שאלון:)

16Jazz

New member
שאלון:)

1.שם: 2.גיל: 3.מין: 4.צבע שיער: 5.צבע עיניים: 6.צבע המכנסיים שעליך עכשיו: 7.צבע החולצה: 8.צבע התחתונים: 9:צבע הגרביים\נעליים: 10.צבע אהוב: 11.הצבע שיש לך הכי הרבה בארון: 12.צבע הקיר בחדר שלך: 13:צבע התיק בבצפר: (טוב חלאס עם הצבעים) 14.המשפט האהוב עליך: 15.השחקן האהוב עליך: 16.השחקנית האהובה עליך: 17.הזמר האהוב עליך: 18.הזמרת האהובה עליך: 19.הלהקה האהובה עליך: 20.השיר האהוב עליך: 21.השיעור האהוב עליך: 22.המורה האהוב עליך: 23.הבן אדם שאתם הכי אוהבים: 24.הסרט האהוב עליך: 25.הסדרה האהובה עליך: 26.יש אובססיות? 27.המאכל האהוב עליך: 28.מה המילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים ביום? 29.מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? 30.הדבר האחרון בלילה? 31.כשאתה מדליק את המחשב. מה הדבר הראשון שאתה עושה? 32.איך החברה מגדירה אותך?(פריקים,פקאצות,ערסים וכו') 32.מה התכונה שאתה הכי שונא? 33.והכי אוהב? 34.מה סיגנון המוזיקה המועדף עלך? 35.בדרך כלל מקדים או מאחר? 36.כמה ארוחות אתה אוכל ביום? 37.אתה בתנועת נוער? איזה? 38.פגשת חבר וירטואלי במציאות? 39.פגשת פעם את אחד האומנים המועדפים עליך? 40.כשפגשתם אותו, דעתך השתנתה? לטובה או לרעה? 41.מה תרצה להיות כשתהיה גדול? 42.מצליח בלימודים? 43.מה המציון הכי גבוה שקיבלת השנה? 44.והכי נמוך? 45.מבריז הרבה? 46.יש תלבושת אחידה? 47.בעד או נגד? 48.היית פעם באולפן טלוויזיה? איפה? איך היה? 49.יש לך פלאפון? 50.מדבר הרבה? 51.מי החבר הכי טוב שלך? 52.מי הכי מצחיק? 53.הכי דיכאוני? 54.זה שהכי כיף לרדת עליו? 55.הכי חכם? 56.שהכי כיף להסתובב איתו? 57.הכי תומך? 58.מה אתה מחפש בחברים? 59.היה לך פעם חבר ממש ממש טוב שאבד לך הקשר איתו? 60.זה קרה בגללך או בגללו? 61.מתגעגע? 62.מה המתנה האהובה עליך שקיבלת השנה? 63.משקיע במתנות? 64.זוכר תאריכים? 65.למי אנשים אומרים שאתה דומה? 65.מה הדבר הראשון שהיית אומר אם היית זוכה במיליון דולר? 66.מה הדבר הראשון שהיית קונה? 67.אוהב שאלונים קצרים או ארוכים? 68.קורא תשובות של אנשים אחרים? 69.היה לך פעם חלום צלול? 70.מאמין במיסטיקה? 71.מנגן במשהו? 72.מה סיגנון הלבוש שלך? 73.אהבתם את השאלון? תודה על זמנכם
(השאלון נכתב בלשון זכר, אך מיועד לשני המינים)

k e l l y 1 8 1

New member
עניתיי

1.שם:כלי 2.גיל:18+ 3.מין:נ ק ב ה 4.צבע שיער:שטני 5.צבע עיניים:דבש 6.צבע המכנסיים שעליך עכשיו:כחול 7.צבע החולצה:אדום 8.צבע התחתונים:אדום 9:צבע הגרביים\נעליים:נעלי בית ורודות 10.צבע אהוב:תכלת 11.הצבע שיש לך הכי הרבה בארון:חום שחור לבן כחול 12.צבע הקיר בחדר שלך:תלוי איזה יש הרבה קירות... 13:צבע התיק בבצפר:אין לי תיק בית ספר.... (טוב חלאס עם הצבעים) 14.המשפט האהוב עליך:אין משהו מיוחד...אולי LOVE U?! 15.השחקן האהוב עליך:אממ בראד פיט ופול וויליאם ווקר וראין תומס גוסלינג 16.השחקנית האהובה עליך: אנגלינה, גנפר אניסטון ויש עוד כמה... 17.הזמר האהוב עליך: יש יותר מידי... 18.הזמרת האהובה עליך:כנל 19.הלהקה האהובה עליך:כנל 20.השיר האהוב עליך:פיי משתנה כל הזמן 21.השיעור האהוב עליך:לא קיים..חחח סתם.. 22.המורה האהוב עליך:אין יצור כזה 23.הבן אדם שאתם הכי אוהבים:חבר שלי 24.הסרט האהוב עליך:סיפור אהבה בילתי נשכח, היומן.... 25.הסדרה האהובה עליך:מגרש ביתי 26.יש אובססיות?לא...אממ אולי נס קפה נקרא? 27.המאכל האהוב עליך:סיני...מוקפץ...אגרול וכו... 28.מה המילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים ביום?יש יותר מיד כאלה...אני מדברת הרבה... 29.מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר?ישנה עוד כמה דקות.. 30.הדבר האחרון בלילה?סרט/אניטרנט/טלפון... 31.כשאתה מדליק את המחשב. מה הדבר הראשון שאתה עושה?סיסמא.... 32.איך החברה מגדירה אותך? בלגניסטית? 32.מה התכונה שאתה הכי שונא?קמצנות... 33.והכי אוהב?אדיבות...חח 34.מה סיגנון המוזיקה המועדף עלך?הכל חוץ מדיכאון ומזרחית... 35.בדרך כלל מקדים או מאחר?מגיעה בזמן.. 36.כמה ארוחות אתה אוכל ביום?2-3 37.אתה בתנועת נוער? איזה? אני לא... 38.פגשת חבר וירטואלי במציאות?לא 39.פגשת פעם את אחד האומנים המועדפים עליך?כן 40.כשפגשתם אותו, דעתך השתנתה? לטובה או לרעה?לא השתנה... 41.מה תרצה להיות כשתהיה גדול?מאושרת 42.מצליח בלימודים?כן ב"ה 43.מה המציון הכי גבוה שקיבלת השנה?100 44.והכי נמוך?85 45.מבריז הרבה?תלוי....ממשפטים כן 46.יש תלבושת אחידה?לא ממתי יש במכללות תילבושת? 47.בעד או נגד?תלוי... 48.היית פעם באולפן טלוויזיה? איפה? איך היה?לא... 49.יש לך פלאפון?כן 50.מדבר הרבה?כן 51.מי החבר הכי טוב שלך?יש 3 52.מי הכי מצחיק?- 53.הכי דיכאוני?- 54.זה שהכי כיף לרדת עליו?- 55.הכי חכם?- 56.שהכי כיף להסתובב איתו?- 57.הכי תומך?- 58.מה אתה מחפש בחברים? שיהיו בראש שלי....וספונטנים... 59.היה לך פעם חבר ממש ממש טוב שאבד לך הקשר איתו?כן 60.זה קרה בגללך או בגללו?שנינו... 61.מתגעגע?היא עדין חברה שלי 62.מה המתנה האהובה עליך שקיבלת השנה?אוטו 63.משקיע במתנות?כן 64.זוכר תאריכים?הפלא...מזכיר לי.. 65.למי אנשים אומרים שאתה דומה?לעצמי... 65.מה הדבר הראשון שהיית אומר אם היית זוכה במיליון דולר?אני לא מאמינה 66.מה הדבר הראשון שהיית קונה?חחח אממ מאיפה לי...יש יותר מידי דברים 67.אוהב שאלונים קצרים או ארוכים?תלוי מתי.. 68.קורא תשובות של אנשים אחרים?לא אולי לפעמים 69.היה לך פעם חלום צלול?כן 70.מאמין במיסטיקה?לא כ"כ 71.מנגן במשהו?כן 72.מה סיגנון הלבוש שלך?משתנה...תלוי לאיפה ומתי 73.אהבתם את השאלון?נחמד

dana re3

New member
עונהההה

.שם:דנה 2.גיל:14 וחצי 3.מין:נקבה 4.צבע שיער:בלונדיני 5.צבע עיניים:כחולות 6.צבע המכנסיים שעליך עכשיו:ורוד פוקסיה 7.צבע החולצה:שחורה 8.צבע התחתונים:כחול כהה חחח 9:צבע הגרביים\נעליים:ורוד פוקסיה 10.צבע אהוב:ורוד פוקסיה,סגול וכחול 11.הצבע שיש לך הכי הרבה בארון:אדוםן/שחור 12.צבע הקיר בחדר שלך:לבן 13:צבע התיק בבצפר:ורוד פוקסיה חחח (טוב חלאס עם הצבעים) 14.המשפט האהוב עליך:"בנות הן כמו ארטישוק צריך להשקיע כדי להגיע לליבן" חחח 15.השחקן האהוב עליך:צ'אד מייקל מורי
16.השחקנית האהובה עליך:גניפר אניסטון 17.הזמר האהוב עליך: 18.הזמרת האהובה עליך:אבריל לאבין
19.הלהקה האהובה עליך:גריין דיי 20.השיר האהוב עליך: 21.השיעור האהוב עליך:חנ"ג 22.המורה האהוב עליך:המחנכת 23.הבן אדם שאתם הכי אוהבים: 24.הסרט האהוב עליך:שישי הפוך, סיפור סינדרלה, ילדות רעות 25.הסדרה האהובה עליך:השמינייה 26.יש אובססיות?לקולה? לא... 27.המאכל האהוב עליך:פיצה 28.מה המילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים ביום? 29.מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר?מתלבשת 30.הדבר האחרון בלילה?מצחצחת שיניים 31.כשאתה מדליק את המחשב. מה הדבר הראשון שאתה עושה?בודקת אם יש לי הודעות חח 32.איך החברה מגדירה אותך?(פריקים,פקאצות,ערסים וכו')רגילה חחח אולי קצת משוגעת 32.מה התכונה שאתה הכי שונא? 33.והכי אוהב? 34.מה סיגנון המוזיקה המועדף עלך?ראפ, פופ,פאנק פופ 35.בדרך כלל מקדים או מאחר?מקדים 36.כמה ארוחות אתה אוכל ביום?3+ביניים 37.אתה בתנועת נוער? איזה? אף אחת 38.פגשת חבר וירטואלי במציאות?לא 39.פגשת פעם את אחד האומנים המועדפים עליך?לא 40.כשפגשתם אותו, דעתך השתנתה? לטובה או לרעה? 41.מה תרצה להיות כשתהיה גדול?וטרינרית 42.מצליח בלימודים?סביר חחח 43.מה המציון הכי גבוה שקיבלת השנה?100 44.והכי נמוך?31 45.מבריז הרבה?לא.. 46.יש תלבושת אחידה?כן 47.בעד או נגד?אממ נגד 48.היית פעם באולפן טלוויזיה? איפה? איך היה?ערוץ הילדים חחח... 49.יש לך פלאפון?כן 50.מדבר הרבה?כן 51.מי החבר הכי טוב שלך?חיו ולולי 52.מי הכי מצחיק?חיו 53.הכי דיכאוני? 54.זה שהכי כיף לרדת עליו? 55.הכי חכם?לולי 56.שהכי כיף להסתובב איתו?חיו ולולי 57.הכי תומך?חיו 58.מה אתה מחפש בחברים?אימון... 59.היה לך פעם חבר ממש ממש טוב שאבד לך הקשר איתו?כן =/ 60.זה קרה בגללך או בגללו?שנינו 61.מתגעגע?כן 62.מה המתנה האהובה עליך שקיבלת השנה? 63.משקיע במתנות?כן 64.זוכר תאריכים?כן 65.למי אנשים אומרים שאתה דומה?אבריל חחח 65.מה הדבר הראשון שהיית אומר אם היית זוכה במיליון דולר?ואו חחח 66.מה הדבר הראשון שהיית קונה?לא יודעת צריכה לחשוב על זה 67.אוהב שאלונים קצרים או ארוכים?ארוכיםם
68.קורא תשובות של אנשים אחרים?לפעמים 69.היה לך פעם חלום צלול? 70.מאמין במיסטיקה? 71.מנגן במשהו?לא 72.מה סיגנון הלבוש שלך?רגיל חח 73.אהבתם את השאלון?כן

sweet shir

New member
עונה..

