שאלון !!

שאלון !!

שאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלום ! מה קורה ? מה שלומך ? יווווופי ! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת ? אהה.... מתי זה היה ? שומע מוזיקה ? למה ? איזה שיר ? תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? האאאא... עם מי ? אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? ושקרים לא לבנים :p ? נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? ולא תגיד לו את זה בפנים ? איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? ומה יש לך ? הולכים עם צעיפים ? וכובעים ? כפפות ? מה עדיף, חורף או קיץ ? גמאני חושבת שחורף זה חרא
שובניסט ? פמינסט ? אוהב מיץ תפוזים ? נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ?
שותה קולה ? ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! אני אישית מכורה... איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? ומה הכי מעפן ? אוהב ללכת לים ? ולבריכה ? נכון אתה מתגעגע ?
לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. אוהב שוקולד ? איזה הכייייייי הכי ? עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] במה ? איזה מגמה אתה בבצפר ? ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? מוזר.. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? ובחופשים ארוכים ? מנהל פורום ? איזה ? וקומונה ? בלוג יש ? הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? וזמר\זמרת\להקה ? את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? כמה סקרים כתבת לפה ? וכמה ענו עליהם ? הרבה ? מאמין באלוהים ? אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? מה גורם לך לחשוב ככה ? מי המורה האהובה עלייך ? והשנואה ? ומה הצבע האהוב עלייך ? ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? יווווופי. רואה סרטים מצויירים ? איזה ? ילדותי ? מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? ועל בנים עם שיער ארוך ? טווווב... נראה לי שאני אפרוש אז... תהנו !

עונה לעצמי כי משעמם לי ../images/Emo3.gif

שאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלום ! שלום לעצמי מה קורה ? הכל טוב מה שלומך ? נחמד יווווופי ! ייאי. אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? 15 וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? 23.9.90 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? שומעת מוזיקה חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. חיחיח מה הדבר האחרון שאכלת ? מרק אהה.... מתי זה היה ? מקודם שומע מוזיקה ? נו כן... למה ? ככה חחח איזה שיר ? ישן ברדיו חח תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? לפני חצי שעה האאאא... עם מי ? עדי אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? מממ לא יודעת ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? ברור ושקרים לא לבנים :p ? נראה לי... כל אחד מגדיר שונה שקר לבן נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? אולי ולא תגיד לו את זה בפנים ? לא איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? גליייייייי
ומה יש לך ? משו מעורב :S הולכים עם צעיפים ? כה וכובעים ? לא ממש כפפות ? לא ממש מה עדיף, חורף או קיץ ? קיץץץץץץץץץץץ גמאני חושבת שחורף זה חרא ? כן ? גמאת ?
שובניסט ? לא פמינסט ? לא אוהב מיץ תפוזים ? לא ממש נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? נכון, מאיפה הבאת אותם את ??!?! לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? מה לעשות שותה קולה ? פפסי
ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? כן אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! ככה אני אישית מכורה... גם אני...
איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? אנא עראף ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? כנל ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? לא יודעתתתתתתתת ומה הכי מעפן ? כנל אוהב ללכת לים ?
ולבריכה ?
נכון אתה מתגעגע ? מאוווווווווד
לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. יופי. אני מנחמת את עצמי. אוהב שוקולד ? לא ממש איזה הכייייייי הכי ? קינדר בוואנו עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] לא במה ? לאאאא איזה מגמה אתה בבצפר ? פסיכולוגיה ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? הכל אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? לא מוזר.. ממש לא מוזר באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? ממ.ץ... לפעמים 8 ולפעמים 2.. הכל קורה
ובחופשים ארוכים ? 2
מנהל פורום ? לא איזה ? לאאאא וקומונה ? לא משו פעיל.. בלוג יש ? כן הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? אנא עראף וזמר\זמרת\להקה ? אין את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? לאדעת כמה סקרים כתבת לפה ? די הרבה וכמה ענו עליהם ? הרבה ? השיא שלי היה 2 אנשים
[במינימום !] במקסימום לא ספרתי.. מאמין באלוהים ? כן אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? כן מה גורם לך לחשוב ככה ? מי המורה האהובה עלייך ? אין כל כך מהמורות של השנה והשנואה ? ספרותתתתתתתת ומה הצבע האהוב עלייך ? ורוד ירוק וצהוב ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? מן הסתם.. יווווופי. רואה סרטים מצויירים ? לא ממש איזה ? ילדותי ? כן
מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? תלוי למי ועל בנים עם שיער ארוך ? יאאאפה

