שאלון!!

M i N i M i K i

New member
שאלון!!

אני כותבת לכם כל מיני סוגי ציטוטים ואתם צריכים להזכר בציטוט ולכתוב אותו.
הציטוט הכי מצחיק מהשמייניה:
הבקשה הכי מוזרה:
הציטוט הכי מוזר:
הציטוט הכי מרגש:
הציטוט הכי משעשע [יש הבדל ממצחיק] :
הציטוט הכי לא קשור:
הסצנה שממש שווה לצטט אותה:
פרק שאתה מרגיש כאילו אתה חייב לצוטט אותו:
שחקן שצריך לצוטט אותו:
דמותשחובה לצוטט אותה:
הציטוט מהשמייניה שאתה כל הזמן משתמש בו [נעם בליבה "וואלה" נעם מתה עלייך %]:
ציטוט שגורם לך לחשוב: "דאמט זה גאוני": משפט שלא יוצא לכם מהראש מהשמייניה: **ניתן לצוטט גם מהשירים** מיקי [email protected]

M i N i M i K i

New member
עונהנהנהנה!!!

הציטוט הכי מצחיק מהשמייניה: ויקום המלפפון ויכה את הגנן הבקשה הכי מוזרה: אתה יכול לשמור עליי בזמן שאני ישנה? [דגנית לשלומיק] הציטוט הכי מוזר: אממ.
נעם, רעיונות?! הציטוט הכי מרגש:אמא!! תחזירי לי את איהה!!! אני בכיתי קשות... הציטוט הכי משעשע [יש הבדל ממצחיק] :תראה בזמן הקרוב אני אהיה קצת עסוק אז אני בטוח שתדע למסור להם מי המלך.. הציטוט הכי לא קשור:"אז ככה נשמעת טלנובלה ברוסית" דורי בזמן שאדם נטשה ולינה מנהלים רומן רוסי במצפה
הסצנה שממש שווה לצטט אותה: הסצנה שמיקה מדברת עם רוחלה בטלפון..כונה ראשונה..
פרק שאתה מרגיש כאילו אתה חייב לצוטט אותו:הפרק של צ'כוב...נשפכתי מצחוק... שחקן שצריך לצוטט אותו:אדית שליטע!! דמותשחובה לצוטט אותה:צ'כוב המלך!
הציטוט מהשמייניה שאתה כל הזמן משתמש בו [נעם בליבה "וואלה" נעם מתה עלייך %]:אין לי מושג..% ציטוט שגורם לך לחשוב: "דאמט זה גאוני":יש רק דבר אחד גורם לי לחשוב דאמט זה גאוני: מיקה,שירה/צ'כוב/אדית/והסמיילי השליטעע הכי בארץ %%%%% [ועל זה נאמר יש שלושה סוגים של אנשים בעולם..כאלה שיודעים לספור וכאלו שלא...] לאבסיו
מיקי

נעמקה19

New member
אהוי! (וואי, שאלון מגניב ../images/Emo150.gif)

הציטוט הכי מצחיק מהשמייניה: "לא, אני הולך לקלף תפוז." (דורי לנטשה פרק 39) הבקשה הכי מוזרה: דגנית, התנשאי לי? (שלומיק לדגנית פרק 114) הציטוט הכי מוזר: "די תמשיך!" (דגנית לדדי פרק 22) הציטוט הכי מרגש: "עמוס...דדי...אתה האהבה של החיים שלי! אתה מבין אותי?! אני לא אתן לך לעזוב אותנו!" (דגנית לדדי פרק 57) למרות שהיו מלאאא ציטוטים מרגשים. למשל "כל החיים! כל החיים! גברים ניסו לעשות אותי כזו קטנה! ניסו להפיל עלי את כל ה...את כל השקרים שלהם! עכשיו את רוצים להפיל אותי, להכניס אותי לכלא, אבל הם לא יצליחו! את שומעת?! את לא יצליחו!" (לילי לדגנית פרק 54) הציטוט הכי משעשע [יש הבדל ממצחיק] :"דגאאאאאאאאנית! ד-ג-נ-י-ת (דגנית לרוחלה פרק 54) הציטוט הכי לא קשור: "מה הקשר דורי?" (דגנית לדורי פרק 7) כן נו, אני יודעת שזה כן קשור, אבל היא אומרת "קשר"...ו..אמ... הרגשתי צורך לשים אותו :] הסצנה שממש שווה לצטט אותה: את הסצינות עם לילי בכתה, כשהיא מאיימת, בפרק 54 פרק שאתה מרגיש כאילו אתה חייב לצוטט אותו: 31 O: שחקן שצריך לצוטט אותו: אדית חצור! דמות שחובה לצוטט אותה: דגנית! הציטוט מהשמייניה שאתה כל הזמן משתמש בו [נעם בליבה "וואלה" נעם מתה עלייך %]: חחחחחח אני אוהבת את ה"וואלה" אבל יש לי עוד כמה פייבוריטס
. למשל "מה הקשר דורי?" כי זה ציטוט נסגד מדי.
ציטוט שגורם לך לחשוב: "דאמט זה גאוני": "טוב אבנר, דבר אוטוסטרדה, בלי דימויים, תגיע לפואנטה מה שמת בתוך האל אס אר!" (דגנית לאבנר פרק 24) משפט שלא יוצא לכם מהראש מהשמייניה: -"שתוק ותאכל את הקורנפלקס שלך! (דגנית לבן בן פרק 61) >וזה גם ההודעת פתיחה שלי בפלאפון XD -"עלק עומר!" (דגנית לבן בן פרק 22) >כל פעם שאני רוצה להגיד "עלק" אני אומרת "עלק עומר" XD! -"שלום אבנר." (דגנית לאבנר פרק 24) -"רק תגיד לי מי, ואני מכסחת אותו!" (דגנית לבן בן פרק 35) -"אתה האבא שלהם?!" (דגנית לדדי פרק 30) וכמובן- "אני יודעת מי את!" "מי? :|" "אממ...אהה...נעם, נכון?" "כן
" (אדית לי, בהשקה
)
זהו? :)

