שאלון

המשך..

33.שמת לב שהשאלון לא נגמר והוא ממשיך? האמת היא שכן!! 34.שים תמונה מהרכיבה אין לי כוח 35.מי המאמנת שלך? אורלי 36.משעמם אה?.. כע 37.מה הכי גבוה שקפצת(במקרה ואת\ה קופצ\ת) 140 38.מה הכי קשה ברכיבה? להרגיש את הסוס

עונה....

1. מתי התחלת לרכב? לפני 8 וחצי שנים.. 2. הסוס הראשון שרכבת עליו? לא זוכרת.. נראה לי ש-יפי.. 3. הסוס האחרון שרכבת עליו? סול.. היום.. 4. מה צבע הסוס האהוב עליך? חום כהה-שחור.. כמו החמור שלי
וגם לבן-אפור 5. סוג סוס? הולנדי וגרמני
6. איפה את/ה רוכב/ת? חוות הפארק 7. השתתפת בתחרויות? כן 13. הסוס האהוב עלייך..? רונלד(יניו) 14. פעם נפלת מסוס? כן.. 15. אם כן, כמה? הרבה.. בטח 60-70 פעמים חח 18. על איזה סוס את/ה רוכב בדרך כלל? רונלדד 19. יש לך סוס/ה? כן 20. אם כן, איך קוראים לו/ה? רונלד..בפעם ה-3.. 21. שוב אם כן, איזה סוג וצבע? חום כהה-שחור ו-KWPN 22. מה הייתה השאלה הכי מטומטמת בשאלון הזה?
24. מה הייתה השאלה הכי נורמלית בשאלון הזה? דייי 25. על כמה שאלות עשית "---"? אף אחת 26. אנחנו משעממים אותך? נוותר 27. אתה חושב שיצאנו מנושא השאלון? קצת 28. שמת לב שאין שאלה מס' 23? כן 29. נכון שעכשיו הלכת לבדוק עם זה נכון שאין שאלה מס' 23? לא ראיתי כבר בתשובות של אחרים.. חהה
30. באלך שהשאלון יגמר כבר? לא מפריע 31.שמת לב שקפצנו על מספרים? לא 32.איפה קנית את הקסדה? הולנד 33.שמת לב שהשאלון לא נגמר והוא ממשיך? כן 34.שים תמונה מהרכיבה.. שמתי
35.מי המדריך שלך? וסקה- מספר 1!!!!!!!!!!!
36.משעמם אה?..קצת 37.מה הכי גבוה שקפצת(במקרה ואת\ה קופצ\ת): 1.60 38.מה הכי קשה ברכיבה? שהסוס לא הולך כמו שצריך ומושך.. ואז צריכים להישאר רגועים ולא להתעצבן..

ממ... משעמם...

1. מתי התחלת לרכב? לפני 10 שנים בערך... 2. הסוס הראשון שרכבת עליו? גבע
3. הסוס האחרון שרכבת עליו? בייליס
4. מה צבע הסוס האהוב עליך? חום כהה/ג'ינג'י/אפור תפוחים 5. סוג סוס? לא חשוב. 6. איפה את/ה רוכב/ת? משמר העמק. 7. השתתפת בתחרויות? כן. 13. הסוס האהוב עלייך..? בייליס. 14. פעם נפלת מסוס? כן. 15. אם כן, כמה? הפסקתי לספור. 18. על איזה סוס את/ה רוכב בדרך כלל?עכשיו על בייליס. 19. יש לך סוס/ה? כבר לא. 20. אם כן, איך קוראים לו/ה?-- 21. שוב אם כן, איזה סוג וצבע?-- הודגש באמצעות מדגישומטיק