1.שם: שיר..
2.גיל: 13 וחצי 3.מין: נקבה! 4.צבע שיער: חום 5.צבע עיניים: חומות..
6.צבע המכנסיים שעליך עכשיו: ג'ינס בהיר 7.צבע החולצה: חולצה אפורה עם ג'קט זית 8.צבע התחתונים: ורוד. 9:צבע הגרביים\נעליים: תכלת. 10.צבע אהוב: כתום, סגול ושחור. 11.הצבע שיש לך הכי הרבה בארון: אממ.. הכל. 12.צבע הקיר בחדר שלך: בז', ויש קיר אחד שיש על ספוג בצבע ורוד אפרסק. 13:צבע התיק בבצפר: כחול כהה, אפור ואדום.. של אולסטאר!
(טוב חלאס עם הצבעים) 14.המשפט האהוב עליך: אממ.. מה שיבוא יבוא, וכשיבוא, לא תיהיה ברירה אלא להתמודד עם זה. או "אני לא פוחד הארי, אני איתך"
15.השחקן האהוב עליך: בראד פיט, באפיו די תומאסיו וצ'אד מייקל מורי
16.השחקנית האהובה עליך: אממ. אין ממש. אולי השחקנית שמשחקת את ג'ואן ג'ררדי, ואת השחקנית שמשחקת את ורוניקה מארס 17.הזמר האהוב עליך: אין. 18.הזמרת האהובה עליך: אבריל לאוין ואשלי סימפסון. 19.הלהקה האהובה עליך: סימל פלאן ואואסיס. 20.השיר האהוב עליך: בינתיםם, וונדרוול ואיי דונט וואנה בי. 21.השיעור האהוב עליך: אין 22.המורה האהוב עליך: אין 23.הבן אדם שאתם הכי אוהבים: אממ.. המשפחה שלי. 24.הסרט האהוב עליך: אממ.. מר וגב' סמית', ווימבלדון, ילדות רעות ואפקט הפרפר. 25.הסדרה האהובה עליך: האוס, ה-4400, מגרש ביתי, ורוניקה מארס, האו. סי., משחק מכור וגיא פינס. 26.יש אובססיות? כן 27.המאכל האהוב עליך: ג'אנק פוד. 28.מה המילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים ביום? לא יודעת.. 29.מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? קמה? 30.הדבר האחרון בלילה? שוכבת על המיטה? 31.כשאתה מדליק את המחשב. מה הדבר הראשון שאתה עושה? נכנסת למסן. 32.איך החברה מגדירה אותך?(פריקים,פקאצות,ערסים וכו') היא לא מגדירה 32.מה התכונה שאתה הכי שונא? צביעות, רשעות 33.והכי אוהב? טובות לב. 34.מה סיגנון המוזיקה המועדף עלך? רוק 35.בדרך כלל מקדים או מאחר? מאחר 36.כמה ארוחות אתה אוכל ביום? 3 37.אתה בתנועת נוער? איזה? לא 38.פגשת חבר וירטואלי במציאות? לא 39.פגשת פעם את אחד האומנים המועדפים עליך? לא..:( 40.כשפגשתם אותו, דעתך השתנתה? לטובה או לרעה?
41.מה תרצה להיות כשתהיה גדול? פסיכולוגית. 42.מצליח בלימודים? בערך..
43.מה המציון הכי גבוה שקיבלת השנה? 100 או שהיה בונוס ואני לא זוכרת.. 44.והכי נמוך? 65 45.מבריז הרבה? לא 46.יש תלבושת אחידה? כן.. 47.בעד או נגד? אממ.. כבר לא ממש אכפת לי.. מתרגלים. 48.היית פעם באולפן טלוויזיה? איפה? איך היה? לא 49.יש לך פלאפון? כן 50.מדבר הרבה? לא 51.מי החבר הכי טוב שלך? גילי 52.מי הכי מצחיק? עדן 53.הכי דיכאוני? הדר 54.זה שהכי כיף לרדת עליו? חחחחחחחח שיר..חחחחחחחח [לא אני] 55.הכי חכם? גילי 56.שהכי כיף להסתובב איתו? אממ.. לוידעת. 57.הכי תומך? כנ"ל 58.מה אתה מחפש בחברים? הגינות ושיהיו לנו תחומי עניין משותפים. 59.היה לך פעם חבר ממש ממש טוב שאבד לך הקשר איתו? כן. 60.זה קרה בגללך או בגללו? בגלל שתינו ביחד. 61.מתגעגע? לא ממש האמתי.. 62.מה המתנה האהובה עליך שקיבלת השנה? ממ.. מחשב!!!
63.משקיע במתנות? כן 64.זוכר תאריכים? כן.. 65.למי אנשים אומרים שאתה דומה? אנשים תמיד אומרים שאני מזכירה להם אנשים..חחחחח 65.מה הדבר הראשון שהיית אומר אם היית זוכה במיליון דולר? יייש! 66.מה הדבר הראשון שהיית קונה? אממ.. הייתי קונה קנייה מרוכזת של הרבה דברים בבת אחת..:) 67.אוהב שאלונים קצרים או ארוכים? ארוכים 68.קורא תשובות של אנשים אחרים? לפעמים 69.היה לך פעם חלום צלול? לא 70.מאמין במיסטיקה? לא 71.מנגן במשהו? במקלדת של מחשב..
72.מה סיגנון הלבוש שלך? אממ.. יפה? 73.אהבתם את השאלון? כן!

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונהה

1.שם: קרן 2.גיל: 12 וחצי 3.מין: נקבה
4.צבע שיער: שטני 5.צבע עיניים: כחולות 6.צבע המכנסיים שעליך עכשיו: שחור 7.צבע החולצה: ורוד 8.צבע התחתונים: ירוקות
9:צבע הגרביים\נעליים: לבן 10.צבע אהוב: ירוק בהיר 11.הצבע שיש לך הכי הרבה בארון: לא יודעתת
12.צבע הקיר בחדר שלך: ירוק בהיר 13:צבע התיק בבצפר: תכלת (טוב חלאס עם הצבעים) חח 14.המשפט האהוב עליך: "בני אדם לועגים למה שהם לא מבינים" כל כך נכוןןן 15.השחקן האהוב עליך: ממ.. סטיב מרטין קורעע 16.השחקנית האהובה עליך: אני אלך על דרו בארימור 17.הזמר האהוב עליך: לא יודעתת
18.הזמרת האהובה עליך: קלי קלארקסון חמודהה 19.הלהקה האהובה עליך: בלאק אייד פיזז 20.השיר האהוב עליך: יש המוןןן 21.השיעור האהוב עליך: ערבית והיסטוריה 22.המורה האהוב עליך: המורה ללשון 23.הבן אדם שאתם הכי אוהבים: המשפחהה 24.הסרט האהוב עליך: "תעביר את זה הלאה" סרט מדהיםם 25.הסדרה האהובה עליך: שנות ה-70
26.יש אובססיות? להתאים בגדיםם 27.המאכל האהוב עליך: פסטה ברוטב פרטיות ושמנתת
28.מה המילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים ביום? תבלו איתי יום ואז תדעו חח 29.מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? פיפי 30.הדבר האחרון בלילה? קוראת ספר 31.כשאתה מדליק את המחשב. מה הדבר הראשון שאתה עושה? מסנג'רר 32.איך החברה מגדירה אותך?(פריקים,פקאצות,ערסים וכו') "חמודה" חח 32.מה התכונה שאתה הכי שונא? אני שונאת שחצנות 33.והכי אוהב? יושר.. אנשים שלא משקרים 34.מה סיגנון המוזיקה המועדף עלך? ממ רוק קל ופופ 35.בדרך כלל מקדים או מאחר? מגיעה בזמן
36.כמה ארוחות אתה אוכל ביום? 3 ועוד נישנושים 37.אתה בתנועת נוער? איזה? לאא 38.פגשת חבר וירטואלי במציאות? לאא 39.פגשת פעם את אחד האומנים המועדפים עליך? לאא 40.כשפגשתם אותו, דעתך השתנתה? לטובה או לרעה? לא פגשתי 41.מה תרצה להיות כשתהיה גדול? תסריטאית ובמאית סרטים
42.מצליח בלימודים? יאפפ (טפו,טפו,טפו) 43.מה המציון הכי גבוה שקיבלת השנה? 106 44.והכי נמוך? 58 45.מבריז הרבה? לא 46.יש תלבושת אחידה? לצערי כן 47.בעד או נגד? באמצע.. זה מביא שוויון, יש לנו ילדים בביצפר ממשפחות הרוסות 48.היית פעם באולפן טלוויזיה? איפה? איך היה? הייתי באולפן של גלגל"צ.. חח 49.יש לך פלאפון? כהה 50.מדבר הרבה? יש ימים כאלהה 51.מי החבר הכי טוב שלך? יש לי שתיים שחר ויובל 52.מי הכי מצחיק? לירוןןן
53.הכי דיכאוני? ממ לא יודעת 54.זה שהכי כיף לרדת עליו? אניי 55.הכי חכם? אניי 56.שהכי כיף להסתובב איתו? כולםם 57.הכי תומך? יובליי 58.מה אתה מחפש בחברים? שיבינו אותי, שיסמכו עליי ואני עליהם.. 59.היה לך פעם חבר ממש ממש טוב שאבד לך הקשר איתו? לא כ"כ טוב 60.זה קרה בגללך או בגללו? --- 61.מתגעגע? --- 62.מה המתנה האהובה עליך שקיבלת השנה? מערכת סטריאוו דנדשהה 63.משקיע במתנות? תלוי מי.. 64.זוכר תאריכים? כהה של כולםםםם
65.למי אנשים אומרים שאתה דומה? לאמא שלי 65.מה הדבר הראשון שהיית אומר אם היית זוכה במיליון דולר? תודה.. 66.מה הדבר הראשון שהיית קונה? בית 67.אוהב שאלונים קצרים או ארוכים? בינוניים 68.קורא תשובות של אנשים אחרים? לפעמיםם 69.היה לך פעם חלום צלול? ליחה על הבורות אבל מזה? 70.מאמין במיסטיקה? לא 71.מנגן במשהו? ניגנתי פעם בגיטרה
72.מה סיגנון הלבוש שלך? ג'ינס וטישרט 73.אהבתם את השאלון? כהה היה נחמדד :)

