שאלון !!

מ ו ג ה

New member
עווונהה...............=]

שאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלום ! שלוםםםם כם לך מותקק=] מה קורה ? הכל טוב מאצלך?! מה שלומך ? אמממ אמרתי כבר שהכל טוב
יווווופי ! ואם הייתי אומרת שהכל רע?! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? 15 וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? 26.8.90 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? אמממ אוכלת קפריץ'
חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת ? קפריץ' אהה.... מתי זה היה ? עכשיווו שומע מוזיקה ? לאא כרגעע למה ? לא דעתת איזה שיר ? עוד מעט נראלי אני אשמע tears in heaven
תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? אתמולל..מוזרר
האאאא... עם מי ? ממ עם חברה שלי שני אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? בטחחח שיש דבר כזה שקר לבן=] ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? חחח כן ושקרים לא לבנים :p ? בטחחח! נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? אולי..לא בכוונה
ולא תגיד לו את זה בפנים ? לא
איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? שמעו לי היה חלק פעם אז חשבתי שחלק הכי יפה...עכשיו יש לי ארוך חלק עם תלתלים בקצוות ואני חושבת שזה יותר יפה מחלק..אז חלק תלתלים
חפרתי
ומה יש לך ? חחחח ראו למעלה הולכים עם צעיפים ? חח כה וכובעים ? כהה כפפות ? רק כשקר ברררר מה עדיף, חורף או קיץ ? מממ קיץ גמאני חושבת שחורף זה חרא שובניסט ? פמינסט ? כשצריך
אוהב מיץ תפוזים ? חחח רק במלונותת נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? וואלה לא לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? כהה שותה קולה ? סוםם טיימ'ס
ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! ממ הרוב אני שותה מים אז שעע אני אישית מכורה... איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? מממ תותים ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? אאאא לא דעת
ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? אפרסקקקק ומה הכי מעפן ? לא יודעתתת!!!! אוהב ללכת לים ? כהה ולבריכה ? כה נכון אתה מתגעגע ? כההההה לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. אוהב שוקולד ? כהההההההההה איזה הכייייייי הכי ? אגוזים עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] לא!! מחפשת עבודה...למעוניינים צרו איתי קשר
במה ? איזה מגמה אתה בבצפר ? מדעית
עוברת למדעי חברה כנראה ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? פיזיקה!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? ביולוגיה ומחשבים מוזר.. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? מממ ככה ב1 ובחופשים ארוכים ? 9
מנהל פורום ? לא איזה ? וקומונה ? הייתה..אבל נכשלה בטירוף
בלוג יש ? הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? מממ אין הגדרה טחח וזמר\זמרת\להקה ? מאריה קארי את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? דנה כרת!!!! כמה סקרים כתבת לפה ? 0 וכמה ענו עליהם ? הרבה ? מאמין באלוהים ? כה!!! אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? כנראה מה גורם לך לחשוב ככה ? כל מיני דברים שקרו לי אחרי שעשיתי מעשים טובים או לאו דווקא רעים... מי המורה האהובה עלייך ? ענבר והשנואה ? לימור שניצל ומה הצבע האהוב עלייך ? ורוד ותכלת ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? וואלהה. יווווופי. רואה סרטים מצויירים ? סום טאיימס איזה ? מממ טום וג'רי טחח ילדותי ? כההה
הכי יפה וכיףף! מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? מכוער למדי =/ ועל בנים עם שיער ארוך ? ממש ממש ממש ממש תלוי למי..לרוב אני לא אוהבת

מואה

מה קורה ? הכל טוב מה שלומך ? הכל מצויין. יווווופי ! טופי! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? לא משנה וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...?1.11 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? עונה על שאלון?! חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. אה ממש חכמולוגית אני אה, ראיתם מזה. מה הדבר האחרון שאכלת ? סלט. אהה.... מתי זה היה ? לפני שעה. שומע מוזיקה ? לא כרגע. למה ? ככה איזה שיר ? ---- תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? לפני שעתיים האאאא... עם מי ? חברה אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? בטח שיש שקרים לבנים. ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? כמובן ושקרים לא לבנים :p ? בטח מה. נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? כן. ולא תגיד לו את זה בפנים ? גם בפנים וגם בהתנהגות, אני מרשעת. איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? חלק. ומה יש לך ? גלי מעפן. הולכים עם צעיפים ? כהה... וכובעים ? לא כפפות ?כן מה עדיף, חורף או קיץ ?חורף. גמאני חושבת שחורף זה חרא : אבל אני לא:-| שובניסט ? לא פמינסט ? לא אוהב מיץ תפוזים ? כן נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? אנערף. לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? לא. שותה קולה ? לא. ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? אבל אני לא שותה איזה מפגר מזהX_X אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! אתה ממשיך יא שמן שאני לא אביא בך פצצה לפנים. אני אישית מכורה... יופי לך. איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? תותים נראה לי ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? אנערףף ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? כלום. ומה הכי מעפן ? שחם ושחם ושחם אני שונאת שחם. אוהב ללכת לים ? רק בלילה בחורף שנעים כזה לשבת על החוף ככה סתם לים עצמו לא. ולבריכה ? אז זה כבר יותר נחמד. נכון אתה מתגעגע ? לא. לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. כן נורא
אוהב שוקולד ? כן. איזה הכייייייי הכי ? לבן עם עוגיות של שוקולד פרה. עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] כן. במה ? לא עיניינך. איזה מגמה אתה בבצפר ? אומנות. ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? מה הקשר? מתמטיקה. אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? אומנות, היסטוריה. מוזר.. לגמרי. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? לא שעה מדויקת. ובחופשים ארוכים ? גם לא.. מנהל פורום ? לא. איזה ? וקומונה ?כן בלוג יש ? כן הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? מה שטוב. וזמר\זמרת\להקה ?אפיקה כרגע. את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? אנערף. כמה סקרים כתבת לפה ? אף לא אחד. וכמה ענו עליהם ? הרבה ? מאמין באלוהים ? מאיפה לי?! אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? לא. מה גורם לך לחשוב ככה ? ככה. מי המורה האהובה עלייך ? הרצל, באומהקר, סימה, מרים, שוקי.. הו יש המון. והשנואה ? מיכל. ומה הצבע האהוב עלייך ? סגול כהה. ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? אה טוב. יווווופי. רואה סרטים מצויירים ? כן. איזה ? וולט דיסני בעיקר. ילדותי ? לפעמים. מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? תלוי למי ועל בנים עם שיער ארוך ? נחמד אנדעת.. תלוי למי.