Guitar Girl1

New member
../images/Emo78.gif

שאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלום ! שלום מה קורה ? סבבה מה שלומך ? אחלה יווווופי ! טופי אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? אני בת דבר ראשון. ו15 וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? 28/11/90 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? מתכתבת עם אנשים ושומעת מוזיקה חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. טוב דיי מעצבן אותי כל הקטע הזה מה הדבר האחרון שאכלת ? חביתה אהה.... מתי זה היה ? לפני שעה שעתיים.. שומע מוזיקה ? כן למה ? כי אני נושמת מוזיקה
איזה שיר ? within temptation- see who I am תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? אממ בשבע ככה האאאא... עם מי ? אמא אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? יש שקרים לבנים.. ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? כן ושקרים לא לבנים :p ? כן.. נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? בערך.. תלוי כמה הוא נמצא בקירבתי ולא תגיד לו את זה בפנים ? יש מצבים שאני כן איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? גלי ומה יש לך ? אממ גלי מתולתתל כזה
הולכים עם צעיפים ? לפעמים וכובעים ? לא ממש כפפות ? לא מה עדיף, חורף או קיץ ? חורף!!!!!! גמאני חושבת שחורף זה חרא תמשיכי לחשוב שובניסט ? לא פמינסט ? לא אוהב מיץ תפוזים ? כן
נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? נכון.. לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? כן.. אני מתחילה לחשוב שאני עושה טעות שותה קולה ? עכשיו לא אבל בכללי כן, אני ממש התמכרתי לזה ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? למי איכפת אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! כן!!!!!!! אני אישית מכורה... וולקאם טו דה קלאב
איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? אמממ...... לא יודעת לא הכי אוהבת פרות ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? תפוח זה הכי מעפן כי יש אותו תמיד וזה תקוע ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? אבטיח ומה הכי מעפן ? תפוח חחחח
אוהב ללכת לים ? לא ולבריכה ? לא נכון אתה מתגעגע ? לא לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. לא רוצה קיץ
אוהב שוקולד ? מאוד איזה הכייייייי הכי ? שוקולד פרה רגיל וטעים עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] לא ממש במה ? ^^ איזה מגמה אתה בבצפר ? מוזיקה
ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? מתמטיקההההה אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? מוזיקה... מחשבים.. אממ.. מוזר.. לא נכון באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? מינימום 11 ובחופשים ארוכים ? 1-2 בצהריים מנהל פורום ? לא איזה ? לאאא וקומונה ? לא בלוג יש ? אממ.. הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? רוק כבד וזמר\זמרת\להקה ? אוונסנס
את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? מירי מסיקה כמה סקרים כתבת לפה ? לא כתבתי לפה שום סקר וכמה ענו עליהם ? הרבה ? אוףףףףףףףףףףףףףףףף *מתחרפנת מהשאלות* מאמין באלוהים ? כן אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? בערך.. מה גורם לך לחשוב ככה ? לא יודעת מי המורה האהובה עלייך ? אורלי והשנואה ? אירנה!!!!! ומה הצבע האהוב עלייך ? שחור או אדום ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? לא וזה לא ממש מעניין יווווופי. רואה סרטים מצויירים ? כן איזה ? מה שיש ילדותי ? לפעמים מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? אני לא בן ועל בנים עם שיער ארוך ? זה צריך להתאים לאופי וכאלה זה היה שאלון מוזר.........

sukrazit

New member
עונה

שאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלום ! היי מה קורה ? הכל סבבה מה שלומך ? מצוין יווווופי ! נכון!! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? 13 וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? 14.4.92 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? סתם משתעממת! חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת ? לחם עם שוקולד אהה.... מתי זה היה ? בבית ספר שומע מוזיקה ? לא למה ? אין לי כוח לשים חח איזה שיר ?... תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? אתמול בתשע וחצי בלילה בערך האאאא... עם מי ? חברה שלי אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? יש שקרים לבנים אבל הם נועדו רק כדי לעזור למישו ואם אתה משקר ופוגע במישו אז זה לא שקר לבן! יש לי הרבה מה להגיד בנושא... אני אוהבת כנות! ושקרים לא לבנים :p ? שקרים לא לבנים הם מגעילים! נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? לא... ולא תגיד לו את זה בפנים ? פעם הייתי עושה את זה היום כבר לא... איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? גלי ומה יש לך ? בין חלק לגלי הולכים עם צעיפים ? בטח וכובעים ? לא כפפות ? גם לא מה עדיף, חורף או קיץ ? חורף גמאני חושבת שחורף זה חרא! או קיי.... שובניסט ? לא פמינסט ? לא אוהב מיץ תפוזים ? בטח הרגע שתיתי אחד חחח נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? נכון לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? ברור למה לא? שותה קולה ? בטח ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? כן אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! חח כי זה טעים אני אישית מכורה... גמני זה בסדר... איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? תותים ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? לא יודעת.. קלמנטינה? ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? ענבים ומה הכי מעפן ? אממ... אוהב ללכת לים ? כן.. ולבריכה ? בטח!! נכון אתה מתגעגע ? כן מאודד לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. :) אוהב שוקולד ? בטח איזה הכייייייי הכי ? שוקולד חלב עם אגוזים! עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] לר במה ? בכלום איזה מגמה אתה בבצפר ? שום מגמה ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? תנ"ך וג"ג אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? אנגלית מוזר.. נכון... באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? בין 10 ל11 ובחופשים ארוכים ? שתיים בצהריים! מנהל פורום ? לא איזה ? וקומונה ? בלוג יש ? כן הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? כל מיני! וזמר\זמרת\להקה ? נינט טייב... את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? נינט טייב... כמה סקרים כתבת לפה ? כלום וכמה ענו עליהם ? הרבה ? מאמין באלוהים ? בטח אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? כן מה גורם לך לחשוב ככה ? שיש תוצאות למעשים שאני עושה מי המורה האהובה עלייך ? נאווה המחנכת שלי והשנואה ? המורה לג"ג ומה הצבע האהוב עלייך ? תכלת ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? לא אבל טוב לדעת... יווווופי. רואה סרטים מצויירים ? כן איזה ? בוב ספוג חחח ילדותי ? כן קצת מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? לא משו.. ועל בנים עם שיער ארוך ? גם לא משו...

dirty fairy

New member
../images/Emo103.gif

שאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלום ! שלומלומות מה קורה ? הכל טוב מה שלומך ? בסדר יווווופי ! טופי אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? 15 וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? 1/10/1990 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? שומעת מוזיקה חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת ? במבה אהה.... מתי זה היה ? לפני חצי שעה בערך שומע מוזיקה ? כן למה ? ככה איזה שיר ? b.y.o.b תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? אממ אתמול האאאא... עם מי ? סיון אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? מאמינה בשקרים לבנים ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? ברור ושקרים לא לבנים :p ? גם נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? כן ולא תגיד לו את זה בפנים ? גם איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? חלק ומה יש לך ? גלי הולכים עם צעיפים ? כן וכובעים ? לעיתים רחוקות כפפות ? כן מה עדיף, חורף או קיץ ? אממ..לא יודעת גמאני חושבת שחורף זה חרא .. אבל לא אמרתי שחורף זה חרא
שובניסט ? לא פמינסט ? אממ אוהב מיץ תפוזים ? כן נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? נראה לי לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? את רואה שכן שותה קולה ? כן ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? כן אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! כי זה טעים אני אישית מכורה....וואלה איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? תותים ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? לא יודעת ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? קיוי ומה הכי מעפן ? מלון אוהב ללכת לים ? כן ולבריכה ? כן נכון אתה מתגעגע ? כן לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. כן אה אוהב שוקולד ? כן איזה הכייייייי הכי ? עם הבסקוויט עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] לא.. במה ? -- איזה מגמה אתה בבצפר ? אומנות ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? מתמטיקה אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? כן, אנגלית מוזר.. וואלה באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? 1 ובחופשים ארוכים ? 3 מנהל פורום ? לא איזה ? -- וקומונה ? גם לא בלוג יש ? לא הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? רוק וזמר\זמרת\להקה ? רד הוט צ'ילי פפרז,סיסטם אוף אה דאון,אמינם את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? אלה שכתבתי בשאלה הקודמת כמה סקרים כתבת לפה ? לא זוכרת נו וכמה ענו עליהם ? הרבה ? כן מאמין באלוהים ? כן אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? כנראה מה גורם לך לחשוב ככה ? לא יודעת
מי המורה האהובה עלייך ? מרגרת והשנואה ? רבקה ומה הצבע האהוב עלייך ? יש הרבה(שחור,ורוד,לבן,חום) ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? אם את אומרת יווווופי. רואה סרטים מצויירים ? כן איזה ? רגראטס,בובספוג,לוניטונס,טום וג'רי,טימון ופומבה ילדותי ? אני? לא מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? רגיל ועל בנים עם שיער ארוך ? מווווושלםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!1

