שאלון!

steelwater

New member
שאלון!

שלום! טוב, הפורום די שקט לאחרונה וגם נוספו הרבה אנשים אז החלטתי לעשות שאלון הכרות קטן ונחמד. חסר לכם שלא תענו! גיתע תרביץ לכולכם עם מטריות
... (אין יותר מטריה כי החלפיו לקיץ) שם: גיל: מקום: להקה אהובה: סרט אהוב: ספר אהוב: שיר אהוב: תוכנית אהובה: הדמות הכי אהובה ב-Scrubs: ציטוט אהוב מהסדרה: פרק : עונה: מסר לאומה: תמונה של מה שבא לכם.

steelwater

New member
עונה!

שם: יעל גיל: 19 מקום: ירושלים להקה אהובה: U2 סרט אהוב: טריינספוטינג, מולן רוג', פרסט גאמפ ועוד. ספר אהוב: אבא ארך רגליים שיר אהוב: One של U2 ו-Your song של אלטון ג'ון. תוכנית אהובה: FRIENDS הדמות הכי אהובה ב-Scrubs: ג'ידי ציטוט אהוב מהסדרה: יש המון. אבל הנה אחד האהובים ביותר: Dr. Cox: Newbie, I'm proud of you זה נמא גם בחתימה שלי. פרק: לא יודעת! עדיין אין לי פרק אהוב. יש המון קאני ממש אוהבת. אחד הגדולים זה הפרק הראשון בסדרה. עונה: גם אני עוד לא יודעת. מסר לאומה: IF YOU DREAM THEN DREAM OUT LOUD תמונה של מה שבא לכם: זאק

steelwater

New member
חחח!

נכון חחח! ובאמת חיברתי אותו לבד... אבל פשוט תיארתי לעצמי שלכם יהיה ולא רציתי לא לשים את השאלות האלו כי לי אין תשובה.

steelwater

New member
מנסה להסביר

הציטוט המדהים הזה לקוח משיר של U2. האמת ששמעתי אותו בלפחות שני שירים שלהם. If you dream then dream out loud זה אם אתה חולם אז תחלום בגדול. ואני חושבת שזה משפט ממש יפה. בין השאר הוא אומר לדעתי שאם אתה רוצה להגשים את החלומות שלך אז תעשה את זה בגדול. תלך רחוק ותגשים את הדברים הכי גדולים בשבילך. עוד פירוש שכשאתה חולם תחלום בקול, שאנשים ידעו מה החלומות שלך. וגם לחלום בקול זה לנסות להגיש את החלומות, לא לחלום אל עצמך במיטה ולקוות לטוב אלה לצאת ולנסות להגשים את החלומות! מצטערת שבילבלתי ת'שכל אבל ביקשת שאני אסביר חחח.

Angelus

New member
המורה שלי לספרות הייתה מתאהבת

בך [ברצינות, היא לסבית
]. אחלה הסבר.

steelwater

New member
../images/Emo6.gifחחח תודה!

הפחדת אותי קצת, אל תכיר לי אותה... לא שיש לי בעיה עם לסביות והומואים!
אז תמסור לה שיהיו לה חיים טובים!

חה.

|מטריה| שם: גיתית גיל: 18 וחצי מקום: נתניה/ירושלים מכאן ואילך אני יוצאת מהנחה שכותבים רק אחד: להקה אהובה: קין
סרט אהוב: חומות של תקווה ספר אהוב: הארי פוטר שיר אהוב: somebody to love של קווין. הראשון שעלה לי לראש
תוכנית אהובה: השבט הדמות הכי אהובה ב-Scrubs: ד"ר קוקס ציטוט אהוב מהסדרה: נזרום עם : "IT WAS A GIFT! (פרום ME טו ME!)" פרק : 314 עונה: אחליט כשאראה את כל הפרקים ברצף מההתחלה מסר לאומה: בן מעצבן
כמעט יצאתי ממש כלבה ושמתי תמונה של בן
הו, הרשכ הניגר מאוזניי

ShiRooSh4

New member
אני צופה אדוקה של "השבט"../images/Emo11.gif

איך אהבתי תסדרה הזו..כל עונה הייתה מעולה,ובעיקר הרביעית והחמישית.. ד"א,החתימה שלך מתכוונת למתי שאבוני נשכה את סלייד?

ShiRooSh4

New member
לא נכוןןן,עונה 4 הייתה טובה ../images/Emo7.gif

נכון שקלואי הייתה שם קרציה קצת אבל היא הייתה טובה.. אם רק ערוץ אחד ה#%&#%&*%* היו משדרים את זה שוב..

ShiRooSh4

New member
מה רע בטכנוס?

הייה שם את ראם,שאהבתי את ואד שאהבתי מאוד
והיה נחמד.. למרות שאין להשוות לעונה החמישית. תענוג כל פרק :] אבל בסוף בריי חי או לא? כי המחשב הראה שהוא נמחק..

למעלה