שאלון!

בלה בלה בלה

1. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אין אחד כזה 2. במה המבחן הבא שלך? אנגלית, העלאת הקבצות 3. מתי הוא יהיה? ביום ראשון 4. אתה יודע טוב את החומר? כן 5. מי המורה שלך במקצוע הזה? סינדי 6. אתה לומד ביום שישי? לא 7. מה הספר האחרון שקראת? אירופה אירופה 8. אהבת? לא משו 9. מה הסרט האחרון שראית? הארי פוטר 4 10. אהבת? כן 11. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אחותי 12. על מה דיברת איתו? למה היא עייפה כל כך..חחח 13. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא שלי וחברתי הטובה 14. על מי אתה יודע הכי הרבה? על 2 חברות טובות שלי 15. מה הדבר האחרון שקנית? פיצה כפולה ובירה שחורה *אחרי שכל היום ואתמול לא אכלתי* 16. כמה הוא עלה? 12+7= 19 17. ממי הsms האחרון שקיבלת? מחברה טובה שלי 18. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לחברה טובה שלי..חחח 19. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מזל *שההודעה הייתה מזל טוב על הפלא החדש, חולה עלייך אוריה!* 20. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום..אני מפוצצת 21. יש לך עדשות/ משקפיים? כן *עדשות* 22. עשית ישור שיניים? לא! יש לי שיניים ירות מאז ומתמיד 23. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני חודשיים 24. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? אני גרה בירושלים...טכנית ליד 25. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אשדוד לפני חודש 26. למה הלכת לשם? כדי לבלות עם בת דודה שלי 27. איך קוראים לאמא שלך? דניאלה 28. יש לך שם שני? מהו? כן...ליבי
29. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא 30. אתה אוהב ילדים קטנים? כן 31. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 9 32. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אמרתי ש9 33. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? לינוי מצד אמא שלי 34. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 15 וחצי 35. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? אממ משו 36. ובפנימיות? כלום 37. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהיא לא אוהבת את סוג המוזיקה שאני אוהבת 38. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה, אימה ומתח 39. עם מי היית רוצה להחליף במשך שבוע? אפחד 40. למה? ככה 41. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3(?) 42. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? אלדי *המבין יבין* 43. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אלדי... 44. כמה קומות יש לך בבית? 0 45. הלכת פעם להפגנה? כע 46. הפגנה נגד (או בעד) מה? התנדבתי בפעם בצער בע"ח ואנשים רצו לסגור את זה כדי לעשות פרוייקט נדל"ן...אז עשינו הפגנה נגד אבל זה לא עזר...
47. מתי זה היה? לפני שנה 48. אסוציאציות (מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה שומע את המילים האלה): אבישי רביב- הא? מטרנה- תינוקות רמב"ם- עב"ם פסיכומטרי- מבחן אנגלית- קלללל פלאפון- חובה תפוז- אלדי לאונרדו דה קפריאו (כך כותבים?)- איכסע לאונרדו דה ווינצ'י- מה? פיתגורס- לא אריק שרון- לא אכפת בריטני ספירס- תמותי בני עקיבא- דוסים רשת ב'- הרסני מוזיקה חברון- מקום מני מזוז- מזוזה אורי בר לב- לביבות *כן , כן אני ילדה מוזרה* 49. באיזה גן היית כשהיית קטן? שעורה וגפן 50. מי היתה הגננת? שעורה:שושי. גפן: עליזה

coullette

New member
גחכיסהנב

1. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? סריג שחור 2. במה המבחן הבא שלך? סטיה חברתית 3. מתי הוא יהיה? 1.2.06 4. אתה יודע טוב את החומר? לא... 5. מי המורה שלך במקצוע הזה? גוולד קוומוו (בדיחה פרטית) 6. אתה לומד ביום שישי? לא 7. מה הספר האחרון שקראת? לא קראתי 8. אהבת? 9. מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת 10. אהבת? 11. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אלינור 12. על מה דיברת איתו? סתם שיחת חולין 13. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא 14. על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודעת.. 15. מה הדבר האחרון שקנית? ביסלי במכונה 16. כמה הוא עלה? 3.5 17. ממי הsms האחרון שקיבלת? צבי 18. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? צבי 19. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "פאנקיסטית" 20. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? אוכל סיני 21. יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים 22. עשית ישור שיניים? אל תשאלו.. 23. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני שבוע 24. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני הרבה זמן 25. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? רמת גן (אני לומדת שם) 26. למה הלכת לשם? לימודים 27. איך קוראים לאמא שלך? חגית 28. יש לך שם שני? מהו? לא 29. אתה קרוי על שם מישהו? מי? על שם עלה
30. אתה אוהב ילדים קטנים? כן 31. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 5 32. כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 3 33. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אין העדפה 34. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 15 35. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? להיות רזה יותר 36. ובפנימיות? להיות יותר פתוחה עם אנשים,פחות להתבייש 37. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? הוא מעצבן לפעמים 38. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') מתח/פעולה/מדב 39. עם מי היית רוצה להחליף במשך שבוע? בר רפאלי 40. למה? ראית איך היא נראית??? 41. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 12 42. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? דוסים 43. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כלום 44. כמה קומות יש לך בבית? 3.5 48. אסוציאציות (מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה שומע את המילים האלה): אבישי רביב- זה לא ההוא שקשור לרצח רבין? מטרנה- מסוכן רמב"ם- דוס פסיכומטרי- קשה אנגלית- שפה מגעילה פלאפון- קליטה תפוז- טעים לאונרדו דה קפריאו (כך כותבים?)- מכוער לאונרדו דה ווינצ'י- גאון פיתגורס- חכם אריק שרון- שמן בריטני ספירס- פרחה בני עקיבא- דוסים קטנים רשת ב'- מה זה? חברון- מערת המכפלה מני מזוז- היועץ המשפטי לממשלה אורי בר לב- אין לי מושג 49. באיזה גן היית כשהיית קטן? גן אסתר 50. מי היתה הגננת? אסתר מן הסתם

