:):):)שאלון:):):)

:):):)שאלון:):):)

טוב.. הכנתי שאלונון קטן.... מקווה שתענו עליו ושתהנו...... איזה: * איזה רקדן/ רקדנית את/ה מעריצ/ה במיוחד? * איזה תירוץ יש לך כשאת/ה מאחר/ת לשיעור ריקוד? * איזה תרגיל את/ה הכי אוהב/ת? * באיזה מושג שקשור בבלט את/ה הכי מתמחה/ת? * באיזה גיל התחלת ללמוד ריקוד? למה: * למה התחלת לרקוד? מה: * מה את/ה הכי אוהב/ת במחול? * מה הכי מעצבן בשיעורי המחול? * מה את/ה הכי אוהב/ת לרקוד? * מה את/ה חושב/ת על השאלון הזה? אם בא לך, את/ה יכול/ה להוסיף תמונה של מחול...

מעיניי

New member
קצת מזכיר ת'שאלון הקודם ../images/Emo3.gif

איזה : * איזה רקדן/רקדנית את מעריצה במיוחד ? אמ אין מישו ספציפי
* איזה תירוץ יש לך שאת מאחרת לשיעור ריקוד ? לא מאחרת בדרך כלל חח * איזה תרגיל את הכי אוהבת ? תרגיל
אמ הכל .. חח * באיזה מושג שקשור בבלט את הכי מתמחה ? הגרי חשבתי עלייך-גראנד ז'טה
* באיזה גיל התחלת ללמוד ריקוד ? 4-5 לא זוכרת בדיוק .. למה : * למה התחלת לרקוד ? פשוט ברגע שבאתי לשיעור הראשון שלי נהניתי :) ככה לפחות אני זוכרת חח מה : * מה את הכי אוהבת במחול ? את המורים, הסדנאות, ההופעות .. הכל
* מה הכי מעצבן בשיעורי המחול ? שמשו לא מצליח .. שהמורה לא מתייחס אליך .. * מה את הכי אוהבת לרקוד ? ה כ ל .. אבל יש העדפה למודרני
* מה את חושבת על השאלון הזה ? חביב+ ומעביר שיעמום בכיף :)

תשובות

* איזה רקדן/ רקדנית את/ה מעריצ/ה במיוחד?סולנית מלהקה של טודס * איזה תירוץ יש לך כשאת/ה מאחר/ת לשיעור ריקוד? מותר לי חוג בקריות ואני באה מחיפה * איזה תרגיל את/ה הכי אוהב/ת?איזה יש? * באיזה מושג שקשור בבלט את/ה הכי מתמחה/ת?פלייה וכל מה שקשור לפלייה * באיזה גיל התחלת ללמוד ריקוד?14 למה: * למה התחלת לרקוד?סבא ואמא רצו שאני אתעסק במשהו ולא אסתובב ברחובות מה: * מה את/ה הכי אוהב/ת במחול?שצריך למוד ריקודים חדשים * מה הכי מעצבן בשיעורי המחול?קלאסי? * מה את/ה הכי אוהב/ת לרקוד?אם סגנון אז היפ הופ * מה את/ה חושב/ת על השאלון הזה?בהחלט אהבתי !

גם אני רוצה לענות!!!../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

איזה כיף שענו על השאלון... חחחח איזה: * איזה רקדן/ רקדנית את/ה מעריצ/ה במיוחד? עידו תדמור ואת המורים שלי * איזה תירוץ יש לך כשאת/ה מאחר/ת לשיעור ריקוד? "נרדמתי"... חחח אהה.. היה גם סיפור מצחיק.. שאני ועוד 2 חברות איחרנו לשיעור, אז המורה שאל אותנו למה איחרנו (הוא כעס.. כי זאת הייתה תקופה שהייתי מאחרת קבוע..) אז אמרתי לו שהיה חפץ חשוד... חח אז הוא אמר בציניות : "אהה.. ולא קרה כלום.. נכון??" חחח זה היה ממש מצחיק.. * איזה תרגיל את/ה הכי אוהב/ת? גליסד אסמבלה.. או טומבה פדבורה.. * באיזה מושג שקשור בבלט את/ה הכי מתמחה/ת? גליסד, סיסון.. אממ.. דוולופה... פרפה, ז'טה... * באיזה גיל התחלת ללמוד ריקוד? 7 (אבל לא רצוף.. היו שנתיים שבהן לא רקדתי בכלל -- איזו טעותת) למה: * למה התחלת לרקוד? כי חברות שלי הלכו לחוג ואז באתי איתן והתאהבתי... מה: * מה את/ה הכי אוהב/ת במחול? את החימום.. את שיעורי הקלאסי.. את החזרות, את ההופעות ואת הנסיעות להופעות.. * מה הכי מעצבן בשיעורי המחול? שלא מתקנים אותי כשאני טועה!! או שאני עייפה מדי ואין לי כוח לרקוד.. * מה את/ה הכי אוהב/ת לרקוד? מודרני וקלאסי * מה את/ה חושב/ת על השאלון הזה? שאלה לא רלוונית.. אני יצרתי אותו..