פפף כימיה סאאאקס

1. מתי התחלת לרכב? נגיד שלפני שלוש שנים 2. הסוס הראשון שרכבת עליו? אממ ריטה
3. הסוס האחרון שרכבת עליו? אפולו
4. מה צבע הסוס האהוב עליך? ביי 5. סוג סוס? נמנמ אני אוהבת הולנדיים למיניהם, אבל אין על טורבריידים 6. איפה את/ה רוכב/ת? חוות צח 7. השתתפת בתחרויות? כן 13. הסוס האהוב עלייך..? אפולו 14. פעם נפלת מסוס? כן 15. אם כן, כמה? בערך 10 פעמים 18. על איזה סוס את/ה רוכב בדרך כלל? אפולו 19. יש לך סוס/ה? כן, אפולו 20. אם כן, איך קוראים לו/ה? אפולו 21. שוב אם כן, איזה סוג וצבע? טורברייד צרפתי, ביי 22. מה הייתה השאלה הכי מטומטמת בשאלון הזה? איןליכוח 24. מה הייתה השאלה הכי נורמלית בשאלון הזה? איןליכוח 25. על כמה שאלות עשית "---"? לא עשיתי 26. אנחנו משעממים אותך? כן 27. אתה חושב שיצאנו מנושא השאלון? כן 28. שמת לב שאין שאלה מס' 23? ואווו 29. נכון שעכשיו הלכת לבדוק עם זה נכון שאין שאלה מס' 23? לא 30. באלך שהשאלון יגמר כבר? כן 31.שמת לב שקפצנו על מספרים? ואוו שקט כבר 32.איפה קנית את הקסדה? את הנוכחית אצל אושר אם לא - אז יש לך בעייה! כי הוא נגמר!! WTF?!|סדגש

Unreachable

New member
טוב משעמם:p נענה...

1. מתי התחלת לרכב?
בכיתה ד' בערך... 2. הסוס הראשון שרכבת עליו?
חח לא זוכרת. במשמר העמק זאת היתה רקפת. 3. הסוס האחרון שרכבת עליו?
כפיר
4. מה צבע הסוס האהוב עליך?
לא משנה לי 5. סוג סוס?
כנ"ל 6. איפה את/ה רוכב/ת?
משמר העמק 7. השתתפת בתחרויות?
אחת 13. הסוס האהוב עלייך..?
כפיר 14. פעם נפלת מסוס?
הרבה 15. אם כן, כמה?
לא ספרתי 18. על איזה סוס את/ה רוכב בדרך כלל?
כפיר 19. יש לך סוס/ה?
לא...אבל יהיהה!! (עוד 200 שנה...)

../images/Emo191.gif עונהה

1. מתי התחלת לרכב? תחילת כיתה ז' 2. הסוס הראשון שרכבת עליו? ג'ינג'ר 3. הסוס האחרון שרכבת עליו? מקסימוס 4. מה צבע הסוס האהוב עליך? ג'ינג'י/חום כהה 5. סוג סוס? הנובר (?) 6. איפה את/ה רוכב/ת? אורוות הקיסר 7. השתתפת בתחרויות? כה 13. הסוס האהוב עלייך..? חחח התבלבלו וכתבו מספר 13... מקסימוס 14. פעם נפלת מסוס? כה 15. אם כן, כמה? הרבה 18. על איזה סוס את/ה רוכב בדרך כלל? מקסים (שוב דילגו מה נסגר?) 19. יש לך סוס/ה? כה 20. אם כן, איך קוראים לו/ה? מקסימוס דאמאט 21. שוב אם כן, איזה סוג וצבע? הולנדי חום כהה 22. מה הייתה השאלה הכי מטומטמת בשאלון הזה? --- 24. מה הייתה השאלה הכי נורמלית בשאלון הזה? --- 25. על כמה שאלות עשית "---"? --- 26. אנחנו משעממים אותך? כה 27. אתה חושב שיצאנו מנושא השאלון? כה 28. שמת לב שאין שאלה מס' 23? כה 29. נכון שעכשיו הלכת לבדוק עם זה נכון שאין שאלה מס' 23? לא 30. באלך שהשאלון יגמר כבר? כה 31.שמת לב שקפצנו על מספרים? כה 32.איפה קנית את הקסדה? אושר אם לא - אז יש לך בעייה! כי הוא נגמר!!

