שאלון!

יווובל

New member
שאלון!

1. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? 2. במה המבחן הבא שלך? 3. מתי הוא יהיה? 4. אתה יודע טוב את החומר? 5. מי המורה שלך במקצוע הזה? 6. אתה לומד ביום שישי? 7. מה הספר האחרון שקראת? 8. אהבת? 9. מה הסרט האחרון שראית? 10. אהבת? 11. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? 12. על מה דיברת איתו? 13. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? 14. על מי אתה יודע הכי הרבה? 15. מה הדבר האחרון שקנית? 16. כמה הוא עלה? 17. ממי הsms האחרון שקיבלת? 18. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? 19. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? 20. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? 21. יש לך עדשות/ משקפיים? 22. עשית ישור שיניים? 23. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? 24. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? 25. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? 26. למה הלכת לשם? 27. איך קוראים לאמא שלך? 28. יש לך שם שני? מהו? 29. אתה קרוי על שם מישהו? מי? 30. אתה אוהב ילדים קטנים? 31. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 32. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 33. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? 34. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 35. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? 36. ובפנימיות? 37. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? 38. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') 39. עם מי היית רוצה להחליף במשך שבוע? 40. למה? 41. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 42. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? 43. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש. 44. כמה קומות יש לך בבית? 45. הלכת פעם להפגנה? 46. הפגנה נגד (או בעד) מה? 47. מתי זה היה? 48. אסוציאציות (מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה שומע את המילים האלה): אבישי רביב- מטרנה- רמב"ם- פסיכומטרי- אנגלית- פלאפון- תפוז- לאונרדו דה קפריאו (כך כותבים?)- לאונרדו דה ווינצ'י- פיתגורס- אריק שרון- בריטני ספירס- בני עקיבא- רשת ב'- חברון- מני מזוז- אורי בר לב- 49. באיזה גן היית כשהיית קטן? 50. מי היתה הגננת? טוב, זהו.

יווובל

New member
והתשובות שלי...

1. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? דגמ"ח לבן (שנהיה כבר די אפור) 2. במה המבחן הבא שלך? גמרא 3. מתי הוא יהיה? יום ראשון 4. אתה יודע טוב את החומר? לא ממש.. אני באמצע ללמוד עכשיו. 5. מי המורה שלך במקצוע הזה? הרב יובל 6. אתה לומד ביום שישי? לא 7. מה הספר האחרון שקראת? "עזאזל" (של בוריס אקונין) 8. אהבת? בערך... 9. מה הסרט האחרון שראית? יומני הנסיכה 2 (אחותי הביאה...) 10. אהבת? היה סביר. לא משהו. 11. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? איתמר 12. על מה דיברת איתו? הוא שאל אותי מה החומר למבחן. 13. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? נראה לי רועי 14. על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודע.. נראה לי גם רועי 15. מה הדבר האחרון שקנית? שוקו ולחמניה 16. כמה הוא עלה? 3.70 17. ממי הsms האחרון שקיבלת? אביתר 18. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אביתר 19. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? חמ"ל. 20. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? צ'יפס 21. יש לך עדשות/ משקפיים? כן 22. עשית ישור שיניים? כן 23. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני שלושה שבועות בערך 24. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בעשרה בטבת 25. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ירושלים 26. למה הלכת לשם? לכותל 27. איך קוראים לאמא שלך? דבורה 28. יש לך שם שני? מהו? כן, יוסף. 29. אתה קרוי על שם מישהו? מי? כן סבא רבא 30. אתה אוהב ילדים קטנים? לא כל כך... 31. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 31 32. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 0 33. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? שמואל 34. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 17 35. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הצבע של השיער 36. ובפנימיות? לא להיות כזה פזיז וחסר אחריות 37. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהוא דאווינר 38. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') פעולה (בעיקר מלחמות ישנות), מד"ב וקצת קומדיה 39. עם מי היית רוצה להחליף במשך שבוע? לא יודע.. טוב לי עם עצמי. 40. למה? ככה! 41. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? כמה שיותר!
42. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? כולי עלמא 43. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? עבדאללה (אין לי מושג למה..) 44. כמה קומות יש לך בבית? 2 45. הלכת פעם להפגנה? כן... 46. הפגנה נגד (או בעד) מה? הלכתי להמון הפגנות. האחרונה היתה נגד הפקרת המגורשים נראה לי. 47. מתי זה היה? לפני בערך חודש וחצי.. לא זוכר... 48. אסוציאציות (מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה שומע את המילים האלה): אבישי רביב- שמפניה. מטרנה- תינוק. רמב"ם- מורה נבוכים. פסיכומטרי- קידום. אנגלית- הבגרות שהיתה לי אתמול.. פלאפון- nokia תפוז- כתום לאונרדו דה קפריאו (כך כותבים?)- חזירים לאונרדו דה ווינצ'י- מתמטיקה פיתגורס- משולש.. אריק שרון- מוח בריטני ספירס- במה בני עקיבא- הסניף שלי... רשת ב'- רדיו חברון- מערת המכפלה מני מזוז- מכוער אורי בר לב- התנתקות 49. באיזה גן היית כשהיית קטן? רותם ואיריס 50. מי היתה הגננת? ברותם רחל. באיריס אני לא זוכר.

....

1. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? את הקפוצ'ון של התלבושת בצפר השחור 2. במה המבחן הבא שלך? ביולוגיה
3. מתי הוא יהיה? מחר 4. אתה יודע טוב את החומר? לא! 5. מי המורה שלך במקצוע הזה? אפרת 6. אתה לומד ביום שישי? כן 7. מה הספר האחרון שקראת? נערת החלום האמריקני 8. אהבת? כה 9. מה הסרט האחרון שראית? פגוש את הפוקרס 10. אהבת? כה 11. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? נבו 12. על מה דיברת איתו? על התסביכים שלו
13. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אוי יש הרבה.. אממ שיר לימור שי אור נבו הודיה רותי ומיכל
14. על מי אתה יודע הכי הרבה? אממ לפי מה שידוע לי? לימור שי שיר ורותי 15. מה הדבר האחרון שקנית? שוקו חםםם
16. כמה הוא עלה? 3 שקל 17. ממי הsms האחרון שקיבלת? הודיה 18. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אין לי הודעות יוצאות מהפלא 19. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "איפה" 20. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום 21. יש לך עדשות/ משקפיים? עדשות 22. עשית ישור שיניים? לא 23. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני שבועיים בערך 24. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מזמןן 25. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? הוד השרון נראלי 26. למה הלכת לשם? יומולדת לאורוש
27. איך קוראים לאמא שלך? אסתי 28. יש לך שם שני? מהו? לא 29. אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבתא רבה ז"ל... 30. אתה אוהב ילדים קטנים? כההה 31. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 6 בלי עין הרע 32. כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 9 בלי עין הרע 33. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אין מישו שאני הכי אוהבת.. כולםם 34. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? לאדעת.. 35. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הרבה הרבה 36. ובפנימיות? צריכה לחשוב על זה 37. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? יש לי כמה חברים הכי טובים
38. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה או אימה 39. עם מי היית רוצה להחליף במשך שבוע? לאדעתת 40. למה? 41. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2-3 בעזרת השם 42. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מאמי 43. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש. אמ.... לא משנה
44. כמה קומות יש לך בבית? 1 45. הלכת פעם להפגנה? לא 46. הפגנה נגד (או בעד) מה? 47. מתי זה היה? 48. אסוציאציות (מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה שומע את המילים האלה): אבישי רביב- מי? מטרנה- חלב רמב"ם- משה פסיכומטרי- מפחיד אנגלית- בע פלאפון- בטריה תפוז- בננה לאונרדו דה קפריאו (כך כותבים?)- לאונרדו דיקפריו... טיטאניק לאונרדו דה ווינצ'י- ציור פיתגורס- בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אריק שרון- מוח בריטני ספירס- אופס בני עקיבא- חצאית רשת ב'- רדיו חברון- יהודה
מני מזוז- נשמע כמו מזמוז חחחחחחח
אורי בר לב- בצפר 49. באיזה גן היית כשהיית קטן? יש כמה- 1. מיץ פטל 2. זמיר 3. יסמין 4. עין התכלת (וואו אני באמת זוכרת הכל) 50. מי היתה הגננת? אני אנסה לרשום גם את העוזרות שלהן
מיץ פטל- לא זוכרת זמיר- אידה, מרגלית יסמין- אסתר עין התכלת- רחל, מזל

CrazyYoYo

New member
ווהו../images/Emo121.gif

1. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? תלבושת אחידה של ביה"ס 2. במה המבחן הבא שלך? אין עד סוף המחצית P: 3. מתי הוא יהיה? - 4. אתה יודע טוב את החומר? - 5. מי המורה שלך במקצוע הזה? - 6. אתה לומד ביום שישי? כן 7. מה הספר האחרון שקראת? משהו לבוקריפורט 8. אהבת? לא ממש 9. מה הסרט האחרון שראית? אפקט הפרפר 10. אהבת? מאוד 11. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא 12. על מה דיברת איתו? על העוגיות שהיא הכינה 13. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני 14. על מי אתה יודע הכי הרבה? על עצמי 15. מה הדבר האחרון שקנית? גלידה במקדונלדס :O 16. כמה הוא עלה? 4.90 17. ממי הsms האחרון שקיבלת? לא זוכר, לא משתמש בסמסים ממש 18. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? ^ 19. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? ^ 20. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? פופקורן.. אבל ממש ממש מלוח 21. יש לך עדשות/ משקפיים? לא 22. עשית ישור שיניים? לא 23. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני כמה חודשים 24. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני כמה שבועות 25. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? הרצליה 26. למה הלכת לשם? מסעדה 27. איך קוראים לאמא שלך? - 28. יש לך שם שני? מהו? - 29. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא 30. אתה אוהב ילדים קטנים? לפעמים 31. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 4 32. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אבא*?X: 33. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אנחנו לא ממש קרובים 34. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18 35. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? גובה 36. ובפנימיות? כלום 37. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? נודניק לפעמים 38. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה 39. עם מי היית רוצה להחליף במשך שבוע? - 40. למה? - 41. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יודע 42. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? השם שלה 43. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש. השם שלה
44. כמה קומות יש לך בבית? מרתף -> סלון+מטבח -> חדר שינה הורים -> חדר שינה שלי ושל אחי [אבל זה לא 4 קומות.. זה חצאי קומות כאלה[?]] 45. הלכת פעם להפגנה? לא 46. הפגנה נגד (או בעד) מה? - 47. מתי זה היה? - 48. אסוציאציות (מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה שומע את המילים האלה): אבישי רביב- מיזה מטרנה- תינוק רמב"ם- זקָן פסיכומטרי- לאקי אנגלית- נטלי [המורה לאנגלית] פלאפון- אורנג' תפוז- תוכי לאונרדו דה קפריאו (כך כותבים?)- טיטאניק לאונרדו דה ווינצ'י- כובע פיתגורס- מי זה אריק שרון- ראש ממשלה בריטני ספירס- בלונד בני עקיבא- כיפה רשת ב'- רדיו חברון- ג'נין מני מזוז- מיזה :| אורי בר לב- מיזה.. 49. באיזה גן היית כשהיית קטן? - 50. מי היתה הגננת? -

