שאלון

soosapir

New member
שאלון

1. מתי התחלת לרכב? 2. הסוס הראשון שרכבת עליו? 3. הסוס האחרון שרכבת עליו? 4. מה צבע הסוס האהוב עליך? 5. סוג סוס? 6. איפה את/ה רוכב/ת? 7. השתתפת בתחרויות? 13. הסוס האהוב עלייך..? 14. פעם נפלת מסוס? 15. אם כן, כמה? 18. על איזה סוס את/ה רוכב בדרך כלל? 19. יש לך סוס/ה? 20. אם כן, איך קוראים לו/ה? 21. שוב אם כן, איזה סוג וצבע? 22. מה הייתה השאלה הכי מטומטמת בשאלון הזה? 24. מה הייתה השאלה הכי נורמלית בשאלון הזה? 25. על כמה שאלות עשית "---"? 26. אנחנו משעממים אותך? 27. אתה חושב שיצאנו מנושא השאלון? 28. שמת לב שאין שאלה מס' 23? 29. נכון שעכשיו הלכת לבדוק עם זה נכון שאין שאלה מס' 23? 30. באלך שהשאלון יגמר כבר? 31.שמת לב שקפצנו על מספרים? 32.איפה קנית את הקסדה? אם לא - אז יש לך בעייה! כי הוא נגמר!!

soosapir

New member
המשך:

33.שמת לב שהשאלון לא נגמר והוא ממשיך? 34.שים תמונה מהרכיבה 35.מי המדריך שלך? 36.משעמם אה?.. 37.מה הכי גבוה שקפצת(במקרה ואת\ה קופצ\ת) 38.מה הכי קשה ברכיבה? **זכויות שמורות ללילה**

cavallo

New member
בא לי ~מת משיעמום~

1. מתי התחלת לרכב?מגיל 12 עם המון הפסקות 2. הסוס הראשון שרכבת עליו?נראה לי לורד 3. הסוס האחרון שרכבת עליו?אראגורן 4. מה צבע הסוס האהוב עליך?שחור עם כתם לבן על האף 5. סוג סוס?אירופאי?לא יודע אולי סוס גדול 6. איפה את/ה רוכב/ת?חוות הפארק 7. השתתפת בתחרויות?לא 13. הסוס האהוב עלייך..?יש יותר מדי 14. פעם נפלת מסוס?כן 15. אם כן, כמה?פעם אחת 18. על איזה סוס את/ה רוכב בדרך כלל?אוסטין 19. יש לך סוס/ה?בינתיים לא 20. אם כן, איך קוראים לו/ה? 21. שוב אם כן, איזה סוג וצבע? 22. מה הייתה השאלה הכי מטומטמת בשאלון הזה?השאלה הזאת 24. מה הייתה השאלה הכי נורמלית בשאלון הזה?פעם נפלת מסוס 25. על כמה שאלות עשית "---"?לא הבנתי 26. אנחנו משעממים אותך?אני משועמם בלי קשר 27. אתה חושב שיצאנו מנושא השאלון?בהחלט 28. שמת לב שאין שאלה מס' 23?כה 29. נכון שעכשיו הלכת לבדוק עם זה נכון שאין שאלה מס' 23?לא 30. באלך שהשאלון יגמר כבר?לא 31.שמת לב שקפצנו על מספרים?כה 32.איפה קנית את הקסדה?אצל חנה 33.שמת לב שהשאלון לא נגמר והוא ממשיך?יאפ כמה מפתיע 34.שים תמונה מהרכיבה-אין לי=/בקושי יש לי תמונות לא ברכיבה אז כשאני רוכב??=| 35.מי המדריך שלך?טלי ברקן 36.משעמם אה?..אכו 37.מה הכי גבוה שקפצת(במקרה ואת\ה קופצ\ת)מטר 38.מה הכי קשה ברכיבה?

ה צ י ף

New member
טוב נו...