נממ |גרב|

מה קורה ?פסדר מה שלומך ?חביב יווווופי ! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ?21 וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...?7.12.. תחשבו שנה לבד אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? ממ את הסקר
חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג.
מה הדבר האחרון שאכלת ? ממ עוף ותפוחי אדמה וסלט אהה.... מתי זה היה ? לפני איזה שעה ומשו שומע מוזיקה ?כרגע לא למה ?כי ההורים נחים ולא בא לי איזה שיר ?- תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? ממ, אני מאמינה ש... בבוקר ככה האאאא... עם מי ? סבא אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ?שקר זה שקר ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ?נראה לי שכן ושקרים לא לבנים :p ?גם
נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ?אולי,ף למרות שלפעמים קשה לי להביע כעס על אחרים
ולא תגיד לו את זה בפנים ? איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? ממ כל אחד ומה שמתאים לו.. התרגלתי כבר לאהוב חלק ומה יש לך ? חלק חח
הולכים עם צעיפים ?כה וכובעים ?ממ לפעמים כפפות ?ממ לא יצא השנה מה עדיף, חורף או קיץ ? באמצע גמאני חושבת שחורף זה חרא שובניסט ?לא פמינסט ?לא יותר מדי
אוהב מיץ תפוזים ?כה נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ?אז מה?
זה מגוון לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? אכן
שותה קולה ? כה.. למרות שמעדיפה לנסות להמנע ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? אכן.. אחד מהם אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?!אני יודעת
אבל יוצא מדי פעם אני אישית מכורה... איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? ממ תותים?
בננה?
ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? חח לא יודעת ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? ממ אפרסקים
ומה הכי מעפן ?לא י'דעת אוהב ללכת לים ?ממ כן פחות או יותר ולבריכה ?ממ כה נכון אתה מתגעגע ? קצת
לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. אוהב שוקולד ?יאפ איזה הכייייייי הכי ? לא בטוחה.. יש כל מיני עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] במה ? עשיתי שיעורים פרטיים ועבדתי בדברים כאלה של אוכל ובטעימות איזה מגמה אתה בבצפר ? ממ הייתי בעיונית ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? ממ כלכלה אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ?אנגלית וספרות מוזר.. חחח באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? ממ נגיד שב10 ובחופשים ארוכים ?ממ לךא יודעת, זה לא עובד אצלי ככה כבר
אבל גג 11 ו12 בהגזמה.. אני קמה יותר מוקדם כבר מנהל פורום ? יאפ איזה ?אנגל'ינה ג'ולי וקומונה ?יאפ בלוג יש ?כה הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ?רוק וישראלי וזמר\זמרת\להקה ?אין לי כוח לפרט חח את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? אינלי מושג כמה סקרים כתבת לפה ?כתבתי בעצמי? לא זוכרת, אבל כתבתי כמה וכמה ענו עליהם ? הרבה ? לא זוכרת חח מאמין באלוהים ? מאמינה באיזושהי צורה אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ?לא יודעת מה גורם לך לחשוב ככה ? מי המורה האהובה עלייך ? והשנואה ? ומה הצבע האהוב עלייך ?כל הגוונים הכחולי-סגולים -ירוקים ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ?
קורה יווווופי. רואה סרטים מצויירים ?ממ לפעמים.. איזה ?לא יודעת האמת שלא יוצא לי ממש מקסימום האנימציות האלה שיוצאים מדי פעם בקולנוע ילדותי ? הסרטים? לא חושבת... אני? לפעמים חח מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? ממיש כאלה שחביב להן ועל בנים עם שיער ארוך ?כל אחד ומה שמתאים לו ,אבל בנים עם קצת ליפה יכול להיות חביב לפעמים

ChOcOlAtE gIrL2

New member
אני../images/Emo9.gif

מה קורה ? בסדר מה שלומך ? גם יווווופי ! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? 12 וחצי וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? 15.4.93 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? שומעת מוזיקה.. חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת ? פלאפל אהה.... מתי זה היה ? משו כמו ב-12 ככה.. שומע מוזיקה ? כן למה ? ככה איזה שיר ? Listen to yor heart תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? אמממ.. מזמן.. האאאא... עם מי ? ירדן אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? אממ.. לדעתי שקר זה שקר... ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? אולי.. ושקרים לא לבנים :p ? גם
נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? לא חושבת.. ולא תגיד לו את זה בפנים ? לא איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? גלי ומה יש לך ? גלי הולכים עם צעיפים ? לפעמים וכובעים ? לא כפפות ? לפעמים מה עדיף, חורף או קיץ ? חורף גמאני חושבת שחורף זה חרא. לא נכוןןןןןןן
שובניסט ? לא פמינסט ? מה זה?
אוהב מיץ תפוזים ? כן נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? נכון
לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? כן שותה קולה ? כן אבל לא כרגע.. ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? אה כן..? וואלה
? אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! כי זה טעים נו>< אני אישית מכורה... אממ.. מזל טוב?
איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? לאיודעת ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? מאיפה לי לדעת איזה פירות יש בחורף>< ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? כלמיני... ומה הכי מעפן ? לאיודעת אוהב ללכת לים ? כן ולבריכה ? כן נכון אתה מתגעגע ? כן
לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. לא בדיוק עוד מעט.. אבל נחכה
אוהב שוקולד ? כן איזה הכייייייי הכי ? אמנמנמ.. מריר
עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] לא במה ? איזה מגמה אתה בבצפר ? אני לא במגמה בנתיים ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? חשבון אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? כן.. הרבה.. מוזר.. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? אמ.. 11-12 ככה.. ובחופשים ארוכים ? כנ"ל.. מנהל פורום ? לא איזה ? וקומונה ? לא בלוג יש ? כן הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? פופ ודברים שקטים כאלה.. וזמר\זמרת\להקה ? הילארי דאף, בקסטריט בויז.. אמנמנמ... לאיודעת מה עוד.. את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? מישראל...? אמממ.. האמת.. לאיודעת.. אולי נינט
כמה סקרים כתבת לפה ? לא כתבתי שום סקר
וכמה ענו עליהם ? הרבה ? מאמין באלוהים ? כן אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? לא יודעת.. מה גורם לך לחשוב ככה ? מי המורה האהובה עלייך ? הומממ... יש כמה.. והשנואה ? תומר(זה מורה אבל לאמשנה
), אורית, אמנמנמ.. רותי(המורה למחול) ו.. אמנמנמ.. פסי ועוד כמה נו>< ומה הצבע האהוב עלייך ? תכלת סגול וורוד וכתום ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? אה כן? אממ.. טוב..>< יווווופי. רואה סרטים מצויירים ? לפעמים איזה ? לאיודעת כלמיני.. ה שמראים בטלווויזיה
ילדותי ? לא חושבת.. לפעמים אולי..
מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? מכוער..
ועל בנים עם שיער ארוך ? לא ממש אוהבת..

