שאלון!!

נעמקה19

New member
דודיע עלייך, יא דפוקה!

הוא הרבה יותר חמוד מדדי
! למרות שאדית חצור חולקת עלי. (חעעעע אדית חצור חולקת עלי?
ואדית חצור מסכימה איתך
בואנה אנחנו משהו בין קדושות לנסגדות כזה?
) אדית:"אני מעדיפה את דדי, כי דגנית יותר אוהבת אותו, ושלומיק פתאום בא ו.." אני: "אבל שלומיק יותר חמוד!" אדית: "
" אורטל: "אם הייתי במקום דגנית, הייתי טורקת לשלומיק את הדלת בפרצוף!" אדית: "*מסתכלת בפרצוף מושלם*
" אני: "
" אדית: "למרות שגם דדי עשה כמה דברים...טעויות
" אני: "כן הא..
"

חחחחחחחח איך זה הלך ../images/Emo6.gif

אורטל : "אדית, יש לי שאלה אלייך בתור דגנית.. אדית :"שאלי" אורטל :"את מי דגנית יותר מעדיפה? את דדי או את שלומיק?" ואזזזזזזז אני החזקתי אצבעות שהיא תגיד דדי
מוחעחאחאחעחעחא

וואי נעם את לא יודעת מה גליתי %%%%

שזה חליל-->דחליל-->דביל! %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% היום ראיתי את הסצנה הזאתי המון פעמים

גאוןןן ../images/Emo6.gif

אני אשכרה אמרתי לך אתמול את זה כל היום! חכיתי כבר שתגידי לי ששיגעתי אותך או משו

נעמקה19

New member
אני יודעת שחיכית לזה...

בגלל זה לא אמרתי
(ככה אני עושה גם לאחותי.)

חח אבל אני הפסקתי לבד../images/Emo3.gif

ראית איזו חמודה אני?
חחחח סתם סתם.. פשוט ראיתי את אהובתי בטלוויזיה שרה ו... ו.. זה לקח את ליבי ונשמתי

לא יודעת |:

טובב, כשזה מדובר על דון אני יכולה לדבר הכי יפה בעולם.. כמו מקודם
אבל וואי, היא כ"כ מדהימה שם למרות שהיא שרה רק בית קצר.. תמיד כשאני רואה את זה הלב שלי כימעט יוצא מהמקום ופשוט בא לי לחדור לתוך המסך ולחבק אותה
מה שחיבוק אחד יכול לעשות..[נעם את מסכימה איתי לא?
]

chen010189

New member
בוקר טוב

הציטוט הכי מצחיק מהשמייניה: הבקשה הכי מוזרה: הציטוט הכי מוזר: הציטוט הכי מרגש: הציטוט הכי משעשע [יש הבדל ממצחיק]:חחחח אני לא יכולה להזכר באחד עכשיו אבל היו הרבה הציטוט הכי לא קשור:לא זוכרת הסצנה שממש שווה לצטט אותה:כל סצינה מהפרקים האחרונים פרק שאתה מרגיש כאילו אתה חייב לצוטט אותו:110 שחקן שצריך לצוטט אותו:מהשמינייה? ידידיה ושירה דמות שחובה לצוטט אותה:מיקה הציטוט מהשמייניה שאתה כל הזמן משתמש בו [נעם בליבה "וואלה" נעם מתה עלייך %]:לא משתמשת בציטוט מהשמינייה
ציטוט שגורם לך לחשוב: "דאמט זה גאוני":חחחחח "גאדמאט ידעתי!", אתם רואים מה דולזי עושה לי?
משפט שלא יוצא לכם מהראש מהשמייניה:"לא ממש, יותר נכון ממש לא"

chen010189

New member
דילגתי בטעות על כמה../images/Emo122.gif

הציטוט הכי מצחיק מהשמייניה:חחחח, אני לא אצטט מהשמינייה אלא את ידידיה: "ילד לא בא בחשבון, אבל נחמד שחשבת עליי בתור אבא פוטנציאלי", לאיזו ילדה אחת בפורום שלו
הבקשה הכי מוזרה:לא זוכרת הציטוט הכי מוזר:לא זוכרת הציטוט הכי מרגש:...

למעלה