עוננננננננננננננננה

1. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס אחד 2. במה המבחן הבא שלך? לא יודעת.. רק בוחן, מתמטיקה 3. מתי הוא יהיה? רביעי 4. אתה יודע טוב את החומר? אפילו לא קצת, נראה לי אני אבריז 5. מי המורה שלך במקצוע הזה? איכסס ענת שילה. 6. אתה לומד ביום שישי? כן 7. מה הספר האחרון שקראת? באנגלךית 8. אהבת? לא ממש 9. מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת 10. אהבת? 11. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? עדי 12. על מה דיברת איתו? צחקנו כרגיל 13. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? לא יודעת 14. על מי אתה יודע הכי הרבה? לא ידועת 15. מה הדבר האחרון שקנית? ממ 16. כמה הוא עלה? מממ מ 17. ממי הsms האחרון שקיבלת? ממ 18. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מ 19. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מממממממממממממממממממממ 20. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום 21. יש לך עדשות/ משקפיים? לא 22. עשית ישור שיניים? לא 23. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לא מזמן 24. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בחופש הגדול 25. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? כטיול...? לא זוכרת 26. למה הלכת לשם? 27. איך קוראים לאמא שלך? מה אכפת לך !?!? 28. יש לך שם שני? מהו? לא 29. אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבתא 30. אתה אוהב ילדים קטנים? כן 31. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 6 32. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? התכוונת אבא ? לא יודעת, כמה אלפים.. 33. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? לא יודעת 34. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 6 35. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ממ 36. ובפנימיות? ממ 37. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? מתנפלת 38. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') לא אוהבת 39. עם מי היית רוצה להחליף במשך שבוע? אפחד 40. למה? אבל אני תמיד נשאר אני 41. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? אני לא יודעת... 42. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? כלב 43. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש ? משה 44. כמה קומות יש לך בבית? שלי או בבנין...? אחת.. 45. הלכת פעם להפגנה? לא 46. הפגנה נגד (או בעד) מה? 47. מתי זה היה? 48. אסוציאציות (מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה שומע את המילים האלה): אבישי רביב- מטרנה- דוב פנדה רמב"ם- השטר של השקל מהמונופול
שהוא מופיע שם... פסיכומטרי- ספר שהיה לאחותי שהיא עשתה.. אנגלית- מעיל ישן. לא יודעת למה פלאפון- פלאפון תפוז- קלמנטינה לאונרדו דה קפריאו (כך כותבים?)- טיטאניק לאונרדו דה ווינצ'י- ציור פיתגורס- מריים המורה שלי למתמטיקה שמנה שעברה שעשתה לנו שיעור היסטוריה עליו
אריק שרון- כבש.. בריטני ספירס- חולצה בני עקיבא- איש דתי רשת ב'- אוזניות חברון- מפת ישראל מני מזוז- מ אורי בר לב- מ 49. באיזה גן היית כשהיית קטן? גן יונה ומרגלית 50. מי היתה הגננת? יונה ומרגלית...? טוב, זהו.