1. מתי התחלת לרכב?יומולדת 10 2. הסוס הראשון שרכבת עליו?מממ נראה לי שחורי 3. הסוס האחרון שרכבת עליו?אין לו שם 4. מה צבע הסוס האהוב עליך?לא חום בטוח 5. סוג סוס?יש כמה 6. איפה את/ה רוכב/ת?ג'וקי קלב ובצרה(עברתי מהקקטוס) 7. השתתפת בתחרויות?לא 13. הסוס האהוב עלייך..?הרבה 14. פעם נפלת מסוס?לא 15. אם כן, כמה? 18. על איזה סוס את/ה רוכב בדרך כלל?אין לי סוס כזה 19. יש לך סוס/ה?לא 20. אם כן, איך קוראים לו/ה?אמרתי לא 21. שוב אם כן, איזה סוג וצבע?יאווווווווווווווו 22. מה הייתה השאלה הכי מטומטמת בשאלון הזה?על כמה שאלות עשיתה"---"? 24. מה הייתה השאלה הכי נורמלית בשאלון הזה?לא נראה לי שיש אחת כזאת 25. על כמה שאלות עשית "---"?זאת לא השאלה הכי מטומטמת מלמעלה? 26. אנחנו משעממים אותך?לא דווקא נורא מטמטם מאשר משעמם 27. אתה חושב שיצאנו מנושא השאלון?עוד לא 28. שמת לב שאין שאלה מס' 23?לא 29. נכון שעכשיו הלכת לבדוק עם זה נכון שאין שאלה מס' 23?לא אני מכיר את זה כבר 30. באלך שהשאלון יגמר כבר?לא דווקא נורא מענין 31.שמת לב שקפצנו על מספרים?לא 32.איפה קנית את הקסדה?אין לי קסדה שחכתי להעתיק את ההמשך ובגלל שהוא לא מענין אז תסלחו לי עם אני לא ימשיך

igorderen

New member
עונה....

1. מתי התחלת לרכב? לפני 3 שנים 2. הסוס הראשון שרכבת עליו?חח לא זוכר 3. הסוס האחרון שרכבת עליו? בדואין 4. מה צבע הסוס האהוב עליך? חום, שחור 5. סוג סוס? האנובר 6. איפה את/ה רוכב/ת?חוות הפארק 7. השתתפת בתחרויות?כן בכמה... 13. הסוס האהוב עלייך..? חח בדואין 14. פעם נפלת מסוס? כן 15. אם כן, כמה? 7-8 פעמים 18. על איזה סוס את/ה רוכב בדרך כלל? על הסוס שלי 19. יש לך סוס/ה? כן 20. אם כן, איך קוראים לו/ה? בדואין 21. שוב אם כן, איזה סוג וצבע? חום, Anglo-Arab 22. מה הייתה השאלה הכי מטומטמת בשאלון הזה?חח כמה מהם 24. מה הייתה השאלה הכי נורמלית בשאלון הזה? לא יודע 25. על כמה שאלות עשית "---"? 26. אנחנו משעממים אותך? 27. אתה חושב שיצאנו מנושא השאלון? 28. שמת לב שאין שאלה מס' 23?לא 29. נכון שעכשיו הלכת לבדוק עם זה נכון שאין שאלה מס' 23?כן 30. באלך שהשאלון יגמר כבר? 31.שמת לב שקפצנו על מספרים? 32.איפה קנית את הקסדה? 33.שמת לב שהשאלון לא נגמר והוא ממשיך? לא חחחחחח 34.שים תמונה מהרכיבה 35.מי המדריך שלך? אורן לוי 36.משעמם אה?.. כןן 37.מה הכי גבוה שקפצת(במקרה ואת\ה קופצ\ת) 130 38.מה הכי קשה ברכיבה? לא לפחד ממכשולים

peligrosa1

New member
יאללה נו..