Guitar Girl1

New member
../images/Emo78.gif

1. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אני שונאת לחרוש על בגדים.. 2. במה המבחן הבא שלך? נגמרו לשבועיים הקרובים
יחי הפגרה! אבל יש בוחן בלשון שבוע הבא.. 3. מתי הוא יהיה? בשבוע הבא ביום שני 4. אתה יודע טוב את החומר? כן זה סתם קל 5. מי המורה שלך במקצוע הזה? סימה 6. אתה לומד ביום שישי? כן.. 7. מה הספר האחרון שקראת? אממממממ..... זה היה ממזמן 8. אהבת? חה 9. מה הסרט האחרון שראית? השמועה אומרת ש.. 10. אהבת? כן
11. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? גלעד 12. על מה דיברת איתו? על מישהו שנורא מעצבן אותי ומתמטיקה
13. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אממ.. נראה לי שדנה 14. על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודעת.. 15. מה הדבר האחרון שקנית? לא זוכרת 16. כמה הוא עלה? ^^ 17. ממי הsms האחרון שקיבלת? מחברה 18. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חברה.. 19. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "איפה" 20. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? פיצה (בא לי פיצה בכל דקה) 21. יש לך עדשות/ משקפיים? לא 22. עשית ישור שיניים? אממ יש לי גשר.. 23. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני חודש 24. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? אמממ לפני שנה 25. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ראשון לציון 26. למה הלכת לשם? היה אירוע וסתם זה קרוב אני שם הרבה 27. איך קוראים לאמא שלך? למה אתם רוצים לדעת? 28. יש לך שם שני? מהו? אין 29. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא 30. אתה אוהב ילדים קטנים? כבר לא 31. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? פיי.. אממ 9 32. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? שוב אמא? התכוונתם אבא בטח.. אז 11 33. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? שאלה טובה.. 34. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? לא רוצה 35. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? את האף שלי 36. ובפנימיות? את זה שאני בוכה בקלות 37. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? היא כזאת סתומה לפעמים
38. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה קומדיה הרפתקאות אקשן... 39. עם מי היית רוצה להחליף במשך שבוע? להחליף מה? 40. למה? ?? אתם לא ברורים.. 41. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מינימום 3.. (2 זה סבל) 42. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מתמטיקה
43. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש. לא עולה לי שום שם דמאט 44. כמה קומות יש לך בבית? 3 45. הלכת פעם להפגנה? לא 46. הפגנה נגד (או בעד) מה? לאאאאאאאא 47. מתי זה היה? אאאאאא 48. אסוציאציות (מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה שומע את המילים האלה): אבישי רביב- מי זה..? מטרנה- תינוקות רמב"ם- תנ"ך פסיכומטרי- בצפר אנגלית- ריבקה (המורה האגדית שלי!!) פלאפון- הפלאפון שלי.. תפוז- קליפות לאונרדו דה קפריאו (כך כותבים?)- טיטניק לאונרדו דה ווינצ'י- אומנות פיתגורס- מתמטיקה אריק שרון- בית חולים בריטני ספירס- איכסה בעע קיא בני עקיבא- חחחחח אינפקציה.. (אז עם זקנות ובני עקיבא אני לא מאמין שאני גרררררררר....) רשת ב'- רדיו חברון- ערבים מני מזוז- טלוויזיה אורי בר לב- מי זה? 49. באיזה גן היית כשהיית קטן? כלנית 50. מי היתה הגננת? יווו ברח לי השם אבל העוזרת הייתה מזל!

ady18

Well-known member
תשובות

. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?אממ גינס 2. במה המבחן הבא שלך? 3. מתי הוא יהיה? 4. אתה יודע טוב את החומר? 5. מי המורה שלך במקצוע הזה? 6. אתה לומד ביום שישי? 7. מה הספר האחרון שקראת?שעות מתות 8. אהבת?כן 9. מה הסרט האחרון שראית?בנעליה 10. אהבת?לא 11. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אממ טלי 12. על מה דיברת איתו?על איפה אחכה לבילוי מחר 13. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אביב 14. על מי אתה יודע הכי הרבה?אביב 15. מה הדבר האחרון שקנית?אממ קוראסון שוקולד 16. כמה הוא עלה?אממ 2 17. ממי הsms האחרון שקיבלת?לא משמשת 18. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? 19. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? 20. מה ממש בא לך לאכול עכשיו?אכלתי הרגע 21. יש לך עדשות/ משקפיים?כן 22. עשית ישור שיניים?כן 23. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?מזמן 24. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?אממ גם מזמן 25. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?תל אביב בשישי 26. למה הלכת לשם?אממ סתם לטייל 27. איך קוראים לאמא שלך? 28. יש לך שם שני? מהו? 29. אתה קרוי על שם מישהו? מי? 30. אתה אוהב ילדים קטנים? 31. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 32. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 33. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? 34. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 35. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? 36. ובפנימיות? 37. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?אממ חוסר סבלנות 38. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')תעודה 39. עם מי היית רוצה להחליף במשך שבוע? 40. למה? 41. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 42. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?אממ 43. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש.אביב 44. כמה קומות יש לך בבית?1 45. הלכת פעם להפגנה?לאר 46. הפגנה נגד (או בעד) מה? 47. מתי זה היה? 48. אסוציאציות (מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה שומע את המילים האלה): אבישי רביב-לא עולה לי מטרנה-תינוקות רמב"ם-בריאות פסיכומטרי-קשה אנגלית-שפה פלאפון-חובנ תפוז-טעים לאונרדו דה קפריאו (כך כותבים?)-שחקן קולנוע לאונרדו דה ווינצ'י-צייר פיתגורס-הנדסה אריק שרון-סתם בריטני ספירס-זמרת בני עקיבא-תנועת נוער של דתים רשת ב'-רדיו חברון- מני מזוז- אורי בר לב- 49. באיזה גן היית כשהיית קטן?נראה לי עיירה 50. מי היתה הגננת? רותי