killerit1

New member
אוקייייי

* איזה רקדן/ רקדנית את/ה מעריצ/ה במיוחד? דנה שובל- ענבל פינטו * איזה תירוץ יש לך כשאת/ה מאחר/ת לשיעור ריקוד? אני לא מאחרת אף פעם * איזה תרגיל את/ה הכי אוהב/ת? תלוי באיזה שיעור... * באיזה מושג שקשור בבלט את/ה הכי מתמחה/ת? לא ממש הבנתי תשאלה * באיזה גיל התחלת ללמוד ריקוד? אממ..9-10 או משו כזה למה: * למה התחלת לרקוד? האמת, סתם רציתי להזיז את עצמי וחברה שלי הלכה לרקוד ג'אז של ילדות קטנות וגררה אותי איתה מה: * מה את/ה הכי אוהב/ת במחול? שזה פשוט אני * מה הכי מעצבן בשיעורי המחול? כשלא מצליחים לסיים פירואט או בלאנס כמו שצריך, או בכלל כשמשהו לא הולך טוב.. * מה את/ה הכי אוהב/ת לרקוד? מודרני וג'אז * מה את/ה חושב/ת על השאלון הזה? היה קצר... חח

עונה....

איזה: * איזה רקדן/ רקדנית את/ה מעריצ/ה במיוחד? אין לי רקדן ספציפי, רוב האנשים שאני מעריכה מאוד בתחום הם כוריאוגרפים ומורים לריקוד שלמדתי אצלם או עדיין לומדת. * איזה תירוץ יש לך כשאת/ה מאחר/ת לשיעור ריקוד? לא מאחרת. * איזה תרגיל את/ה הכי אוהב/ת? את כל החימום בשיעורי ההיפ-הופ. * באיזה מושג שקשור בבלט את/ה הכי מתמחה/ת? גראנד ג'אטה, פירואטים, ויש את התרגיל הזה שניראה כמו קומבינציה אחת: פדיבורה, פדיבורה, רונדז'ה, רונדז'ה, שסה, פלייה. (לכתוב את זה, זה לא הכי ברור, מי שהבינה מה טוב). * באיזה גיל התחלת ללמוד ריקוד? 4. למה: * למה התחלת לרקוד? כשהייתי בת 4 אמא שלי שלחה אותי ללמוד בלט כי היא ידעה שזה מעצב את הגוף ואת העמידה. מהשיעור הראשון התאהבתי ונשארתי בתחום עד היום. רק שהחלום שלה היה להיות רקדנית בלט, ואני כעבור כמה שנים של קלאסי התאהבתי בתחום היותר קצבי: הג'אז, הפאנקי, והיפ-הופ. מה: * מה את/ה הכי אוהב/ת במחול? את האנרגיות שיש בזה ואת שמחת החיים שאני מקבלת מחדש כשאני רוקדת. אני בוחרת את המורים הכי טובים לרקוד אצלם ולכן אני אוהבת את המורים. אני אוהבת לאתגר את עצמי בכל פעם בקומבינציות חדשות שנלמדות בשיעור. חוץ מזה אני הכי נהנת בעולם ללמד, הבנות שאני מלמדת מקסימות, מלאות מוטיבציה ומוכנות לאתגר בכל שיעור מחדש. * מה הכי מעצבן בשיעורי המחול? כשהשיעור מתבטל כי המורה לא מגיעה. * מה את/ה הכי אוהב/ת לרקוד? פאנקי ג'אז והיפ-הופ. * מה את/ה חושב/ת על השאלון הזה? מגניב ומעביר נוסטלגיה.

דנה EF

New member
טוף..

