין ענה שישית? וחוצמזה הCHOSEN גם לא היה חוכמה גדולה.. ככה זה עולם וירטואלי..

כתבתי על זה מאמר בפורום

השבט, 558, את מוזמנת לקרוא ולהבין

Angelus

New member
רק בגלל שאני לא רוצה שגיתית

תכה בי.. שם: מלא? איציק בנימין מלכה. לא לצחוק.
] מקום מגורים: נתניה? להקה אהובה: סימפל-פלן, גריןדיי. סרט אהוב: "הרוזן ממונטה קריסטו" ספר אהוב: גיטע גנבת! ומספר 4, כמובן. שיר אהוב: Ronan Keating - When you say nothing at all תוכנית אהובה: סקראבס.
הדמות הכי אהובה ב-Scrubs: אליוט ריד.
ציטוט אהוב מהסדרה: לא זוכר את הציטוט המדויק, אבל זה מתישהו בעונה ה-2 [או ה-3?], שאליוט יוצאת עם האח ומסבירה לו על כל הפחדים שלה.
פרק : 516 עונה: 3 מסר לאומה: גיטע מאוהבת בי. תמונה של מה שבא לכם: בא לי להעלות תמונה שלי, אבל some kind of a devil woman מונעת ממני.

טחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח xD פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!! תעלה תמונה שלך כבר, יא מכוער~!!!! מה אתה בוכה!!!!

לי אין בעיה להעלות,

התמונות שלי מפוזרות על כל תפוז... ומה אתה כל כך לחוץ זה לא שלא ראית אותי אי פעם, מפגר. שים תמונה חדשה שלך

limors2

Well-known member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

אולי ניתן להם פשוט לעשות מפגש לבד? לא ארצה להפריע להם, חלילה

Angelus

New member
דותן, היא מסרבת להודות בכך.

מה אני יכול לעשות בנידון? בנות, נו. ועוד מבר-אילן.. צריך לקבל אותן ככה.

פפפפף

ילדי הצל. תמיד עוקפים את עיגולי השמש כעקפי בכביש נבלת עכבר. לא אומרים דבר.

DivineComedy

New member
אני...

שם: ניר מקום: יקנעם עילית להקנ אהובה: Dream Theater סרט אהוב: אוו יש הרבה... Fight Club עולה בראש... גם ונילה סקיי אבל אלה רק דוגמאות אחדות, פארק היורה... ספר אהוב: כל הספרים של אגאתה כריסטי שיר אהוב: המון המון המון... בשמן האחרון אני טוחן את הלייב של גרין דיי ונדלקתי על Love Generation. תכנית אהובה: Scrubs, Prison Break הדמות: JD וCOX (וגם ELLIOT בקריזה) ציטוט אהוב: I'm gagging and vomitting at the same time...I'm gavomitting!! פרק: My Half Acre עונה: 5 מסר לאומה: הממממ הכי חשוב בחיים זה להנות ממנו

Angelus

New member
אליוט בקריזה.../images/Emo6.gif

אהלן ניר, נעים מאוד להכיר. פארק היורה, איזו נוסטלגיה אדירה. אבל רק הראשון.

limors2

Well-known member
אפצ'י../images/Emo7.gif../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

שם: ליאורה גיל: 19
מקום: י-ם להקה אהובה: נייטוויש סרט אהוב: אוסטין פאוורס 2/3 ספר אהוב: הפירמה של ג'ון גרישם שיר אהוב: כרגע היפס דונט ליי של שאקירה שאקירה! תוכנית אהובה: זהות בדויה
הדמות הכי אהובה ב-Scrubs: דר' קוקס ציטוט אהוב מהסדרה: אני לא זוכרת ציטוטים
פרק : גם לא פרקים
עונה: 4
מסר לאומה: אני לא אוהבת להיות מצוננת. תמונה של מה שבא לכם. הווווו לויס תעשי לי ילדים

Aviad1987

New member
אני רואה שהשלמת כבר את הפרקים ../images/Emo13.gif

וטפו על גלגלצ...

limors2

Well-known member
אההא../images/Emo99.gifלויס../images/Emo99.gif../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

וגלגלצ

למעלה