עווונהה...............=]
שאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלום ! שלוםםםם כם לך מותקק=] מה קורה ? הכל טוב מאצלך?! מה שלומך ? אמממ אמרתי כבר שהכל טוב
יווווופי ! ואם הייתי אומרת שהכל רע?! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? 15 וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? 26.8.90 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? אמממ אוכלת קפריץ'
חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת ? קפריץ' אהה.... מתי זה היה ? עכשיווו שומע מוזיקה ? לאא כרגעע למה ? לא דעתת איזה שיר ? עוד מעט נראלי אני אשמע tears in heaven
תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? אתמולל..מוזרר
האאאא... עם מי ? ממ עם חברה שלי שני אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? בטחחח שיש דבר כזה שקר לבן=] ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? חחח כן ושקרים לא לבנים
? בטחחח! נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? אולי..לא בכוונה
ולא תגיד לו את זה בפנים ? לא
איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? שמעו לי היה חלק פעם אז חשבתי שחלק הכי יפה...עכשיו יש לי ארוך חלק עם תלתלים בקצוות ואני חושבת שזה יותר יפה מחלק..אז חלק תלתלים
חפרתי
ומה יש לך ? חחחח ראו למעלה הולכים עם צעיפים ? חח כה וכובעים ? כהה כפפות ? רק כשקר ברררר מה עדיף, חורף או קיץ ? מממ קיץ גמאני חושבת שחורף זה חרא שובניסט ? פמינסט ? כשצריך
אוהב מיץ תפוזים ? חחח רק במלונותת נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? וואלה לא לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? כהה שותה קולה ? סוםם טיימ'ס
ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! ממ הרוב אני שותה מים אז שעע אני אישית מכורה... איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? מממ תותים ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? אאאא לא דעת
ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? אפרסקקקק ומה הכי מעפן ? לא יודעתתת!!!! אוהב ללכת לים ? כהה ולבריכה ? כה נכון אתה מתגעגע ? כההההה לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. אוהב שוקולד ? כהההההההההה איזה הכייייייי הכי ? אגוזים עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] לא!! מחפשת עבודה...למעוניינים צרו איתי קשר
במה ? איזה מגמה אתה בבצפר ? מדעית
עוברת למדעי חברה כנראה ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? פיזיקה!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? ביולוגיה ומחשבים מוזר.. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? מממ ככה ב1 ובחופשים ארוכים ? 9
מנהל פורום ? לא איזה ? וקומונה ? הייתה..אבל נכשלה בטירוף
בלוג יש ? הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? מממ אין הגדרה טחח וזמר\זמרת\להקה ? מאריה קארי את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? דנה כרת!!!! כמה סקרים כתבת לפה ? 0 וכמה ענו עליהם ? הרבה ? מאמין באלוהים ? כה!!! אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? כנראה מה גורם לך לחשוב ככה ? כל מיני דברים שקרו לי אחרי שעשיתי מעשים טובים או לאו דווקא רעים... מי המורה האהובה עלייך ? ענבר והשנואה ? לימור שניצל ומה הצבע האהוב עלייך ? ורוד ותכלת ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? וואלהה. יווווופי. רואה סרטים מצויירים ? סום טאיימס איזה ? מממ טום וג'רי טחח ילדותי ? כההה
הכי יפה וכיףף! מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? מכוער למדי =/ ועל בנים עם שיער ארוך ? ממש ממש ממש ממש תלוי למי..לרוב אני לא אוהבת
שאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלום ! שלוםםםם כם לך מותקק=] מה קורה ? הכל טוב מאצלך?! מה שלומך ? אמממ אמרתי כבר שהכל טוב