יאללה נו..קודם כל אני שרון בטוח הרבה לא מכירים ואלא שמכירים בטוח שכחו כבר.. 1. 15 2. מגריאקה זה היה בבית אלפא שניהם לא קיימים יותר 3. fusaichi angel לפני שעה-- fusaichi maniyak יותר נכון 4. black 5. טורוברייד ופוני 6. USA 7. כן 13. דגן 15. yep 16. בממוצע פעם בחצי שנה זה קורה 18. בערך 12 כל יום 19. כבר לא 20. היו דגן נל פנטום הוריקן 21. כולם טורוברייד נל ווסטפליאן 22. רגע עוד לא נגמר נירא לי זה בהמשך 24. כנל 25. zot asheela ha metumtemet 26. מי זה אנחנו? 27. מה היה הנושא? 28. yes 29. no 30. no 31. yes 32. tack room camden 33.yes 34. ok 35. אלוהי נירא לי...רכבתי פעם אצל רולנד אבל הוא לא מודה כי הוא טוען שאני משוגעת ולא מקשיבה 36. ooooooo yyyyyeeeeee 37. 165 עם נל המלכה 38. לעצור סוס ממצב took off מה נגמר? איזה בסא...מה עושים עכשיו?

עונה

1. מתי התחלת לרכב? לפני 3 שנים 2. הסוס הראשון שרכבת עליו? מרי (של שי ואילאיל קנטי) 3. הסוס האחרון שרכבת עליו? סמארט פנומנון (שלי...ואני עדיין רוכבת עליה). 4. מה צבע הסוס האהוב עליך? פיינט/דן/רד דן/ בקסקין/ביי 5. סוג סוס? קווטר/פיינט 6. איפה את/ה רוכב/ת? חוות אלונים 7. השתתפת בתחרויות? כן, ועדיין משתתפת 13. הסוס האהוב עלייך..? הסוסה שלי 14. פעם נפלת מסוס? פעם אחת 15. אם כן, כמה? עניתי... 18. על איזה סוס את/ה רוכב בדרך כלל? הסוסה שלי 19. יש לך סוס/ה? כן-סוסה 20. אם כן, איך קוראים לו/ה? סמארט פנומנון (פופקורן) 21. שוב אם כן, איזה סוג וצבע? פיינטית (סורל עוברו) 22. מה הייתה השאלה הכי מטומטמת בשאלון הזה?יש לך סוס (כבר בטוח היו עונים על זה בשאלות שלמעלה) 24. מה הייתה השאלה הכי נורמלית בשאלון הזה? צבע אהוב+נפילות 25. על כמה שאלות עשית "---"? אף אחת 26. אנחנו משעממים אותך? קצת 27. אתה חושב שיצאנו מנושא השאלון? מאוד..! 28. שמת לב שאין שאלה מס' 23? לא, רק עכשיו. 29. נכון שעכשיו הלכת לבדוק עם זה נכון שאין שאלה מס' 23? עניתי... 30. באלך שהשאלון יגמר כבר? כן... 31.שמת לב שקפצנו על מספרים? כן 32.איפה קנית את הקסדה? בסוס-אודים

