עונה....
איזה: * איזה רקדן/ רקדנית את/ה מעריצ/ה במיוחד? אין לי רקדן ספציפי, רוב האנשים שאני מעריכה מאוד בתחום הם כוריאוגרפים ומורים לריקוד שלמדתי אצלם או עדיין לומדת. * איזה תירוץ יש לך כשאת/ה מאחר/ת לשיעור ריקוד? לא מאחרת. * איזה תרגיל את/ה הכי אוהב/ת? את כל החימום בשיעורי ההיפ-הופ. * באיזה מושג שקשור בבלט את/ה הכי מתמחה/ת? גראנד ג'אטה, פירואטים, ויש את התרגיל הזה שניראה כמו קומבינציה אחת: פדיבורה, פדיבורה, רונדז'ה, רונדז'ה, שסה, פלייה. (לכתוב את זה, זה לא הכי ברור, מי שהבינה מה טוב). * באיזה גיל התחלת ללמוד ריקוד? 4. למה: * למה התחלת לרקוד? כשהייתי בת 4 אמא שלי שלחה אותי ללמוד בלט כי היא ידעה שזה מעצב את הגוף ואת העמידה. מהשיעור הראשון התאהבתי ונשארתי בתחום עד היום. רק שהחלום שלה היה להיות רקדנית בלט, ואני כעבור כמה שנים של קלאסי התאהבתי בתחום היותר קצבי: הג'אז, הפאנקי, והיפ-הופ. מה: * מה את/ה הכי אוהב/ת במחול? את האנרגיות שיש בזה ואת שמחת החיים שאני מקבלת מחדש כשאני רוקדת. אני בוחרת את המורים הכי טובים לרקוד אצלם ולכן אני אוהבת את המורים. אני אוהבת לאתגר את עצמי בכל פעם בקומבינציות חדשות שנלמדות בשיעור. חוץ מזה אני הכי נהנת בעולם ללמד, הבנות שאני מלמדת מקסימות, מלאות מוטיבציה ומוכנות לאתגר בכל שיעור מחדש. * מה הכי מעצבן בשיעורי המחול? כשהשיעור מתבטל כי המורה לא מגיעה. * מה את/ה הכי אוהב/ת לרקוד? פאנקי ג'אז והיפ-הופ. * מה את/ה חושב/ת על השאלון הזה? מגניב ומעביר נוסטלגיה.