:):):)שאלון:):):)

yuvush

New member
../images/Emo85.gif חח כן היא הייתה..

מזל טוב( לעוד 60יום..) ולא לא שמעתי על זה אבל אני בטוחה שאת אוהבת לרקוד.. יש לי שאלה.. איך עושים שבכל תגובה או הודעה ששולחים ממופיע כמו מין לוגו כזה.?? למשל שלך: "גמאני רוקדת 1121 שעות ביממה גמאני נולדתי לרקוד ב -1401" אני פשוט ממש ממש רוצה לעשות כזה.. חיחי אני ממש אוהבת את הדברים האלה.. שמישהו יסביר לי אם הוא קרא את ההודעה.. אהה ועוד שאלה אחת איך קוראים לך??

דנה EF

New member
זאת החתימה..

את נכנסת לעולם שלך, ושם משנה את החתימה.. את יודעת איך את נכנסת לעולם שלך..? קיצר מה זה גמאני נולדתי לרקוד ב-1401.? יאללה ביי

yuvush

New member
../images/Emo85.gifאהה אווקי...

אהה אווקי זה ממש ממש פשוט.. תודה רבה!!

yuvush

New member
../images/Emo85.gifאויש..

אוופס.. לא זחרתי ממש שחרתי משהו בערך.. 1140 נכוןן

yuvush

New member
../images/Emo85.gifאוופססססססססססססססססס

*זכרתי *רשמתי

yaeltal12

New member
עונה

איזה: * איזה רקדן/ רקדנית את/ה מעריצ/ה במיוחד? אממ את אור כחלון, רונית לסקי המורה שלי, דליה שמריהו המורה שלי, ברישניקוב חח * איזה תירוץ יש לך כשאת/ה מאחר/ת לשיעור ריקוד? אני לא מאחרת אף פעם! * איזה תרגיל את/ה הכי אוהב/ת? אני אוהבת אדאז'יו ודבלופה מהבאר. * באיזה מושג שקשור בבלט את/ה הכי מתמחה/ת? אני טובה בקפיצות. * באיזה גיל התחלת ללמוד ריקוד? 9 וקצת, משהו כזה למה: * למה התחלת לרקוד? חברה הביאה אותי והתאהבתי בזה... מה: * מה את/ה הכי אוהב/ת במחול? את החופש, הזרימה וכמה שזה יפה. * מה הכי מעצבן בשיעורי המחול? שלפעמים המורה לא מסתכלת עליי ולא מעירה לי/ שלא כל הבנות באות עם גרביונים/שלא עושים שעה וחצי שלמים. * מה את/ה הכי אוהב/ת לרקוד? קלאסי כמובן! * מה את/ה חושב/ת על השאלון הזה? אחלה שאלון!

עונה

איזה: * איזה רקדן/ רקדנית את/ה מעריצ/ה במיוחד? את רקדני הבולשויי והקירוב. * איזה תירוץ יש לך כשאת/ה מאחר/ת לשיעור ריקוד? אני לא מאחרת לשיעורים. אך אם יוצא שאיחרתי וזה בגלל עינייני עבודה או לימודים אומרת זאת. * איזה תרגיל את/ה הכי אוהב/ת?גרנד בטמו,גרנד ג'טה,פראוטים והריקודים מהפינה הכי אהובים עליי בבלט. * באיזה מושג שקשור בבלט את/ה הכי מתמחה/ת? גרנד ג'טה. * באיזה גיל התחלת ללמוד ריקוד? בגיל 5-6,אח"כ עשיתי הפסקה וחזרתי בגיל 13. למה: * למה התחלת לרקוד? כי זה כל כך יפה,ואני כל כך אוהבת לרקוד ולחבר לעצמי ריקודים. מה: * מה את/ה הכי אוהב/ת במחול? את האפשרות להביע את עצמי בתנועה. מימקה,ועוד. * מה הכי מעצבן בשיעורי המחול? שיש שיעורים בלי מוסיקה. ואני כל כך אוהבת לרקוד עם המוסיקה. * מה את/ה הכי אוהב/ת לרקוד?בלט. * מה את/ה חושב/ת על השאלון הזה? חמוד. אם בא לך, את/ה יכול/ה להוסיף תמונה של מחול...

dance9

New member
בא-לי לענות!!!

אממ... איזה רקדן/ רקדנית את/ה מעריצ/ה במיוחד?אני מעריצה את המורה שלי!! נטעלי בורנשטיין..!!!! * איזה תירוץ יש לך כשאת/ה מאחר/ת לשיעור ריקוד? אמממ.. אני אף-פעם לא מאחרת, אני מגיעה כמה שעות לפני הזמן חחח.. אבל עם במקרה אני יאחר אני פשוט יבקש סליחה (לא צריך תירוצים). * איזה תרגיל את/ה הכי אוהב/ת? אני מאוד אוהבת קפיצות גדולות.. אבל בעקרון אני אוהבת הכל! * באיזה מושג שקשור בבלט את/ה הכי מתמחה/ת? אמממ.. שום דבר מיוחד.. * באיזה גיל התחלת ללמוד ריקוד? אממ.. רקדתי שהייתי קטנה ובעקרון לרקוד רציני רציני (10 שעות קלאסי בערך) סוף שנה שעברה. * למה התחלת לרקוד? צילצלתי לחברה שלי שתבוא אליי\אני אליה (כיתה ב') והיא אמרה לי שהיא הולכת לרקוד ג'אז בעוד שעה ואז היא הזמינה אותי איתה, הלכתי ופשוט ממש ממש נהנתי ונרשמתי לחוג ואז אחרי כמה שנים התחילו ללמד גם קלאסי במרכז מחול, הלכתי, נרשמתי, התאהבתי!! * מה את/ה הכי אוהב/ת במחול? את ההופעות!!! זה כל כך עושה לי את זה!!! * מה הכי מעצבן בשיעורי המחול? שאין קומבינציה\ריקוד שאני ממש אוהבת (לא קרה לי עדיין). * מה את/ה הכי אוהב/ת לרקוד? אני מ---ת---ה על נאו-קלאסי,קלאסי,מודרני,ג'אז-מודרני. מה את/ה חושב/ת על השאלון הזה? ת'אמת... אחלה שאלון!!! זה השאלון הראשון שאני עונה עליו (סימן שהוא באמת מוצלח)!!! תמונה...

