שאלון!

steelwater

New member
לפי מה שהבנתי

זו מי שמשחקת את לנה או את לויס ליין ב-"סמולוויל", לא?

talrv

New member
מתחמקת מללמוד למתמטיקה...

שם: טל (כאילו לא מבינים את זה מכל הודעה שלי) גיל: 18 (יומולדתתת
) מקום: רחובות. העיר, לא סתם ברחובות. להקה אהובה: אין אחת ספציפית, אולי אואזיס.. סרט אהוב: Fight Club, Lord of the Rings, יש עוד הרבה.. ספר אהוב: הממ.. הנעלמים של הרלן קובן? צופן דה וינצ'י גם אחד האהובים.. שיר אהוב: Oasis - Stop Crying Your Heart Out, Switchfoot - Only Hope תוכנית אהובה: טיפה לא ברוח הפורום אבל - באפי. הדמות הכי אהובה ב-Scrubs: אליוט/ג'יידי! פרק : 507! פרק אדיררר.. עונה: הכל. מסר לאומה: Seize the day, cause tomorrow you might be dead
טל.

ShiRooSh4

New member
../images/Emo1.gif

שם:שיר גיל:17 מקום:חולון להקה אהובה:אין סרט אהוב:ה"פ שרה"ט ספר אהוב:ה"פ|חנון| שיר אהוב:The Only One תוכנית אהובה:אוו יש המון..זוב"י,חברים,סקראבס,ניפטק,לאס וגאס,השבט,כל ילדיי וצוענים..קשה לי לבחור.. הדמות הכי אהובה ב-Scrubs:ג'יידי וקוקס ציטוט אהוב מהסדרה:קשה לבחור.. פרק :כנ"ל עונה:כנראה הראשונה מסר לאומה:"You just threw your beeper in the Pacific" תמונה של מה שבא לכם. מתיו

ShiRooSh4

New member
של Lionel Richie

אני יודעת שזה שיר ישן בטירוף,אבל יש משהו לשירים ישנים
או שפשוט יש לי מצב רוח טוב.. גם ככה השיר האהוב עליי משתנה כל יומיים..
אה ועובד לי האימיול סופסוף ובקרוב אני יראה את 406.. :] (נראה אם זה טוב כמו שאמרו כאן)

Metalupyourass

New member
אוהבים נקניקיות??

שם:אריה גיל:18 מקום:קצרין להקה אהובה: בשנה+ האחרונה אני שומע בעיקר טראקים, אבל לפני זה...Metallica סרט אהוב:משהו עם ברוס וויליס...או הדסון הוק או מת לחיות 3 ספר אהוב: הארי פוטר השלישי שיר אהוב: Mirka Cerny - Ammunition for an Electronically Challenged Planet תוכנית אהובה:העונה הנוכחית של Survivor הדמות הכי אהובה ב-Scrubs:ג'יידי פרק: 1:22 My Occurrence עונה: ראשונה הנדז דאון מסר לאומה: עד מתי - מרץ 06 עייפים אין לי כוח לתמונה :ף

Tollan

New member
גם אני...

שם: מתן גיל: 21 מקום: רחובות להקה אהובה: barenaked ladies סרט אהוב: אה... לב אמיץ ספר אהוב: המשחק של אנדר שיר אהוב: it's all been done תוכנית אהובה: סטארגייט הדמות הכי אהובה ב-Scrubs: טד ציטוט אהוב מהסדרה: Now wer'e even ו eaglllllllle פרק : 4X08 עונה: רביעית מסר לאומה: Life Sucks

steelwater

New member
barenaked ladies../images/Emo99.gif

להקה גדולה! Lazlo Bane קצת מזכירים לי אותה. וגם אתה לא כתבת של מי השיר האהוב עלייך. ובאיזה סיטואציה נאמר Now wer're even ומי אומר למי?

Tollan

New member
ובכן... ../images/Emo58.gif עונה 4

השיר האהוב שלי (כמה מפתיע) הוא של ה Barenaked Ladies. אגב, עוד שיר שלהם שאני ממש אוהב - If i had a million dollars הופיע בפרק בעונה השנייה כשJD מסביר איך רופאים צעירים מתמודדים עם החובות הכלכליים שלהם (Or you can steal stuff) ולגבי Now wer'e even.... טכנית, זה לא ציטוט. זה מה שהיה כתוב על הפתק שJD חשב שאליוט כתבה בו שמותר לו לקיים יחסי מין עם מולי. אחרי כל הפרק שבו הוא עובר תלאות בשביל להגיע בזמן לשכב איתה, ונותן לה את הפתק ואז רואה שכתוב עליו Now wer'e even... זה אולי הרגע הכי מצחיק בסדרה, לדעתי.

steelwater

New member
תודה../images/Emo58.gif(לעונה רביעית)

נחמד שיש שיר להם בסדרה! גם ב-Chiken little יש שיר ממש חמוד שלהם. אתם כל הזמן מדברים על מולי. יש לי עוד זמן עד לשם. אני רק מורידה את העונה הראשונה עכשיו, ואת החמישית. וב-Star world זה עונה שנייה. נו טוב! נחכה. עדיף שלוקח זמן כי אז יהיו לי פרקים של סקרבס לאורך יותר זמן.
Hawksley Workman - Stop Joking Around
נשיר שהתנגן בסוף הפרק שאבא של JD מת! איזה שיר יפה... "I rather cry right now"

pake

New member
טוב נו...

שם: דותן גיל:כמעט 18 מקום:מלאגה להקה אהובה:ביטלס סרט אהוב:Garden State, Almost Famous ספר אהוב:התפסן בשדה השיפון שיר אהוב: שאלה קשה. נגיד One-U2 תוכנית אהובה:סיינפלד הדמות הכי אהובה ב-Scrubs:התאומים הסיאמים- ג'יידי וטרק ציטוט אהוב מהסדרה:Eeeeagele פרק :414 עונה:רביעית מסר לאומה:איציק בנימין מלכה(הייתי חייב) תמונה של מה שבא לכם-

Angelus

New member
../images/Emo46.gif

הציטוט שבחרת כרגע נמצא באוואי שלי בכל תוכנת מסרים אפשרית.

למעלה