סקססית

New member
../images/Emo68.gif

1.שם: חן. 2.גיל: 16. 3.מין: נקבה
. 4.צבע שיער: שטני. 5.צבע עיניים: ירוק. 6.צבע המכנסיים שעליך עכשיו: ג'ינס. 7.צבע החולצה: ירוק בהיר. 8.צבע התחתונים: כחול. 9:צבע הגרביים\נעליים: גרביים אפורות, אני בלי נעליים. 10.צבע אהוב: כל הצבעים. 11.הצבע שיש לך הכי הרבה בארון: לא יודעת. 12.צבע הקיר בחדר שלך: סגול
[רק קיר אחד] בקרוב שמנת בכל החדר
. 13:צבע התיק בבצפר: לבן אפור, של קוויקסילבר. (טוב חלאס עם הצבעים) באמת חלאס, חחחח. 14.המשפט האהוב עליך: "אני אוהב אותך"
. 15.השחקן האהוב עליך: לא יודעת אני שונאת שאלות כאלה. 16.השחקנית האהובה עליך: - 17.הזמר האהוב עליך: - 18.הזמרת האהובה עליך: - 19.הלהקה האהובה עליך: - 20.השיר האהוב עליך: listen to your heart. 21.השיעור האהוב עליך: אין. איכ לימודים. 22.המורה האהוב עליך: קשה לאהוב מורים אם מורים כמו שלנו. 23.הבן אדם שאתם הכי אוהבים: עמית
. 24.הסרט האהוב עליך: "טיטניק", "ארמגדון" וכל סרט אימה טוב. 25.הסדרה האהובה עליך: או-סי. 26.יש אובססיות? לא נראה לי. 27.המאכל האהוב עליך: שוקולד
. 28.מה המילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים ביום? "איזה חיים יפים
" או "איזה יופי
" חחח. 29.מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? מתביישת על המיטה, ומסתכלת במראה ורואה כמה השיע רלשי מבולגן ואני כ"כ אוהבת אותו ככה, אבל לא מתאים ללכת ככה לבצפר
. 30.הדבר האחרון בלילה? חושבת, עליו בעיקר. ועל כל מה שעשיתי באותו יום. 31.כשאתה מדליק את המחשב. מה הדבר הראשון שאתה עושה? כותבת אווי באייסיקיו. 32.איך החברה מגדירה אותך?(פריקים,פקאצות,ערסים וכו') נורמאלית. 32.מה התכונה שאתה הכי שונא? אצלי? אני אוהבת לעשות דווקא ואני עצבנית רוב הזמן, זה יכול לשגע אותי. 33.והכי אוהב? שאני קצת טיפשה. אני אוהבת את זה
. 34.מה סיגנון המוזיקה המועדף עליך? הכול. חוץ ממזרחית ודיכאון. 35.בדרך כלל מקדים או מאחר?מאחרת. לא רציני אבל, רבע שעה גג. 36.כמה ארוחות אתה אוכל ביום? בוקר, צהריים, ערב ונישנושים בין לבין. 37.אתה בתנועת נוער? איזה? לא. 38.פגשת חבר וירטואלי במציאות? לא. 39.פגשת פעם את אחד האומנים המועדפים עליך? לא מצליחה להזכר עכשיו. 40.כשפגשתם אותו, דעתך השתנתה? לטובה או לרעה? - 41.מה תרצה להיות כשתהיה גדול? בא לי להיות דוגמנית או שחקנית. אבל לא זה ולא זה יתגשמו. 42.מצליח בלימודים? ככה ככה. 43.מה המציון הכי גבוה שקיבלת השנה? 100 בבוחן בפיזיקה עם מחברת פתוחה
. 44.והכי נמוך? מתחת ל-20. 45.מבריז הרבה? כן
. 46.יש תלבושת אחידה? כן. 47.בעד או נגד? תאמת, בעד
. 48.היית פעם באולפן טלוויזיה? איפה? איך היה? אצל דודו טופז לפני כמה שנים. סבא שלי הופיע. 49.יש לך פלאפון? אכן כן. 50.מדבר הרבה? בערך. 51.מי החבר הכי טוב שלך? איה
. 52.מי הכי מצחיק? מור וגילי
. 53.הכי דיכאוני? שלי. 54.זה שהכי כיף לרדת עליו? אין דבר כזה. 55.הכי חכם? מהחברה? נראה לי אין אחד כזה
. חח סתם, דור הגאון. 56.שהכי כיף להסתובב איתו? איה. 57.הכי תומך? איה, מור ואור. 58.מה אתה מחפש בחברים? שישהיו שם כשאני אצטרך אותם, שידעו לשמור על הסודות שלי ולייעץ לי בעת צרה. 59.היה לך פעם חבר ממש ממש טוב שאבד לך הקשר איתו? כן :-\. 60.זה קרה בגללך או בגללו? בגלל ההורים שלנו, הם רבו. וההורים שלה לא מרשים לה להיות חברה שלי. 61.מתגעגע? לפעמים. 62.מה המתנה האהובה עליך שקיבלת השנה? שרשרת קריסטל וכפכפים שנורא רציתי מקסטרו, מאיה
. 63.משקיע במתנות? כן. אני לוקחת את איה ליום ספא מפנק על חשבנוי, לכבוד יום ההולדת שלה
. 64.זוכר תאריכים? כן. 65.למי אנשים אומרים שאתה דומה? באופי, בת דודה שלי אומרת שאני דומה לקריסטין מהדוגמניות
. 65.מה הדבר הראשון שהיית אומר אם היית זוכה במיליון דולר? ישששששששששששש ענקי!! 66.מה הדבר הראשון שהיית קונה? וואלה לא יודעת, אני צריכה לחשוב על כך. 67.אוהב שאלונים קצרים או ארוכים? ארוכים, שיעבירו את הזמן. 68.קורא תשובות של אנשים אחרים? לפעמיים. כשנורא משעמם. 69.היה לך פעם חלום צלול? מה זה? 70.מאמין במיסטיקה? פחות או יותר. 71.מנגן במשהו? לא. 72.מה סיגנון הלבוש שלך? תלוי מה המצב רוח שלי. 73.אהבתם את השאלון? היה נורא נחמד. העביר לי את הזמן יופי
. קראת? שרשרי

אוראל 44

New member
תשובות שלי

1.שם: אוראל 2.גיל: 17 3.מין: נקבה 4.צבע שיער: חום כהה 5.צבע עיניים: ירוק 6.צבע המכנסיים שעליך עכשיו: יש לי חצאית, והיא שחורה 7.צבע החולצה: כל מיני צבעים, בעיקר כתום וירוק 8.צבע התחתונים: תכלת 9:צבע הגרביים\נעליים: גרביים- שחור, נעליים- אפור-כחול 10.צבע אהוב: כחול וכתום 11.הצבע שיש לך הכי הרבה בארון: נראה לי כחול 12.צבע הקיר בחדר שלך: לבן 13:צבע התיק בבצפר: כתום-בורדו כזה (טוב חלאס עם הצבעים) 14.המשפט האהוב עליך: יהיה טוב.. 15.השחקן האהוב עליך: ויגו מורטנסן 16.השחקנית האהובה עליך: אממ מגי סמית'. 17.הזמר האהוב עליך:נגיד שמוש בן ארי 18.הזמרת האהובה עליך: אממ מירי מסיקה 19.הלהקה האהובה עליך: משינה ושוטי הנבואה 20.השיר האהוב עליך: אממ אין 21.השיעור האהוב עליך: חח לא נראה לי שיש, אבל נגיד שאנגלית 22.המורה האהוב עליך: אממ צביה 23.הבן אדם שאתם הכי אוהבים: אממ אליאב אחי 24.הסרט האהוב עליך: שר הטבעות 25.הסדרה האהובה עליך:אין לי טלויזיה 26.יש אובססיות? לא 27.המאכל האהוב עליך: שוקולד ופופקורן 28.מה המילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים ביום? לא יודעת... 29.מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? מתעוררת.. 30.הדבר האחרון בלילה? נרדמת! 31.כשאתה מדליק את המחשב. מה הדבר הראשון שאתה עושה? מתחברת לאייסיקיו 32.איך החברה מגדירה אותך?(פריקים,פקאצות,ערסים וכו') דוסית 32.מה התכונה שאתה הכי שונא? שקרנות 33.והכי אוהב? שבנאדם עומד בדיבורו 34.מה סיגנון המוזיקה המועדף עלך? ישראלי וישראלי ישן 35.בדרך כלל מקדים או מאחר? מאחרת 36.כמה ארוחות אתה אוכל ביום? בעיקרון 3, אבל עם פול נשנושים וזה באמצע. 37.אתה בתנועת נוער? איזה? כן, בבני עקיבא 38.פגשת חבר וירטואלי במציאות? לא 39.פגשת פעם את אחד האומנים המועדפים עליך? לא 40.כשפגשתם אותו, דעתך השתנתה? לטובה או לרעה? 41.מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לא יודעת 42.מצליח בלימודים? בערך... 43.מה המציון הכי גבוה שקיבלת השנה? 97 44.והכי נמוך? 15.. 45.מבריז הרבה? כן 46.יש תלבושת אחידה? לא 47.בעד או נגד? נגד 48.היית פעם באולפן טלוויזיה? איפה? איך היה? לא 49.יש לך פלאפון? כן 50.מדבר הרבה? די. בעיקר שולחת הודעות 51.מי החבר הכי טוב שלך? יש כמה.. 52.מי הכי מצחיק? אוף אין לי כוח לענות על כל השאלות האלה 53.הכי דיכאוני? 54.זה שהכי כיף לרדת עליו? 55.הכי חכם? 56.שהכי כיף להסתובב איתו? 57.הכי תומך? 58.מה אתה מחפש בחברים? 59.היה לך פעם חבר ממש ממש טוב שאבד לך הקשר איתו? כן... 60.זה קרה בגללך או בגללו? שנינו 61.מתגעגע? כן 62.מה המתנה האהובה עליך שקיבלת השנה? מצלמה דיגיטלית מההורים 63.משקיע במתנות? כן די.. 64.זוכר תאריכים? לא 65.למי אנשים אומרים שאתה דומה? אמא 65.מה הדבר הראשון שהיית אומר אם היית זוכה במיליון דולר? אין מצב... 66.מה הדבר הראשון שהיית קונה? לא יודעת, אולי מחשב נייד 67.אוהב שאלונים קצרים או ארוכים? ארוכים! 68.קורא תשובות של אנשים אחרים? לפעמים.. 69.היה לך פעם חלום צלול? כן!!!!!!!!! פעם אחת.. 70.מאמין במיסטיקה? תלוי.. 71.מנגן במשהו? לא 72.מה סיגנון הלבוש שלך? לא יודעת איך להגדיר... 73.אהבתם את השאלון? כן~