D o o S h a

New member
עונהה

שאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלום ! היי
מה קורה ? הכל טוב מה איתך? מה שלומך ? מעולהה, איך את? יווווופי ! טווווווופי! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ?
וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? 10.8 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? שומעת מוזיקה מה הדבר האחרון שאכלת ? פינוק בריאות
אהה.... מתי זה היה ? בהפסקה בבצפר שומע מוזיקה ? כן! למה ? ככה? איזה שיר ? MY HUMPS תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? עכשיו האאאא... עם מי ? חברה אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? יש.. ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? כן ושקרים לא לבנים :p ? כן
נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? תלוי מי זה. בדר"כ כן. ולא תגיד לו את זה בפנים ? מי אמ שלאא? איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? חלקקק ומה יש לך ? גלי הולכים עם צעיפים ? כעע וכובעים ? פחות כפפות ? רק כשממש קר מה עדיף, חורף או קיץ ? קיץץץץץץץ! חורף זה חרא!
גמאני חושבת שחורף זה חרא - יאי@ שובניסט ? חססססססססססס וחלילה פמינסט ? לאאא אוהב מיץ תפוזים ? כן נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? וואלה לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? מסתבר... שותה קולה ? איכככ ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? כן! אבל לא בגלל זה אני לא שותה. זה פשוט.. מגעיל. ומלא גזים. אני אישית מכורה...- בכיף איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? תותיםםםם! ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? ממ.. לא יודעת? ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? הרבה ומה הכי מעפן ? מממ אוהב ללכת לים ? כןן ולבריכה ? כןן נכון אתה מתגעגע ? כןןןןןןןן! לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. הלוואי יגיע מהר. אוהב שוקולד ?
איזה הכייייייי הכי ? כל מה שבא חח. חוץ ממריר... עבדת פעם ? לאא במה ? אמרתי: לא. מה המקצוע הכי שנוא עלייך ? תנ"ך@!! אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? מתמטיקה
מוזר.. מאוד באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? משתנה ובחופשים ארוכים ? 11 12 מנהל פורום ? לא איזה ? לאאאאאאאאאא וקומונה ? כע בלוג יש ? לא אוהבת הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? לועזי וזמר\זמרת\להקה ? אין מישו ספציפי. את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? עברי לידר
כמה סקרים כתבת לפה ? פעם- כתבתי המון. היום כבר אין לי רעיונות וכמה ענו עליהם ? הרבה ? כןן! מאמין באלוהים ? לא אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? לא מה גורם לך לחשוב ככה ? לא מי המורה האהובה עלייך ? המורה לאנגלית של שנה שעברה
והשנואה ? המורה לתנ"ך
ומה הצבע האהוב עלייך ? כחול-סגול-ורוד-תכלת וכאלה ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? ואו יווווופי. מעולההה. רואה סרטים מצויירים ? לא כ"כ. אם יוצא משו טוב אז למה לא איזה ? ילדותי? אני? או הסרט? מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? לא אוהבת ועל בנים עם שיער ארוך ? תלוי מי