stary1

New member
../images/Emo55.gif

1. מתי התחלת לרכב? לפני 4 וחצי שנים בערך 2. הסוס הראשון שרכבת עליו? סטאליון מהחווה הקודמת 3. הסוס האחרון שרכבת עליו? לוליטה של יעל(ווינגז)
4. מה צבע הסוס האהוב עליך? אין 5. סוג סוס? ערבי 6. איפה את/ה רוכב/ת? בבית ובחולתה 7. השתתפת בתחרויות? לא 13. הסוס האהוב עלייך..? סטאר(הסוס שלי) 14. פעם נפלת מסוס? כן 15. אם כן, כמה? נפילה אחת ועוד הרבה התאבדויות 18. על איזה סוס את/ה רוכב בדרך כלל? על שלי 19. יש לך סוס/ה? כן 20. אם כן, איך קוראים לו/ה? סטאר 21. שוב אם כן, איזה סוג וצבע? קוורב ביי 22. מה הייתה השאלה הכי מטומטמת בשאלון הזה? זאתי 24. מה הייתה השאלה הכי נורמלית בשאלון הזה? לא יודעת 25. על כמה שאלות עשית "---"? סליחה? 26. אנחנו משעממים אותך? מאוד(מי שאתם לא תהיו) 27. אתה חושב שיצאנו מנושא השאלון? כן 28. שמת לב שאין שאלה מס' 23? שמתי לב גם לקפיצה לפני 13 29. נכון שעכשיו הלכת לבדוק עם זה נכון שאין שאלה מס' 23? לא הייתי צריכה 30. באלך שהשאלון יגמר כבר? כן 31.שמת לב שקפצנו על מספרים? כן 32.איפה קנית את הקסדה? תשאלו את רג' 33.שמת לב שהשאלון לא נגמר והוא ממשיך? כן 34.שים תמונה מהרכיבה 35.מי המדריך שלך? אין לי 36.משעמם אה?.. מאוד 37.מה הכי גבוה שקפצת? מטר וקצת(אסור לי יותר מזה,יותר נכון לסוס שלי) 38.מה הכי קשה ברכיבה? לעבוד עם סטאר על תרגילים להגמשת הגוף

Ride Or Die

New member
עונה

1. מתי התחלת לרכב?ממזמן 2. הסוס הראשון שרכבת עליו?וואי לא זוכר 3. הסוס האחרון שרכבת עליו?סוס 4. מה צבע הסוס האהוב עליך?שחור 5. סוג סוס?וורמבלאד 6. איפה את/ה רוכב/ת?אמממ לא כל כך מוגדר.. בואו נגיד שבפארק 7. השתתפת בתחרויות?כה 13. הסוס האהוב עלייך..?אדי 14. פעם נפלת מסוס?פעם אחת? 15. אם כן, כמה?מספיק 18. על איזה סוס את/ה רוכב בדרך כלל?אד אד 19. יש לך סוס/ה?כה 20. אם כן, איך קוראים לו/ה?אדי 21. שוב אם כן, איזה סוג וצבע?דויטש וורמבלאד בצבע ערמוני 22. מה הייתה השאלה הכי מטומטמת בשאלון הזה?לאדע 24. מה הייתה השאלה הכי נורמלית בשאלון הזה?לאדע 25. על כמה שאלות עשית "---"?על זאת 26. אנחנו משעממים אותך?מאוד 27. אתה חושב שיצאנו מנושא השאלון?קצת 28. שמת לב שאין שאלה מס' 23?לא 29. נכון שעכשיו הלכת לבדוק עם זה נכון שאין שאלה מס' 23?לא:p 30. באלך שהשאלון יגמר כבר?כדאי.. 31.שמת לב שקפצנו על מספרים?לא 32.איפה קנית את הקסדה?אצל חנה

Ride Or Die

New member
המשך

33.שמת לב שהשאלון לא נגמר והוא ממשיך?אם לא הייתי שם לב לא הייתי ממשיך לענות.. 34.שים תמונה מהרכיבה אין לי כוח 35.מי המדריך שלך?שי כמיסה 36.משעמם אה?..מאוד 37.מה הכי גבוה שקפצת(במקרה ואת\ה קופצ\ת)1.30 38.מה הכי קשה ברכיבה?לאדע

עונה...