* איזה רקדן/ רקדנית את/ה מעריצ/ה במיוחד? עידו תדמור, רונה-לי שמעוני וכמובן, אור כחלון.. * איזה תירוץ יש לך כשאת/ה מאחר/ת לשיעור ריקוד? לא מאחרת ואם כן יש סיבה מוצדקת.. * איזה תרגיל את/ה הכי אוהב/ת? * באיזה מושג שקשור בבלט את/ה הכי מתמחה/ת? וואי שכחתי איך קוראים לקפיצה הגדולה ששתים הרגליים בשפאגט (
) * באיזה גיל התחלת ללמוד ריקוד? למה: * למה התחלת לרקוד? אמא שלי רשמה אותי בגיל צעיר, אני אפילו לא זוכרת את השנים הראשונות. מה: * מה את/ה הכי אוהב/ת במחול? את החימום על הבר ובמודרני את כל התרגילי אמצע של השחרור של הגוף... * מה הכי מעצבן בשיעורי המחול? שלקראת מופעי הסיום מפסיקים קצת ללמד ולעשות חימומים ומתיחות ויותר רק חוזרים על תנועות לריקוד.. * מה את/ה הכי אוהב/ת לרקוד? בעיקר קלאסי ומודרני.. * מה את/ה חושב/ת על השאלון הזה? Nice שאלה לא ממש קשורה אבל שקשורה בהפוכה.. איך מצרפים תמונה לתגובה אבל מהירה..

דנה EF

New member
שכחתי מספר דברים..

* איזה תרגיל את/ה הכי אוהב/ת? פירואטים מהפינה.. * באיזה גיל התחלת ללמוד ריקוד? 4, אבל רק מודרני..

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאני../images/Emo9.gif

איזה: * איזה רקדן/ רקדנית את/ה מעריצ/ה במיוחד? אין לי
* איזה תירוץ יש לך כשאת/ה מאחר/ת לשיעור ריקוד? אני לא מאחרת, אני באה שעתיים לפני הזמן
* איזה תרגיל את/ה הכי אוהב/ת? קפיצות ופירואטים... גראנד ז'טה וכאלה:] * באיזה מושג שקשור בבלט את/ה הכי מתמחה/ת? פירואטים. * באיזה גיל התחלת ללמוד ריקוד? 9 וחצי. למה: * למה התחלת לרקוד? כי רציתי
מה: * מה את/ה הכי אוהב/ת במחול? זה נותן לי להתבטא:] * מה הכי מעצבן בשיעורי המחול? שאין מזגן
* מה את/ה הכי אוהב/ת לרקוד? מודרן ג'אז * מה את/ה חושב/ת על השאלון הזה? שהוא יותר מדי דומה לשאלון הקודם

amitush26

New member
../images/Emo187.gif*תיקון-

איזה רקדן/ רקדנית את/ה מעריצ/ה במיוחד? המורים שלי

yuvush

New member
ננסה לענות.. ../images/Emo13.gif

איזה רקדן/ רקדנית את/ה מעריצ/ה במיוחד? וויד רובסון ודליה שמריהו * איזה תירוץ יש לך כשאת/ה מאחר/ת לשיעור ריקוד? מי מאחר?? * איזה תרגיל את/ה הכי אוהב/ת?גראנד ג'אטה.. * באיזה מושג שקשור בבלט את/ה הכי מתמחה/ת? ברייקים ופופים * באיזה גיל התחלת ללמוד ריקוד? 3 וחצי., * למה התחלת לרקוד? מה:תמיד אהבתי לרקוד ואחותי רקדה ונורא קינאתי בה.. * מה את/ה הכי אוהב/ת במחול? שאני יכולה לבטא את עצמי בדרך שלי. ולהשתחרר מכל עצב או משהו שהטריד אותי לפני כן.. * מה הכי מעצבן בשיעורי המחול? שאין מזגן. חיחי עמית.. * מה את/ה הכי אוהב/ת לרקוד? היפ הופ ומודרן גאז ו.. ( אל תצחקו אבל אני מתה על קלאסי..) * מה את/ה חושב/ת על השאלון הזה? חמוד ביותר.. גרם לי להבין כמה אני אוהבת את זה..

yuvush

New member
תיקון..

באיזה מושג שקשור בבלט= ( חשבתי בריקוד..)את/ה הכי מתמחה/ת? גראנד ג'טה.. חהחה אוופס..

../images/Emo26.gifאני../images/Emo36.gif

איזה: * איזה רקדן/ רקדנית את/ה מעריצ/ה במיוחד? אין ממש מישו מיוחד.. * איזה תירוץ יש לך כשאת/ה מאחר/ת לשיעור ריקוד? אני לא מאחרת * איזה תרגיל את/ה הכי אוהב/ת? גרנד ז'טה * באיזה מושג שקשור בבלט את/ה הכי מתמחה/ת? לא הבנתי * באיזה גיל התחלת ללמוד ריקוד? 9 למה: * למה התחלת לרקוד? כי הייתי בצהרון והייתי חייבת כל יום חוג אז הדבר היחיד שהיה נראה טוב זה חוג ג'אז מה: * מה את/ה הכי אוהב/ת במחול? אפשר לשכוח מדברים, לברוח מהמציאות, לבטא את עצמי * מה הכי מעצבן בשיעורי המחול? שהמורה לא שם עלייך * מה את/ה הכי אוהב/ת לרקוד? בלט וג'אז * מה את/ה חושב/ת על השאלון הזה? סבבה