pacific ocean

New member
בואו נתחיל..

שאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלום ! שלום!!!!!!!! מה קורה ? הכל מצויןןןןן מה שלומך ? נהדררר מה איתך כפרה נשמה עיוני? יווווופי ! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? אני בת.....15 וחצי! וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? 11.9.90 בשעה 10:59 בבוקר! אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? שומעת טראנסיםם מדהימיםם חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת ? עוגת שיש זולה אהה.... מתי זה היה ? לפני שעה בערך.. שומע מוזיקה ? ברוררררר למה ? כי הטראנסים האלה ממכריםם איזה שיר ? אנערף.. תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? לפני שלוש שעות..במשך שעתיים חח האאאא... עם מי ? עם החברה הכיהכיהכיהכיהכיהיהכי טובה דניאל. אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? שקר זה שקר..אבל מי אני שאדבר אני משקרת שקרים לבנים בכל הזדמנות שיוצאת לי...בעיקר למורים...חחיחיחי..... ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? המוןןן ושקרים לא לבנים :p ? אממ.....נראה לי... נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? לא.....טוב אולי כן...גרמתי....אבל לא לכולם..רק למישהו שבאמתתתתתתת מעצבן אותיי באותו רגע! ולא תגיד לו את זה בפנים ? לאאאאאאאא חס וחלילילה לא צריכה אויבים איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? גלי, וחלק... ומה יש לך ? גלי הולכים עם צעיפים ? כל הזדמנות שניתנת לי וכובעים ? הייתי...אבל חברה קרעה לי ת'כובע הההכי אהוב עלי...ומאז...נעלמו עקבותיו של הסגנון הבייסבולי שלי.. כפפות ? לא...אבל אני בתהליכים..חיחי מה עדיף, חורף או קיץ ? חורףף גמאני חושבת שחורף זה חרא שובניסט ? לא פמינסט ? נגיד.. אוהב מיץ תפוזים ? לא! בלעע נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? נכון! וזה כיף לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? נכון! שותה קולה ? ברורררררררררררר ! קולה זה השם השני שליי ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? כןןן ואני נהנת מלדעת את זהה אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! כןןןןןןןןןןןןןןןןן אני אישית מכורה... איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? תותים יאמי ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? וואלה לא יודעת ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? אבטיח!!!! ומה הכי מעפן ? אפרסמון בלעע אוהב ללכת לים ? כןן ולבריכה ? כןןן נכון אתה מתגעגע ? לאא לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. נכון אוהב שוקולד ? העם שליי המציאאאא את השוקולד!! (אינדיאנית...סיפור ארוך) איזה הכייייייי הכי ? שוקולדד רגילללל הכיי שולטטטט!!!!!!!!!! עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] כן...... במה ?במפעל לייבוא מוצרי אלקטרוניקה ובגן. איזה מגמה אתה בבצפר ? ביוטכנולוגיה ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? מתמטיקה! אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? ביולוגיה! מוזר.. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? 11:00... 10:00.. ובחופשים ארוכים ? וואלה לא יודעת.. מנהל פורום ? לא איזה ?.......... וקומונה ? לא..... בלוג יש ? כן אבל לא כותבת בו הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? פופ וטראנסים.. וזמר\זמרת\להקה ? פריטי ריקי(להקה) ו....אתם יודעים מה?...הכל!!!! את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? מירי מסיקה...נראה לי. כמה סקרים כתבת לפה ? אף אחד אבל עניתי על כמויות מסחריות חח וכמה ענו עליהם ? הרבה ?.......... מאמין באלוהים ?כן! אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? יפ יפ יפ מה גורם לך לחשוב ככה ? אידיולוגיה משלי.... מי המורה האהובה עלייך ? המורה לביו' שלי.. והשנואה ? המורה ל.....אזרחות גררר ומה הצבע האהוב עלייך ?ירוק ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? חחחחחחחחח יווווופי. רואה סרטים מצויירים ? כן ןכן ןכן ןכןכןכןכן ן איזה ? ניקולודיאון..הכל מהכל ילדותי ? לפעמים... מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? אין דיעה ועל בנים עם שיער ארוך ? נייס...