Rioter

New member
אלוהים.

(איזו מגילה.) זה שאלון שמיועד לך ולשיר. אני כל כך לא הולכת לענות עליו

Rioter

New member
רק אל תרביצי לי ];

ואנלאיכולה. ז"א, אני יכולה. אבל לא רוצה. ברגע שאני מתחברת, מלא אנשים טוחנים לי במוח, וממש אין לי כוח לזה. (זו הפעם השלישית שאני כותבת לך את זה. ולא, אנשי הפורום הזה לא נכללים באנשים. כאילו, אתם אנשים. אבל לא אנשים שטוחנים בשכל.)

Rioter

New member
אז זו התשובה שלי לתשובה שלך -

את מדברת על 270 אנשים X:

dollzy

New member
מגן ביהדות.. זה כזה מוזר!

הציטוט הכי מצחיק מהשמייניה: ואוו יש הרבה.. נמנמנ..יש את של צ'כוב.. וגם שדגנית אמרה "כי את בעצמך קוץ בתחת!" אבל אני הכי נקרעת מהפרצוף של רוברטו כשהוא ולילי שותים יין. וגם "אני בלונדינית מחומצנת.." סתם.. סתם. הבקשה הכי מוזרה: אני חושבת שנעם צודקת וההצעת נישואים של שלומיק.. כאילו למה אתה חושב שביא תגיד כן..?! הציטוט הכי מוזר: אני חושבת שכשדגנית דיברה בקשר לגרב..XD הציטוט הכי מרגש: ואוו יש הרבה! אממ.. פרק 57(אתה האהבה של החיים שלי), כשדדי הציע לדגנית לעבור לגור איתו..,כשניני בכה לאיה.. ובכלל הפרק כשכולם דיברו כאילו איה בחדר. הציטוט הכי משעשע [יש הבדל ממצחיק] :"את נקיק בהרים" "מה אני אומר? אני אומר שאתה אידיוט -יופי וחוץ מזה?, -חוץ מזה תוריד את הזקן הזה לפני שיתפוס אותך טנק המבצעים של חב"ד" הציטוט הכי לא קשור: אמממ... פומה.. (נו מה
) הסצנה שממש שווה לצטט אותה: חחח כולן.. אבל את פרק 7 וגם את 6.. ואת 31 ו81.. נו מה יש לי הרבה.. פרק שאתה מרגיש כאילו אתה חייב לצוטט אותו: 31,57.. שחקן שצריך לצוטט אותו: אדית חצור.. דמות שחובה לצוטט אותה:דגנית הציטוט מהשמייניה שאתה כל הזמן משתמש בו [נעם בליבה "וואלה" נעם מתה עלייך %]: לגמריי... חחחח.. ומה הקשר דורי.. ועוד ועוד.. ציטוט שגורם לך לחשוב: "דאמט זה גאוני": (גאדמט!!!!!=====)"תסתובבי נפהק לך מול הגב" משפט שלא יוצא לכם מהראש מהשמייניה:לא יודעת נו יש המון
כל הציטוטים של דגנית.. כמו תה קפה..ודבר אוטוסטרדה.. וד-ג-נ-י-ת! ולעשות שיעורים זה חשובXD הודגש באמצעות מדגישומטיק

נעמקה19

New member
גאדמט ידעתי! ======================

(== זה האייקון שמת מצחוק במסנג'ר, לבורים שבינכם דודיע. (דודיע זה האייקון שמסתכל ככה: =\ במסנג'ר, לבורים שבינכם.) ובקשר לציטוט של הגרב, זה היה הדבר הכי חמוד בעולם
(וזה בין הפרקים שהיא סופר-מושלמת שיר, אז ריספקט
) ואגב, לגרב היו שתי משמעויות! נו תרתי-משמע כזה
, זה כאילו "הגרב היתה בודדה", זה דגנית, והגרב השניה, זה שלומיק... נו כזה, אי אפשר להסביר את זה

למעלה