../images/Emo9.gif

1.שם: שיר 2.גיל: 14 וחצי 3.מין: בחורה
4.צבע שיער: חום 5.צבע עיניים: ירוק 6.צבע המכנסיים שעליך עכשיו: שחור 7.צבע החולצה: תכלת 8.צבע התחתונים: אדום לבן 9:צבע הגרביים\נעליים: ורוד 10.צבע אהוב: לבן כחול ותכלת 11.הצבע שיש לך הכי הרבה בארון: אממ הכל 12.צבע הקיר בחדר שלך: צהוב כתום 13:צבע התיק בבצפר: שחור אפור (טוב חלאס עם הצבעים) 14.המשפט האהוב עליך: אממ אין ממש 15.השחקן האהוב עליך: 16.השחקנית האהובה עליך: 17.הזמר האהוב עליך: 18.הזמרת האהובה עליך: 19.הלהקה האהובה עליך: 20.השיר האהוב עליך: יש המון 21.השיעור האהוב עליך: אלגברה ולשון 22.המורה האהוב עליך: אממ.. המחנכת שלי אבל עכשיו החליפו אותה
והמחנכת של שנה שעברה 23.הבן אדם שאתם הכי אוהבים:יש כמה 24.הסרט האהוב עליך: טיטאניק, מלך האריות
, סיפור אהבה בלתי נשכח 25.הסדרה האהובה עליך: אין 26.יש אובססיות? לא 27.המאכל האהוב עליך: ספגטי 28.מה המילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים ביום? בזמן האחרון זה: פאק 29.מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? מתמתחת 30.הדבר האחרון בלילה? חושבת 31.כשאתה מדליק את המחשב. מה הדבר הראשון שאתה עושה? מתחברת לאינטרנט 32.איך החברה מגדירה אותך?(פריקים,פקאצות,ערסים וכו') שום דבר 32.מה התכונה שאתה הכי שונא? צביעות... דו פרצופיות... 33.והכי אוהב? כנות וותרנות 34.מה סיגנון המוזיקה המועדף עלך? דאנס ומוזיקה שחורה וגם מזרחית 35.בדרך כלל מקדים או מאחר? מאחרת חח 36.כמה ארוחות אתה אוכל ביום? 3 בערך 37.אתה בתנועת נוער? איזה? לא 38.פגשת חבר וירטואלי במציאות? כן 39.פגשת פעם את אחד האומנים המועדפים עליך? כן 40.כשפגשתם אותו, דעתך השתנתה? לטובה או לרעה? לא השתנתה 41.מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אממ.. פסיכולוגית נראלי 42.מצליח בלימודים? אממ בזמן האחרון כן בלי עין הרע 43.מה המציון הכי גבוה שקיבלת השנה? 100
44.והכי נמוך? 23
45.מבריז הרבה? כבר לא 46.יש תלבושת אחידה? כן 47.בעד או נגד? בעד.. למי יש כח לקנות מלא חולצות
48.היית פעם באולפן טלוויזיה? איפה? איך היה? לא 49.יש לך פלאפון? כן 50.מדבר הרבה? בזמן האחרון כן
51.מי החבר הכי טוב שלך? יש כמה 52.מי הכי מצחיק? חחחח כולם
53.הכי דיכאוני? אפחד 54.זה שהכי כיף לרדת עליו? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח כולם
55.הכי חכם? אמממ...
56.שהכי כיף להסתובב איתו? כולם
57.הכי תומך? כולם
58.מה אתה מחפש בחברים? שיהיו אמיתיים איתי, יעזרו לי כשאצמטרך וידעו שיש להם על מי לסמוך כשאני נמצאת איתם ושיאמינו בי. והרשימה עוד ארוכה.. 59.היה לך פעם חבר ממש ממש טוב שאבד לך הקשר איתו? כן 60.זה קרה בגללך או בגללו? אממ.. שתינו.. 61.מתגעגע? יש שלום שלום.... אבל לא ממש מתגעגעת, יש לי חברים הרבה יותר קרובים עכשיו 62.מה המתנה האהובה עליך שקיבלת השנה? רושאס
וקומפקט דיסק
63.משקיע במתנות? אממ.. אין לי כסף חחח.. כמה שאפשר
64.זוכר תאריכים? כן
65.למי אנשים אומרים שאתה דומה? יעל גולדמן, אחותי (שגם לה אומרים שהיא דומה ליעל) ו.. לא וזכרת אבל אמרו לי עוד כמה דברים 65.מה הדבר הראשון שהיית אומר אם היית זוכה במיליון דולר? ה' אני אוהבת אותך!! 66.מה הדבר הראשון שהיית קונה? אממ.. מה שחסר לי ורק אז מה שאני רוצה 67.אוהב שאלונים קצרים או ארוכים? ארוכים 68.קורא תשובות של אנשים אחרים? לא תמיד 69.היה לך פעם חלום צלול? מזתומרת? 70.מאמין במיסטיקה? אממ כן 71.מנגן במשהו? אפשר להגיד חח 72.מה סיגנון הלבוש שלך? רגיל
73.אהבתם את השאלון? כה

sniii

New member
=]

.שם: 2.גיל: 3.מין:נקבה 4.צבע שיער:חום 5.צבע עיניים:ירוק 6.צבע המכנסיים שעליך עכשיו:צהוב 7.צבע החולצה:אממ.. צבע לא מוגדר(מין צבע גוף כזה?) 8.צבע התחתונים:כחול 9:צבע הגרביים\נעליים:שחור 10.צבע אהוב:בעיקרון הכל.. תלוי 11.הצבע שיש לך הכי הרבה בארון:אממ.. שחור? 12.צבע הקיר בחדר שלך:לבן 13:צבע התיק בבצפר:אדום (טוב חלאס עם הצבעים) 14.המשפט האהוב עליך:חח לא יודעת 15.השחקן האהוב עליך:אין 16.השחקנית האהובה עליך:אין 17.הזמר האהוב עליך:אין 18.הזמרת האהובה עליך:אין 19.הלהקה האהובה עליך:אין 20.השיר האהוב עליך:אין 21.השיעור האהוב עליך:אין 22.המורה האהוב עליך:אין 23.הבן אדם שאתם הכי אוהבים:יש הרבה 24.הסרט האהוב עליך:לא יודעת 25.הסדרה האהובה עליך:לא יודעת 26.יש אובססיות?הרבה 27.המאכל האהוב עליך:הרבה 28.מה המילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים ביום?אמממ 29.מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר?אוכלת 30.הדבר האחרון בלילה?מחשב 31.כשאתה מדליק את המחשב. מה הדבר הראשון שאתה עושה?איסיקיו.. 32.איך החברה מגדירה אותך?(פריקים,פקאצות,ערסים וכו')פריקית... 32.מה התכונה שאתה הכי שונא?ילדותיות... יש מלא תכונות שאני שונאת בבני אדם 33.והכי אוהב?נחמדות...(?!) 34.מה סיגנון המוזיקה המועדף עלך?מטאל... 35.בדרך כלל מקדים או מאחר?מאחרת.... 36.כמה ארוחות אתה אוכל ביום?לא מסודר אצלי 37.אתה בתנועת נוער? איזה? לא 38.פגשת חבר וירטואלי במציאות?אממ בערך 39.פגשת פעם את אחד האומנים המועדפים עליך?לא ממש 40.כשפגשתם אותו, דעתך השתנתה? לטובה או לרעה?לא מעניין 41.מה תרצה להיות כשתהיה גדול?לא החלטתי 42.מצליח בלימודים?עכשיו לא 43.מה המציון הכי גבוה שקיבלת השנה?100=] 44.והכי נמוך?5 45.מבריז הרבה?לא 46.יש תלבושת אחידה?כן 47.בעד או נגד?בעד.. 48.היית פעם באולפן טלוויזיה? איפה? איך היה?חח ערוץ הילדים 49.יש לך פלאפון?כן 50.מדבר הרבה?בערך.. 51.מי החבר הכי טוב שלך?שמות? 52.מי הכי מצחיק?כולםםם 53.הכי דיכאוני?אממ לא יודעת 54.זה שהכי כיף לרדת עליו?חחחחחח 55.הכי חכם?מממממ... 56.שהכי כיף להסתובב איתו?תלוי 57.הכי תומך?ס_O 58.מה אתה מחפש בחברים?וואי זה לא יגמר אם אני יתחיל... 59.היה לך פעם חבר ממש ממש טוב שאבד לך הקשר איתו?אמממ כן 60.זה קרה בגללך או בגללו?בגללו ואני החלטתי לנתק 61.מתגעגע?לא 62.מה המתנה האהובה עליך שקיבלת השנה?לא יודעת... 63.משקיע במתנות?אם כבר אז כןןןןןןן 64.זוכר תאריכים?תלוי של מי=] 65.למי אנשים אומרים שאתה דומה?כל מיני אנשים שאני לא מכירה 65.מה הדבר הראשון שהיית אומר אם היית זוכה במיליון דולר?וואי... 66.מה הדבר הראשון שהיית קונה?בגדים?=] 67.אוהב שאלונים קצרים או ארוכים?ארוכים=] 68.קורא תשובות של אנשים אחרים?לא.. 69.היה לך פעם חלום צלול?כן 70.מאמין במיסטיקה?אולי.. 71.מנגן במשהו?לא 72.מה סיגנון הלבוש שלך?חארלנןפיש,דכ 73.אהבתם את השאלון?נחמד=]