1. מתי התחלת לרכב?בגיר שבע או שמונה... 2. הסוס הראשון שרכבת עליו?קספר.. 3. הסוס האחרון שרכבת עליו?הסוס שלי.. 4. מה צבע הסוס האהוב עליך?חום כהה 5. סוג סוס?בלגי 6. איפה את/ה רוכב/ת?גבע כרמל 7. השתתפת בתחרויות?הרבה! 13. הסוס האהוב עלייך..?קאט קולור המלךךךךךךך 14. פעם נפלת מסוס?כן 15. אם כן, כמה?חמש שש פעמים.. 18. על איזה סוס את/ה רוכב בדרך כלל?הסוס שלי 19. יש לך סוס/ה?כןןןןןן 20. אם כן, איך קוראים לו/ה?קאט קולור 21. שוב אם כן, איזה סוג וצבע?חום, בלגי 22. מה הייתה השאלה הכי מטומטמת בשאלון הזה?מי היה הסוס האחרון שרכבתי עליו... 24. מה הייתה השאלה הכי נורמלית בשאלון הזה?איפה אתה רוכב 25. על כמה שאלות עשית "---"?אף אחת... 26. אנחנו משעממים אותך?קצת... 27. אתה חושב שיצאנו מנושא השאלון?מאוד 28. שמת לב שאין שאלה מס' 23?לא 29. נכון שעכשיו הלכת לבדוק עם זה נכון שאין שאלה מס' 23?נכון 30. באלך שהשאלון יגמר כבר?לא.בא לי שהוא יהיה מעניין 31.שמת לב שקפצנו על מספרים?כןן 32.איפה קנית את הקסדה?חנה אם לא - אז יש לך בעייה! כי הוא נגמר!!

snow snow

New member
פףף ממש משעמם

והשאלון ממש דביל אבל נגיד ש.. 1. מתי התחלת לרכב?לפני חמש שנים וחצי 2. הסוס הראשון שרכבת עליו?סטפני
3. הסוס האחרון שרכבת עליו?תות כמובן 4. מה צבע הסוס האהוב עליך?ג'ינגי
5. סוג סוס?הולנדיי\משו אירופאי
6. איפה את/ה רוכב/ת?בקיבוץ אושה
7. השתתפת בתחרויות?הרבה 13. הסוס האהוב עלייך..?תות אופקורס 14. פעם נפלת מסוס?הרבה 15. אם כן, כמה?נראלכם שאני סופרת?! 18. על איזה סוס את/ה רוכב בדרך כלל?תות ושיגעת אותיי יואוו 19. יש לך סוס/ה?בערך 20. אם כן, איך קוראים לו/ה?רותי להגיד שוב?!קרצייה 21. שוב אם כן, איזה סוג וצבע?חצי הולנדית וחצי טורוברית 22. מה הייתה השאלה הכי מטומטמת בשאלון הזה?כל השאלון הזה מפגר 24. מה הייתה השאלה הכי נורמלית בשאלון הזה?כנ"ל 25. על כמה שאלות עשית "---"?לא עשיתי 26. אנחנו משעממים אותך?את פשוט קרצייה! 27. אתה חושב שיצאנו מנושא השאלון?דיי 28. שמת לב שאין שאלה מס' 23?לא זה לא מעניין אותי 29. נכון שעכשיו הלכת לבדוק עם זה נכון שאין שאלה מס' 23?נכון 30. באלך שהשאלון יגמר כבר?מאד 31.שמת לב שקפצנו על מספרים?לא זה אל מעניין אותי 32.איפה קנית את הקסדה?אצל חנה אם לא - אז יש לך בעייה!מה בעיה ?! כי הוא נגמר!! מזל!

אמממ....

1. מתי התחלת לרכב?בכיתה ב'... 2. הסוס הראשון שרכבת עליו?ערבה 3. הסוס האחרון שרכבת עליו?נופיייי 4. מה צבע הסוס האהוב עליך?אממ... שחור?.. 5. סוג סוס? 6. איפה את/ה רוכב/ת?חוות הפסגה 7. השתתפת בתחרויות?כן 13. הסוס האהוב עלייך..?חנטו 14. פעם נפלת מסוס?כןן 15. אם כן, כמה?3 18. על איזה סוס את/ה רוכב בדרך כלל?נופי 19. יש לך סוס/ה?לא 20. אם כן, איך קוראים לו/ה? 21. שוב אם כן, איזה סוג וצבע? 22. מה הייתה השאלה הכי מטומטמת בשאלון הזה?זאת 24. מה הייתה השאלה הכי נורמלית בשאלון הזה?איפה אתה רוכב 25. על כמה שאלות עשית "---"? 26. אנחנו משעממים אותך?כן 27. אתה חושב שיצאנו מנושא השאלון?כן 28. שמת לב שאין שאלה מס' 23?אין 29. נכון שעכשיו הלכת לבדוק עם זה נכון שאין שאלה מס' 23?כן 30. באלך שהשאלון יגמר כבר?כן 31.שמת לב שקפצנו על מספרים?כן 32.איפה קנית את הקסדה????..??? אם לא - אז יש לך בעייה! כי הוא נגמר!!