מ א מ י2

New member
עונה

שאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלום ! היי.. מה קורה ?הכל טוב מה שלומך ?פסדר יווווופי ! יופי טופי..[?] אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ?11 וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...?26.4.95 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ?עונה על השאלון,במקרה חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג?אה! מדברת עם חברות באיסי מה הדבר האחרון שאכלת ? סלט אהה.... מתי זה היה ?ב-10 וחצי שומע מוזיקה ?כן למה ?ככה..! איזה שיר ?dont che תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..?לפני 5 דקות האאאא... עם מי ?חברה שלי אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ?שקר זה שקר ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ?אעעע..אולי ושקרים לא לבנים :p ?כנראה שזה היה שקר סגול,כן נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ?אולי.. ולא תגיד לו את זה בפנים ?אולי גם איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ?חלק וגם גלי ומה יש לך ?גלי הולכים עם צעיפים ?כן וכובעים ?לפעמים כפפות ?לפעמים מה עדיף, חורף או קיץ ?חורף גמאני חושבת שחורף זה חרא לאנכון שובניסט ?ראבקק אני בת! פמינסט ?לא אוהב מיץ תפוזים ?כן נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ?מאודדדדדד לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? כן שותה קולה ?כן ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ?לאנכון! זה דיאט
אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?!ככה אני אישית מכורה...מהה? יש'ך פיצול אישיות?! איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ?תפוז,תותים ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ?בננה ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ?הכל,נראלי ומה הכי מעפן ?לא יודעת,נחכה עד הקיץ ונראה אוהב ללכת לים ?כן ולבריכה ?מאוד נכון אתה מתגעגע ? בערך לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ?עוד 3-4 חודשים בערך,כן אוהב שוקולד ?מאודדדד איזה הכייייייי הכי ?כל שוקולד שהוא בלי מילוי של פירות או משו כזה עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.]?לא במה ?אין איזה מגמה אתה בבצפר ?אין ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ?מתמטיקה [איכככככככככ] אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ?מדעים מוזר..לאנכון באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? 8:59
ובחופשים ארוכים ?9:00 מנהל פורום ? לא איזה ?אין וקומונה ?גם לא בלוג יש ?כן הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ?פופ,ראפ,היפ הופ וזמר\זמרת\להקה ?הראל סקעת,שירי מימון,הילארי דאף,לינדזי לוהן ועוד את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ?את שירי,שוב כמה סקרים כתבת לפה ?מה? וכמה ענו עליהם ? הרבה ? מאמין באלוהים ?כן אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ?אהממ.. מה גורם לך לחשוב ככה ? מי המורה האהובה עלייך ?אורנה והשנואה ?עדי
ומה הצבע האהוב עלייך ?סגול ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ?מכ'פת לי?! יווווופי.טופי! רואה סרטים מצויירים ?רק אחד-לוני טונס חוזרים לאקשן-שזה לא לגמרי מצויר איזה ?לוני טונס חוזרים לאקשן ילדותי ?המ..קצת מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ?לבנות זה לא ממש יפה ולבנים זה פסדר ועל בנים עם שיער ארוך ?פסדר,אני לא אוהבת בנים עם שיער ארוך

עונה

שאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלום ! מה קורה ? אחלה בחלה מה שלומך ? מעולה יווווופי ! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? עוד 4 חודשים 14 וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? 17.5.92 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? שומעת מוזיקה, מתכתבת ועונה על שאלון חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת ? תותים וקצפת אהה.... מתי זה היה ? לפני כמה דקות שומע מוזיקה ? כן למה ? כי בא לי איזה שיר ? הקראווילה! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? לפני דקה דיברתי האאאא... עם מי ? עם חברה שלי אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? כן יש דבר שקר לבן ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? כן ושקרים לא לבנים :p ? כן נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? מה?!? ולא תגיד לו את זה בפנים ? אני אומרת לאנשים מה שאני חושבת עליהם בפנים.. איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? חלק וגלי ומה יש לך ? חלק וטיפה גלי הולכים עם צעיפים ? כן וכובעים ? לא כפפות ? כן מה עדיף, חורף או קיץ ? חורף גמאני חושבת שחורף זה חרא... לא אמרתי שחורף זה חרא... חורף זה כיףףףף שובניסט ? שזה? פמינסט ? הא? אוהב מיץ תפוזים ? כן נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? כן לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? כן שותה קולה ? כן ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? כן אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! כי בא לי אני אישית מכורה... איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? תותים ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? בננה ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? לא יודעת ומה הכי מעפן ? הא?! אוהב ללכת לים ? כן ולבריכה ? כן נכון אתה מתגעגע ? לא לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. חחח אוהב שוקולד ? בקטנה איזה הכייייייי הכי ? אגוזים עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] כן במה ? בעבודה של אימא שלי.. תיוקים, מחשב וכו'... איזה מגמה אתה בבצפר ? אין לי מגמות בבי"ס ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? מדעים... בגלל המורה אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? מתמטיקה אנגלית וצרפתית מוזר.. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? בסביבות 3 ובחופשים ארוכים ? מתי שבא לי לקום מנהל פורום ? לא איזה ? .... וקומונה ? .... בלוג יש ? .... הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? רוק וזמר\זמרת\להקה ? היהודים וגם אלדי ורועי
את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? היהודים כמה סקרים כתבת לפה ? 0 וכמה ענו עליהם ? הרבה ? .... מאמין באלוהים ? כן אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? לא מה גורם לך לחשוב ככה ? .... מי המורה האהובה עלייך ? אין והשנואה ? כולם ומה הצבע האהוב עלייך ? שחור
ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? לא יווווופי. רואה סרטים מצויירים ? לא איזה ? .... ילדותי ? לא מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? לא אכפת לי ועל בנים עם שיער ארוך ? תלוי