../images/Emo9.gif

1. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?כרגע,זה ג'ינס חדש שקניתי שאני מתה עליו מTOP SHOP 2. במה המבחן הבא שלך?עדיין לא יודעת,סיימנו מבחנים לסמסטר,אבל היה בזה"ב:| 3. מתי הוא יהיה? הבא?עדיין לא יודעת. 4. אתה יודע טוב את החומר?כשאני אדע על מה המבחן יהיה,אני אתכונן ויקווה לטוב 5. מי המורה שלך במקצוע הזה?די. 6. אתה לומד ביום שישי?לצערי הגדול מאוד. 7. מה הספר האחרון שקראת?אני עדיין קוראת אותו-המקרה המוזר של כלב בשעת לילה 8. אהבת?אוהבת מאוד בינתיים. 9. מה הסרט האחרון שראית?המ המ,חצי מהסרט 8 מ"מ.נורמן
10. אהבת?אני צריכה לסיים אותו,אבל,אהבתי. 11. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?עכשיו ממש,אח שלי בצבא. 12. על מה דיברת איתו?על הצבא,ועל זה שהוא רוצה שאני גם אהיה במודיעין בצבא.חח 13. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?וואי,אני חושבת שהחברות הכי טובות,ועוד חברת ילדות מת"א. 14. על מי אתה יודע הכי הרבה?אותם אנשים שאמרתי,אני חושבת. 15. מה הדבר האחרון שקנית?אתמול,נעלי נייקי. 16. כמה הוא עלה?שנייה אני בודקת..330 17. ממי הsms האחרון שקיבלת?ממספר הטלפון-6969
18. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?חברה שלי שלא הגיעה לבצפר. 19. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?רוצה 20. מה ממש בא לך לאכול עכשיו?אני לא כ"כ רעבה,כי אכלתי עכשיו,אבל אם אפשר-סושיייי. 21. יש לך עדשות/ משקפיים?נופ 22. עשית ישור שיניים?נופ 23. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?וואי..ממש לא זוכרת. 24. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?שהייתי לא זוכרת.אבל מחר אני אהיה!!!1 25. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?ת"א. 26. למה הלכת לשם?פסטיגל
27. איך קוראים לאמא שלך?דנה 28. יש לך שם שני? מהו?די,לא רוצה להגיד
רחל,אבל אני מעדיפה רייצ'ל.
29. אתה קרוי על שם מישהו? מי?סבתא שלי,ז"ל 30. אתה אוהב ילדים קטנים?מתההה עליהם 31. כמה בני דודים יש לך מצד אמא?2 32. כמה בני דודים יש לך מצד אמא?מתכוונים אבא,כן?המ,3 33. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?כרגע,הבת דודה הכי גדולה שלי,ועוד אחת שקטנה ממני בשנה. 34. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?16 35. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?גובה? 36. ובפנימיות?ביטחון עצמי,קצת יותר. 37. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?המ המ,אני לא יודעת.באמת כאילו,בלי שום התחנפות.אולי,שלוקח לנו מלא זמן להיפגש,חח. 38. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')הכל בייבי,חוץ ממדע בידיוני 39. עם מי היית רוצה להחליף במשך שבוע?אפרת בוימולד.חחח,וניקול ריצ'י,ומישה ברטון. 40. למה?כי,אפרת-יש לה את יהודה.ניקול ומישה-לא יודעת,נראה שכיף להן. 41. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?אמן אמן,2 או שלוש 42. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?שיר נולד.חח 43. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש.שירי 44. כמה קומות יש לך בבית?אחת. 45. הלכת פעם להפגנה?לא שזכור לי 46. הפגנה נגד (או בעד) מה?תלוי למה. 47. מתי זה היה?הפגנה?לא זכור לי 48. אסוציאציות (מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה שומע את המילים האלה): אבישי רביב-מי זה? מטרנה-זה אלה שאמרו שזה לא בריא האוכל שלהם? רמב"ם-סופר?או משורר? פסיכומטרי-וואלה מגניב אנגלית-שפה יפה פלאפון-מיי לייף. תפוז-לא אוהבת את הפרי עצמו לאונרדו דה קפריאו (כך כותבים?)-ליאונרדו די-קפריו..ו,יאמי לאונרדו דה ווינצ'י-איכס. פיתגורס-שונאת אותו. אריק שרון-שיחלים
בריטני ספירס-מטומטמת. בני עקיבא-צופים? רשת ב'-לא מקשיבה לזה. חברון-וואי,ליד איפה זה? מני מזוז-מה? אורי בר לב-מה? 49. באיזה גן היית כשהיית קטן?כמה הייתי,לא זוכרת את הראשון,אבל גן דגניות. 50. מי היתה הגננת?דגנית

pacific ocean

New member
עונה...

איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס... 2. במה המבחן הבא שלך?לא יודעת 3. מתי הוא יהיה? לא יודעת 4. אתה יודע טוב את החומר? לא 5. מי המורה שלך במקצוע הזה? אנערף 6. אתה לומד ביום שישי? כן... 7. מה הספר האחרון שקראת? פרא אציל 8. אהבת? כן 9. מה הסרט האחרון שראית? פשוט מאוהבת 10. אהבת? כןןןןן 11. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? דניאל טגנסקי... החברה הכיי טובה שלי 12. על מה דיברת איתו? על ענייני כבאות והצלה. 13. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? דניאל....ואמא שלי 14. על מי אתה יודע הכי הרבה? דניאל.... 15. מה הדבר האחרון שקנית? גלידה 16. כמה הוא עלה? 2.5 17. ממי הsms האחרון שקיבלת? דניאל קפון 18. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אלון/אור. 19. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "תגידי" 20. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שוקולד. 21. יש לך עדשות/ משקפיים? לא 22. עשית ישור שיניים? כן....... 23. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני חודש. 24. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בטיול של"ח לפני חודש. 25. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? גבעתיים. 26. למה הלכת לשם? הייתי עם דניאל טגנסקי. 27. איך קוראים לאמא שלך? למה לי לומר לכם?.. 28. יש לך שם שני? מהו? לא. 29. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא 30. אתה אוהב ילדים קטנים? כןןןן 31. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3.... 32. כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 7 33. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? 34. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? האמצעי מצד אמא. 35. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? להיות טיפה יותר רזה 36. ובפנימיות? להוריד מרמת הקנאה. 37. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? תינוקיות. 38. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה וקומדיה.. 39. עם מי היית רוצה להחליף במשך שבוע? עם אחד מהכבאים הבוגרים. 40. למה? כי כל האקשן קורה כשאתה מוסמך. 41. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3 42. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? תנור (פחחחח) 43. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש.סנטיאגו 44. כמה קומות יש לך בבית? 1 45. הלכת פעם להפגנה? לא 46. הפגנה נגד (או בעד) מה? לאא 47. מתי זה היה? לאאא 48. אסוציאציות (מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה שומע את המילים האלה): אבישי רביב- who whst the hell who we what? מטרנה- תינוק רמב"ם- רם, תחנת כיבוי אש והצלה. פסיכומטרי- עצבים. אנגלית- נייטיב פלאפון- דניאל טגנסקי תפוז- אתרר שולט. לאונרדו דה קפריאו (כך כותבים?)- אנטישמיות לאונרדו דה ווינצ'י- חיוך פיתגורס- המורה המעפנה שלי למתמטיקה. אריק שרון- אוכל. בריטני ספירס- מדבקה. בני עקיבא- צופים. רשת ב'- רשת ג' חברון- ערבים מני מזוז- זוז מפה! אורי בר לב- כלום. 49. באיזה גן היית כשהיית קטן? גן ורד 50. מי היתה הגננת? ורד