אופפפפ../images/Emo95.gif

עניתי על הכל וזה נמחק 1. מתי התחלת לרכב? בפסח לפני שלוש שנים 2. הסוס הראשון שרכבת עליו? טל 3. הסוס האחרון שרכבת עליו? וונדי 4. מה צבע הסוס האהוב עליך? חום חלש\ שחור 5. סוג סוס? הולנדי 6. איפה את/ה רוכב/ת? ב
חוות צח
7. השתתפת בתחרויות? כה 13. הסוס האהוב עלייך..? בילבי 14. פעם נפלת מסוס? כה 15. אם כן, כמה? אממ לא יודעת הפסקתי לספור 18. על איזה סוס את/ה רוכב בדרך כלל? וונדי 19. יש לך סוס/ה? כן 20. אם כן, איך קוראים לו/ה? וונדי 21. שוב אם כן, איזה סוג וצבע? טורברייד טהורה חומה 22. מה הייתה השאלה הכי מטומטמת בשאלון הזה? כולם.... 24. מה הייתה השאלה הכי נורמלית בשאלון הזה?----- 25. על כמה שאלות עשית "---"? 1 26. אנחנו משעממים אותך? כן 27. אתה חושב שיצאנו מנושא השאלון? כה 28. שמת לב שאין שאלה מס' 23? לא 29. נכון שעכשיו הלכת לבדוק עם זה נכון שאין שאלה מס' 23? כן 30. באלך שהשאלון יגמר כבר? כן 31.שמת לב שקפצנו על מספרים? לא 32.איפה קנית את הקסדה? ב"הרוכב" אם לא - אז יש לך בעייה! כי הוא נגמר!! 33.שמת לב שהשאלון לא נגמר והוא ממשיך? כה... 34.שים תמונה מהרכיבה 35.מי המדריך שלך? עודד 36.משעמם אה?.. מאוד 37.מה הכי גבוה שקפצת(במקרה ואת\ה קופצ\ת) 1.10-1.15 38.מה הכי קשה ברכיבה? כל מיני....

ram ram

New member
כנאה ממש ממ שמשעמם לי..!

אני עונה על השאלון על החווה שאני רוכבת בה עכשיו... 1. מתי התחלת לרכב? בכיתה ג 2. הסוס הראשון שרכבת עליו? שלג 3. הסוס האחרון שרכבת עליו? פיק 4. מה צבע הסוס האהוב עליך? בק סקין 5. סוג סוס? קווטר... 6. איפה את/ה רוכב/ת? חוות עמק הבוקרים 7. השתתפת בתחרויות? כן 13. הסוס האהוב עלייך..? אהההה... יש מלא.. טריוס, דולי, כרמל... 14. פעם נפלת מסוס? כן 15. אם כן, כמה? 5-6 פעמים... 18. על איזה סוס את/ה רוכב בדרך כלל? על איזה שאני רוצה... 19. יש לך סוס/ה? לא... 20. אם כן, איך קוראים לו/ה? -- 21. שוב אם כן, איזה סוג וצבע? -- 22. מה הייתה השאלה הכי מטומטמת בשאלון הזה? וואלה זאת..! 24. מה הייתה השאלה הכי נורמלית בשאלון הזה? מאיזה חווה אתה... 25. על כמה שאלות עשית "---"? 2 26. אנחנו משעממים אותך? כן קצת... 27. אתה חושב שיצאנו מנושא השאלון? אמממ.... כן.. 28. שמת לב שאין שאלה מס' 23? ולא משנה לי איזה מספר זה... 29. נכון שעכשיו הלכת לבדוק עם זה נכון שאין שאלה מס' 23? וואלה לא. 30. באלך שהשאלון יגמר כבר? לא הבנתי את המילה הראשונה... 31.שמת לב שקפצנו על מספרים? לא... אני לא מסתכלת על מספרים... 32.איפה קנית את הקסדה? ב"סוס"

