חולה על יעל שרוני
New member
עונה../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif
1.שם: סמדר 2.גיל: כמעט 14 3.מין: נקבה
4.צבע שיער: שחור, צבוע.. פעם היה חום 5.צבע עיניים: חום 6.צבע המכנסיים שעליך עכשיו: שחור עם כיתוב DANCE או משהו 7.צבע החולצה: גופיה שחורה 8.צבע התחתונים: אדום
9:צבע הגרביים\נעליים: יחפה 10.צבע אהוב: שחור, כחול, ירוק וסגול 11.הצבע שיש לך הכי הרבה בארון: לא יודעת.. ניראה לי שחור 12.צבע הקיר בחדר שלך: ורוד
13:צבע התיק בבצפר: שחור (טוב חלאס עם הצבעים) 14.המשפט האהוב עליך: אוי יש המון, כל מה שיעל הוציאה מהפה שלה בערך
אני חולה על "החיים זה כמו אופניים, אם קל לך מדי - סימן שאת בירידה.." 15.השחקן האהוב עליך: גיא זו-ארץ, אושרי כהן, ניב רז, רן דנקר, ניר לוי..
16.השחקנית האהובה עליך: יעל שרוני
וגם נינה קוטלר החמודה
17.הזמר האהוב עליך: אביב גפן וסער בדישי 18.הזמרת האהובה עליך: יעל
, אפשר לקרוא לה זמרת, לא? היא השתתפה בדיסק של השיר שלנו
19.הלהקה האהובה עליך: יש כ"כ הרבה שאין לי כוח להיכנס לזה
20.השיר האהוב עליך: 'אולי' של אביב גפן, זה הכי שיר שנכתב ממני על יעל
וגם 'יש לך אותי' של אביב.. בעצם, כל דבר של אביב מספיק טוב
, 'סינדרלה רוקפלה' שיעל שרוני וגי"ז ביצעו בש"ש, 'ילד אסור, ילד מותר'.. 21.השיעור האהוב עליך: ספרות ותיאטרון 22.המורה האהוב עליך: המורה לספרות 23.הבן אדם שאתם הכי אוהבים: יעל שרוני
24.הסרט האהוב עליך: יש המון 25.הסדרה האהובה עליך: השיר שלנו ומשחק החיים 26.יש אובססיות? ליעל
, סתם. זאת לא אובססיה - אני פשוט אוהבת אותה. 27.המאכל האהוב עליך: פיצה 28.מה המילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים ביום? יעל
[באמאשלי!] 29.מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? חושבת על יעל
30.הדבר האחרון בלילה? ^^ 31.כשאתה מדליק את המחשב. מה הדבר הראשון שאתה עושה? מתחברת לאינטרנט 32.איך החברה מגדירה אותך?(פריקים,פקאצות,ערסים וכו') פריקית. הו, וול. 32.מה התכונה שאתה הכי שונא? צביעות 33.והכי אוהב? כנות 34.מה סיגנון המוזיקה המועדף עלך? רוק 35.בדרך כלל מקדים או מאחר? מאחרת, אני מאחרת כרונית 36.כמה ארוחות אתה אוכל ביום? 3 37.אתה בתנועת נוער? איזה? לא 38.פגשת חבר וירטואלי במציאות? ברור, מלא 39.פגשת פעם את אחד האומנים המועדפים עליך? כן, את יעלי
40.כשפגשתם אותו, דעתך השתנתה? לטובה או לרעה? לא השתנתה. אהבתי אותה לפני-כן, ואני אוהב אותה תמיד. 41.מה תרצה להיות כשתהיה גדול? שחקנית 42.מצליח בלימודים? לא ממש
43.מה המציון הכי גבוה שקיבלת השנה? 100 44.והכי נמוך? 0 45.מבריז הרבה? כן 46.יש תלבושת אחידה? כן, רק שאני לא קונה אותה. 47.בעד או נגד? בעד, תמיד בעד. 48.היית פעם באולפן טלוויזיה? איפה? איך היה? לא 49.יש לך פלאפון? כן 50.מדבר הרבה? המון 51.מי החבר הכי טוב שלך? לאחרונה אדם.. 52.מי הכי מצחיק? מיטל 53.הכי דיכאוני? אין כ"כ, את הדיכאון שומרים לי 54.זה שהכי כיף לרדת עליו? טל 55.הכי חכם? רחל 56.שהכי כיף להסתובב איתו? טלאור 57.הכי תומך? לינור 58.מה אתה מחפש בחברים? כנות. 59.היה לך פעם חבר ממש ממש טוב שאבד לך הקשר איתו? כן 60.זה קרה בגללך או בגללו? בגלל שתינו. 61.מתגעגע? לא ממש, היא הפכה להיות משהו מוזר. 62.מה המתנה האהובה עליך שקיבלת השנה? פגישה עם יעל
63.משקיע במתנות? כן 64.זוכר תאריכים? תלוי של מה. 65.למי אנשים אומרים שאתה דומה? לדניאלה וירצר, העורכת דין מ'אלביס רוזנטל והאישה המסתורית' ומאיה מ'לחיי האהבה'. 65.מה הדבר הראשון שהיית אומר אם היית זוכה במיליון דולר? ישששששששששששששששששששש 66.מה הדבר הראשון שהיית קונה? לא יודעת, בטח משהו ליעל
67.אוהב שאלונים קצרים או ארוכים? בינוניים-ארוכים 68.קורא תשובות של אנשים אחרים? לפעמים 69.היה לך פעם חלום צלול? כן 70.מאמין במיסטיקה? לא ממש 71.מנגן במשהו? לא 72.מה סיגנון הלבוש שלך? שחור 73.אהבתם את השאלון? כן הודגש באמצעות מדגישומטיק
1.שם: סמדר 2.גיל: כמעט 14 3.מין: נקבה