mikaaaaaa

New member
עונהההה

שאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלום ! גם לך! מה קורה ? יהיה טוב...
מה שלומך ? נסבל... יווווופי ! אני שמחה שאת שמחה! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? 15.5 וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...?3.7.... אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? עונה על השאלון[?!] חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג.
כלום. מה הדבר האחרון שאכלת ? מממ,קרמבו! אהה.... מתי זה היה ? לאדעת,מקודם מתישו... שומע מוזיקה ? כמה מוזר...לא.... למה ? כי לא שמתי לב... איזה שיר ? נו דיי. תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? אוהו,ממזמן.... שונאת. האאאא... עם מי ? עם מורנה. אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? יש לבנים,שהם שקרים קטנים שלא פוגעים. ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? המוון פעמים. ושקרים לא לבנים :p ? גם...
נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? אווו יאה. ולא תגיד לו את זה בפנים ? גם זה. איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? מממ,גלי. ומה יש לך ? גלי...
הולכים עם צעיפים ? יאססס וכובעים ? לאאאא כפפות ? גן לאאא מה עדיף, חורף או קיץ ? קיץ רולז! גמאני חושבת שחורף זה חרא -נכון?! שובניסט ? לא... פמינסט ? גמלא... אוהב מיץ תפוזים ? ממש לא. נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? כה...וזה מאגניב! לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? אכן כן! שותה קולה ? לפעמים כה. ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? חחחח כה. אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! מממממ,מזוכיסטית אולי... אני אישית מכורה...אני לא...
איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? איכ כלום. ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? לאדעת,איזה פירות בכלל יש בחורף?! ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ?אפרסק....אבל אני לא בטוחה שזה של הקיץ...פשוט עכשיו לא מוכרים אז אני דיי משערת שזה של הקיץ. ומה הכי מעפן ? מאיפה לי?! אוהב ללכת לים ? כהכהכהכהכה!!!!!! ולבריכה ?לאלאלאלאלא! נכון אתה מתגעגע ? נכון. לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. בע"ה! אוהב שוקולד ? מאד,אבל אסור לי עכשיו....כי זה עושה לי כאבי ראש כנראה... איזה הכייייייי הכי ? מריר עם אגוזים רולזזזז עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] לא... במה ?... איזה מגמה אתה בבצפר ? כימיה ביולוגיה... ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? ממממ,לשון. אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? כימיה!!! מוזר.. אנדעת. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? תשע-עשר. ובחופשים ארוכים ? לקראת אמצע החופש 10-12. מנהל פורום ? לא. איזה ?... וקומונה ?לא. בלוג יש ? כה. הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? כל מיני. וזמר\זמרת\להקה ? אין לי כוח. את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? אותי. חחחחחח סתם לא...לא יודעת. כמה סקרים כתבת לפה ? כלום. וכמה ענו עליהם ? הרבה ? העובדה שלר כתבתי אחד,קצת מקשה על השאלה אם ענו עליהם לא?! מאמין באלוהים ? כן. אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? לא. מה גורם לך לחשוב ככה ? זה מפגר....ה' לא קיים בשביל להעניש,אלא בשביל לכוון. מי המורה האהובה עלייך ? רבקה,רינה. והשנואה ? ההיא של ספרות,לאדעת איך קוראים לה. ומה הצבע האהוב עלייך ? הכללללל ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? חחחחחחחח סתומה! יווווופי. רואה סרטים מצויירים ? לפעמים. איזה ? בובספוג. ילדותי ? כה אבל חמודדד מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? רגיל. ועל בנים עם שיער ארוך ? יפה. לחלק. שאלון מצויין!!!! אהבתי את איך שכתבו אותו... מיקמיק.

My self and i

New member
../images/Emo28.gifגמאאאאאני

שאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלום ! היייייי
מה קורה ? לא קורה
מה שלומך ? הכל חומוס
יווווופי ! נכון. אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? אני בת 12 וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? נכון שזה יפה?! 21.11.1993.. מדיוק מספיק?
אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? מה שאני תמיד עושה..[
] חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. זה לא שאלון?
מה הדבר האחרון שאכלת ? אורז אהה.... מתי זה היה ? ב3 שומע מוזיקה ? לא למה ? כי אין לי כח להפעיל תאימיול
איזה שיר ? אנלא שומעת.. תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? עכשיו סיימתי תשיחה האאאא... עם מי ? דניאלצ'קה
אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? כן, יש גם אדומים. סתם סתם, אממ כה.. אם לא משקרים בצורה מוגזמת זה לבן.. ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? נו ברור, ונראה מי יגיד שלאאאאא!! כולם בחיים שלהם שיקרו שקרים לבנים! ושקרים לא לבנים :p ? אז איזה? צהובים? נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? זה נורא תלוי אם זאת חברה שלי [לא בדיוק חברה שלי כי את חברות שלי אנלא שונאת, זאת אומרת ידידה מהשכבה] או סתם מישהו.. ולא תגיד לו את זה בפנים ? גם תלוי איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? חלקקקקקק
ומה יש לך ? חלקקקקק הולכים עם צעיפים ? כה, כי זה שולט! וכובעים ? אמממ לא כפפות ? השנה לא יצא לי מה עדיף, חורף או קיץ ? קיץץץץץץץץץץץץץץץץץץ
גמאני חושבת שחורף זה חרא חחחחחחחחחח
שובניסט ? לא פמינסט ? ממש ממש אבל ממש לא אוהב מיץ תפוזים ? כןןן נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? אכן, אבל זה מגניב
לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? יש לי ברירה?[האמת שיש לי] שותה קולה ? רק דיאטטטטטטטט!! רוללללללז
ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? כשמכורים אז מכורים
אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! כי אני מכורהההההה! אני אישית מכורה... יוווווווווווו רציני לא ראיתי את זהה
איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? תותים
ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? וווואי תביאי שמות של פירות.. ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? אבטיח נראלי ומה הכי מעפן ? מלון
כי זה מגעיל אוהב ללכת לים ? לא כ"כ ולבריכה ? מאווווווווד נכון אתה מתגעגע ? ברור
לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. מתי זה עוד מעט?!
אוהב שוקולד ? תאמת לא.. רק כמה סוגים איזה הכייייייי הכי ? קליקקקקק עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] בחיאת אני קטינה
במה ? לא עבדתי איזה מגמה אתה בבצפר ? אני כיתה ז'
ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? מתמטיקההההההה
אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? אנגלית ומוזיקה
מוזר.. באמת?!
באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? 12-1 [בבוווקר!] אני ישנוניתתתתת
ובחופשים ארוכים ? אותו דבר ושברתי פעם שיא בחנוכה וישנתי עד 2 מנהל פורום ? לא איזה ? לא מנהלת וקומונה ? כה בלוג יש ? מחקתי אותו אולי אני אפתח שוב בקרוב..
הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? כל מה שיפה
וזמר\זמרת\להקה ? בלאק אייד פיס, שירי מימון, גרין דיי, הביטלס
את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? שירי מימון, למרות שהיא כבר הייתה.. אין אין על המלכה הזאת
כמה סקרים כתבת לפה ? כתבתי שאלונים וכמה ענו עליהם ? הרבה ? לא ספרתי
מאמין באלוהים ? מאוד אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? לא חשבתי על זה מה גורם לך לחשוב ככה ? אהממ מי המורה האהובה עלייך ? כוכבה המורה לאנגלית והשנואה ? רחללללללללללללללללללללללללללללללללל 9-{ המחנכת שלנווווו וואיייי
ומה הצבע האהוב עלייך ? תכלת ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? באמת? יפה יווווופי. לגמרי רואה סרטים מצויירים ? כההההה
איזה ? בוב ספוווג
חחחחח אבל פעם ב.. חחח בקושי ילדותי ? אולי אבל זה מצחיק
אינויאשה פוקימון וכל החרא הזה זה כה.. וחבל שערוץ הילדים שם רק את זה כמעט
מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? למורות זה בסדר.. לנערות זה מכוערררר
ועל בנים עם שיער ארוך ? מוווושלם
וואי ממש אהבתי את השאלון.. איך שזה כתוב
שיהיה עוד שאלונים כאלה

My self and i

New member
../images/Emo28.gifאגב התכוונתי שאני לא שומעת

מוזיקה עכשיו... תמיד אני שומעת!