Mooa-Numi

New member
דווקא נחמד

1. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? תלוי בתקופה. עכשיו זה איזה ג'ינס אחד 2. במה המבחן הבא שלך? בגרות בהבעה 3. מתי הוא יהיה? חמישי 4. אתה יודע טוב את החומר? מילים? פה ושם 5. מי המורה שלך במקצוע הזה? אוסנת 6. אתה לומד ביום שישי? לא 7. מה הספר האחרון שקראת? העוזר, עדיין 8. אהבת? קשה להגיד, כי עדיין לא סיימתי (זה לספרות ויש יל בגרות עוד שבועיים בערך) 9. מה הסרט האחרון שראית? האסונות של נינה נראה לי 10. אהבת? כן, נחמד 11. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא 12. על מה דיברת איתו? על אח שלי 13. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? מיכל 14. על מי אתה יודע הכי הרבה? אריק שרון 15. מה הדבר האחרון שקנית? כרטיסית אוטובוס 16. כמה הוא עלה? 30 שקל 17. ממי הsms האחרון שקיבלת? מהפסיכולוגית שלי
18. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? קשה לדעת 19. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? תביאים. ויש הודעה ביוצאות- 'שכנים' 20. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? מרק טוב כזה 21. יש לך עדשות/ משקפיים? כן 22. עשית ישור שיניים? לא 23. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני שנה ומשהו 24. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני יותר
25. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? הוד השרון 26. למה הלכת לשם? מועצת מחוז 27. איך קוראים לאמא שלך? יהודית 28. יש לך שם שני? מהו? ז. 29. אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבתא רבה בערך 30. אתה אוהב ילדים קטנים? כן 31. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 5 32. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אני מאמינה שזה אבא.. 2 33. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אין יל כלכך קשר איתם
אני הכי מסתדרת עם מישהו מצד אבא, אבל הוא בן 30 וגר בפלורידה ואני רואה אוות פעם ב6 שנים. 34. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? טוב לי ככה (17) 35. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? צורת גוף, פה.. אולי אף 36. ובפנימיות? הרבה 37. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? 38. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') כל מיני 39. עם מי היית רוצה להחליף במשך שבוע? 40. למה? 41. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 42. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? למה 43. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש. מור 44. כמה קומות יש לך בבית? 2 קומות ומרתף (וכל מיני מפלסים) 45. הלכת פעם להפגנה? כן 46. הפגנה נגד (או בעד) מה? 3 עצרות, תהלוכת האחד במאי ומשהו ביישוב, על איחוד עם כפר יונה 47. מתי זה היה? האחרונה לפני שנתיים וחצי-שלוש 48. אסוציאציות (מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה שומע את המילים האלה): אבישי רביב- מטרנה- אוכל רמב"ם- זקן פסיכומטרי- לא אנגלית- נו פלאפון- חרא תפוז- גם לאונרדו דה קפריאו (כך כותבים?)- לא, דקפריו, לפי דעתי לאונרדו דה ווינצ'י- מת פיתגורס- משולש אריק שרון- חי?.. בריטני ספירס- סיליקון בני עקיבא- בסדר רשת ב'- קורה חברון- מצור (?) מני מזוז- לא קורה אורי בר לב- שעון חול? 49. באיזה גן היית כשהיית קטן? גן תמי/אניה, גן נורית וגן ההדרים 50. מי היתה הגננת? תמי/אניה, נורית והדס.

d r o r y

New member
עונה:

1.איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?יש כמה טרנינגים וכמה מכנסיי יציאה שאני שם אותם כל הזמן 2. במה המבחן הבא שלך?אין לי 3. מתי הוא יהיה?----- 4. אתה יודע טוב את החומר?------ 5. מי המורה שלך במקצוע הזה?-------- 6. אתה לומד ביום שישי?לא 7. מה הספר האחרון שקראת?לא זוכר 8. אהבת?כנראה שחיבבתי 9. מה הסרט האחרון שראית?קיקבוקסר 3/2 10. אהבת?ככה 11. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אחי 12. על מה דיברת איתו?סתם קישקשנו 13. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אחי,ועוד כמה חברים שלי 14. על מי אתה יודע הכי הרבה?על כמה מהחברים שלי,כמו:שחר,מרסלו,יהודה,אבינועם.....וגם על אחי 15. מה הדבר האחרון שקנית?אוכל...ארוחה 16. כמה הוא עלה?72 ש"ח. 17. ממי הsms האחרון שקיבלת?מאיזו פרסומת מפגרת 18. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?אחד החברים.שחכתי מי 19. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?אהלן 20. מה ממש בא לך לאכול עכשיו?עכשיו?אמממממממ.......איזה משהו מתוק כזה.סלט פירות,עוגה,וכיו"ב... 21. יש לך עדשות/ משקפיים?לא 22. עשית ישור שיניים?כן.אני עדיין בטיפול ליישור שיניים.יש לי פלטה.חחח... 23. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?לפני איזה חודשיים/חודשיים וחצי 24. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?לפני כמה שבועות 25. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?תל אביב 26. למה הלכת לשם?להיפגש עם חבר 27. איך קוראים לאמא שלך?חסוי 28. יש לך שם שני? מהו?מרדכי 29. אתה קרוי על שם מישהו? מי?כן.דרור זה היה שמו השני של מורדכי היהודי.רבנים נתנו לי את השם הזה. 30. אתה אוהב ילדים קטנים?לא 31. כמה בני דודים יש לך מצד אמא?שניים 32. כמה בני דודים יש לך מצד אבא?7 33. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?ישראל.הוא בן דוד מצד האבא. 34. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?וואלה,לא יודע. 35. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?את המשקל,המיימדים שלי.להיות רזה יותר,מוצק יותר,ואולי טיפה יותר גבוה 36. ובפנימיות?הרבה דברים.אממממ...את הקנאות,את הנטייה לדכאוניות,את האופי החלש,את הרגשנות יתר,את הדימוי העצמי,וכ"ו... 37. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?אמממ...יש לי שני חברים שהם הכי קרובים.באחד מהם אני לא אוהב את האדישות,ובשני אפשר להגיד שאני לא אוהב הרבה דברים-אנוכיות,עצלות,נודניקיות,חוסר עמוד שדרה(כלאמר,קל לשטוף לו את הראש),ביקורתיות מעצבנת,חוצפה(אפילו שכלפיי חוץ הוא לא נראה כזה). 38. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')דרמה ומד"ב 39. עם מי היית רוצה להחליף במשך שבוע?עם אדם שמאושר ושמח בחייו 40. למה?אין מה להסביר כאן 41. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?לא יודע עדיין אם יהיו לי ילדים.חחח... 42. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?"אנו" 43. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש.תומר 44. כמה קומות יש לך בבית?אחד 45. הלכת פעם להפגנה?לא 46. הפגנה נגד (או בעד) מה?----- 47. מתי זה היה?----- 48. אסוציאציות (מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה שומע את המילים האלה): אבישי רביב-אביב מטרנה-חיתול רמב"ם-רב פסיכומטרי-דפים אנגלית-מורה פלאפון-כפתורים תפוז-מיץ לאונרדו דה קפריאו (כך כותבים?)-עוד שחקן לאונרדו דה ווינצ'י-לאונרדו מצביי הנינג'ה. פיתגורס-יוון אריק שרון-אריה בריטני ספירס-פריצות בני עקיבא-בגדים שחורים ופעות רשת ב'-מוזיקה ישראלית,משהו ישן וטוב חברון-הרים מני מזוז-לא יודע אורי בר לב-לב 49. באיזה גן היית כשהיית קטן?גן רחל 50. מי היתה הגננת?רחל.חחח... טוב, זהו.

