שאלון !!!

הילאריי

New member
שאלון !!!

משעמם לי אז עשיתי שאלון תענו עליו !!!
זמרת אהובה
זמר אהוב
עם לא ג'ניפר אז
להקה אהובה
השחקנית האהובה
ג'ניפר או קלי
קלי קלארקסון או מדונה
שיר אהוב של ג'ניפר
שיר אהוב לא של ג'ניפר
שיר ששמעתם היום
שיר שאתם שומעים הרבה מאוד
יאלה זהו גמרתי תענו על השאלון !

oren456

New member
תשובות שלי

זמרת אהובה - ג'ינפר זמר אהוב - אין עם לא ג'ניפר אז -קלי קלארקסון להקה אהובה - יש מלא אבל בזמן האחרון הדיימונדז בגלל הקדם אירוויזיון השחקנית האהובה - נטלי פורטמן ג'ניפר או קלי-תיקו קלי קלארקסון או מדונה -קלי שיר אהוב של ג'ניפר - WFT ו- SIMW שיר אהוב לא של ג'ניפר - קלי -BOY שיר ששמעתם היום- שירי קדם אירוויזיון 2006 שיר שאתם שומעים הרבה מאוד

oren456

New member
ושיר שאני שומע הרבה זה

שירי קדם אירוויזיון 06 ושירי אירוויזיון 06.

Lopezit

New member
שלי../images/Emo27.gif

זמרת אהובה: ג'ן זמר אהוב: מארק!!
סתם סתם חיחי עם לא ג'ניפר אז: קלי להקה אהובה: Black Eyed Peas השחקנית האהובה: ג'ן ג'ניפר או קלי: אממ אמ אמאמאמאמאמ קשה לי להודות אבל רק בזמן האחרון בגלל שג'ן לא עושה כלום עם מוזיקה וקלי כן.. אז קלי
(רק במוזיקה
) קלי קלארקסון או מדונה: קלי שיר אהוב של ג'ניפר: קשה קשה שיר אהוב לא של ג'ניפר: קלי BOY, BTHE שיר ששמעתם היום: הראל סקעת- ואת

אוו שאלון יופי טופייי

אני עונה
זמרת אהובה - ג'ניפר לופז/ביורק/סלין דיון
זמר אהוב - סטינג/סיל/אלטון ג'ון
עם לא ג'ניפר אז - יש הרבה שאני אוהב חוץ מג'ניפר
להקה אהובה - אבבא/הקורס
השחקנית האהובה - אין מישי מיוחדת
ג'ניפר או קלי - ברור שג'ניפר קלי קלארקסון או מדונה - ברור שמדונה
שיר אהוב של ג'ניפר - הכי טוב שלה: love don't cost a thing שיר אהוב לא של ג'ניפר - יש יותר מידי
שיר ששמעתם היום- pcd- buttons
שיר שאתם שומעים הרבה מאוד - כל שירי אירוויזיון 06

QueIronia

New member
עונה

זמרת אהובה - ג'ני זמר אהוב - אין אם לא ג'ניפר אז - אנסטסיה להקה אהובה - אין השחקנית האהובה - אין ג'ניפר או קלי - ג'ני קלי קלארקסון או מדונה - מדונה שיר אהוב של ג'ניפר - AIF ועוד המון שיר אהוב לא של ג'ניפר - One Day In Your Life של אנסטסיה שיר ששמעתם היום - Everything Burns - Anastacia feat. Ben Moody שיר שאתם שומעים הרבה מאוד - SIMW

הילאריי

New member
עונה

זמרת אהובה => ברור שג'ניפר זמר אהוב =>ג'סי מקרטני עם לא ג'ניפר אז =>קלי להקה אהובה =>לינקין פארק השחקנית האהובה =>אניסטון ג'ניפר או קלי =>ג'ני קלי קלארקסון או מדונה =>קלי שיר אהוב של ג'ניפר =>כולם שיר אהוב לא של ג'ניפר =>סורי של מדונה שיר ששמעתם היום=> השירים של קלי ושל ג'ניפר המלכה שיר שאתם שומעים הרבה מאוד =>השירים של ג'ניפרוש המלכה

yonatan20

New member
היי אבי מאמי זה אהובך

אני מתגעגע אלייך + טוב אם שואלים אז אני יענה זמרת- קלי, קלאודיה בני (חח) ואנסטסיה המלכה זמר- אם לא ג'ניפר אז- חח מי בכלל אוהב את ג'ניפר (אל תכעסו עלי) אז אם לא ג'ני אז ג'ינה...
להקה- וואי יש המון אירוסמית' בית הבובות ועוד כמה מטאליסטיות שחקנית אהובה- הילרי דאף חמודה ג'ני או קלי- קלי דה קלי או מדונה-קלי דה שיר של ג'ני- זה שהיא זוכרת מאיפה היא באה שיר אהוב לא של ג'ני- tunnel vision של ג'ון פטרוצי זה לא בדיוק שיר אבל לא משנה חחח שיר ששמעתי היום- מישה מישה מישה מישה מישה מישה משנכנס אדרררר שיר ששמעתי הרבה- Seether Feat. Amy Lee - Broken

yonatan20

New member
בלה בלה

מי שהיה צריך להבין הבין :) ח בדיחות פרטיות לא עובד פה אה? מיסטר זנגביל זה אבי לא?

למעלה