שאלון נחמד../images/Emo140.gif

שאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלום ! שלום.
מה קורה ?הכל אחלה מה שלומך ?..^^ יווווופי !טופי. אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ?עוד מעט 12 וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...?29.4.94 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ?כלום חוץ מלענות על הסקר חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת ? פיצה אהה.... מתי זה היה ?נממ לפני שעה וחצי שומע מוזיקה ?לא למה ?כי מאוחר איזה שיר ?-- תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..?לפני חצי שעה-שעה האאאא... עם מי ?חברה אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ?שקר זה שקר ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ?כן ושקרים לא לבנים :p ?כןP: נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ?לא יודעת ולא תגיד לו את זה בפנים ?לא יודעת נו איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ?תלתלים ומה יש לך ?תלתלים+גלי הולכים עם צעיפים ?לפעמים וכובעים ?כמעט ולא כפפות ?כנ"ל מה עדיף, חורף או קיץ ?קיץ גמאני חושבת שחורף זה חרא כנ"ל.
שובניסט ?לא פמינסט ?לא אוהב מיץ תפוזים ?ממש לא נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ?נכון לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? כן שותה קולה ?לא ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ?בגלל זה אני לא שותה אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?!אני לא שותה פאק אני אישית מכורה...כמו שאת אמרת,זה לא בריא ממליצה לך להפסיק=/ איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ?תות ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ?לא יודעת ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ?אבטיח ומה הכי מעפן ?לא יודעת נו אוהב ללכת לים ?כן ולבריכה ?כן נכון אתה מתגעגע ? מאוד.
לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ.לא בדיוק עוד מעט אבל אוף:( אוהב שוקולד ?כן איזה הכייייייי הכי ?עם עדשים עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.]לא.. במה ?-- איזה מגמה אתה בבצפר ?עדיין לא ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ?היסטוריה,חשבון,ספורט אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ?אנגלית מוזר.. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? 11 ככה ובחופשים ארוכים ?1-2 מנהל פורום ? לא איזה ?-- וקומונה ?לא בלוג יש ?לא הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ?פופ ורוק וזמר\זמרת\להקה ?גרין דיי,מארון 5,בקסטריט בויז,עברי לידר,רובי וויליאמס,קלי קלרקסון,בלק אייד פיז את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ?נינט כמה סקרים כתבת לפה ?1 או 2 וכמה ענו עליהם ? הרבה ?לא זוכרת מאמין באלוהים ?כן אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ?לא בדיוק מאמינה מה גורם לך לחשוב ככה ?.. מי המורה האהובה עלייך ?טלי והשנואה ?כל השאר ומה הצבע האהוב עלייך ?ורוד,תכלת,חום,לבן ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ?אה טוב. יווווופי. רואה סרטים מצויירים ?לא ממש איזה ?מה שיש באותו ערוץ ילדותי ?לא מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ?מכוער ועל בנים עם שיער ארוך ?בעע שונאת
טווווב... נראה לי שאני אפרוש אז... תהנו ! הודגש באמצעות מדגישומטיק

יאללה,עונה :)

מה קורה ?בסיידר מה שלומך ?טוב יווווופי !טופיייייייייייייי! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ?בת 20 באפריל וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...?13/4/86 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ?סטודנטית למשפטים וגנטיקה חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת ? אוכל של אמא אהה.... מתי זה היה ?לפני שעה שומע מוזיקה ?כן למה ?ככה, כי אני אוהבת איזה שיר ?שמח שבאת-אביתר בנאי תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..?לפני 5 דק' האאאא... עם מי ?עם בנזוגי שיחיה אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ?יש דבר כזה ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ?פעמיים ושקרים לא לבנים :p ?ברור, יש מישהו שלא יצא לו?! נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ?כן, אני פשוט אתרחק ממנו או שארד עליו..חבל.. ולא תגיד לו את זה בפנים ?אגיד לו את זה איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ?הכל..כל אחד מה שמתאים לו ומה יש לך ?תלתלים הולכים עם צעיפים ?כן וכובעים ?לא כפפות ?לא מה עדיף, חורף או קיץ ?חורף-להתכרבל במיטה, קיץ-ים גמאני חושבת שחורף זה חרא שובניסט ?לא פמינסט ?לא אוהב מיץ תפוזים ?מאוד-בעיקר, כשהוא סחוט ,טבעי ובלי קרח! נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ?נכון:) לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? יש ברירה..חחחח שותה קולה ?לא ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ?לכן, אני לא שותה אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?!מי עושה יא סתומה! אני אישית מכורה... איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ?תפוזים או בננות ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ?אפרסמון..איכסה ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ?אפרסק ומה הכי מעפן ?ענבים אוהב ללכת לים ?כן ולבריכה ?לא נכון אתה מתגעגע ?מאווד לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. אוהב שוקולד ?ככה ככה איזה הכייייייי הכי ?פסק זמן עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.]כן, וגם עכשיו עובדת במה ?מדריכת פסיכומטרי איזה מגמה אתה בבצפר ?הייתי ביולוגית-כימית ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ?שנאתי ספרות אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ?אהבתי מאוד כימיה ואנגלית מוזר.. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? לאחרונה, ב11 בערך,קרועה מכל השבוע ובחופשים ארוכים ?אין לי זמן מוגדר מנהל פורום ? עדיין לא.. איזה ? וקומונה ?לא בלוג יש ?כן הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ?רוק על כל סוגיו ועברי וזמר\זמרת\להקה ?יש המון בעיקר RED HOT CHILI PEPPERS, GUNS N ROSES.QUEEN.PEARL JAM,אלאניס מורייסט,REM,אפרת גוש,אביתר בנאי,מאיר במאי את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ?אפרת גוש בשילוב אביתר בנאי=שני מדהימים! כמה סקרים כתבת לפה ?המון..לא סקרים,שאלונים וכמה ענו עליהם ? הרבה ?הרבה מאמין באלוהים ?בוודאי אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ?אכן מה גורם לך לחשוב ככה ?האמונה שבלב מי המורה האהובה עלייך ?הייתה המורה לאנגלית וכימיה והשנואה ?המורה למתמטיקה ומה הצבע האהוב עלייך ?תכלת ושחור ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ?ברור..זה קורה לכולם:p יווווופי. רואה סרטים מצויירים ?כן איזה ?טום וג'רי ילדותי ?לפעמים או יותר נכון כשצריך מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ?תלוי למי..היה לי שיער קצוץ לפני שנה ועל בנים עם שיער ארוך ?איכסהה