Come Alive

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

1. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס D: 2. במה המבחן הבא שלך? לשון. 3. מתי הוא יהיה? יום ראשון. מחר! 4. אתה יודע טוב את החומר? לא ממש
5. מי המורה שלך במקצוע הזה? בתיה ניב.
6. אתה לומד ביום שישי? כן 7. מה הספר האחרון שקראת? דור הפרוזק 8. אהבת? מאוד.. 9. מה הסרט האחרון שראית? אממ.. לא יודעת. 10. אהבת? לא יודעת. 11. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? המורה הפרטית שלי ללשון 12. על מה דיברת איתו? על לאחר את השיעור היום לשבע בערב. 13. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? הילה, החברה הכי טובה שלי. 14. על מי אתה יודע הכי הרבה? אני מניחה שעל הילה, גם. 15. מה הדבר האחרון שקנית? בורקס
16. כמה הוא עלה? 13 (עם ביצה) 17. ממי הsms האחרון שקיבלת? אבא של חברה שלי. 18. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אמא שלי. 19. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? את 20. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום. 21. יש לך עדשות/ משקפיים? לא 22. עשית ישור שיניים? כן 23. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מזמןןןן 24. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מזמןןןן 25. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? רמת גן
26. למה הלכת לשם? להחליף מתנה בקניון. 27. איך קוראים לאמא שלך? נוגה 28. יש לך שם שני? מהו? לא 29. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא 30. אתה אוהב ילדים קטנים? מאוד 31. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 5. 32. כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 3. 33. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? הממ.. אלון, נראה לי, מצד אבא. 34. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 21. 35. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ליישר קצת את השיניים, ולחטב קצת את הבטן. 36. ובפנימיות? פחות קריזיונרית. 37. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהיא לא יודעת להבדיל בין חבר ליזיז
38. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') דרמות/קומדיות רומנטיות. יותר דרמות רו מנטיות. וקיטש. הרבה קיטש. 39. עם מי היית רוצה להחליף במשך שבוע? פריס הילטון. 40. למה? כי החיים שלה מושלמים נורא. 41. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2-3. 42. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה 43. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש. ג'ייק 44. כמה קומות יש לך בבית? 1. כאילו, 4. אבל זה בית קומות. בדירה יש 1. 45. הלכת פעם להפגנה? כן. 46. הפגנה נגד (או בעד) מה? בעד השלום, נגד המלחמה, נו, של שמאלנים וזה. 47. מתי זה היה? לפני בערך 10 שנים.
48. אסוציאציות (מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה שומע את המילים האלה):
אבישי רביב- מה.
מטרנה- תינוק.
רמב"ם- צבא?
פסיכומטרי- צבא
אנגלית- 80
פלאפון- פו הדב
תפוז- קליפה
לאונרדו דה קפריאו (כך כותבים?)- חזיר
לאונרדו דה ווינצ'י- אוזן
פיתגורס- משולש
אריק שרון- שמן
בריטני ספירס- תינוק
בני עקיבא- דוס
רשת ב'- אמא
חברון- מתנחלים
מני מזוז- מה
אורי בר לב- מה 49. באיזה גן היית כשהיית קטן? גן 1 ו-גן 3. 50. מי היתה הגננת? לא זוכרת מה

Green Day O

New member
../images/Emo124.gifאני../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

1. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?
בקיץ לבשתי הרבה את הגופיה של "בשר זה רצח", בחורף אין משהו ספציפי. 2. במה המבחן הבא שלך?
בגרות חורף במתמט'... 3. מתי הוא יהיה?
יום שני הזה 4. אתה יודע טוב את החומר?
לא ממש 5. מי המורה שלך במקצוע הזה?
שרית 6. אתה לומד ביום שישי?
לצערי 7. מה הספר האחרון שקראת?
לא קראתי 8. אהבת?
את הספר שלא קראתי? מאוד
9. מה הסרט האחרון שראית?
התהום 01. אהבת?
מפחיד..
11. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?
המ, פנים מול פנים? אמא. 12. על מה דיברת איתו?
שאלתי אותה איפה הארטישוק.. 13. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?
אין דבר כזה... 41. על מי אתה יודע הכי הרבה?
קשה לי לענות על זה.. 15. מה הדבר האחרון שקנית?
כרטיסיה לת"א 16. כמה הוא עלה?
25 שקל 17. ממי הsms האחרון שקיבלת?
אין פלאפון.. 18. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו SMS?
כנ"ל 19.מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?
אין לי פלאפון!!
20. מה ממש בא לך לאכול עכשיו?
בשר יהודי..
21. יש לך עדשות/ משקפיים?
עדשות 22. עשית ישור שיניים?
לא 23. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?
שנתיים שלוש 24. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בהפגנה ליד משרד ראש הממשלה.. נראה לי זה היה לפני 3 חודשים בערך.. 25. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?
ת"א 26. למה הלכת לשם?
דוכן של שב"י 27. איך קוראים לאמא שלך?
הממ שולה 2. יש לך שם שני? מהו?
אין לי 29. אתה קרוי על שם מישהו? מי?
אני לא 30. אתה אוהב ילדים קטנים?
לא ממש 31. כמה בני דודים יש לך מצד אמא?
מאיפה לי 32. כמה בני דודים יש לך מצד אמא?
חח כנ"ל 33. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?
שונאת את כולם 34. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?
20 לנצח 35. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?
למה נראה לכן שהייתי רוצה לשנות משהו..? 36. ובפנימיות?
להיות פחות קנאית, יותר אמיצה ויותר בטחון עצמי. 37. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?
משהו שאני לא אוהבת בה או שהיא לא אוהבת בי? 38. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')
הכל חוץ מפעולה וקומדיות רומנטיות מדי.. 39. עם מי היית רוצה להחליף במשך שבוע?
אף אחת 40. למה?
מה למה? 41. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?
1 או 2 מאומצים. 42. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?
סקס, לא יודעת למה..
43. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש.
תמי, וזה לא קשור למילה הקודמת..
פשוט דיברתי איתה הרגע. 44. כמה קומות יש לך בבית?
בבית או בבניין? 45. הלכת פעם להפגנה?
פעם אחת? המון פעמיים... 46. הפגנה נגד (או בעד) מה?
נגד קסטרו, נגד הפיטום, נגד ניסויים בבע"ח, נגד תעשיית הבשר (מקדונלס), נגד קרקס מדראנו. 47. מתי זה היה?
לאורך כל השנה האחרונה? 48. אסוציאציות (מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה שומע את המילים האלה): אבישי רביב-
רביב, מישהו שווה שיצאתי איתו..
מטרנה-
מטרנה צמחית, אוכל לגורים. רמב"ם-
בית חולים..
פסיכומטרי-
מישהו.. אנגלית-
המורה שלי הורסנת..
פלאפון-
אין לי
תפוז-
קלמנטינה לאונרדו דה קפריאו (כך כותבים?)-
שווה לאונרדו דה ווינצ'י-
צמחוני פיתגורס-
גם היה צמחוני אריק שרון-
מת?
בריטני ספירס-
סתומה בני עקיבא-
פאשיסטים רשת ב'-
רדיו (?) חברון-
מה עם זה? מני מזוז-
מי זה? אורי בר לב-
מי זה? 94. באיזה גן היית כשהיית קטן?
בכמה גנים.. 50. מי היתה הגננת?
בתיה..
טוב, זהו.