רקדניתה

New member
אנייייייייייייייייייייייייייייייניי

איזה: * איזה רקדן/ רקדנית את/ה מעריצ/ה במיוחד? לא יודעת * איזה תירוץ יש לך כשאת/ה מאחר/ת לשיעור ריקוד? לא מאחרת ואצלנו לא שואלים, איחרת הפסד שלך * איזה תרגיל את/ה הכי אוהב/ת? פונדו בבר ובאמצע גראנד בטמאן ובקפיצות אנטרשקט * באיזה מושג שקשור בבלט את/ה הכי מתמחה/ת? * באיזה גיל התחלת ללמוד ריקוד? אממ ג'אז מכיתה ב' ובלט מכיתה ו' (עכשיו אני ב-ח') למה: * למה התחלת לרקוד? בטעות

מרנינית

New member
הגיע תורי??../images/Emo9.gif

איזה: * איזה רקדן/ רקדנית את/ה מעריצ/ה במיוחד?את רוב הרקדנים של להקת קירוב אבל במיוחד את יוליה מקחלינה,לריסה לזהינה ואלטינאי אסילמורטובה
* איזה תירוץ יש לך כשאת/ה מאחר/ת לשיעור ריקוד?אני באאאאאאחיים לא מאחרת!
* איזה תרגיל את/ה הכי אוהב/ת?אולי התכוונתם איזה תרגיל אני לא אוהבת ...
מממ אני אוהבת מאוד גרנד אלגרו...במיוחד סיסון סאמפל וסיסון אוברט עם אטיטיוד וגם ליים-דאק(זה פירואט)
* באיזה מושג שקשור בבלט את/ה הכי מתמחה/ת?לא יודעת...חחח בהכל כזה...
* באיזה גיל התחלת ללמוד ריקוד?4
למה: * למה התחלת לרקוד?כשיש אמא מורה לבלט מתחילים לרקוד,גם אם רוצים וגם אם לא
מה: * מה את/ה הכי אוהב/ת במחול?אני לא יודעת זאת תשובה קשורה אבל מה שאני בעצם עובדת זה להשקיע מלא ובסוף לראות תוצאות...זה מדהים בעייני!
* מה הכי מעצבן בשיעורי המחול?שהמורה לא מתקנת
* מה את/ה הכי אוהב/ת לרקוד?בלט קלאסי
* מה את/ה חושב/ת על השאלון הזה?חמוד
אם בא לך, את/ה יכול/ה להוסיף תמונה של מחול...

ballet20

New member
איזה מותק../images/Emo13.gif

מזדהה עם מה שכתבת (חוץ מהתרגילים החביבים עלייך שאני לא כ"כ טובה בהם....)אבל גם אני אוהבת סיסון

מרנינית

New member
דנוששששש...חיים שלי!../images/Emo99.gif

נסחפתי,אה?
אה ו...אני שמחה לדעת שיש עוד מטורפת כמוני!

מרנינית

New member
דנוששששש...חיים שלי!../images/Emo99.gif

נסחפתי,אה?
אה ו...אני שמחה לדעת שיש עוד מטורפת כמוני!

ballet20

New member
ברור../images/Emo9.gif

אם לא אני אז מי מטורף ככה???סתם סתם זה טירוף טוב אין כמו קלאסי!!!מתגעגעת...רררררררר

עעעונה../images/Emo9.gif

איזה: * איזה רקדן/ רקדנית את/ה מעריצ/ה במיוחד?המורות שלי בסטודיו
* איזה תירוץ יש לך כשאת/ה מאחר/ת לשיעור ריקוד? אני אף פעם לא מאחרת,ואם כן אז זה תמיד יהיה מוצדק. * איזה תרגיל את/ה הכי אוהב/ת?חחח יש מללא..
* באיזה מושג שקשור בבלט את/ה הכי מתמחה/ת?בכול הבלאנסים * באיזה גיל התחלת ללמוד ריקוד?9/8 למה: * למה התחלת לרקוד?נראלי שבהתחלה הכניסו אותי בלי שרציתי לחוג אבל אח"כ התאהבתי... מה: * מה את/ה הכי אוהב/ת במחול?את הבלט * מה הכי מעצבן בשיעורי המחול?מעצבן?לא נראלי שיש משהו מעצבן.. * מה את/ה הכי אוהב/ת לרקוד?קלאסי * מה את/ה חושב/ת על השאלון הזה?שהוא נחמד

למעלה