hilary22

New member
עונה

1. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?נראה לי המכנס שלי של לי-קופר.. 2. במה המבחן הבא שלך?באנגלית 3. מתי הוא יהיה?מממחחחחררררררר!!! 4. אתה יודע טוב את החומר?אממ לא...!אני עושה עוד פעם חזרה על הכול שוב...כי שכחתי הכל..! 5. מי המורה שלך במקצוע הזה?ספי(ולא,לא טעיתי בשם) 6. אתה לומד ביום שישי?לא(למזלי) 7. מה הספר האחרון שקראת?סוד הגן הנעלם 8. אהבת?לא!!!אבל הייתי חייבת לקרוא את זה בגלל שהייתי צריכה לעשות עבודה על זה בספרות... 9. מה הסרט האחרון שראית?בקולנוע:הארי פוטר 4 בדי וי די:את המסיבת סיום של חברה שלי(חח זה היה קורע..היא שרה שםם!!) 10. אהבת?את הארי כן ואת המסיבת סיום עוד יותר!!! 11. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?חברה שלי שיר 12. על מה דיברת איתה?על המבחן 13. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אממ הכלבה שלי? 14. על מי אתה יודע הכי הרבה?לא יודעת...נראה לי בת דודה שלי...אבל אני לא בטוחה..! 15. מה הדבר האחרון שקנית?מכנס בהאנס! 16. כמה הוא עלה?125! 17. ממי הsms האחרון שקיבלת?לא זוכרת כי אבא שלי חסם לי את הSMS בגלל שאני כל הזמן דיברתי עם חברות בשיעורים!! 18. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?כנ"ל 19. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?מזלטוב!(חברה שלי שלחה לי ליום הולדת באס.אמ.אס ברכה עם תמונה חמודה של עוגה...אז המילה הראשונה הייתה מזלטוב! 20. מה ממש בא לך לאכול עכשיו?ג'חנון 21. יש לך עדשות/ משקפיים?לא 22. עשית ישור שיניים?לא 23. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?שנה שעברה 24. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?לפני משהו כמו 3 שבועות 25. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?אילת 26. למה הלכת לשם?כדי לברוח מהבית!!סתאאאםם!!יצאתי לחופשה עם בת דודה שלי...! 27. איך קוראים לאמא שלך?אתי 28. יש לך שם שני?לא 29. אתה קרוי על שם מישהו?לא! 30. אתה אוהב ילדים קטנים?תלוי:נודניקים או לא? 31. כמה בני דודים יש לך מצד אמא?7 32. כמה בני דודים יש לך מצד אבא?13 33. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?הילה 34. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?18 35. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?שיער! 36. ובפנימיות?להיות יותר רגועה ופחות עצבנית...! 37. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?יש לי 2...ולא יודעת..! 38. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו'):קומדיה! 39. עם מי היית רוצה להחליף במשך שבוע?הילארי דאף(אמן!) 40. למה?יותר מידי סיבות...! 41. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?2 42. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?מבחן!!!!! 43. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש.רוני(אין לי מושג למה..) 44. כמה קומות יש לך בבית?4 45. הלכת פעם להפגנה?לא 46. הפגנה נגד (או בעד) מה?לא הלכתי.. 47. מתי זה היה?לא הלכתי..! 48. אסוציאציות (מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה שומע את המילים האלה): אבישי רביב-מי זה? מטרנה-הא? רמב"ם-מאיפה את לוקחים ת'שמות האלו?? פסיכומטרי-יאבל'ה אנגלית-מבחןןןן!! פלאפון-חברות תפוז-פורום לאונרדו דה קפריאו-טיטניק לאונרדו דה ווינצ'י-מוזיאון פיתגורס-פיתה מה? אריק שרון-מסכן! בריטני ספירס-היא לא ילדה!!! בני עקיבא-כדורגל? רשת ב'-בחיים לא שמעתי! חברון-מי זה? מני מזוז-??? אורי בר לב-אתם צוחקים עלי? 49. באיזה גן היית כשהיית קטן?בגן עירית 50. מי היתה הגננת? עירית

מ ו ג ה

New member
עעווננהה../images/Emo9.gif

1. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס מיס לולה 2. במה המבחן הבא שלך? מחשבים
3. מתי הוא יהיה? מחרר... 4. אתה יודע טוב את החומר? חח חד משמעית ל-א 5. מי המורה שלך במקצוע הזה? ענבר 6. אתה לומד ביום שישי? כהה 7. מה הספר האחרון שקראת? חח לא זכור לי...אולי עץ הדומים תפוס 8. אהבת? מאודד 9. מה הסרט האחרון שראית? מר וגברת סמית'..בDVD 10. אהבת? כהה 11. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אחי הקטן
12. על מה דיברת איתו? על כמה שאני מתה עליו
13. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? עדן 14. על מי אתה יודע הכי הרבה? עדן וספיר וליאור 15. מה הדבר האחרון שקנית? מממ קפה מהמכונה בביצפר?!
16. כמה הוא עלה 1.5 17. ממי הsms האחרון שקיבלת? משו מאורנג' 18. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? תום 19. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מנד 20. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? ספגטיייייי עם גבינה!! או צ'יפס טובב 21. יש לך עדשות/ משקפיים? לאא 22. עשית ישור שיניים? כהה 23. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני חצי שנה
24. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני הרבה זמן
25. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א 26. למה הלכת לשם? עזריאלי..יוו קנוו.. 27. איך קוראים לאמא שלך? איריס
28. יש לך שם שני? מהו? ממ לאא 29. אתה קרוי על שם מישהו? מי? ממש לא 30. אתה אוהב ילדים קטנים? חחח מתעליהם..עד שהם מעלים לי ת'סעיף!! 31. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? ממ 6 32. כמה בני דודים יש לך מצד אבא? ממ 2 33. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? שחר..מצד האמא היא בגילי ואנחנו ביחד מגיל קטן..החברה הכי הכי שילי כפרעליה
34. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 7..או 16 35. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? מממ להוריד נקודות חן מהפנים 36. ובפנימיות? להפסיק להיות ביקורתית 37. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לחוצה
38. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה וקומדיה
39. עם מי היית רוצה להחליף במשך שבוע? ממ וואי שאלה קשה!!! עם כוכבת מהוליווד 40. למה? כדי להרגיש מזה להיות כוכבת בהוליווד
41. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? בעזרת השם כמה שה' ירצה! 42. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? דודי 43. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש. דודי
44. כמה קומות יש לך בבית? 1 45. הלכת פעם להפגנה? מממ לא שזכור לי 46. הפגנה נגד (או בעד) מה?
47. מתי זה היה? אין לדעת.......... 48. אסוציאציות (מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה שומע את המילים האלה): אבישי רביב- שיער מטרנה- לבן רמב"ם- רחוב פסיכומטרי- פסיכולוג אנגלית- שניצל פלאפון- אפור תפוז- כתם לאונרדו דה קפריאו (כך כותבים?)- כחול לאונרדו דה ווינצ'י- פה פיתגורס- חרא אריק שרון- אריה בריטני ספירס- דנה בני עקיבא- רגל רשת ב'- עכביש חברון- חבר מני מזוז- מי אורי בר לב-לב (זה היה משחק האסוציאציות הכי מהיר שלי אי פעם והכי לא קשור אי פעם חח...תוך נשייה שלפתי את המילה הראשונה..קלטו מזה ותנסו להבין..טוב נו כאילו מישו קורא את זה
) 49. באיזה גן היית כשהיית קטן? גן שרה 50. מי היתה הגננת? שרה
מפתיע?!