../images/Emo210.gif

1. מתי התחלת לרכב?שבע שנים 2. הסוס הראשון שרכבת עליו?לאזוכרת 3. הסוס האחרון שרכבת עליו?יושי 4. מה צבע הסוס האהוב עליך?אפור תפוחים 5. סוג סוס?גרמני, הולנדי בקיצור אירופה 6. איפה את/ה רוכב/ת?כרגע בקפיסטרנו 7. השתתפת בתחרויות?כן 13. הסוס האהוב עלייך..?כולם 14. פעם נפלת מסוס?בטח 15. אם כן, כמה?לאזוכרת 18. על איזה סוס את/ה רוכב בדרך כלל?גנדי 19. יש לך סוס/ה?לא 20. אם כן, איך קוראים לו/ה?- 21. שוב אם כן, איזה סוג וצבע?- 22. מה הייתה השאלה הכי מטומטמת בשאלון הזה?הכל 24. מה הייתה השאלה הכי נורמלית בשאלון הזה?לא יודעת 25. על כמה שאלות עשית "---"?אף אחת 26. אנחנו משעממים אותך?מאוד 27. אתה חושב שיצאנו מנושא השאלון?.... 28. שמת לב שאין שאלה מס' 23?למה שזה יעניין אותי? 29. נכון שעכשיו הלכת לבדוק עם זה נכון שאין שאלה מס' 23?לא 30. באלך שהשאלון יגמר כבר?כה 31.שמת לב שקפצנו על מספרים?יהיה טוב 32.איפה קנית את הקסדה?אמריקן הורס אם לא - אז יש לך בעייה! כי הוא נגמר!!

SNTQ

New member
ממ.. ../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

1. מתי התחלת לרכב? גיל 6 2. הסוס הראשון שרכבת עליו? מיסטר 3. הסוס האחרון שרכבת עליו? טינקרבל
4. מה צבע הסוס האהוב עליך? שחור ובאסקסין 5. סוג סוס? פריסיאן וקוורטר 6. איפה את/ה רוכב/ת? אורווה פרטית 7. השתתפת בתחרויות? יאפ 13. הסוס האהוב עלייך..? הוו קייט ו-וויליאם בעיקר 14. פעם נפלת מסוס? יאפ 15. אם כן, כמה? פעמיים 18. על איזה סוס את/ה רוכב בדרך כלל? קייט ואורנדו 19. יש לך סוס/ה? יאפ 20. אם כן, איך קוראים לו/ה? קייטול,וויליאם,שר,טינקרבל ופילגרים 21. שוב אם כן, איזה סוג וצבע? בעע פריסיאנים שחורים וקוורטר באסקסין 22. מה הייתה השאלה הכי מטומטמת בשאלון הזה? לא דעת:\ 24. מה הייתה השאלה הכי נורמלית בשאלון הזה? כנל 25. על כמה שאלות עשית "---"? אף אחת 26. אנחנו משעממים אותך? אנחנו? הפיצול?! 27. אתה חושב שיצאנו מנושא השאלון? :\ 28. שמת לב שאין שאלה מס' 23? :\ 29. נכון שעכשיו הלכת לבדוק עם זה נכון שאין שאלה מס' 23? לא 30. באלך שהשאלון יגמר כבר? :\ 31.שמת לב שקפצנו על מספרים? :\ 32.איפה קנית את הקסדה? חו"ל.. צרפת רובן 33.שמת לב שהשאלון לא נגמר והוא ממשיך? :\ 34.שים תמונה מהרכיבה.. בעע אין לי כוח לחפש 35.מי המדריך שלך? 36.משעמם אה?.. :\ 37.מה הכי גבוה שקפצת(במקרה ואת\ה קופצ\ת) 1.67 38.מה הכי קשה ברכיבה? כל דבר קשה,אבל צריך להתאמן על דברים ואז הם נעשים קלים עם הזמן