עונה :)

* איזה רקדן/ רקדנית את/ה מעריצ/ה במיוחד? עידו תדמור,עינבל פינטו * איזה תירוץ יש לך כשאת/ה מאחר/ת לשיעור ריקוד? לא מאחרת בחיים! * איזה תרגיל את/ה הכי אוהב/ת? * באיזה מושג שקשור בבלט את/ה הכי מתמחה/ת?גראנד ג'טה ודאבל פירואט * באיזה גיל התחלת ללמוד ריקוד? 4 למה: * למה התחלת לרקוד? כי ראיתי את הבנות הגדולות רוקדות וממש התלהבתי מהן..זה מאד משך אותי לשיעורים הראשונים מה: * מה את/ה הכי אוהב/ת במחול? את הקטע שאני לא שמה על אף אחד שאני רוקדת!!!אף אחד לא חשוב חוץ מהתנועות!!! * מה הכי מעצבן בשיעורי המחול? שומדבר לא מעצבן!!!!!!!! * מה את/ה הכי אוהב/ת לרקוד? בלט קלאסי * מה את/ה חושב/ת על השאלון הזה? נחמד ביותר!!!

אני עונה!

איזה: * איזה רקדן/ רקדנית את/ה מעריצ/ה במיוחד? את המורה שלי לבלט- ולרי ויניב הופמן * איזה תירוץ יש לך כשאת/ה מאחר/ת לשיעור ריקוד? אף פעם לא מאחרת! מקדימה * איזה תרגיל את/ה הכי אוהב/ת?טומבה פדבורה גליסד גראנד ג'אטה * באיזה מושג שקשור בבלט את/ה הכי מתמחה/ת? סיסון * באיזה גיל התחלת ללמוד ריקוד? 7 למה: * למה התחלת לרקוד?כי אמא שלי שלחה אותי לרקוד מה: * מה את/ה הכי אוהב/ת במחול?את היכולת להתבטא בצורה כל כך יפה * מה הכי מעצבן בשיעורי המחול?כשלא מתקנים אותי * מה את/ה הכי אוהב/ת לרקוד?בלט קלאסי * מה את/ה חושב/ת על השאלון הזה?אחלה! אם בא לך, את/ה יכול/ה להוסיף תמונה של מחול...

אני עונה../images/Emo9.gif

טוב.. הכנתי שאלונון קטן.... מקווה שתענו עליו ושתהנו...... איזה: * איזה רקדן/ רקדנית את/ה מעריצ/ה במיוחד?אני מאוד אוהבת את עידו תדמור,ורקדנים ישראלים ולא ישראלים אני מעריכה את כולם על העבודה הקשה... * איזה תירוץ יש לך כשאת/ה מאחר/ת לשיעור ריקוד? אני אף פעם לא מאחרת
* איזה תרגיל את/ה הכי אוהב/ת?טומבה פדבורה גליסד גראנד ג'טה
* באיזה מושג שקשור בבלט את/ה הכי מתמחה/ת?אסמבלה,סיסון * באיזה גיל התחלת ללמוד ריקוד?3 וחצי ככה למה: * למה התחלת לרקוד?כי זה הדבר שאני הכי אוהבת ושהייתי קטנה אהבתי לזוז ופשוט נדבקתי בזה?
מה: * מה את/ה הכי אוהב/ת במחול?את החימום
,המורים,הסדנאות,השיעורים,הכל..
* מה הכי מעצבן בשיעורי המחול?שמשהו לא מצליח לי,וכשהמורה לא מתקנת
* מה את/ה הכי אוהב/ת לרקוד?בלט קלאסי כמובן
* מה את/ה חושב/ת על השאלון הזה?חמוד:] אם בא לך, את/ה יכול/ה להוסיף תמונה של מחול...
הודגש באמצעות מדגישומטיק

yuvush

New member
../images/Emo85.gifאת נשמעת ממש מבינה..

איפה את רוקדת? בת כמה את? זאת את בתמונה???? אם כן את מדהימה, אם לא, אתגם בטח מדהימה..

השאלה מכוונת אליי?../images/Emo9.gif

אם כן, אני לא כזו מבינה אני פסדר חח אז אממ אני רוקדת במגמת מחול בבצפר שלי במודיעין,ורקדתי גם בזוז במחול[מכירה
]וכיום אני רק במגמה,אבל שנה הבאה אני כנראה אלך גם לחוג... אני בת עוד 60 יום 16
זו לא אני בתמונה,הלוואי עליי חחח... ואממ תודה חח..

למעלה