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

שאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלום ! גמלך. מה קורה ? הכלטוב. מה שלומך ? הכלטוב. יווווופי ! יה. אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? 15. וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? 28 לאוקטובר. אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? עונה עלזה. חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. יופי. מה הדבר האחרון שאכלת ? מרק. אהה.... מתי זה היה ? שעה. שומע מוזיקה ? כן. למה ? כי זה אחלה. איזה שיר ? קאבר כבד ל"לך איתה" של נוער שוליים. תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? עשרים דקות. האאאא... עם מי ? ימית. אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? יש. ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? בטח. ושקרים לא לבנים :p ? גם. נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? כן. ולא תגיד לו את זה בפנים ? גם. איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? חלק. ומה יש לך ? חלק לרוב. כשיש בד הר דיי אז גלי. הולכים עם צעיפים ? פעם ב. וכובעים ? כנל. כפפות ? כנל. מה עדיף, חורף או קיץ ? חורף. גמאני חושבת שחורף זה חרא. חהחה אז מה אם את חושבת. שובניסט ? כן. פמינסט ? כן. אוהב מיץ תפוזים ? כן. נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? יה, את כלכך מוזרה שזה נורא. ישר למוסד, ישר. לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? לא. שותה קולה ? לפעמים. ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? אוכל זה הכי מזיק. איח. אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! אבל אנילא, טפשים. אני אישית מכורה... יופי. איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? יש אפרסקים בחורף? ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? לאיודעת, יש גויאבות בחורף? ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? מנגו, אפרסק, תות. ומה הכי מעפן ? מהאניודעת. אוהב ללכת לים ? בלילה. ולבריכה ? גם. נכון אתה מתגעגע ? לא. לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. דאמ שיט, להתפגר ומיד. אוהב שוקולד ? כן. איזה הכייייייי הכי ? מריר. עבדת פעם ? כן. במה ? בזנות. איזה מגמה אתה בבצפר ? אומנות. ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? תנ"ך ואנגלית. אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? היסטוריה, ציור, תולדות, פילוסופיה, אזרחות. מוזר.. ילא ילא. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? מי מתעורר בשבת. ובחופשים ארוכים ? מי מתעורר, גם. מנהל פורום ? בהייד פארק. איזה ? אין לי כח לענות על הסעיף הזה. וקומונה ? בתאוריה. בלוג יש ? כן. הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? מורכבת. וזמר\זמרת\להקה ? אין. את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? את דוריןD: כמה סקרים כתבת לפה ? אףאחד. וכמה ענו עליהם ? הרבה ? - מאמין באלוהים ? אם הוא צנצנת, כן. אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? העניין הוא שגם אם כן האמנתי, לא היה אכפת לי. חיים כאן רק פעם אחת, ושהכל יזדיין. מה גורם לך לחשוב ככה ? לא, זה לא ברור מאליו. מי המורה האהובה עלייך ? הרצליקו צילצולינה. והשנואה ? מיכל. ומה הצבע האהוב עלייך ? ירוק, וורוד, סגול, צהוב, כתומ. ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? יופי. יווווופי. כן. רואה סרטים מצויירים ? כן. איזה ? כן. ילדותי ? כן. מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? תלוי מי. ועל בנים עם שיער ארוך ? אימו.

green rebel

New member
עונה!../images/Emo189.gif

מה קורה ? אני קורא מה שלומך ? הכל טוב יווווופי ! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ?11 וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? 25.10.94 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? שומע מוזיקה חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת ? מרק אהה.... מתי זה היה ?לפני רבע שעה שומע מוזיקה ?כן! למה ? כי אני אוהבת מוזיקה!!! איזה שיר ? בינתיים when i'm come around של גרין דיי תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? לפני הרבה זמן האאאא... עם מי ? חברה אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? יש שקרים לפי דעתי (אבל אני זה לא דוגמא כי אני משקרת לרוב...) ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? ברור! ושקרים לא לבנים :p ? כן..
נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? ????? ולא תגיד לו את זה בפנים ? אה? איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? גלי ומה יש לך ? חלק הולכים עם צעיפים ? לפעמים וכובעים ? רק כשצריך כפפות ?לא מה עדיף, חורף או קיץ ?תלוי.. גם וגם! גמאני חושבת שחורף זה חרא שובניסט ? אין לי שמץ של מושג מה זה! (מישהו יכול להסביר לי?) פמינסט ? כנ"ל!! אוהב מיץ תפוזים ? לא!!1 נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? לא לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? לא שותה קולה ? כן! ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? ברור! אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! כי זה טעים! אני אישית מכורה... איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? אשכולית ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? מנדרינה/ קלמנטינה ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? שזיפים! ומה הכי מעפן ? אבטיח אוהב ללכת לים ? כן.. ולבריכה ?כן!!!!!! נכון אתה מתגעגע ? הו כן!!! לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. אוהב שוקולד ? כן! איזה הכייייייי הכי ? שוקולד לבן עם עוגיות! סוכריות קופצות ועדשים עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] אולי.. במה ? (לקפל כביסה תמורת 10 שקלים נחשב?) איזה מגמה אתה בבצפר ? ---- ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? ספורט! היסטוריה! חשבון! ג"ג! וכל השאר.. אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? אנגלית ספריה ומדעים מוזר.. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? 9.. 10.. 11.. 2.. ובחופשים ארוכים ? 10.. 11.. מנהל פורום ? לא איזה ? == וקומונה ?לא בלוג יש ? == הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? רוק פאנק ראפ וכל מיני וזמר\זמרת\להקה ? גרין דיי! אמינם! והבלאק אייד פיז! את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? לא אוהבת זמרים/ להקות ישראליים כמה סקרים כתבת לפה ? 0 וכמה ענו עליהם ? הרבה ?== מאמין באלוהים ?כן אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? לא בדיוק.. מה גורם לך לחשוב ככה ? לא יודעת מי המורה האהובה עלייך ? המורה למדעים ולספריה והשנואה ? כולם חוץ מאלה שלמעלה! ומה הצבע האהוב עלייך ? כתום כחול סגול לבן צהוב (בקיצור הכל חוץ מחום) ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? יופי!..
יווווופי. רואה סרטים מצויירים ? לא ממש איזה ? כל מיני ילדותי ? לא מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? מכוער ועל בנים עם שיער ארוך ? תלוי..

לך ולכל מי שלא יודע...

שובניזם זה איזושהי אפליה על נשים, שהם לא צריכות לעבוד, צריכות להיות במטבח ולגדל את הילדים וכו'.. פמיניזם זה ההפך - איזשהו מאבק בשובניזם, ואמונה שנשים צריכות להיות שוות לגברים ומסוגלות להגיע בדיוק לאותם הישגים ואפילו יותר...