ChOcOlAtE gIrL2

New member
אני../images/Emo9.gif

1. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? לאיודעת..>< 2. במה המבחן הבא שלך? בנתיים לא יודעת.. 3. מתי הוא יהיה? 4. אתה יודע טוב את החומר? 5. מי המורה שלך במקצוע הזה? 6. אתה לומד ביום שישי? כן 7. מה הספר האחרון שקראת? ניבר.. ואני עדיין קוראת אותו. 8. אהבת? בנתיים כן 9. מה הסרט האחרון שראית? חתונת רפאים 10. אהבת? מאוד 11. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אימא 12. על מה דיברת איתו? לאזוכרת 13. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? יש כמה.. 14. על מי אתה יודע הכי הרבה? כנ"ל 15. מה הדבר האחרון שקנית? שני חטיפים
16. כמה הוא עלה? 2 שקל..
כל אחד שקל נוו>< הקטנים האלה..
17. ממי הsms האחרון שקיבלת? אממ איזה שהוא אודישן..>< 18. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? נו הדבר הזה של האודישנים.. 19. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? לאיודעת אני מוחקת את כולם
20. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? פיצה 21. יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים.. 22. עשית ישור שיניים? אממ אני עוברת כלמיני טיפולים.. כאילו בדרך ליישור שיניים.. אוי עיזבו
23. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני חצי שנה ככה 24. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מזמןןן 25. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? תל אביב 26. למה הלכת לשם? לאזוכרת 27. איך קוראים לאמא שלך? לורה 28. יש לך שם שני? מהו? לא 29. אתה קרוי על שם מישהו? מי? כן.. סבתא רבה(רבא או איך שלא כותבים) ז"ל 30. אתה אוהב ילדים קטנים? כן 31. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אמממ><" 4 32. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? עוד פעם אמא? 33. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? נוי וקארין
34. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 12 טוב לי.. 35. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? צבע שיער 36. ובפנימיות? אממ.. כלום אני חושבת.. 37. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אמממ.. יש לי כמה חברות הכי טובות.. ככה שאצל כל אחת זה שונה.. 38. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה, מתח.. 39. עם מי היית רוצה להחליף במשך שבוע? אפחד 40. למה? 41. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מקווה ששניים
42. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מחשב>< 43. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש. ענבר 44. כמה קומות יש לך בבית? 1 45. הלכת פעם להפגנה? לא 46. הפגנה נגד (או בעד) מה? 47. מתי זה היה? 48. אסוציאציות (מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה שומע את המילים האלה): אבישי רביב- מי זה?? מטרנה- חלב>< רמב"ם- אמממ... לאיודעתת פסיכומטרי- קשה>< אנגלית- עברית פלאפון- טלפון תפוז- תפוח לאונרדו דה קפריאו (כך כותבים?)- טום קרוז
לאונרדו דה ווינצ'י- וואן גוך פיתגורס- חשבון אריק שרון- שומן
בריטני ספירס- בלונד בני עקיבא- נה? רשת ב'- מהזהה?? חברון- עיר מני מזוז- מיזהה?? אורי בר לב- תיכון>< 49. באיזה גן היית כשהיית קטן? מאיפה לי לזכורר>< 50. מי היתה הגננת? כנ"ל><

dirty fairy

New member
../images/Emo103.gif

1. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? הג'ינסים 2. במה המבחן הבא שלך? בתנ"ך 3. מתי הוא יהיה? מחר 4. אתה יודע טוב את החומר? ככה ככה 5. מי המורה שלך במקצוע הזה? אחת 6. אתה לומד ביום שישי? כן 7. מה הספר האחרון שקראת? אני כריסטיאנה פ. 8. אהבת? מאד 9. מה הסרט האחרון שראית? מעודדות צמודות 2 10. אהבת? נחמד 11. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא 12. על מה דיברת איתו? שאלה אותי מה אני עושה 13. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא 14. על מי אתה יודע הכי הרבה? סיון 15. מה הדבר האחרון שקנית? בורקסים 16. כמה הוא עלה? 5 שקל 17. ממי הsms האחרון שקיבלת? אלמוג 18. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אלמוג 19. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אולי 20. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? סחלב חם
21. יש לך עדשות/ משקפיים? לא 22. עשית ישור שיניים? כן 23. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? 10.1 24. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני מלא זמן..יום חמישי הבא יש לנו טיול 25. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? הרצליה 26. למה הלכת לשם? מסעדה עם משפחה 27. איך קוראים לאמא שלך? מה זה משנה? 28. יש לך שם שני? מהו? לא -- 29. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא -- 30. אתה אוהב ילדים קטנים? כן 31. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אין לי כוח לספור 32. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אותה שאלה[?!] 33. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? לא יודעת נו 34. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? שנה 35. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? אל תשאלו אותי את זה 36. ובפנימיות? כנל 37. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? סנובית קצת 38. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכל 39. עם מי היית רוצה להחליף במשך שבוע? להחליף מה? 40. למה? -- 41. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3 42. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? חמין 43. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? חן 44. כמה קומות יש לך בבית? 2 45. הלכת פעם להפגנה? אממ לא 46. הפגנה נגד (או בעד) מה? -- 47. מתי זה היה? -- 48. אסוציאציות (מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה שומע את המילים האלה): אבישי רביב- עצם בלתי מזוהה מטרנה- מחלות רמב"ם- רש"י פסיכומטרי- בן דוד שלי אנגלית- 100 פלאפון- סיון תפוז- כתום לאונרדו דה קפריאו (כך כותבים?)- הטייס לאונרדו דה ווינצ'י- כישרון פיתגורס- איש מעצבן אריק שרון- חולה בריטני ספירס- עמה בני עקיבא- לא עולה לי בראש חח רשת ב'- תחנת רדיו חברון- דתיים מני מזוז- איש לא ידוע אורי בר לב- לא ידוע 49. באיזה גן היית כשהיית קטן? ארנונה 50. מי היתה הגננת? ארנונה טוב, זהו. טוב