אני עונה

1. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?
ג'ינס 2. במה המבחן הבא שלך?
פי[כ]סיקה
3. מתי הוא יהיה?
מחר 4. אתה יודע טוב את החומר?
לא 5. מי המורה שלך במקצוע הזה?
שלא נדע 6. אתה לומד ביום שישי?
כן 7. מה הספר האחרון שקראת?
נרניה- הקרב האחרון 8. אהבת?
כן 9. מה הסרט האחרון שראית?
נרניה- אמא"ב 10. אהבת?
מאוד 11. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?
אמא 12. על מה דיברת איתו?
על האורטודנט
13. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?
לא יודעת 14. על מי אתה יודע הכי הרבה?
עליי 15. מה הדבר האחרון שקנית?
לא זוכרת האמת
. ארנק נראה לי... 16. כמה הוא עלה?
35 ש"ח 17. ממי הsms האחרון שקיבלת?
מאיפה לי? 18. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?
שחר 19. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?
לא יודעת 20. מה ממש בא לך לאכול עכשיו?
פירה 21. יש לך עדשות/ משקפיים?
לא 22. עשית ישור שיניים?
כן 23. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?
לפני שעתיים 24. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?
חופש גדול 25. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?
אמממ... לא זוכרת 26. למה הלכת לשם?
27. איך קוראים לאמא שלך?
מה זה עניינכם?! 28. יש לך שם שני? מהו?
לא 29. אתה קרוי על שם מישהו? מי?
לא 30. אתה אוהב ילדים קטנים?
לא ממש
31. כמה בני דודים יש לך מצד אמא?
הרבה 32. כמה בני דודים יש לך מצד אמא?
זאת לא אותה שאלה מקודם? 33. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?
לא אוהבת אף אחד 34. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?
14 35. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?
36. ובפנימיות?
חוסר סבלנות 37. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?
|שורקת| 38. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')
קומדיה 39. עם מי היית רוצה להחליף במשך שבוע?
אף אחד 42. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?
שמוליק
43. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש.
יחזקאל 44. כמה קומות יש לך בבית?
5 45. הלכת פעם להפגנה?
לא 46. הפגנה נגד (או בעד) מה?
47. מתי זה היה?
48. אסוציאציות (מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה שומע את המילים האלה): אבישי רביב-
WHO?
מטרנה-
אסון רמב"ם-
בית חולים פסיכומטרי-
מבחן אנגלית-
קל פלאפון-
חברה תפוז-
בננה
לאונרדו דה קפריאו (כך כותבים?)-מורה (כי היא דומה לו!) לאונרדו דה ווינצ'י-
צייר פיתגורס-
איכסה!!!! אההה גאומטריה בעעעע!!!!!
אריק שרון-
הדסה עין-כרם בריטני ספירס-
פקאצה עם מזל
בני עקיבא-
דוסים רשת ב'-
רדיו חברון-
דרום?
מני מזוז-
מזוזה XD אורי בר לב-
WHO? 49. באיזה גן היית כשהיית קטן?
מה אני זוכרת?! 50. מי היתה הגננת?
כנ"ל