1Shir

New member
../images/Emo219.gif

מה הדבר האחרון שאכלת? סלט ולחם מתי זה היה? שלוש בצהריים שומע מוזיקה? כן למה? כי זה נותן לי טעם לחיים איזה שיר? מה שברדיו קרייזי של אלניס תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? בצהריים עם מי? אבא שלי אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע? גם וגם ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים? בטוח כן ושקרים לא לבנים? לא זוכרת נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך? כנראה שכן ולא תגיד לו את זה בפנים? יש מצב שכן איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי? חלק או גלי ומה יש לך? בין חלק לגלי.. הולכים עם צעיפים? כן וכובעים? כן כפפות? החורף לא יצא לי מה עדיף, חורף או קיץ? בטח שקיץ שוביניסט? כנראה שלא פמיניסט? באיזשהי צורה כנראה שכן אוהב מיץ תפוזים? כן סחוט טרי נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה? אז מה לא צריך שותה קולה? לא איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף? תפוח עץ תמיד ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף? משמש ובקיץ - מה אתה הכי אוהב? מלון ומה הכי מעפן? ענבים אוהב ללכת לים? בערך כן ולבריכה? לפארק מים נכון אתה מתגעגע? קצת אוהב שוקולד? בטח איזה הכייייייי הכי? פרה שכבות עבדת פעם? כן במה? קופאית איזה מגמה אתה בבצפר? אני באונ'.. ומה המקצוע הכי שנוא עלייך? פוסט-טראומה ואובדנות אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה? קורס נשים באיזה שעה אתה מתעורר בדרך כלל ביום שבת? אחת.. ובחופשים ארוכים? עוד יותר מאוחר.. מנהל פורום? לא בלוג יש ? לא איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? פופ, רוק רך עכשווי וזמר\זמרת\להקה ? קלי קלארקסון, דפש מוד את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? לא יודעת מי המועמדים כמה סקרים כתבת לפה ? לא מעט וכמה ענו עליהם ? הרבה ? נראה לי שכן מאמין באלוהים ? לא.. אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? ממש לא.. מה גורם לך לחשוב ככה ? אם כבר זה נרשם אצלי.. מי המורה האהובה עלייך ? זאת שמלמדת את הקורס האהוב :) ויש עוד אחת.. והשנואה ? אפשר להבין מהתשובה אם חושבים טוב.. ומה הצבע האהוב עלייך ? ורוד רואה סרטים מצויירים ? לא איזה ? אולי סימפסון ילדותי ? קצת אולי מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? לא יפה ועל בנים עם שיער ארוך ? הולך דווקא

תשובה...

מה השעה עכשיו?14:04 שם:יפית גיל:17 מה הספקת לעשות היום?לשתות לאכול לראות טלוויזיה ללמוד קצת להיסטוריה מאכל אהוב:סלט וספגטי עונה אהובה:אביב חיה אהובה:כלב משקה אהוב:תפוזים תחביבים:לקרוא לנגן לשיר טלוויזיה מחשב מה אתה אוהב בעצמך?שאני עקשנית מה אתה שונא בעצמך?את הביקורת העצמית שלי ושאני לא בטוחה בעצמי בדברים מסויימים מוזיקה אהובה:פופ רוק,ספרדית חייזר, יש חיה כזו?לא לדעתך אתה בן-אדם שכיף לדבר איתו?ממממ כן אבל בעיקר לשמוע אני פטפטנית חתול או כלב?כלב אבל גם חתול יש מצב יש לך אהבה?כרגע לא אם לא, היית רוצה?בטח מה היא אשת החלומות בשבילך /גבר החלומות בשבילך ?שיהיה לי כיף איתו ושאני אמשך אליו יותר חשוב-יופי או אופי?ביחד (או הכול או כלום) לישון או לקום?לישון מקצוע אהוב:ביולוגיה איזה גן היית ומי היו הגננות שלך?כן משהו וגם סוקולוב ושושנה רחל ושרה אם אני לא טועה מי המחנכת בכיתה א'?גבי? ב'?טוב הגזמתם אני לא זוכרת ג'?נראה לי דנית ד'?אתי? ה'?לא זוכרת ו'?לימור ז'?לימור פרי אהוב:פומלה ותפוז ירק אהוב:עגבניה ומלפפון חטיף אהוב:במבה ממתק אהוב:טעמי שאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלום ! מה קורה ?הכול סבבה מה שלומך ?הכול מעולה ואיתך? יווווופי ! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ?עוד מעט 18 וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך ...?19.5.88 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ?חוץ מהסקר כלום חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת ? כיף כף אהה.... מתי זה היה ?לפני עשרים דקות שומע מוזיקה ?לא למה ?כי אני אמורה ללמוד ואי אפשר ללמוד להיסטוריה עם מוזיקה איזה שיר ?לא שומעת מוזיקה... תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..?לפני שעה האאאא... עם מי ?עם אמא שלי אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ?יש שקרים לבנים אבל לא כל השקרים הלבנים הם באמת שקרים לבנים ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ?ממממ כן ושקרים לא לבנים :p ?מממ כל השקרים שאני משקרת אני אומרת שהם לבנים גם אם הם לא.... נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ?משתדלת לא לפגוע באנשים אז לא... ולא תגיד לו את זה בפנים ?אם אני שונאת אותו בטח הוא לא חבר שלי ואני לא ככ בקשר איתו אז למה שאני אגיד לו בפנים איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ?לכולם יש משהו יפה ומה יש לך ?חלק הולכים עם צעיפים ?כןןן זה יפה וכובעים ?לפעמים כפפות ?שקר ברררר מה עדיף, חורף או קיץ ?קיץ גמאני חושבת שחורף זה חרא שובניסט ?אני בת למה שאני אהיה שובינסטית פמינסט ?אני בעד זכויות הנשים אבל אני לא מגדירה תצמי כפמינסטית אני באמצע אוהב מיץ תפוזים ?מאוד נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ?מעט לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? אכן שותה קולה ?שאני עייפה זה מעיר במקצת ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ?כן אפשר לנקות עם זה שירותים לא... אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?!כי בכל מקרה נמות אני אישית מכורה... איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ?תפוז ופומלה ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ?אין דבר כזה פרי מעפן ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ?ענבים ומנגו ומה הכי מעפן ?ושוב אין כזה פרי מעפן אוהב ללכת לים ?ממ כן ולבריכה ?מים זה דבר טוב נכון אתה מתגעגע ? מממ בכל תקופה יש תכייף שלה לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. אוהב שוקולד ?בטח איזה הכייייייי הכי ?עכשיו אני בקטע של טעמי עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] במה ?עבדתי בלונה פארק בסקרים שיעורים פרטים במסעדה ומזנון של הסופרלנד וכן גם בבייבי סיטר אבל זה באמת לא נחשב איזה מגמה אתה בבצפר ?מדעית בעעעע ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ?כל מה שאני לומדת חוץ מביולוגייה אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ?ביולוגיה... מוזר.. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? 10 11 12 1 תלוי מתי הלכתי לישון ביום שישי וכמה שעות ישנתי במהלך כל השבוע ובחופשים ארוכים ?אותו דבר מנהל פורום ? לא איזה ?לא מנהלת פורום וקומונה ?לא בלוג יש ?מודה באשמה הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ?פופ רוק וספרדית וזמר\זמרת\להקה ?אין לי העדפה את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ?אותי? (לפחות ככה יהיה להם תירוץ למה הם נותנים לנו תמיד מקומות מעפנים) כמה סקרים כתבת לפה ?אני חדשה פה לא כתבתי עדיין כלום אני רק עונה וכמה ענו עליהם ? הרבה ?ראה שאלה קודמת מאמין באלוהים ?אכן אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ?אני מאמינה שהוא רואה עדיין לא החלטתי מה מידת ההתערבות שלו בחים שלנו תהייה לי תשובה אני אגיד... מה גורם לך לחשוב ככה ?ממ המון דברים כל מיני דברים שעברתי וראיתי וקראתי... מי המורה האהובה עלייך ?ממי שמלמד אותו רוויטל והשנואה ?אירית אבל היא כבר לא מלמדת יותר ומה הצבע האהוב עלייך ?כחול ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? יווווופי. רואה סרטים מצויירים ?ראיתי עד שנה שעברה דיסני אבל משום מה זה כבר לא מעניין אותי אולי בגלל שאני כבר גדולה... איזה ?...... ילדותי ?אם אני ילדותית יש דברים בי שהם סופר ילדותיים ויש דברים בי שהם סופר בוגרים מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ?אני חושבת שלכל אחד יפה מה שהיא חושבת שזה יפה יש בנות עם שיער קצוץ שזה יפה להם ויש כאלה שלא ועל בנים עם שיער ארוך ?כנל... טווווב... נראה לי שאני אפרוש אז... תהנו !