עונה=P

1. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?פיג'מה נראהלי.XP 2. במה המבחן הבא שלך?אין לי מושג 3. מתי הוא יהיה? -- 4. אתה יודע טוב את החומר?-- 5. מי המורה שלך במקצוע הזה?-- 6. אתה לומד ביום שישי?כן לצערי
7. מה הספר האחרון שקראת?השמינייה ואני עדיין קוראת.. 8. אהבת?מאוד
9. מה הסרט האחרון שראית?הארי פוטר הרביעי
10. אהבת?מאודמאוד. 11. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אמא 12. על מה דיברת איתו?בצפרXD 13. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?יעל,אדר,מאיה ולא זוכרת עוד..יש עוד הרבה.. 14. על מי אתה יודע הכי הרבה?^ 15. מה הדבר האחרון שקנית?2 ספרים 16. כמה הוא עלה?כל אחד 50 17. ממי הsms האחרון שקיבלת?אירנה._. 18. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?^ 19. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?אומרים 20. מה ממש בא לך לאכול עכשיו?אוכל סיני
21. יש לך עדשות/ משקפיים?משקפיים=/ 22. עשית ישור שיניים?לא 23. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?חצי שנה 24. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?שהייתי בת..5 ככה? 25. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?רמת אביב
26. למה הלכת לשם?שופינג
27. איך קוראים לאמא שלך?מזה ענינכם? 28. יש לך שם שני? מהו?אין לי 29. אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא 30. אתה אוהב ילדים קטנים?כן
31. כמה בני דודים יש לך מצד אמא?7
32. כמה בני דודים יש לך מצד אמא?עוד פעם? 33. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?תומר ועידו
34. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?17:( 35. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?גוף.. 36. ובפנימיות?שומדבר 37. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?שהיא כועסת מהר עליי,לא תמיד יודעת לפרגן שצריך,חושבת קצת יותר על עצמה
38. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')קומדיה 39. עם מי היית רוצה להחליף במשך שבוע?אפחד 40. למה?^ 41. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?אני רוצה תאומים 42. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?הוא
43. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש.עידו
44. כמה קומות יש לך בבית?7 45. הלכת פעם להפגנה?לא 46. הפגנה נגד (או בעד) מה?^ 47. מתי זה היה?^^ 48. אסוציאציות (מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה שומע את המילים האלה): אבישי רביב-מישהי שאני לא מכירה מטרנה-אפרוח
רמב"ם-שום דבר פסיכומטרי-אוניברסיטה אנגלית-אורנה המפגרת פלאפון-אורנג' תפוז-אפרסק לאונרדו דה קפריאו (כך כותבים?)-לא עולה לי שום דבר בראש לאונרדו דה ווינצ'י-הספר צופן דה וינצ'י(?) פיתגורס-משפט פיתגורס אריק שרון-שמן בריטני ספירס-פקאצה בני עקיבא-דתיים
רשת ב'-? חברון-מלחמה מני מזוז-מי זה? אורי בר לב-לא מכיה אותו!! 49. באיזה גן היית כשהיית קטן?למה אתה מכיר? 50. מי היתה הגננת? ?????????????. טוב, זהו. הודגש באמצעות מדגישומטיק

galit2510

New member
עונההה

1. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? הג'ינס שלי 2. במה המבחן הבא שלך? ביולוגיה 3. מתי הוא יהיה? 30/1/06 4. אתה יודע טוב את החומר?המורה עוד לא נתנה חומר זה במחצית הבאה.. 5. מי המורה שלך במקצוע הזה?אורנה 6. אתה לומד ביום שישי?כה 7. מה הספר האחרון שקראת?הקיץ של אביה ו50 סיפורי נעורים [נראה לי] 8. אהבת?כה 9. מה הסרט האחרון שראית? בכללי גבר ביית בקולנוע לדפוק חתונה 10. אהבת?כההה 11. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? לירון 12. על מה דיברת איתו?ריכולים .. לא עניינכם.. 13. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא אבא אחי וכל שאר המשפחה.. ולירון 14. על מי אתה יודע הכי הרבה?אבא אמא לירון ואחי 15. מה הדבר האחרון שקנית?סוכריה חמוצה 16. כמה הוא עלה?שקל 17. ממי הsms האחרון שקיבלת? יול 18. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? יול 19. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? נגמרה הסוללה אני לא יכולה לבדוק אבל נראה לי שזה סורי 20. מה ממש בא לך לאכול עכשיו?פיצההה 21. יש לך עדשות/ משקפיים?לא 22. עשית ישור שיניים?אני עם גשר מורידים לי עוד חודשיים 23. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?לפני חודש 24. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?לפני 4 חודשים 25. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?קרית ביאליק,חיפה כל הסביבה 26. למה הלכת לשם? קניון באולינג סרט 27. איך קוראים לאמא שלך?אמממ שחכתי 28. יש לך שם שני? מהו? מלתעות .. חח 29. אתה קרוי על שם מישהו? מי?סבא שלי ז"ל [האות הראשונה בשם שלי] 30. אתה אוהב ילדים קטנים?כהה 31. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 0 32. כמה בני דודים יש לך מצד אמא?הכוונה לאבא.. 2 33. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?שניהם 34. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?16 או 18 או 21 35. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?בטן חזה ורגליים 36. ובפנימיות?להיות פחות עצבנית ולהיות יותר נחמדה לאנשים ולא תוקפנית 37. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?היא חושבת שכל העולם ואחותו סובבים סביבה 38. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה ונעורים 39. עם מי היית רוצה להחליף במשך שבוע? ריאנה , טיירה בנקס , אשלי סימפסון 40. למה? טיירה הכי הכי שווה בעולם !! ריאנה יש לה קול מדהים והיא יפה ואשלי חמודה 41. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? או 2 או3 או 5 42. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?נגיד 43. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש.יול 44. כמה קומות יש לך בבית?יש לי דירה 45. הלכת פעם להפגנה?לא 46. הפגנה נגד (או בעד) מה? 47. מתי זה היה? 48. אסוציאציות (מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה שומע את המילים האלה): אבישי רביב-הא? מטרנה-תינוק רמב"ם-רבי משה בן מימון פסיכומטרי-פסיכולוג אנגלית-חרא פלאפון-נייס תפוז-כתום לאונרדו דה קפריאו (כך כותבים?)- שחקן לאונרדו דה ווינצ'י-עדי [נטשה מהשמיניה] פיתגורס-מפגר ... לא סובלת אותו.. פקה פקה על משולש ישר זווית.. אריק שרון-מסכן בריטני ספירס-שווה בני עקיבא-הא? רשת ב'-כנ"ל חברון-עקרון מני מזוז-מני פאר אורי בר לב-לירון לב 49. באיזה גן היית כשהיית קטן? גן חובה - לא זוכרת , תרום חובה - מרגריטה 50. מי היתה הגננת? גן חובה-יהודית,תרום חובה-שושנה..