עונההה

שאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלום ! מה קורה ? בסדר מה שלומך ? הכל טוב יווווופי ! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? 13 וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? 5.12.1992 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? כלום חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת ? סנדוויץ אהה.... מתי זה היה ? ב-5 שומע מוזיקה ? לא למה ? סתם.. איזה שיר ? לא שומעת תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? היום בבוקר (מזמן.. :(((( ) האאאא... עם מי ? דנה אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? יש צבעים וגוונים.. ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? כן ושקרים לא לבנים :p ? כן נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? לא ולא תגיד לו את זה בפנים ? לא איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? תלתלים ומה יש לך ? לא יודעת... בין תלתלים לגלים הולכים עם צעיפים ? לא וכובעים ? לא כפפות ? לא מה עדיף, חורף או קיץ ? קיץ גמאני חושבת שחורף זה חרא שובניסט ? לא פמינסט ? לא אוהב מיץ תפוזים ? כן נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? נכון לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? אה הא שותה קולה ? כן ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? לא הכי... אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! טעים.. אני אישית מכורה... איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? תפוח ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? לא יודעת.. ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? תפוח, מנגו ומה הכי מעפן ? לא יודעת אוהב ללכת לים ? כן ולבריכה ? לא נכון אתה מתגעגע ? כן לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. אוהב שוקולד ? כן איזה הכייייייי הכי ? הרבה.. עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] לא במה ? איזה מגמה אתה בבצפר ? מדעית ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? מחשבים אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? דווקא גי הרבה.. מוזר.. (נכון) באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? 1, 2 (בצהריים) ובחופשים ארוכים ? 11, 10 .. מנהל פורום ? לא איזה ? וקומונה ? כן (Tבל לא עובדת... כאילו לא מעודכנת) בלוג יש ? לא הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? כולם וזמר\זמרת\להקה ? כולם את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? כמה סקרים כתבת לפה ? 0 וכמה ענו עליהם ? הרבה ? מאמין באלוהים ? לא אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? כן מה גורם לך לחשוב ככה ? לא יודעת... מי המורה האהובה עלייך ? והשנואה ? דינה ומה הצבע האהוב עלייך ? ורוד, שחור, לבן, כחול ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? באסה.. כבר תזכרי יווווופי. רואה סרטים מצויירים ? לא איזה ? ילדותי ? כן מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? מכוער ועל בנים עם שיער ארוך ? בסדר, תלוי מי טווווב... נראה לי שאני אפרוש אז... תהנו !

../images/Emo3.gif

שאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלום ! וברכה
מה קורה ? נחמד מה איתך? מה שלומך ? בסדר... יווווופי !
אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? 14 וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? 3.9 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? מתכתבת עם החיים שלי חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת ? בייגלה אהה.... מתי זה היה ? לפני שעתיים בערך שומע מוזיקה ? לא למה ? כי עוד לא הפעלתי אותה איזה שיר ? תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? לפני רבע שעה ככה האאאא... עם מי ? אמא אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? מה? ושקרים לא לבנים :p ? נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? היא יודעת את זה בלי שאני אגיד משהו ולא תגיד לו את זה בפנים ? לא אמרתי אבל זה ברור לה איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? גלי ומה יש לך ? חלק גלי הולכים עם צעיפים ? לא ממש וכובעים ? לא כפפות ? לאא מה עדיף, חורף או קיץ ? קיץ!!!! גמאני חושבת שחורף זה חרא .. כל הכבוד!!!! שובניסט ? לא פמינסט ? לא אוהב מיץ תפוזים ? כן אבל בלי החתיכות האלה נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? נכון לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? את לא רואה?... שותה קולה ? כה ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? כן ובגלל זה שותה קצת אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! כי זה טעים אני אישית מכורה... אני לא איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? תותת ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? אני לא אוהבת ממש פירות... ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? ענביםםםםםםםםםםםםם ומה הכי מעפן ? מלון אוהב ללכת לים ? מאווווווווווווודדדדדדדדדד!!!!!!!!!
X1000000 ולבריכה ? פחות נכון אתה מתגעגע ? כהההה
לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. ממש..
אוהב שוקולד ? יאאאפפפ איזה הכייייייי הכי ? קינדר בואנו
עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] לא במה ? איזה מגמה אתה בבצפר ? עוד לא במגמה ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? תנ"ך, אנגלית, הסטוריה, תושב"ע אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? לשון ואלגברה איכשהו מוזר.. למה?
באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? 11-12 ובחופשים ארוכים ? 12-2 זה משתנה.. לפעמים גם 3 או 4 מנהל פורום ? לא איזה ? וקומונה ? לא בלוג יש ? אין הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? כל מיני.. אבל אוהבת מוזיקה שחורה דאנס האוס ומזרחית וזמר\זמרת\להקה ? אין מישו מסויים את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? וואלה לאדעת כמה סקרים כתבת לפה ? הרבה וכמה ענו עליהם ? הרבה ? אהא מאמין באלוהים ? ברור!!! אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? כן מה גורם לך לחשוב ככה ? מזה מה?! אני אכנס בכםם מי המורה האהובה עלייך ? המחנכת שלי.. והשנואה ? אממ אין האמת ומה הצבע האהוב עלייך ? לבן כחול תכלת סגול ואממ שחור וורוד איכשהו ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? עכשיו כן יווווופי. טופייי רואה סרטים מצויירים ? לא ממש..... איזה ? ילדותי ? לא כל כך מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? מכוערר!! ועל בנים עם שיער ארוך ? תלוי כמה ארוך, מה צורת השיער, ואיך הוא מסדר אותו...