steelwater

New member
אני

בן כמה אתה ? 19 וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? 28.8.86 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? מתעסקת במחשב וראוה טלוויזיה. חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת ? ממלוא כזה של טבעול עם מילוי של עגבניות ונראה לי שפסטו. אהה.... מתי זה היה ? לא מזמן. שומע מוזיקה ? בטלוויזיה ב-VH1 למה ? כי אני אוהבת מוזיקה! וזה ברקע כשאני על המחשב. איזה שיר ? משהו של פאולה עבדול. תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..?היום. האאאא... עם מי ? עם ידיד לשי שאני כועסת עליו כי הוא שמוק! היינו אמורים להיפגש היום והוא היה די מניאק. בסוף לא נפגשנו. אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? לא יודעת. ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? ושקרים לא לבנים :p ? כן נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? לפעמים קצת. ולא תגיד לו את זה בפנים ? לרוב לא. איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? חלק. ומה יש לך ? לא ברור, די חלק. הולכים עם צעיפים ? כן וכובעים ? לא ממש. כפפות ? כן. מה עדיף, חורף או קיץ ? אביב. גמאני חושבת שחורף זה חרא שובניסט ? לא פמינסט ? לא יודעת אוהב מיץ תפוזים ? נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? אולי לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? כן שותה קולה ? כן ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? לא יודעת עם הכי או אחד הדברים הכי מזיקים אבל אני יודעת שזה מזיק, כן. אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! כי זה טעים. אני אישית מכורה... איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? תותים. ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? לא יודעת. ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? אבטיח וענבים. ומה הכי מעפן ? לא יודעת. אוהב ללכת לים ? כן. ולבריכה ? כן. נכון אתה מתגעגע ? כן. לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. אוהב שוקולד ? קצת, שוקלד לבן אני מאד אוהבת. פעם לא אהבתי שוקולד, היום אני קצת פחות אבל עדיין אני לא ממש אוהבת ולפעמים לא בא לי ולפעמים כן. איזה הכייייייי הכי ? לבן עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] כן. במה ? בחנות חיות, הייתי פעם אחת עוזרת באיזה מסיבת יומולדת של אחות של מישהו משכבה מעליי מהביה"ס שלי והייתי מזכירה אצל מישהו שעשה סדנאות לכל מיני דברים. איזה מגמה אתה בבצפר ? הייתי בתקשורת. ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? מתמטיקה אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? תקשורת מוזר.. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? זה משתנה. ובחופשים ארוכים ? לצערי הרבה פעמים אני נשארת ערה כל הלילה ואז ישנה ביום. מנהל פורום ? לא. איזה ? וקומונה ? כן, של יואן מקגרוגר המדהים! בלוג יש ? כן הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? רוק וזמר\זמרת\להקה ? U2 את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? נינט. כמה סקרים כתבת לפה ? לא כתבתי. וכמה ענו עליהם ? הרבה ? מאמין באלוהים ? לא יודעת. אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? לא יודעת. מה גורם לך לחשוב ככה ? מי המורה האהובה עלייך ? והשנואה ? ומה הצבע האהוב עלייך ? ורוד ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? עכשיו אני יודעת. יווווופי. רואה סרטים מצויירים ? כן. איזה ? כל מיני. ילדותי ? כן. מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? זה יפה, היה לי פעם שיער קצר וגם קוצים. ועל בנים עם שיער ארוך ? זה יפה.

למעלה