RoNy S

New member
מממ

1. מתי התחלת לרכב? לפני 8 שנים או משו כזה 2. הסוס הראשון שרכבת עליו? איפי 3. הסוס האחרון שרכבת עליו? אמור 4. מה צבע הסוס האהוב עליך? שחור 5. סוג סוס? הולנדי 6. איפה את/ה רוכב/ת? חוות הפארק 7. השתתפת בתחרויות? כן 13. הסוס האהוב עלייך..? שנטי 14. פעם נפלת מסוס? כן 15. אם כן, כמה? מלא 18. על איזה סוס את/ה רוכב בדרך כלל? אמור ושנטי 19. יש לך סוס/ה? חצי פנסיון 20. אם כן, איך קוראים לו/ה? אמור 21. שוב אם כן, איזה סוג וצבע? 22. מה הייתה השאלה הכי מטומטמת בשאלון הזה? זאת 24. מה הייתה השאלה הכי נורמלית בשאלון הזה? ההתחלה 25. על כמה שאלות עשית "---"? --- עכשיו אחת 26. אנחנו משעממים אותך? כן 27. אתה חושב שיצאנו מנושא השאלון? חח 28. שמת לב שאין שאלה מס' 23? כן 29. נכון שעכשיו הלכת לבדוק עם זה נכון שאין שאלה מס' 23? לא 30. באלך שהשאלון יגמר כבר? כן 31.שמת לב שקפצנו על מספרים? כן 32.איפה קנית את הקסדה? אצל אושר אם לא - אז יש לך בעייה! כי הוא נגמר!!

SkAzi w

New member
../images/Emo68.gif

1. מתי התחלת לרכב? גיל 6 2. הסוס הראשון שרכבת עליו? נגרו 3. הסוס האחרון שרכבת עליו? תומקי . מה צבע הסוס האהוב עליך? חום 5. סוג סוס?הוא ערבי מעורב אבל אנחנו עדיין לא יודעים עם מה מנסים לגלות 6. איפה את/ה רוכב/ת?דני היי 7. השתתפת בתחרויות? כה 13. הסוס האהוב עלייך..? בייב שלי 14. פעם נפלת מסוס? כה 15. אם כן, כמה?אחרי ה20 הפסקתי לספור 18. על איזה סוס את/ה רוכב בדרך כלל?תום 19. יש לך סוס/ה? חצי נחשב?? . אם כן, איך קוראים לו/ה? תם 21. שוב אם כן, איזה סוג וצבע? ערבי עם משהו וחום 22. מה הייתה השאלה הכי מטומטמת בשאלון הזה? הכל 24. מה הייתה השאלה הכי נורמלית בשאלון הזה?אין 25. על כמה שאלות עשית "---"?לא עשיתי 26. אנחנו משעממים אותך?לא אתם סתם משגעים 27. אתה חושב שיצאנו מנושא השאלון? כה 28. שמת לב שאין שאלה מס' 23? לא 29. נכון שעכשיו הלכת לבדוק עם זה נכון שאין שאלה מס' 23?נכון 30. באלך שהשאלון יגמר כבר?כה 31.שמת לב שקפצנו על מספרים?לא 32.איפה קנית את הקסדה? הרוכב אם לא - אז יש לך בעייה! כי הוא נגמר!!

עונה../images/Emo210.gif

העפתי את מה שלא רלוונטי. 01. מתי התחלת לרכב? מממ בחופש של סוף כיתה ג', זה נראה כ"כ מזמן...
02. הסוס הראשון שרכבת עליו? קרמבו 03. הסוס האחרון שרכבת עליו? ביג'וןן, ובעוד שעה..חח
04. מה צבע הסוס האהוב עליך? אפור תפוחים הכי יפה אבל הרבה תפוחים בגווני אפור
05. סוג סוס? וואלה כבר לא אכפת לי 06. איפה את/ה רוכב/ת? דניהיי
07. השתתפת בתחרויות? כן 08. הסוס האהוב עלייך..? BJ 09. פעם נפלת מסוס? כן
10. אם כן, כמה? מלא פעמים.. +שבר ביד 11. על איזה סוס את/ה רוכב בדרך כלל? ביג'יי 12. יש לך סוס/ה? לא 13.איפה קנית את הקסדה? בהונגריה

ווינגז

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo210.gifמשעמם לי.