יווובל

New member
../images/Emo27.gif

מה קורה ? ברוך ה'! מה שלומך ? מצוין! יווווופי ! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? 17 וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? ט"ז אדר אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? עונה על שאלון... חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג.
מה הדבר האחרון שאכלת ? בורקס אהה.... מתי זה היה ? לפני בערך 3 שעות שומע מוזיקה ? לא למה ? כי זה עושה חור בשכל. איזה שיר ? אמרתי שלא... תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? לפני רבע שעה האאאא... עם מי ? עם אריאל אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? שקר זה שקר.. ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? כן... ושקרים לא לבנים :p ? כן... נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? כן. ולא תגיד לו את זה בפנים ? יש מצב שאני יגיד. איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? חלק. ומה יש לך ? לא יודע, הוא גזור קצר מאז גיל 3. לפני זה היה לי בלונדיני ארוך וחלק.... הולכים עם צעיפים ? בקושי וכובעים ? ממש לא כפפות ? בקושי מה עדיף, חורף או קיץ ? חורף. גמאני חושבת שחורף זה חרא. אני לא... שובניסט ? אולי קצת.. פמינסט ? מממ... אוהב מיץ תפוזים ? כן נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? לא ממש לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? עונה. שותה קולה ? כן... מכור לזה... ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? מממ כן אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! כי זה טעים... אבל בזמן האחרון אני באמת בתהליכי גמילה.. אני אישית מכורה...- כם אני איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? קיווי ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? מנדרינה ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? ענבים ואפרסקים ומה הכי מעפן ? שזיפים אוהב ללכת לים ? בערך. לא יותר מידי.. ולבריכה ? בעע.. נכון אתה מתגעגע ? לא! לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ.
אוהב שוקולד ? כן איזה הכייייייי הכי ? XL סגול וורוד עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] כן במה ? בעבודה של אבא שלי בחופש איזה מגמה אתה בבצפר ? ארץ ישראל ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? מתמטיקה אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? גמרא אני די מחבב.. מוזר..-אף פעם לא ניסית אז את/ה לא יודע/ת באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? 7:30 לתפילה ובחופשים ארוכים ? משתדל לקום כל בוקר לתפילה... אבל לא תמיד מצליח. בכול אופן כמעט אף פעם לא אחרי 10 מנהל פורום ? מה אין לי חיים? איזה ? אמרתי שלא! וקומונה ? לא! בלוג יש ? לא! הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? מה שיש ברדיו.. וזמר\זמרת\להקה ? - את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? אין לי מושג... כמה סקרים כתבת לפה ? הרבה. בסביבות 10 אני חושב וכמה ענו עליהם ? הרבה ? כן... די הרבה מאמין באלוהים ? וודאי! אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? וודאי! מה גורם לך לחשוב ככה ? מי שזה באמת מעניין אותו שיפנה במסרישי... מי המורה האהוב עלייך ? אין. אולי הר' חגי- אבל הוא דפק אותי במגן שנה שעברה אז אני כבר לא כל כך אוהב אותו.. והשנוא ? אני אוהב כל יהודי.. סתם, לא יודע. אין. ומה הצבע האהוב עלייך ? ירוק ושחור ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? כולי צער. יווווופי. רואה סרטים מצויירים ? כן... איזה ? מה "איזה"? איזה שיש... ילדותי ? קצת מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? זה תלוי על מי. לרוב זה לא ממש יפה, אבל יש איזה אחת שאני מכיר שזה ממש יפה לה. ועל בנים עם שיער ארוך ? איככככככס מה, זהו?
היה נחמד.

CrazyYoYo

New member
|נקניק|

מה קורה ? בסדר מה שלומך ? בסדר יווווופי ! טופי אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? 14 בקרוב וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? 5.5.92 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? עונה על השאלון ושומע ברקע מוזיקה חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. ^_^ מה הדבר האחרון שאכלת ? פופקורן אהה.... מתי זה היה ? לפני שעה שומע מוזיקה ? כן למה ? כי אני אוהב איזה שיר ? Eminem - Stan תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? לפני שעה וחצי-שעתיים האאאא... עם מי ? אבא אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? מאמין ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ?הרבה ושקרים לא לבנים :p ? גם נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? כנראה שלא ולא תגיד לו את זה בפנים ? לא איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? גלי ומה יש לך ? גלי הולכים עם צעיפים ? לא איכ וכובעים ? כן כפפות ? כן מה עדיף, חורף או קיץ ? קיץ! גמאני חושבת שחורף זה חרא שובניסט ? לא פמינסט ? לא אוהב מיץ תפוזים ? את הפורום ^_^ נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? לא לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? כן שותה קולה ? לא ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? כן אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! אני לא! אני אישית מכורה... איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? תפוז ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? אין ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? אין משהו מועדף ומה הכי מעפן ? ^ אוהב ללכת לים ? כן ולבריכה ? כן נכון אתה מתגעגע ? כן :\ לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. אוהב שוקולד ? כן איזה הכייייייי הכי ? קליק עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] לא במה ? איזה מגמה אתה בבצפר ? אין מגמות אצלנו ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? מתמטיקה וגאוגרפיה אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? ספורט.. מוזר.. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? 11 ככה ובחופשים ארוכים ? גם מנהל פורום ? כן איזה ? פספוסים וקומונה ? כן בלוג יש ? כן הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? רוק בעיקר וזמר\זמרת\להקה ? אין מישהו מיוחד את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? נינט :X כמה סקרים כתבת לפה ? 1 נראה לי וכמה ענו עליהם ? הרבה ? לא זוכר מאמין באלוהים ? לא אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? לא מה גורם לך לחשוב ככה ? .. מי המורה האהובה עלייך ? המורֶה לספורט והשנואה ? לגאוגרפיה ומה הצבע האהוב עלייך ? אממ לא יודע.. אני אוהב הרבה
ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? חבל :[ יווווופי. רואה סרטים מצויירים ? כן איזה ? אייס אייג', אינקרדבל.. ילדותי ? חלקם מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? ממש לא אוהב ועל בנים עם שיער ארוך ? תלוי כמה ארוך. עד הכתפיים או קצת יותר זה יכול להיות יפה. אבל זה תלוי :[

hilary22

New member
עונה!!