dandusha1

New member
3>

איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אממ לא יודעת :| 2. במה המבחן הבא שלך? ממ לא יודעת כרגע 3. מתי הוא יהיה? - 4. אתה יודע טוב את החומר?- 5. מי המורה שלך במקצוע הזה?- 6. אתה לומד ביום שישי? כן .. 7. מה הספר האחרון שקראת? אממ שבועת רחל .. 8. אהבת? כן :] 9. מה הסרט האחרון שראית? "לכוד בענן סגול" 10. אהבת?כן :) 11. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? דנה .. 12. על מה דיברת איתו? סתם :] 13. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אורטל [: 14. על מי אתה יודע הכי הרבה? על כל החברות :] 15. מה הדבר האחרון שקנית? סוכריה חח :) 16. כמה הוא עלה? 2.50 17. ממי הsms האחרון שקיבלת? אורטל 18. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אורטל חח 19. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מממ מחקתי :| אבל "תצאי" :| 20. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? הממ .. לא רעבה :| 21. יש לך עדשות/ משקפיים? לא 22. עשית ישור שיניים? לא 23. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני שנה 24. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? שנה וחצי 25. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א 26. למה הלכת לשם? חתונה של אחותי , הכנות ;] 27. איך קוראים לאמא שלך? מזל 28. יש לך שם שני? מהו? אין :) 29. אתה קרוי על שם מישהו? מי? אף אחד 30. אתה אוהב ילדים קטנים? ממ כן 31. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אוי הרבה חח 32. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? :| גם 33. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? מממממ דן 34. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 17 35. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? יש כמה דברים 36. ובפנימיות? גם 37. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אממ , לא יודעת 38. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה , אימה , דרמה 39. עם מי היית רוצה להחליף במשך שבוע? לא יודעת 40. למה? - 41. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3 42. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? צחי 43. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש. צחי :] 44. כמה קומות יש לך בבית? 1 45. הלכת פעם להפגנה? לא 46. הפגנה נגד (או בעד) מה? :| 47. מתי זה היה? 48. אסוציאציות (מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה שומע את המילים האלה): אבישי רביב- הא ? מטרנה- איילי :] רמב"ם- בצפר פסיכומטרי- קשה אנגלית- סבבה פלאפון- מוסטפא ;] תפוז- לאונרדו דה קפריאו (כך כותבים?)-טיטניק [ולא ככה כותבים] לאונרדו דה ווינצ'י- מונה ליזה לא חח ? פיתגורס- :| אריק שרון- החלמה מהירה בריטני ספירס-בלאט בני עקיבא- רשת ב'- כמה ישן חברון- מני מזוז-הא? אורי בר לב-כנ"ל 49. באיזה גן היית כשהיית קטן? גן הגולשים רולז ;] 50. מי היתה הגננת? חנה

steelwater

New member
אני

1. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מכנס שחור. 2. במה המבחן הבא שלך? 3. מתי הוא יהיה? 4. אתה יודע טוב את החומר? 5. מי המורה שלך במקצוע הזה? 6. אתה לומד ביום שישי? 7. מה הספר האחרון שקראת? ורנון גוד ליטל. 8. אהבת? לא 9. מה הסרט האחרון שראית? טוויסט 10. אהבת? כן 11. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא 12. על מה דיברת איתו? התעצבנתי עליה קצת. 13. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? לא יודעת. 14. על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודעת. 15. מה הדבר האחרון שקנית? סוכריה עם הקדשה למישהי מהצבא. 16. כמה הוא עלה? 10 ש"ח. 17. ממי הsms האחרון שקיבלת? נראה לי שמחברה שלי אתמול. 18. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? ידיד שלי. 19. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? לא זוכרת ואין לי כוח לבדוק וזה גם לא מספיק חשוב לי כדי לבדוק. 20. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? גלידה 21. יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים 22. עשית ישור שיניים? לא 23. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני כמה חודשים. 24. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? אני גרה בירושלים. 25. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א 26. למה הלכת לשם? אני משרתת שם. 27. איך קוראים לאמא שלך? 28. יש לך שם שני? מהו? לא 29. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא 30. אתה אוהב ילדים קטנים? כן 31. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3 32. כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 8 33. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אין אחד שאני יותר אוהבת. 34. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? כמו שאני, 19. 35. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הרבה דברים. לרדת במשקל. 36. ובפנימיות? להיפגע פחות. אני נפגעת נורא מהר. הייתי רוצה לקבל דברים שאומרים לי בצחוק וגם ברצינות ולא להיפגע מהם תמיד ולחשוב שכולם שונאים אותי. 37. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? 38. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') כל מיני. דרמה, קומדיה, בעיקר סרטים שגומרים לך לחשוב. 39. עם מי היית רוצה להחליף במשך שבוע? 40. למה? 41. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יודעת, 3 42. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? Lover 43. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? מאיה 44. כמה קומות יש לך בבית? 2 45. הלכת פעם להפגנה? הרבה מאד פעמים. 46. הפגנה נגד (או בעד) מה? כל מיני, בעד ההתנתקות, נגד הכיבוש, נגד מקודנלס, נגד ניסויים בבעלי חיים, נגד פיטום אווזים ועוד. 47. מתי זה היה? לאורך השנים. אני מניחה שפעם אחרונה שהייתי בהפגנה היה שנה שעברה. 48. אסוציאציות (מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה שומע את המילים האלה): אבישי רביב- לא יודעת מי זה מטרנה- אוכל לתינוקות. רמב"ם- רם פסיכומטרי- מפחיד אנגלית- אמא פלאפון- כסף תפוז- כתום לאונרדו דה קפריאו (כך כותבים?)- הטייס לאונרדו דה ווינצ'י- איטליה פיתגורס- משפט אריק שרון- הצחוק שלו בריטני ספירס- המיקרופון הזה שיש לה שמחברים לפנים. בני עקיבא- השומר הצעיר רשת ב'- מוזיקה חברון- התנתקות מני מזוז- שם מצחיק, בית המשפט. אורי בר לב- אווז 49. באיזה גן היית כשהיית קטן? גן שוש 50. מי היתה הגננת? שוש

למעלה