מורי5

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo58.gifעונה

1. מתי התחלת לרכב? לפני 3 שנים בערך 2. הסוס הראשון שרכבת עליו? אלאדין 3. הסוס האחרון שרכבת עליו? אשלי 4. מה צבע הסוס האהוב עליך? אממ חום 5. סוג סוס? לא יודעת חח 6. איפה את/ה רוכב/ת? דני היי
7. השתתפת בתחרויות? כן 13. הסוס האהוב עלייך..? אין מישהו ספציפי 14. פעם נפלת מסוס? כן 15. אם כן, כמה? 6 פעמים בערך 18. על איזה סוס את/ה רוכב בדרך כלל? אשלי 19. יש לך סוס/ה? לא 20. אם כן, איך קוראים לו/ה?-- 21. שוב אם כן, איזה סוג וצבע?-- 22. מה הייתה השאלה הכי מטומטמת בשאלון הזה? זאת 24. מה הייתה השאלה הכי נורמלית בשאלון הזה? לודעת 25. על כמה שאלות עשית "---"?-- 26. אנחנו משעממים אותך? כן 27. אתה חושב שיצאנו מנושא השאלון? כן 28. שמת לב שאין שאלה מס' 23?כן 29. נכון שעכשיו הלכת לבדוק עם זה נכון שאין שאלה מס' 23? לא 30. באלך שהשאלון יגמר כבר? כן 31.שמת לב שקפצנו על מספרים? כן 32.איפה קנית את הקסדה? אצל חנה אם לא - אז יש לך בעייה! כי הוא נגמר!! 33.שמת לב שהשאלון לא נגמר והוא ממשיך? כן 34.שים תמונה מהרכיבה : 35.מי המדריך שלך? נועםם 36.משעמם אה?.. -- 37.מה הכי גבוה שקפצת(במקרה ואת\ה קופצ\ת): 1.35 38.מה הכי קשה ברכיבה? תלוי

באלי חח

1. מתי התחלת לרכב? בפסח לפני שנתיים :) 2. הסוס הראשון שרכבת עליו? יוו שכחתי 3. הסוס האחרון שרכבת עליו? לאקי 4. מה צבע הסוס האהוב עליך? שחור 5. סוג סוס? אממ לא יודע הולשטיינר ולאקי:) 6. איפה את/ה רוכב/ת? בחוות הפארק 7. השתתפת בתחרויות? כע 13. הסוס האהוב עלייך..? נו באמת לאקי 14. פעם נפלת מסוס? כע 15. אם כן, כמה? חחח מספיק פעמים 18. על איזה סוס את/ה רוכב בדרך כלל? על לוקה שלי 19. יש לך סוס/ה? כע 20. אם כן, איך קוראים לו/ה? חחח יוווווו לאקי 21. שוב אם כן, איזה סוג וצבע? KWPN לאקי-בוי 22. מה הייתה השאלה הכי מטומטמת בשאלון הזה? בערך כולן חחח 24. מה הייתה השאלה הכי נורמלית בשאלון הזה? מה הצבע האהוב עלי?! 25. על כמה שאלות עשית "---"? אף אחת 26. אנחנו משעממים אותך? דיי 27. אתה חושב שיצאנו מנושא השאלון? כע 28. שמת לב שאין שאלה מס' 23? חח לא 29. נכון שעכשיו הלכת לבדוק עם זה נכון שאין שאלה מס' 23? חח כע 30. באלך שהשאלון יגמר כבר? לאכפתלי 31.שמת לב שקפצנו על מספרים? רק עכשיו על 23 32.איפה קנית את הקסדה? אצל חנה

למעלה