mikaaaaaa

New member
עונהה

1. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?מכנס מסויים שיש לי. 2. במה המבחן הבא שלך?מחר ספרות נראה לי...או תנ"ך...לא בעצם תנ"ך היא רק החזירה ת'מבחנים,אז זה בטח בספרות...או מתמטיקה,לא יודעת. 3. מתי הוא יהיה? מחר. 4. אתה יודע טוב את החומר? אני לא ממש סגורה על המקצוע,אז אני גם לא ממש בטוחה איזה חומר הייתי אמורה ללמוד...
5. מי המורה שלך במקצוע הזה? תלוי... מתמטיקה-יעל,ספרות- לא יודעת ת'שם שלה,זה ההיא של ספרות,לשון-חגית...אחת מהן. 6. אתה לומד ביום שישי? יאס. 7. מה הספר האחרון שקראת? עלובי החיים. 8. אהבת? יאס! 9. מה הסרט האחרון שראית? תשע מלכות 10. אהבת? מאד!!! 11. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? נתנאל. 12. על מה דיברת איתו? סתם. 13. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? עדי 14. על מי אתה יודע הכי הרבה? אח שלי בטח. ההורים שלי. 15. מה הדבר האחרון שקנית? ג'ינס ושלוש חולצות 16. כמה הוא עלה? מאיפה לי?! אמא שילמה. 17. ממי הsms האחרון שקיבלת? איפה נפגשים...חחחחח 18. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לונה. 19. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? היי. 20. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? בלעט כלום...בא לי להקיא... 21. יש לך עדשות/ משקפיים? יאס...
22. עשית ישור שיניים? לאפ! 23. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? ממזמן,יש לי שני חורים,ואני ממש מפחדת מרופא שיניים אז אני נמנעת מלהקרב לאזור של המרפאה שלו בכלל.... 24. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בחופש הגדול... 25. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? חיפה... 26. למה הלכת לשם? לקנות בגדים. 27. איך קוראים לאמא שלך? לא עינינכם! סוד כמוס לפרה ולסוס...חחחחח 28. יש לך שם שני? מהו? אין לי שם שני. 29. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לאפ,זה השם הראשון שאמאבא הסכימו עליו. 30. אתה אוהב ילדים קטנים? ממממ תלוי,כמה קטנים?! 31. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3 32. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? ראה שאלה קודמת. 33. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? עידו. 34. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? אחרי צבא...זה נראה 20-21... 35. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? מה לא,יהיה לי יותר קצר... 36. ובפנימיות? ראה שאלה קודמת. 37. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? מופנמת,מאד! 38. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה,קיטש,מתח,דרמה וכו'. חחחחח 39. עם מי היית רוצה להחליף במשך שבוע? מישו. 40. למה? כי הייתי רוצה לדעת איך זה להיות הוא,אולי להבין אותה יותר. 41. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 1...גג 2... 42. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? בלעט. [[אגב,אני לא רוסיה..חחחחחח אני פשוט מאד אוהבת להגיד בלעט...]] 43. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש. אין כזה. 44. כמה קומות יש לך בבית? אין קומות. 45. הלכת פעם להפגנה? לא... 46. הפגנה נגד (או בעד) מה? לא הלכתי. 47. מתי זה היה? נווו 48. אסוציאציות (מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה שומע את המילים האלה): אבישי רביב- שו?! מטרנה- בלעט רמב"ם- אויש. פסיכומטרי- ויקי הגאונה. אנגלית- שתמותתתתתת שתיחנקקק שתישרףףףף אהאהאהההה אני ירצח אותההה עצבים עצבים עצבים,שנאה שנאה שנאה...[[אני לא כ"כ מסתדרת עם המורה...]] פלאפון- אני יכולה לתת את שלי למוזיאון... הם יעריכו את זה מאד,כי הפלאפונים מהסוג שלי כבר נכחדו. תפוז- איכ. לאונרדו דה קפריאו (כך כותבים?)- תעשה לי ילד! לאונרדו דה ווינצ'י- יאה,וואטאבאר. פיתגורס- איי בריבוע ועוד בי בריבוע שווה סי בריבוע,ויהיה טוב. אריק שרון- חחחח סיפרו לי היום בדיחה עליו,צמח שמתחיל בא'...אריק...אויש,אני רעה... בריטני ספירס- אוי אוי אוי...!!! בני עקיבא- שיהיה. רשת ב'- רדיו.. חברון- אני אשמוא את דעותי לעצמי. מני מזוז- שו?! אורי בר לב- מי?! 49. באיזה גן היית כשהיית קטן? חחחחח לגנים שהייתי בהם מבחינתי קוראים על שם הגננת...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אז היה גן מיכל. 50. מי היתה הגננת? כאמור מיכל.

עונהה

1. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס של מיס לולה 2. במה המבחן הבא שלך? ביולוגיה 3. מתי הוא יהיה? ביום שישי 4. אתה יודע טוב את החומר? לא 5. מי המורה שלך במקצוע הזה? סיגל 6. אתה לומד ביום שישי? כן 7. מה הספר האחרון שקראת? לא זוכרת 8. אהבת? 9. מה הסרט האחרון שראית? בתול בן 40 10. אהבת? כן 11. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? שריי 12. על מה דיברת איתו? כלום 13. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? שריי, דנה 14. על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודעת.. 15. מה הדבר האחרון שקנית? מסטיק 16. כמה הוא עלה? 70 אגורות 17. ממי הsms האחרון שקיבלת? שריי 18. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? שריי 19. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? שנה 20. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? מרק 21. יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים (אבל אני לא שמה אותן) 22. עשית ישור שיניים? לא 23. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? בסוכות 24. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? אף פעם 25. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? טירת הכרמל 26. למה הלכת לשם? לנסוע עם חברות שלי אליהן הביתה ואז לחזור (אבא שלי עובד ליד ממש, רבע שעה, במת"מ) 27. איך קוראים לאמא שלך? בלהה 28. יש לך שם שני? מהו? לא 29. אתה קרוי על שם מישהו? מי? יהודית מהתנ"ך 30. אתה אוהב ילדים קטנים? כן 31. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? לא יודעת... 32. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? לא יודעת... 33. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? יעל 34. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 19 35. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? יש לי רשימה של 17 דברים... 36. ובפנימיות? שאני אהיה פחות ביישנית, שיהיה לי אופי יותר חזק, שאני אתעק על מה שחשוב לי- על העקרונות שלי, שאני יהיה יותר שמחה.. 37. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? עצבנות 38. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') דרמה וקומדיה ואימה 39. עם מי היית רוצה להחליף במשך שבוע? מה להחליף? 40. למה? 41. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3 או 4 42. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? פלאפון 43. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש. שריי 44. כמה קומות יש לך בבית? 2 45. הלכת פעם להפגנה? לא 46. הפגנה נגד (או בעד) מה? 47. מתי זה היה? לא היה 48. אסוציאציות (מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה שומע את המילים האלה): אבישי רביב- מי? מטרנה- חלב רמב"ם- אה? פסיכומטרי- חנה אנגלית- עברית פלאפון- טלפון תפוז- כתום לאונרדו דה קפריאו (כך כותבים?)- חמוד לאונרדו דה ווינצ'י- מוכשר פיתגורס- חכם אריק שרון- שיהיה בריא בריטני ספירס- בושם בני עקיבא- דוסים רשת ב'- רדיו חברון- (כלום) מני מזוז- (כלום) אורי בר לב- (כלום) 49. באיזה גן היית כשהיית קטן? לא זוכרת.. 50. מי היתה הגננת? רוחמה טוב, זהו.