Fergie7

New member
../images/Emo27.gifעונה../images/Emo37.gif

1.שם: דרינה.
2.גיל: 14
3.מין:
4.צבע שיער: שטני.
5.צבע עיניים: כחול-ירוק.
6.צבע המכנסיים שעליך עכשיו: ג'ינס.
7.צבע החולצה: שחור.
8.צבע התחתונים: אדום.
9:צבע הגרביים\נעליים: יחפה.
10.צבע אהוב: אדום.
11.הצבע שיש לך הכי הרבה בארון: כחול ג'ינס.
12.צבע הקיר בחדר שלך: כתום.
13:צבע התיק בבצפר: אדום.
14.המשפט האהוב עליך:
15.השחקן האהוב עליך: ג'וני דפ.
16.השחקנית האהובה עליך: ג'ודי פוסטר.
17.הזמר האהוב עליך: אמינם, הראל מויאל, עברי לידר.
18.הזמרת האהובה עליך: כריסטינה, מדונה ופינק.
19.הלהקה האהובה עליך: MCR, גוד שרלוט, לינקין פארקר ועוד.
20.השיר האהוב עליך: יש המון.
21.השיעור האהוב עליך: חינוך מיני
22.המורה האהוב עליך: לספורט.
23.הבן אדם שאתם הכי אוהבים: המשפחה.
24.הסרט האהוב עליך: אפקט הפרפר.
25.הסדרה האהובה עליך: טופ מודל.
26.יש אובססיות? מסטיק.
27.המאכל האהוב עליך: כרובית, סיני,
.
28.מה המילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים ביום? וואלה.
29.מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? מצחצחת שיניים.
30.הדבר האחרון בלילה? כנ"ל.
31.כשאתה מדליק את המחשב. מה הדבר הראשון שאתה עושה? מתחברת לאינטרנט ואז למסן.
32.איך החברה מגדירה אותך?(פריקים,פקאצות,ערסים וכו') פריקצה. סתם, אין לי סטיגמה.
32.מה התכונה שאתה הכי שונא? עצלנות.
33.והכי אוהב? חברותיים.
34.מה סיגנון המוזיקה המועדף עלך? רוק.
35.בדרך כלל מקדים או מאחר? מאחרת.
36.כמה ארוחות אתה אוכל ביום? 2-3
37.אתה בתנועת נוער? איזה? לא.
38.פגשת חבר וירטואלי במציאות? לא.
39.פגשת פעם את אחד האומנים המועדפים עליך? כן. את הראלי.
40.כשפגשתם אותו, דעתך השתנתה? לטובה או לרעה? לטובה!!! הוא בנאדם כל כך מושלם.
41.מה תרצה להיות כשתהיה גדול? מעצבת אופנה.
42.מצליח בלימודים? ממ..לא משהו.
43.מה המציון הכי גבוה שקיבלת השנה? 90 נראלי.
44.והכי נמוך? 11 כי לא עשיתי, ו-60
45.מבריז הרבה? פאק, כן.
46.יש תלבושת אחידה? כן.
47.בעד או נגד? בעד.
48.היית פעם באולפן טלוויזיה? איפה? איך היה? לא.
49.יש לך פלאפון? יש מישהו שאין לו?
50.מדבר הרבה? כן.
51.מי החבר הכי טוב שלך? בלי שמות....
52.מי הכי מצחיק?
53.הכי דיכאוני?
54.זה שהכי כיף לרדת עליו?
55.הכי חכם?
56.שהכי כיף להסתובב איתו?
57.הכי תומך?
58.מה אתה מחפש בחברים? שיהיה כיף איתם ושיהיו מצחיקים!
59.היה לך פעם חבר ממש ממש טוב שאבד לך הקשר איתו?כן.
60.זה קרה בגללך או בגללו? גם וגם.
61.מתגעגע? ממ קצת.
62.מה המתנה האהובה עליך שקיבלת השנה? חו"ל+ צלילה.
63.משקיע במתנות? כן.
64.זוכר תאריכים? כן.
65.למי אנשים אומרים שאתה דומה? סבתא שלי אמרה שאני דומה לשחקית אחת, אמא אמרה שאני דומה לאיזה דוגמנית, ומישהו אמר לי לנג'לינה. ממ לא יודעת, לא נראלי אני דומה למישהו בכלל.
65.מה הדבר הראשון שהיית אומר אם היית זוכה במיליון דולר? הייתי מודה לאלוהים, ושמה בבנק.
66.מה הדבר הראשון שהיית קונה? בגדים.
67.אוהב שאלונים קצרים או ארוכים? ארוכים.
68.קורא תשובות של אנשים אחרים? כשמשעמם.
69.היה לך פעם חלום צלול? לא.
70.מאמין במיסטיקה? לא.
71.מנגן במשהו? לא.
72.מה סיגנון הלבוש שלך? ג'ינס וחולצה.
73.אהבתם את השאלון? כן.

../images/Emo97.gif

1.שם:טל 2.גיל:עוד מעט 14 3.מין:נ 4.צבע שיער:חום 5.צבע עיניים:ירוק 6.צבע המכנסיים שעליך עכשיו:שחור 7.צבע החולצה:שחור בעיקר אבל יש גם אדום כחול ולבן 8.צבע התחתונים:תכלת ולבן 9:צבע הגרביים\נעליים:אחת כחולה ולבנה ואחת צהובה
10.צבע אהוב:שחור 11.הצבע שיש לך הכי הרבה בארון:שחור 12.צבע הקיר בחדר שלך:לבן 13:צבע התיק בבצפר:שחור לבן פרחים כזה (טוב חלאס עם הצבעים) 14.המשפט האהוב עליך:"תגידי את בסדר?מחר ליל הסדר!" "טרגדיה" "אמאא" 15.השחקן האהוב עליך:רובי וויליאמס וגים קארי 16.השחקנית האהובה עליך:אורנה בנאיייייייייייי
17.הזמר האהוב עליך:אין 18.הזמרת האהובה עליך:לינדזי לוהן והילארי דאף 19.הלהקה האהובה עליך:משינההההההההה 20.השיר האהוב עליך:מלא 21.השיעור האהוב עליך:אין 22.המורה האהוב עליך:אין 23.הבן אדם שאתם הכי אוהבים:לא יודעת 24.הסרט האהוב עליך:מלא (יש לי רשימה מלאה אם מישהו רוצה חח) 25.הסדרה האהובה עליך:מלא 26.יש אובססיות?לשוקולדד 27.המאכל האהוב עליך:פיצה & שוקולד 28.מה המילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים ביום?לא יודעת (זאת לא המילה!*) 29.מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר?מכבה את השעון מעורר 30.הדבר האחרון בלילה?טלויזיה 31.כשאתה מדליק את המחשב. מה הדבר הראשון שאתה עושה?מסנגר 32.איך החברה מגדירה אותך?(פריקים,פקאצות,ערסים וכו')באמצע אולי עםם נטייה קטנה לפריקית 32.מה התכונה שאתה הכי שונא?רוע 33.והכי אוהב?נאמנות נראלי 34.מה סיגנון המוזיקה המועדף עלך?הכל 35.בדרך כלל מקדים או מאחר?אוהבת לאחר 36.כמה ארוחות אתה אוכל ביום?מלאא 37.אתה בתנועת נוער? איזה? צופית 38.פגשת חבר וירטואלי במציאות?לא 39.פגשת פעם את אחד האומנים המועדפים עליך?לא 40.כשפגשתם אותו, דעתך השתנתה? לטובה או לרעה? 41.מה תרצה להיות כשתהיה גדול?רופאה 42.מצליח בלימודים?דיי..(ממוצע 86..זה בינוני..אבל עליתי ב-4 נקודות מפעם שעברה) 43.מה המציון הכי גבוה שקיבלת השנה? 100 44.והכי נמוך?44 45.מבריז הרבה?לא כל כך..רק קצת (אהמ אהמ..אתמול*) 46.יש תלבושת אחידה?כן 47.בעד או נגד?נגד 48.היית פעם באולפן טלוויזיה? איפה? איך היה?לא 49.יש לך פלאפון?כן 50.מדבר הרבה?לא..אסאמאסים (200 בחודש) ואני עוברת גם.. 51.מי החבר הכי טוב שלך?אין 52.מי הכי מצחיק?אממ יש כמה.. 53.הכי דיכאוני?חח לא אומרת 54.זה שהכי כיף לרדת עליו?גלעדדדדדדדדדד 55.הכי חכם?גלעד 56.שהכי כיף להסתובב איתו?אממ תלוי 57.הכי תומך?יש כמה 58.מה אתה מחפש בחברים?נאמנים. שיקשרו מהר. לא צבועים . וכיפיים 59.היה לך פעם חבר ממש ממש טוב שאבד לך הקשר איתו?וואי קרה לי לפחות4 פעמים 60.זה קרה בגללך או בגללו?בגללו.. 61.מתגעגע?כן 62.מה המתנה האהובה עליך שקיבלת השנה? תלוי מי מי..מהחבר זה הכי כיף לקבל מתנות..למרות שהן לא משו אבל זה בא מהלב! 63.משקיע במתנות?כן 64.זוכר תאריכים?כן 65.למי אנשים אומרים שאתה דומה?אחותי 65.מה הדבר הראשון שהיית אומר אם היית זוכה במיליון דולר?צורחת "אהההה" 66.מה הדבר הראשון שהיית קונה?בגדיםםםםםםםםםםםםם 67.אוהב שאלונים קצרים או ארוכים?הכל ..אבל לא ממש קצרים 68.קורא תשובות של אנשים אחרים?כן!תמיד! 69.היה לך פעם חלום צלול?שחכתי מזה.. 70.מאמין במיסטיקה?אממ לא יודעת 71.מנגן במשהו?לא 72.מה סיגנון הלבוש שלך?גינס 73.אהבתם את השאלון?כן תודה על זמנכם (השאלון נכתב בלשון זכר, אך מיועד לשני המינים)