מה קורה ?סבבה מה שלומך ?סבבה! יווווופי ! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ?12 וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...?22 ליוני אז מה, מה אתה עושה עכשיו ?שומעת מוסיקה! חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת ?דגנים אהה.... מתי זה היה ?בבוקר שומע מוזיקה ?חח כן למה ?כי...ככה! איזה שיר ?ליסן טו יור הארט תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..?אתמול בלילה האאאא... עם מי ?חברה שלי! אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ?לבן,ורוד מה זה משנה? ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ?כן!(חח כמעט כל יום..) ושקרים לא לבנים :p ?גם! נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ?כככןןןן! ולא תגיד לו את זה בפנים ?אני יגיד לא את זה בפנים! איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ?חלק ומה יש לך ?גלי הולכים עם צעיפים ?לא וכובעים ?לא כפפות ?לא מה עדיף, חורף או קיץ ?קיץ גמאני חושבת שחורף זה חרא אוהב מיץ תפוזים ?כן.. נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ?כן..:) לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? כן... שותה קולה ?כן! ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ?כן.. אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?!כי זה טעים! אני אישית מכורה... איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ?לא יודעת...! ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ?תותים!!(יאק) ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ?גלידה ומה הכי מעפן ?מרק אוהב ללכת לים ?כן ולבריכה ?גם נכון אתה מתגעגע ?כן לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. אוהב שוקולד ?לפעמים!כאילו שיש לי מצב רוח רע...! איזה הכייייייי הכי ?חלב עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] במה ?בכלום איזה מגמה אתה בבצפר ?אומנות ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ?תנ"ך אתה אוהב איזשהו מקצוע...?כן! איזה ?ה-פ-ס-ק-ה! מוזר.. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ?בשמונה ובחופשים ארוכים ?ב10 מנהל פורום ?לא.. וקומונה ?לא בלוג יש ?לא הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ?רוק ופופ! וזמר\זמרת\להקה ?הילארי דאף וגרין די את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ?מיה דגן(שדרך הגב ראיתי במציאות!) כמה סקרים כתבת לפה ?0(אני חדשה..) מאמין באלוהים ?כן אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ?לא מה גורם לך לחשוב ככה ?כלום מי המורה האהובה עלייך ?אין! והשנואה ?לפידוס ומה הצבע האהוב עלייך ?ורוד ושחור ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ?כן! יווווופי. רואה סרטים מצויירים ?לפעמים...שיוצא! איזה ?לא יודעת..אין קבועים ילדותי ?לא... מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ?רגיל ועל בנים עם שיער ארוך ?רגיל

danielle099

New member
משעמם לי ....

שאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלום ! מה קורה ? מעולה מה שלומך ?סבבבה יווווופי !יופי טופי אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ?15 וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? לא מגלה ...חחח...זה החודש הזה אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? עונה על השאלון...חח...סתם סתם שומעת מוסיקה חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת ? סלט ולחם עם קוטג אהה.... מתי זה היה ? בוקר 10 בערך שומע מוזיקה ?כה כבר אמרתי למה ?ככה איזה שיר ? גולד דיגר תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? לפני שעה בערך האאאא... עם מי ? אמא אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? ברור או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? לדעתי יש שקרים לבנים ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? ברור למי לא ושקרים לא לבנים :p ? גם...חחח נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? אולי ולא תגיד לו את זה בפנים ? תלוי איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? גלי ומה יש לך ? גלי נוטה לתלתלים הולכים עם צעיפים ?כה מלא וכובעים ?לא כפפות ?לא רק שממש קר מה עדיף, חורף או קיץ ? חורף גמאני חושבת שחורף זה חרא ...אבל אני לא...חח שובניסט ? לא פמינסט ?מה זה לעזאזל ? אוהב מיץ תפוזים ?תלוי נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ?נכון לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? כה הא שותה קולה ?ברור מי לא ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? לא אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! כי זה טעים אני אישית מכורה... גם אני איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? תפוז ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ?אשכולית ....חח ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? ים ומה הכי מעפן ?זיעה אוהב ללכת לים ?כה ולבריכה ?כה נכון אתה מתגעגע ?קצת לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. עוד הרבה מעט ...חחח אוהב שוקולד ? ברור הכי בעולם איזה הכייייייי הכי ?לבן עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] אז לא ...חח במה ?לא איזה מגמה אתה בבצפר ? אני עוד לא ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ?היסטוריה אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ?לא ממש מוזר..מה מוזר באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? מתישבא ובחופשים ארוכים ? מתי שבא מנהל פורום ? לא איזה ?.. וקומונה ?לא בלוג יש ?לא הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? הכול וזמר\זמרת\להקה ?אין משו מיוחד את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? לא יודעת כמה סקרים כתבת לפה ? לא נראה לי כתבתי אני רק אעונה וכמה ענו עליהם ? הרבה ? לא רשמתי מאמין באלוהים ?לפעמים אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ?לא יודעת מה גורם לך לחשוב ככה ? מי המורה האהובה עלייך ? אין ..חח והשנואה ?מלא ומה הצבע האהוב עלייך ? כתום ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? יופי לך יווווופי. רואה סרטים מצויירים ?כה איזה ?הכל ילדותי ?כה מאוד מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? תלוי יפה ? מכוער ? רגיל ? ועל בנים עם שיער ארוך ? גם תלוי טווווב... נראה לי שאני אפרוש אז... תהנו ! ביוש ...