מתי התחלת לרכב? בחופש הגדול בגיל 10. הסוס הראשון שרכבת עליו? ירדן. הסוס האחרון שרכבת עליו? לוליטה.
מה צבע הסוס האהוב עליך? bay. סוג סוס? הרוב קווטר.
איפה את רוכבת? חוות אסף בגבע כרמל.
השתתפת בתחרויות? פנימיות. הסוס האהוב עלייך...? לוליטה.
פעם נפלת מסוס? כן. אם כן, כמה? שלוש פעמים. על איזה סוס את רוכבת בדרך כלל? לוליטה. יש לך סוסה? כן. אם כן, איך קוראים לה? לוליטה.
שוב אם כן, איזה סוג וצבע? הרוב קווטר, bay. איפה קנית את הקסדה? בסוס.

lidarush

New member
בלה בלה

1. מתי התחלת לרכב?אמממ תחילת כיתה ט..משו כזה 2. הסוס הראשון שרכבת עליו?גולן ז"ל=\...איך אהבתי אותו 3. הסוס האחרון שרכבת עליו?על הבייבי שלי ..וגאס 4. מה צבע הסוס האהוב עליך?חום\שחור 5. סוג סוס?אממ אין משו מעודף 6. איפה את/ה רוכב/ת?אוורות הקיסר 7. השתתפת בתחרויות?השתתפתי..לא הרבה:p 13. הסוס האהוב עלייך..?וגאס (שאלה רטורית חח) 14. פעם נפלת מסוס? כן 15. אם כן, כמה?אמממ אין לי מושג 18. על איזה סוס את/ה רוכב בדרך כלל?וגאס 19. יש לך סוס/ה?כן 20. אם כן, איך קוראים לו/ה?ו-ג-א-ס 21. שוב אם כן, איזה סוג וצבע?הולנדי,צבע חום רגלים לבנות פס לבן בפנים שיער שחור 22. מה הייתה השאלה הכי מטומטמת בשאלון הזה?-- 24. מה הייתה השאלה הכי נורמלית בשאלון הזה?-- 25. על כמה שאלות עשית "---"?2 26. אנחנו משעממים אותך?כן 27. אתה חושב שיצאנו מנושא השאלון?כן 28. שמת לב שאין שאלה מס' 23?כן 29. נכון שעכשיו הלכת לבדוק עם זה נכון שאין שאלה מס' 23?לאאאאאא 30. באלך שהשאלון יגמר כבר?מאוד 31.שמת לב שקפצנו על מספרים?כ-ן 32.איפה קנית את הקסדה?אושר אם לא - אז יש לך בעייה! כי הוא נגמר!!

Ontario R Z Y H

New member
../images/Emo34.gif גמלי באא

1. מתי התחלת לרכב? בגיל 9 2. הסוס הראשון שרכבת עליו? גולן... החאאאמוד 3. הסוס האחרון שרכבת עליו? בב שלי 4. מה צבע הסוס האהוב עליך? נחושת (כמו ביייייב) 5. סוג סוס? KWPN (השליטה בעולם!) 6. איפה את/ה רוכב/ת? רייייישפוןןןן 7. השתתפת בתחרויות? בארור 13. הסוס האהוב עלייך..? המממ תנו לי לחשוב... ברור שבב החאאאתיךך שלי 14. פעם נפלת מסוס? יייא 15. אם כן, כמה? יותר מדי 18. על איזה סוס את/ה רוכב בדרך כלל? בייב היפיוף והמושללללמי שלי 19. יש לך סוס/ה? סוס (עם פוטנציאל להפוך לנקבה) 20. אם כן, איך קוראים לו/ה? אונטריו/בייב/בייבי/בב/חאתיך/מלך/נודל (ולתאומה שלו אונטריה.. חחח זכויות לאיילת סבא ולנודל חיימשלי) 21. שוב אם כן, איזה סוג וצבע? נ-חו-שת!!
22. מה הייתה השאלה הכי מטומטמת בשאלון הזה? זאת כנראה 24. מה הייתה השאלה הכי נורמלית בשאלון הזה? הכל חוץ מ22 25. על כמה שאלות עשית "---"? אפפפחת 26. אנחנו משעממים אותך? כע 27. אתה חושב שיצאנו מנושא השאלון? אה... יש מצבבבב 28. שמת לב שאין שאלה מס' 23? לא!?
29. נכון שעכשיו הלכת לבדוק עם זה נכון שאין שאלה מס' 23? כן... חחחח 30. באלך שהשאלון יגמר כבר? יאפ 31.שמת לב שקפצנו על מספרים? לא... 32.איפה קנית את הקסדה? את שתיהן בחוווו"ל...!! אם לא - אז יש לך בעייה! כי הוא נגמר!!

למעלה