No NiCk15

New member
../images/Emo80.gifעונה../images/Emo9.gif

1.שם:אירנה 2.גיל:12 וחצי 3.מין:
4.צבע שיער:חום כהה 5.צבע עיניים:כחול 6.צבע המכנסיים שעליך עכשיו:ג'ינס 7.צבע החולצה:כחול 8.צבע התחתונים:מה איכפת לך? 9:צבע הגרביים\נעליים:כרביים וורודות ונעליים לבנות 10.צבע אהוב:סגול,וורוד,כתום וסגול 11.הצבע שיש לך הכי הרבה בארון:ממ לבן 12.צבע הקיר בחדר שלך:לבן 13:צבע התיק בבצפר:כחול כהה (טוב חלאס עם הצבעים) 14.המשפט האהוב עליך:כלמיני 15.השחקן האהוב עליך:טום קרוז,בראד פיט 16.השחקנית האהובה עליך:אין 17.הזמר האהוב עליך:אין 18.הזמרת האהובה עליך:הילארי דאף,בריטני,מדונה,קלי קלארקסון 19.הלהקה האהובה עליך:בקסטריט בויז,סימפל פלאן 20.השיר האהוב עליך:המון 21.השיעור האהוב עליך:אינלי כוח לכתוב את כולם
22.המורה האהוב עליך:טלי 23.הבן אדם שאתם הכי אוהבים:משפחה,חברים,הוא.. 24.הסרט האהוב עליך:הרבה 25.הסדרה האהובה עליך:כלמיני 26.יש אובססיות?לא 27.המאכל האהוב עליך:הרבה 28.מה המילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים ביום?לאיודעתתתתתתתתתת 29.מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר?הולכת לשירותים 30.הדבר האחרון בלילה?מורחת משחה כזאת נגד פצעונים 31.כשאתה מדליק את המחשב. מה הדבר הראשון שאתה עושה?נכנסת לאינטרנט 32.איך החברה מגדירה אותך?(פריקים,פקאצות,ערסים וכו')ממ רגילה אני חושבת.. 32.מה התכונה שאתה הכי שונא?צביעות 33.והכי אוהב?ממ הרבה.. 34.מה סיגנון המוזיקה המועדף עלך?פופ 35.בדרך כלל מקדים או מאחר?תלוי 36.כמה ארוחות אתה אוכל ביום?3-4 37.אתה בתנועת נוער? איזה?לא 38.פגשת חבר וירטואלי במציאות?כן 39.פגשת פעם את אחד האומנים המועדפים עליך?כן 40.כשפגשתם אותו, דעתך השתנתה? לטובה או לרעה?לא השתנתה 41.מה תרצה להיות כשתהיה גדול?עורכת דין 42.מצליח בלימודים?כן 43.מה המציון הכי גבוה שקיבלת השנה?108 44.והכי נמוך?עיזבו..
45.מבריז הרבה?לא 46.יש תלבושת אחידה?לא 47.בעד או נגד?בעד 48.היית פעם באולפן טלוויזיה? איפה? איך היה?כן.. באולפן של ערוץ הילדים.. היה כיף 49.יש לך פלאפון?כן 50.מדבר הרבה?כן 51.מי החבר הכי טוב שלך?רונה,עמית,רותם,ירדן,ענבל,יעל 52.מי הכי מצחיק?רונה,ירדן,ענבל,רותם 53.הכי דיכאוני?יאן 54.זה שהכי כיף לרדת עליו?אין 55.הכי חכם?רונה,ענבל,עמית 56.שהכי כיף להסתובב איתו?רונה,ירדן,ענבל,רותם 57.הכי תומך?רונה,ענבל,עמית,ירדן 58.מה אתה מחפש בחברים?שיהיו נחמדים,חברותיים,תומכים,לא צבועים או שקרנים.. 59.היה לך פעם חבר ממש ממש טוב שאבד לך הקשר איתו?כן=/ 60.זה קרה בגללך או בגללו?אממ בגלל אפחד.. היו לנו חברים שונים וזה אז לאט לאט הקשר אבד.. 61.מתגעגע?קצת 62.מה המתנה האהובה עליך שקיבלת השנה?אממ לאיודעת.. 63.משקיע במתנות?כן 64.זוכר תאריכים?לא ממש
65.למי אנשים אומרים שאתה דומה?אממ אבא,יש כאלה שלאמה ווטסון.. 65.מה הדבר הראשון שהיית אומר אם היית זוכה במיליון דולר?"ישששששש"
66.מה הדבר הראשון שהיית קונה?חורשת על הקניוןXD 67.אוהב שאלונים קצרים או ארוכים?ארוכים 68.קורא תשובות של אנשים אחרים?ממ כן,, בעיקר של חברות 69.היה לך פעם חלום צלול?מה זה?O.O 70.מאמין במיסטיקה?כן 71.מנגן במשהו?כן 72.מה סיגנון הלבוש שלך?רגיל.. 73.אהבתם את השאלון?כן

moomi123

New member
י'מגעילה../images/Emo15.gif../images/Emo10.gif

גרררררררררררררררררררררר למה לא רשמת אותי? האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא? רעהההההה

No NiCk15

New member
../images/Emo80.gifאורקהה..

הסברתי לך כבר למה לא רשמתי..
אל תכעסי עלייי;[[ אוהבת אותך!!

just reut

New member
../images/Emo29.gif

1.שם:רעות 2.גיל:14 3.מין:נקבה
4.צבע שיער:חום 5.צבע עיניים:רגילות מעפנות
6.צבע המכנסיים שעליך עכשיו:שחורות 7.צבע החולצה:אדומה 8.צבע התחתונים:רגע תנו לבדוק
... 9:צבע הגרביים\נעליים:לבנבנות 10.צבע אהוב:כולם, אבל בעיקר חום 11.הצבע שיש לך הכי הרבה בארון:אין לי צבע שולט. 12.צבע הקיר בחדר שלך:בננה 13:צבע התיק בבצפר:כל פעם אני משנה תיק אז יש לי בצבע אדום, שק בצבע חום ועוד אחד תיק צד אדום
(טוב חלאס עם הצבעים) 14.המשפט האהוב עליך:"זה שלי"חחח סתם. אממ אין לי כזה 15.השחקן האהוב עליך:עפר שכטר 16.השחקנית האהובה עליך:טלי שרון 17.הזמר האהוב עליך:sean paul 18.הזמרת האהובה עליך:איגי וקסמן 19.הלהקה האהובה עליך:black eyed peas 20.השיר האהוב עליך:"beep" 21.השיעור האהוב עליך:שיעור חופשי
22.המורה האהוב עליך:אין כזאת ובחיים לא תהיה
23.הבן אדם שאתם הכי אוהבים:סבתא
24.הסרט האהוב עליך:"הכי מתוק שיש" 25.הסדרה האהובה עליך:אבודים 26.יש אובססיות?כן,ולא ממש בא לי לציין למה. 27.המאכל האהוב עליך:אוכלת מה שבא לשולחן באותו רגע
28.מה המילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים ביום?סתם 29.מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר?מתפלל שהמורה נידרסה או עשתה תאונה וככה יבטלו את השיעור
30.הדבר האחרון בלילה?מוסרת ד"ש ולילה טוב לכל אלה שדיברתי איתם במסן\איסקיו
31.כשאתה מדליק את המחשב. מה הדבר הראשון שאתה עושה?מפעיל את האיסיקו והמסן. 32.איך החברה מגדירה אותך?(פריקים,פקאצות,ערסים וכו')פריקית 32.מה התכונה שאתה הכי שונא?לא הבנתי ת'שאלה 33.והכי אוהב? 34.מה סיגנון המוזיקה המועדף עלך?היפ הופ ומוזיקה שחורה 35.בדרך כלל מקדים או מאחר?מקדים 36.כמה ארוחות אתה אוכל ביום?2 37.אתה בתנועת נוער? איזה? לא 38.פגשת חבר וירטואלי במציאות?לא 39.פגשת פעם את אחד האומנים המועדפים עליך?ברור 40.כשפגשתם אותו, דעתך השתנתה? לטובה או לרעה?אממ,בוא נגיד שנישארה כמו שהייתה. 41.מה תרצה להיות כשתהיה גדול?שאלה דבילית וחופרת
42.מצליח בלימודים?לא ממש בתקופה האחרונה. 43.מה המציון הכי גבוה שקיבלת השנה?80 ניראה לי 44.והכי נמוך?0 (?) 45.מבריז הרבה?משתדלת כמה שפחות 46.יש תלבושת אחידה?כן ושונאת את זה כל כך
47.בעד או נגד?ברור שנגד!! אבל מצד אחד אין לי מה ללבוש חחח P: 48.היית פעם באולפן טלוויזיה? איפה? איך היה?לע 49.יש לך פלאפון?אז לא, ברור 50.מדבר הרבה?מנסה כמה שפחות 51.מי החבר הכי טוב שלך?דניאל, אבל כאילו לא ממש, אין בעצם. 52.מי הכי מצחיק?ליאת 53.הכי דיכאוני?אני 54.זה שהכי כיף לרדת עליו?אמ דנה
55.הכי חכם?נופר'וש 56.שהכי כיף להסתובב איתו?דניאל 57.הכי תומך?דניאל 58.מה אתה מחפש בחברים?שלא ירכלו כמו זקנות מי פאקצה, מי ערסית מי ככה מי ככה. ושאף פעם לא יבואו בטענות על הלבוש שלך. בקיצור שיאהבו אותך 59.היה לך פעם חבר ממש ממש טוב שאבד לך הקשר איתו?אממ לא 60.זה קרה בגללך או בגללו? 61.מתגעגע? 62.מה המתנה האהובה עליך שקיבלת השנה?כסף
חיחיחי 63.משקיע במתנות?כאלה שמשקיעים בי 64.זוכר תאריכים?החשובים ביותר 65.למי אנשים אומרים שאתה דומה?לחלי מילדות רעות
65.מה הדבר הראשון שהיית אומר אם היית זוכה במיליון דולר?אאאאאאאוווווווו 66.מה הדבר הראשון שהיית קונה?את כל העולם
67.אוהב שאלונים קצרים או ארוכים?ארוכים 68.קורא תשובות של אנשים אחרים?לא תמיד 69.היה לך פעם חלום צלול?לא 70.מאמין במיסטיקה?גן 71.מנגן במשהו?גיטרה 72.מה סיגנון הלבוש שלך?קלאסי כזה 73.אהבתם את השאלון?כן

Mi RoNi

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo26.gif

1.שם:רוני 2.גיל:עוד 8 ימים 12
3.מין:נקבה
4.צבע שיער:בלונד 5.צבע עיניים:כחול 6.צבע המכנסיים שעליך עכשיו:צבע ג'ינס 7.צבע החולצה:תכלת 8.צבע התחתונים:- 9:צבע הגרביים\נעליים:גם תכלת 10.צבע אהוב:תכלת סגול ורוד 11.הצבע שיש לך הכי הרבה בארון:אמממ סגול 12.צבע הקיר בחדר שלך:בננה
13:צבע התיק בבצפר:כתום (טוב חלאס עם הצבעים) 14.המשפט האהוב עליך:"OK" 15.השחקן האהוב עליך:יודה לוי 16.השחקנית האהובה עליך:פלורנסיה ברטוטי,אגם רודברג. 17.הזמר האהוב עליך:הראל מיואל 18.הזמרת האהובה עליך:רוני,שירי. 19.הלהקה האהובה עליך:גיים בויז. 20.השיר האהוב עליך:יש המון 21.השיעור האהוב עליך:ספורט 22.המורה האהוב עליך:סיגל [לספורט] 23.הבן אדם שאתם הכי אוהבים:המשפחה שלי,החבר שלי. 24.הסרט האהוב עליך:"סיפור סינדרלה" 25.הסדרה האהובה עליך:יש המון 26.יש אובססיות?אולי 27.המאכל האהוב עליך:פסטה עם בצל 28.מה המילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים ביום?"OK" 29.מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר?פותחת את העיניים 30.הדבר האחרון בלילה?עוצמת את העיניים 31.כשאתה מדליק את המחשב. מה הדבר הראשון שאתה עושה?יושבת על הכיסא 32.איך החברה מגדירה אותך?(פריקים,פקאצות,ערסים וכו')לא מגדירים 32.מה התכונה שאתה הכי שונא?אמממ שאני טיפה בררנית 33.והכי אוהב?שאני טובה בספורט 34.מה סיגנון המוזיקה המועדף עליך?פופ 35.בדרך כלל מקדים או מאחר?מאחר 36.כמה ארוחות אתה אוכל ביום?לפעמים 2 ולפעמים 1 37.אתה בתנועת נוער? איזה? לא בתנועת נוער 38.פגשת חבר וירטואלי במציאות?לא 39.פגשת פעם את אחד האומנים המועדפים עליך?כן 40.כשפגשתם אותו, דעתך השתנתה? לטובה או לרעה?לטובה 41.מה תרצה להיות כשתהיה גדול?משהו בתחום התקשורת 42.מצליח בלימודים?כן 43.מה המציון הכי גבוה שקיבלת השנה?110 44.והכי נמוך?82 45.מבריז הרבה?לא 46.יש תלבושת אחידה?כן 47.בעד או נגד?נגד 48.היית פעם באולפן טלוויזיה? איפה? איך היה?בערוץ הילדים..היה סבבה 49.יש לך פלאפון?כן 50.מדבר הרבה?כן 51.מי החבר הכי טוב שלך?מיכל,שירז. 52.מי הכי מצחיק?הדר 53.הכי דיכאוני?לא יודעת 54.זה שהכי כיף לרדת עליו?לא אוהבת לרדת 55.הכי חכם?יסמין,אסף. 56.שהכי כיף להסתובב איתו?כל החברות שלי 57.הכי תומך?מיכל 58.מה אתה מחפש בחברים?הומור,רגישות 59.היה לך פעם חבר ממש ממש טוב שאבד לך הקשר איתו?כן 60.זה קרה בגללך או בגללו?בגללה היא נסעה לצרפת ונשארה שם 61.מתגעגע?לא ממש 62.מה המתנה האהובה עליך שקיבלת השנה?SIMS 2 63.משקיע במתנות?כן 64.זוכר תאריכים?כן 65.למי אנשים אומרים שאתה דומה?רוני,לואיסנה לופיטו. 65.מה הדבר הראשון שהיית אומר אם היית זוכה במיליון דולר?תודה אלוהים! 66.מה הדבר הראשון שהיית קונה?אמממ ג'ינס? 67.אוהב שאלונים קצרים או ארוכים?ארוכים 68.קורא תשובות של אנשים אחרים?לפעמים 69.היה לך פעם חלום צלול?הא? 70.מאמין במיסטיקה?כנ"ל 71.מנגן במשהו?כן 72.מה סיגנון הלבוש שלך?רגיל 73.אהבתם את השאלון?כן