עונה../images/Emo70.gif

אני חדשה
שאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלום ! מה קורה ?סבבה מה שלומך ?סבבה יווווופי ! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ?10 וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...?30.9.1995 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ?עונה לשאלון=]]] ומדברת עם חברה במסן. חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת ? תותים אהה.... מתי זה היה ?לפני חצי שעה בערך.. שומע מוזיקה ?עכשיו לא. למה ?אח שלי לומד והוא ירצח אותי אם אני אשמע מוזיקה. איזה שיר ?שיר השקט, נכון מקורי? תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..?לא זוכרת.. האאאא... עם מי ?בטח עם חברות. אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ?שקר זה שקר ושקרים לא לבנים :p ?טחח נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ?לא בדיוק, אני לא אראה לו חברות ואהבה מכל הלב, אך הוא לא ירגיש ממש בשינוי. ולא תגיד לו את זה בפנים ?לא. איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ?תלוי. ומה יש לך ?חלק/גלי הולכים עם צעיפים ?לפעמים.. וכובעים ?לא. אני שונאת. כפפות ?לפעמים. מה עדיף, חורף או קיץ ?קיץ!!!!!! שובניסט ?לא ממש פמינסט ?לא ממש. אוהב מיץ תפוזים ?ככה ככה נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ?נכון! לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? כה=]] שותה קולה ?אוהבבבת! ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ?לא נורא. אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?!סתם כי זה טעים. אני אישית מכורה... איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ?תותים ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ?אין ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ?אבטיח ומה הכי מעפן ?אין אוהב ללכת לים ?כה ולבריכה ?כה נכון אתה מתגעגע ? מאוד! לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. אוהב שוקולד ?כה איזה הכייייייי הכי ?עם מילוי תות עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] לא. במה ?- איזה מגמה אתה בבצפר ?אין ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ?מתמטיקה אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ?ספורט ומוזיקה מוזר.. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? תשע/שמונה ובחופשים ארוכים ?אותו הדבר מנהל פורום ? לא איזה ?- וקומונה ?בערך.. (עזבו אתם לא תבינו) בלוג יש ?לא. הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? פופ וזמר\זמרת\להקה ? הרבה את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ?יש מלא.. כמה סקרים כתבת לפה ?00000000000000000000000000 וכמה ענו עליהם ? הרבה ?00000000000000000000000000 מאמין באלוהים ?כן אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ?כן מה גורם לך לחשוב ככה ?לא יודעת מי המורה האהובה עלייך ?אין והשנואה ?כולן ומה הצבע האהוב עלייך ?אדום ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ?וואלה? יווווופי. רואה סרטים מצויירים ?לפעמים איזה ?כל מיני ילדותי ?לא ממש מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ?יפה אבל תלוי למי. ועל בנים עם שיער ארוך ?תלוי איזה אורך ואיך השער (חלק, מתולתל, מלא קשרים)

../images/Emo113.gifגמאני עונה../images/Emo9.gif

שאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלום ! הלווווווווווווווו:] מה קורה ? הכל סבבה
מה שלומך ? הכל נחמד
יווווופי !
אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? אני בת 12
[עוד מעט] וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? 16.3
אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? עונה על השאלון המגניב שלך
חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. אה.
אז כלום.:] מה הדבר האחרון שאכלת ? לחמנייה מתוקה בלי כלום
אהה.... מתי זה היה ? לפני דקה בערך
שומע מוזיקה ? לא למה ? כי יש לנו אורח..
איזה שיר ? -- תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? ממ..לפני 10 דקות:] האאאא... עם מי ? אם אח'שלי
אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? מממ.. יש כזה דבר שקרים לבנים
ולדעתי זה דיי יעיל
בגלל ששקר לבן הוא שקר שלא פוגע באף אחד.. ואם במקרה אתה חייב לשקר אז יש לך שקר מתאים
ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? בארור
הייתי ילדה מזה שקרנית פעם
ושקרים לא לבנים :p ? כן..
אבל הייתי קטנה ולא ידעתי על לוחות הברית
נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? יאפ
אם זה מגיע לו, אז כן
ולא תגיד לו את זה בפנים ? אם יש צורך אז כן
איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? גלי
ומה יש לך ? ממ..גלי נראלי
עזבו, השיער שלי לא מוגדר
הולכים עם צעיפים ? כןןן! אני כל החיים הולכת עם צעיפים
וכובעים ? בקיץ כפפות ? לפעמים מה עדיף, חורף או קיץ ? שניהם נו..:] גמאני חושבת שחורף זה חרא - מישו אמר שכן?
סתם סתם
שובניסט ? לא!!!
פמינסט ? גם לא
אוהב מיץ תפוזים ? יאפ ^_^ נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? חחחחח מאוד
לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? כן.. אני אוהבת שאלונים מטומטמים וחסריי קשר
שותה קולה ? כן
ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? כן
אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! כי זה טעים
אני אישית מכורה... מגניב! גמאני
איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? תפוח
ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? אגסים
אני מכורה אליהם קשות אבל בחורף עם מרירים ומגעילים
ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? אבטיח, מלון ואגס
ומה הכי מעפן ? אין.. אוהב ללכת לים ? ברור!! מי לא?
ולבריכה ? כנ"ל נכון אתה מתגעגע ? כןןן
אבל לפחות יש שלוליות
לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ.
אוהב שוקולד ? בארוררררררר איזה הכייייייי הכי ? הרגיל
עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] לא:] במה ? -- איזה מגמה אתה בבצפר ? -- ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? הסטוריה
אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? ממ..תנ"ך ולשון:] מוזר.. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? 7 וחצי
נוו כי אני רגילה לביצפר קרציות!
ובחופשים ארוכים ? 9-11
מנהל פורום ? לא
איזה ? -- וקומונה ? קומונת מנהלים
בלוג יש ? -- הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? הכל- חוץ ממזרחי
וזמר\זמרת\להקה ? הרבהה את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? שירי מימון
כמה סקרים כתבת לפה ? לא זוכרת
וכמה ענו עליהם ? הרבה ? יאפ
מאמין באלוהים ? כן אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? כן מה גורם לך לחשוב ככה ? לא יודעת..
מי המורה האהובה עלייך ? שושיי..
אבל היא עזבה אז.. צינה שיהיה
והשנואה ? רעיה! חעחע היא כבר לא המורה שלנוו
ומה הצבע האהוב עלייך ? כתום ואדום
ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? מגניבבבב:] יווווופי.
רואה סרטים מצויירים ? ברור
איזה ? המומינים. סתם סתם..
ילדותי ? יכול להיות מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? נחמד אבל לאמהות.. לא לנערים צעירים
ועל בנים עם שיער ארוך ? תלוי, תלוי

למעלה