adi121

New member
../images/Emo60.gifנהננההננה

1.שם:עדי 2.גיל:18+ 3.מין:נקבה
4.צבע שיער:שחור 5.צבע עיניים:חום 6.צבע המכנסיים שעליך עכשיו:ירוק זית 7.צבע החולצה:בז' 8.צבע התחתונים:לבן 9:צבע הגרביים\נעליים:פסים ירוק-שחור 10.צבע אהוב:אדום 11.הצבע שיש לך הכי הרבה בארון:אני חושבת שחור וירוק 12.צבע הקיר בחדר שלך:לבן וקיר אחד טורקיז 13:צבע התיק בבצפר:ירוק-לבן-אפור (טוב חלאס עם הצבעים) 14.המשפט האהוב עליך:בדקה אחת של עצב ביזבזת 60 שניות של שמחה 15.השחקן האהוב עליך:ליאונרדו דיקפריו
16.השחקנית האהובה עליך:לא יודעת..
17.הזמר האהוב עליך:אביב גפן ועברי לידר 18.הזמרת האהובה עליך:קלי קלארקסון (אבל היא הבריזה אז אני בחרם) ושירי מימון 19.הלהקה האהובה עליך:לינקין פארק היהודים מוניקה סקס ועוד.. 20.השיר האהוב עליך:holiday - green day 21.השיעור האהוב עליך:חופשי 22.המורה האהוב עליך:דליה (מתמטיקה) 23.הבן אדם שאתם הכי אוהבים:פעם זה היה חברה טובה שלי עכשיו אני לא יודעת.. 24.הסרט האהוב עליך:יומן נעורים 25.הסדרה האהובה עליך:הישרדות, חברים 26.יש אובססיות?בהחלט! 27.המאכל האהוב עליך:אוכל סיני 28.מה המילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים ביום?לא יודעת.
29.מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר?חוזרת לישון.. 30.הדבר האחרון בלילה?רואה טלוויזיה 31.כשאתה מדליק את המחשב. מה הדבר הראשון שאתה עושה?בודקת הודעות 32.איך החברה מגדירה אותך?(פריקים,פקאצות,ערסים וכו')שום דבר.. 32.מה התכונה שאתה הכי שונא?חוסר אכפתיות ושחצנות 33.והכי אוהב?אכפתיות, הקשבה 34.מה סיגנון המוזיקה המועדף עלך?רוק 35.בדרך כלל מקדים או מאחר?מאחרת 36.כמה ארוחות אתה אוכל ביום?2 37.אתה בתנועת נוער? איזה? לא.. 38.פגשת חבר וירטואלי במציאות?כן 39.פגשת פעם את אחד האומנים המועדפים עליך?כן 40.כשפגשתם אותו, דעתך השתנתה? לטובה או לרעה?לא ממש השתנתה 41.מה תרצה להיות כשתהיה גדול?טייסת 42.מצליח בלימודים?לא
43.מה המציון הכי גבוה שקיבלת השנה?100 בספורט
אבל 97 במתמטיקה שזה ממש ממש ממש טוב!
44.והכי נמוך?חוץ מ0 קיבלתי 35 בפיזיקה 45.מבריז הרבה?כן אבל לאחרונה אני משתדלת שלא 46.יש תלבושת אחידה?לא 47.בעד או נגד?נגד
48.היית פעם באולפן טלוויזיה? איפה? איך היה?הייתי בקהל של פספוסים פעם וכשהייתי קטנה הייתי באולפן של ערוץ הילדים 49.יש לך פלאפון?כן 50.מדבר הרבה?לא ממש 51.מי החבר הכי טוב שלך?עמית ענבר ליהי עומר וקובי 52.מי הכי מצחיק?קובי 53.הכי דיכאוני?אממ.. פעם זה היה אני עכשיו אני לא יודעת 54.זה שהכי כיף לרדת עליו?דני עידן ועומר 55.הכי חכם?אני! 56.שהכי כיף להסתובב איתו?עומר 57.הכי תומך?כולם תומכים! אחרת הם לא היו חברים שלי 58.מה אתה מחפש בחברים?את הכייף את הצחוקים וגם את ההקשבה והכנות 59.היה לך פעם חבר ממש ממש טוב שאבד לך הקשר איתו?כן 60.זה קרה בגללך או בגללו?זה קרה כי פשוט דרכנו נפרדו.. זה החיים אין הסבר אחר 61.מתגעגע?תאמת? לא במיוחד יש לי חברים ממש טובים עכשיו 62.מה המתנה האהובה עליך שקיבלת השנה?קיבלתי איקס עיגול עם כוסות של וודקה 63.משקיע במתנות?במתנות לא אבל בברכות אני אלופה 64.זוכר תאריכים?פחות או יותר 65.למי אנשים אומרים שאתה דומה?לאף אחד.. 65.מה הדבר הראשון שהיית אומר אם היית זוכה במיליון דולר?תודה לאלוהים 66.מה הדבר הראשון שהיית קונה?שמפניה 67.אוהב שאלונים קצרים או ארוכים?ארוכים אבל לא יותר מדי 68.קורא תשובות של אנשים אחרים?לא ממש, אבל לפעמים כן 69.היה לך פעם חלום צלול?כן 70.מאמין במיסטיקה?לא ממש 71.מנגן במשהו?התחלתי גיטרה 72.מה סיגנון הלבוש שלך?ספורטיבי 73.אהבתם את השאלון?היה כייף!

Guitar Girl1

New member
../images/Emo78.gif

1.שם: אוריין 2.גיל: 15 3.מין: נקבה 4.צבע שיער: שחור 5.צבע עיניים: חום 6.צבע המכנסיים שעליך עכשיו: אדום 7.צבע החולצה: כחול כהה 8.צבע התחתונים: סגול
9:צבע הגרביים\נעליים: יש לי עכשיו נעלי בית כלבים כאלה 10.צבע אהוב: אדום/שחור 11.הצבע שיש לך הכי הרבה בארון: שחור נראה לי 12.צבע הקיר בחדר שלך: לבן 13:צבע התיק בבצפר: שחור (טוב חלאס עם הצבעים) 14.המשפט האהוב עליך: יהיה טוב 15.השחקן האהוב עליך: ג'ים קארי 16.השחקנית האהובה עליך: עלמה זק! 17.הזמר האהוב עליך: בילי ג'ו 18.הזמרת האהובה עליך: איימי לי 19.הלהקה האהובה עליך: אוונסנס 20.השיר האהוב עליך: scorpions- rhythm of love 21.השיעור האהוב עליך: שום דבר 22.המורה האהוב עליך: כמעט כולן קקה אחד גדול 23.הבן אדם שאתם הכי אוהבים: אני אוהבת את כוווווווולם
24.הסרט האהוב עליך: מלך האריות
.. לא יודעת כל מיני 25.הסדרה האהובה עליך: בטיפול
26.יש אובססיות? ברור 27.המאכל האהוב עליך: פיצה
28.מה המילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים ביום? אוף.. ואני אומרת הרבה אוף 29.מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? שוטפת פנים 30.הדבר האחרון בלילה? סוגרת תטלוויזיה 31.כשאתה מדליק את המחשב. מה הדבר הראשון שאתה עושה? פותחת את המסנג'ר 32.איך החברה מגדירה אותך?(פריקים,פקאצות,ערסים וכו') כנראה שפריקית 32.מה התכונה שאתה הכי שונא? צביעות 33.והכי אוהב? נאמנות 34.מה סיגנון המוזיקה המועדף עלך? רוק כבד 35.בדרך כלל מקדים או מאחר? אממ אני ממש שונאת לאחר.. אני משתדלת להקדים 36.כמה ארוחות אתה אוכל ביום? 3 37.אתה בתנועת נוער? איזה? נופ 38.פגשת חבר וירטואלי במציאות? חחח כן 39.פגשת פעם את אחד האומנים המועדפים עליך? לא 40.כשפגשתם אותו, דעתך השתנתה? לטובה או לרעה? לא פגשתי זונות 41.מה תרצה להיות כשתהיה גדול? למכור אבטיחים בב"ש.. חליק לא יודעת עזבו אותי 42.מצליח בלימודים? לא 43.מה המציון הכי גבוה שקיבלת השנה? 100
44.והכי נמוך? 29
45.מבריז הרבה? לא.. אבל ממוזיקה כן
46.יש תלבושת אחידה? כן 47.בעד או נגד? לא מפריע לי כל כך 48.היית פעם באולפן טלוויזיה? איפה? איך היה? לא הייתי 49.יש לך פלאפון? כן 50.מדבר הרבה? לא 51.מי החבר הכי טוב שלך? התחתון שלי 52.מי הכי מצחיק? נטע 53.הכי דיכאוני? חח עזבו 54.זה שהכי כיף לרדת עליו? אני מסתלבטת על כל אחד כשאפשר.. 55.הכי חכם? הדר 56.שהכי כיף להסתובב איתו? כולם 57.הכי תומך? כולם 58.מה אתה מחפש בחברים? שיהיה כייף איתם ושלא יהיו צבועים (כמו רוב האנשים פה) 59.היה לך פעם חבר ממש ממש טוב שאבד לך הקשר איתו? אוו כן 60.זה קרה בגללך או בגללו? גם וגם... 61.מתגעגע? במידה מסויימת כן.. אבל מסתדרים טוב מאוד 62.מה המתנה האהובה עליך שקיבלת השנה? חברה טובה כתבה לי מכתב ליומולדת וזה היה... ממ..
ובכוונה כתבתי משהו לא כל כך חומרי 63.משקיע במתנות? לא
גרועה בזה 64.זוכר תאריכים? גם לא הכי.. מעצבן
65.למי אנשים אומרים שאתה דומה? זה לא קורה הרבה 65.מה הדבר הראשון שהיית אומר אם היית זוכה במיליון דולר? "פאק" אבל פאק ענק כזה 66.מה הדבר הראשון שהיית קונה? אני חושבת שגיטרה 67.אוהב שאלונים קצרים או ארוכים? ארוכים
68.קורא תשובות של אנשים אחרים? לא ממש.. רק אם משעמם 69.היה לך פעם חלום צלול? מה זה? 70.מאמין במיסטיקה? לא יודעת 71.מנגן במשהו? כן..
72.מה סיגנון הלבוש שלך? לא מוגדר 73.אהבתם את השאלון? חביב

pacific ocean

New member
תשובות ../images/Emo135.gif

1.שם: אשלי
2.גיל: 15 וחצי...
3.מין:נקבה
4.צבע שיער: חום
5.צבע עיניים:ירוק
6.צבע המכנסיים שעליך עכשיו: ג'ינס כהה
7.צבע החולצה: אפור
8.צבע התחתונים:פסים צבעוניים
9:צבע הגרביים\נעליים: לא לובשת...
10.צבע אהוב: ירוק וכחול
11.הצבע שיש לך הכי הרבה בארון: אדום ושחור
12.צבע הקיר בחדר שלך:שמנת
13:צבע התיק בבצפר: כחול ואפור
(טוב חלאס עם הצבעים) 14.המשפט האהוב עליך:"יותר מדי נקי זה לא בריא"
15.השחקן האהוב עליך: טומי לי ג'ונס...וטום קרוז!
16.השחקנית האהובה עליך: ג'וליה רוברטס
17.הזמר האהוב עליך: שלמה ארצי
18.הזמרת האהובה עליך:אין... 19.הלהקה האהובה עליך: מארון פייב
20.השיר האהוב עליך: "שושנים עצובות" ו-"מחר הוא יחזור"
21.השיעור האהוב עליך:ביולוגיה
22.המורה האהוב עליך: המורה לביולוגיה חיחי
23.הבן אדם שאתם הכי אוהבים: אמא שליייי
24.הסרט האהוב עליך:"אושן 11" ו"יעד סופי 3"
25.הסדרה האהובה עליך: CSI או "האוס"
26.יש אובססיות? נקיום ידיים!!! 27.המאכל האהוב עליך:אורז.....או פסטה... ותירס! 28.מה המילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים ביום? סעמק...או...פלג...(יענו מפגר.....פלגמט) 29.מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? בודקת אם יש עוד כמה דקות לישון 30.הדבר האחרון בלילה? רואה טלוויזיה 31.כשאתה מדליק את המחשב. מה הדבר הראשון שאתה עושה?מתחברת לאינטרנט 32.איך החברה מגדירה אותך?(פריקים,פקאצות,ערסים וכו')לפעמים ערסית ..אבל רוב החברים תופסים ממני אמריקאית ממוצעת... 32.מה התכונה שאתה הכי שונא?קנאה וצביעות... 33.והכי אוהב? קבלת השונה(לא ממש תכונה אבל...) ויושר 34.מה סיגנון המוזיקה המועדף עלך? פופ או היפ הופ 35.בדרך כלל מקדים או מאחר?מאחרת 36.כמה ארוחות אתה אוכל ביום? יותר מדי חיחי 37.אתה בתנועת נוער? איזה? אממ...צופי אש (מכבי אש) נחשב חח? 38.פגשת חבר וירטואלי במציאות? כן 39.פגשת פעם את אחד האומנים המועדפים עליך? כןןןןןןןןןןן 40.כשפגשתם אותו, דעתך השתנתה? לטובה או לרעה? לטובההה!!!! 41.מה תרצה להיות כשתהיה גדול?חוקרת במז"פ! 42.מצליח בלימודים? אפשר להגיד 43.מה המציון הכי גבוה שקיבלת השנה? 100 44.והכי נמוך? 41 45.מבריז הרבה? הייתי מבריזה המוןןן 46.יש תלבושת אחידה? עדיין לא 47.בעד או נגד? נגד 48.היית פעם באולפן טלוויזיה? איפה? איך היה?לא..... 49.יש לך פלאפון? ברורר 50.מדבר הרבה? כן 51.מי החבר הכי טוב שלך? יש כמה.....דניאל, דניאל...(אחרת כמובן)..סמדר.. 52.מי הכי מצחיק? דניאלל השנייהה יההה 53.הכי דיכאוני? ממ...לא יודעת.. 54.זה שהכי כיף לרדת עליו? סמדר חעחחע 55.הכי חכם? אממ..וואלה..לא יצא לי לחשוב על זה חח...לא ידוע 56.שהכי כיף להסתובב איתו? דניאל הראשונה 57.הכי תומך?דניאל השנייה 58.מה אתה מחפש בחברים? אמינות, קרבה, לדעת שהם איתי בגלל מי שאני.. 59.היה לך פעם חבר ממש ממש טוב שאבד לך הקשר איתו?כן.....ביסודי.. 60.זה קרה בגללך או בגללו? בגלל שנינו ת'אמת.. 61.מתגעגע? כן...ממ... 62.מה המתנה האהובה עליך שקיבלת השנה?וואלה........אין לי אחת.. 63.משקיע במתנות?כןןןןןן 64.זוכר תאריכים? כן 65.למי אנשים אומרים שאתה דומה? לאמא שלי חיחי 65.מה הדבר הראשון שהיית אומר אם היית זוכה במיליון דולר? טאטעע אני אוהבת אותךךךךך 66.מה הדבר הראשון שהיית קונה? ביתת חדש ומכונית לאמאאא 67.אוהב שאלונים קצרים או ארוכים? ארוכים! 68.קורא תשובות של אנשים אחרים? לפעמים 69.היה לך פעם חלום צלול? כן....שלשום...מוזררר 70.מאמין במיסטיקה? כן 71.מנגן במשהו? לא....ניגנתי על אורגנית חיחי...ועל חלילית 72.מה סיגנון הלבוש שלך? קאז'ואל ספורט שיק אמריקאן סטייל 73.אהבתם את השאלון?מאוד

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

1.שם: מאיה. 2.גיל: 15. 3.מין: נקבתית. 4.צבע שיער: וורוד-ירוק-שחור. 5.צבע עיניים: חום. 6.צבע המכנסיים שעליך עכשיו: מכנסי בית בצבע תכלת. 7.צבע החולצה: איזה סווצ'רט סגול. 8.צבע התחתונים: אדומימ. 9:צבע הגרביים\נעליים: none. 10.צבע אהוב: וורוד, ירוק, סגול, צהב, כתומ. 11.הצבע שיש לך הכי הרבה בארון: וואו, יש לי יותרמדי בגדים מכדי שאתחיל לבדוק. 12.צבע הקיר בחדר שלך: ירוק יפה. 13:צבע התיק בבצפר: כחל. (טוב חלאס עם הצבעים) 14.המשפט האהוב עליך: When in doubt, SMILE! 15.השחקן האהוב עליך: ג'וני. 16.השחקנית האהובה עליך: קייט מלוסט. נו היא הכי כוסית שיש. 17.הזמר האהוב עליך: none. 18.הזמרת האהובה עליך: none. 19.הלהקה האהובה עליך: יותרמדי. 20.השיר האהוב עליך: יותרמדי. 21.השיעור האהוב עליך: היסטוריה, ציור, תולדות, פסיכו. 22.המורה האהוב עליך: הרצל. 23.הבן אדם שאתם הכי אוהבים: השמנמוד שלי. 24.הסרט האהוב עליך: ביטלג'וס. 25.הסדרה האהובה עליך: לוסט, ללא ספק. 26.יש אובססיות? שופינג. 27.המאכל האהוב עליך: בשר, שוקולד מריר. 28.מה המילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים ביום? כזה. 29.מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? נכנסת למוד קרבי. 30.הדבר האחרון בלילה? מסיימת לקרוא. 31.כשאתה מדליק את המחשב. מה הדבר הראשון שאתה עושה? פותחת מסנ. 32.איך החברה מגדירה אותך? זה למעלה מכוחה של החברה להגדיר אותי. 32.מה התכונה שאתה הכי שונא? רגישות. 33.והכי אוהב? אימפולסיביות, קיצוניות. 34.מה סיגנון המוזיקה המועדף עלך? באמת שזה לא לכאן. 35.בדרך כלל מקדים או מאחר? תלוי לאיפה. 36.כמה ארוחות אתה אוכל ביום? מה זה ארוחות. 37.אתה בתנועת נוער? איזה? כבר מזמן נשברתי. 38.פגשת חבר וירטואלי במציאות? בטח. 39.פגשת פעם את אחד האומנים המועדפים עליך? כן. 40.כשפגשתם אותו, דעתך השתנתה? לטובה או לרעה? לא השתנתה. 41.מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אני כבר גדולה מאד קטנה. 42.מצליח בלימודים? לא. 43.מה המציון הכי גבוה שקיבלת השנה? 97 כמדומני. 44.והכי נמוך? 25 בערך. 45.מבריז הרבה? יותרמדי. 46.יש תלבושת אחידה? לא. 47.בעד או נגד? נגד, מתוך אינדיווידואליות. 48.היית פעם באולפן טלוויזיה? איפה? איך היה? כן, הרבה פעמים. כלמיני. 49.יש לך פלאפון? כן. 50.מדבר הרבה? בלי שיחות, לא יכולה לשלוט בזה. 51.מי החבר הכי טוב שלך? דניאלתה. 52.מי הכי מצחיק? דניאלתה והשמנ שלי. 53.הכי דיכאוני? שלומתי. 54.זה שהכי כיף לרדת עליו? חהחה אושרת. 55.הכי חכם? אני. 56.שהכי כיף להסתובב איתו? השמן שלי, באמת. 57.הכי תומך? כולם. 58.מה אתה מחפש בחברים? יחודיות. 59.היה לך פעם חבר ממש ממש טוב שאבד לך הקשר איתו? כן. 60.זה קרה בגללך או בגללו? בעיקר בגללי. 61.מתגעגע? כן.טו מאצ' אגו. 62.מה המתנה האהובה עליך שקיבלת השנה? קיבלתי מיליון, מה. 63.משקיע במתנות? למי שחשוב לי. 64.זוכר תאריכים? כן. 65.למי אנשים אומרים שאתה דומה? לי. 65.מה הדבר הראשון שהיית אומר אם היית זוכה במיליון דולר? יאע מיליון שטויות. 66.מה הדבר הראשון שהיית קונה? בובות של רחוב סומסום. 67.אוהב שאלונים קצרים או ארוכים? ארוכים. 68.קורא תשובות של אנשים אחרים? כשבא לי, מה שנראה מעניין. 69.היה לך פעם חלום צלול? כן. 70.מאמין במיסטיקה? לא. 71.מנגן במשהו? פעם, היו ימים. 72.מה סיגנון הלבוש שלך? מאיו. 73.אהבתם את השאלון? כן.

למעלה