sukrazit

New member
עונה

1. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? החולצות בי"ס לצערי הרב! 2. במה המבחן הבא שלך? אינלי עוד מבחן עד למחצית הבאה אבל מחר יש לי בוחן בערבית! 3. מתי הוא יהיה? מחר! 4. אתה יודע טוב את החומר? לא! 5. מי המורה שלך במקצוע הזה? ניל"י 6. אתה לומד ביום שישי? כן! 7. מה הספר האחרון שקראת? אהבה אינדיאנית 8. אהבת? כן 9. מה הסרט האחרון שראית? הצעקה 10. אהבת? לא ממש 11. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אבא שלי 12. על מה דיברת איתו? על משהו שקשור ללימודים 13. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אינלי מושג... 14. על מי אתה יודע הכי הרבה? על חברות שלי 15. מה הדבר האחרון שקנית? גלידה 16. כמה הוא עלה? 8 ש"ח 17. ממי הsms האחרון שקיבלת? פרסומת 18. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? נופר חברה שלי 19. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? לא זוכרת...הפלאפון שלי לא פועל 20. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שוקולד 21. יש לך עדשות/ משקפיים? יש לי משקפיים בקרוב אני עושה עדשות 22. עשית ישור שיניים? לא! 23. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? שנה שעברה! השיניים שלי נורא ישרות ובריאות! חח 24. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני פחות משבוע 25. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? לא זוכרת.. 26. למה הלכת לשם? אממ לא זוכרת 27. איך קוראים לאמא שלך? רחל 28. יש לך שם שני? מהו? לא אינלי 29. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא 30. אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי עד כמה הם מעצבנים 31. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 0 32. כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 3 33. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? לא דעת... 34. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 22 35. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? את המשקפיים 36. ובפנימיות? את הרגישות 37. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהוןא מעליב אנשים בלי לשים לב 38. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') מתח 39. עם מי היית רוצה להחליף במשך שבוע? חסוי 40. למה? ככה 41. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2 42. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מדוע חח 43. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש.קורל 44. כמה קומות יש לך בבית? 2 45. הלכת פעם להפגנה? לא 46. הפגנה נגד (או בעד) מה?... 47. מתי זה היה?.... 48. אסוציאציות (מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה שומע את המילים האלה): אבישי רביב- מי זה? מטרנה- תינוק רמב"ם- שיעור היסטוריה פסיכומטרי- כאב ראש אנגלית- english פלאפון- ישן תפוז- מיץ לאונרדו דה קפריאו (כך כותבים?)- בלונדיני לאונרדו דה ווינצ'י- צייר פיתגורס- לאאאאאא אריק שרון- ארקדי דוכין בריטני ספירס- ספייס גירל בני עקיבא- בני רשת ב'- צ'ט חברון- חבר מני מזוז- זוז אורי בר לב- רחוב לידי בר לב 49. באיזה גן היית כשהיית קטן? גן חמישין ומשו לא היה לו שם 50. מי היתה הגננת? נראה לי שקראו לה סמדר...

D o o S h a

New member
עונהה

1. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? משתדלת ללבוש הכל באופן שווה 2. במה המבחן הבא שלך? נגמרו תודה לאלל 3. מתי הוא יהיה? - 4. אתה יודע טוב את החומר? - 5. מי המורה שלך במקצוע הזה? - 6. אתה לומד ביום שישי? יאסס 7. מה הספר האחרון שקראת? התלבלבות 8. אהבת? כע 9. מה הסרט האחרון שראית? דיקי רוברטס אולי 10. אהבת? כןן 11. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אחותי 12. על מה דיברת איתו? אני הייתי בשירותיםף, ובדיוק היא נכנסה הביתה. אז כשיצאתי מהשירותים שתינו נבהלנו לראות אחת את השניה בבית
13. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא, וחברה 14. על מי אתה יודע הכי הרבה? אני מניחה על המשפחה הקרובה, ועל חברה שלי שכתבתי בשאלה הקודמת 15. מה הדבר האחרון שקנית? מתנה לחברה 16. כמה הוא עלה? מה אכפת לך?
17. ממי הsms האחרון שקיבלת? חברה 18. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אמא 19. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מחקתי את כולם... 20. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום. הרגע אכלתי 21. יש לך עדשות/ משקפיים? לצערי כן 22. עשית ישור שיניים? לא 23. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? או אווו.. המוןן. יש לי תור עוד מעט 24. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בחופש סוכות 25. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? פתח תקוה אולי... 26. למה הלכת לשם? לקרובי משפחה 27. איך קוראים לאמא שלך? מה אכפת'ך? 28. יש לך שם שני? מהו? לא 29. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא 30. אתה אוהב ילדים קטנים? כןן 31. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 5 32. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אבא אם כבר
33. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? כולם במידה שווה! 34. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? הגיל שלי פסדר מבחינתי...
35. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? מממ 36. ובפנימיות? ממ 37. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לא יודעת איך להגדיר את זה... 38. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? קומדיה 39. עם מי היית רוצה להחליף במשך שבוע? מלכת אנגליה
40. למה? כי זה כיף?
41. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? אני רוצה 3 42. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? קוטג' 43. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? עידו 44. כמה קומות יש לך בבית? 1 45. הלכת פעם להפגנה? לא 46. הפגנה נגד (או בעד) מה? 47. מתי זה היה? 48. אסוציאציות (מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה שומע את המילים האלה): אבישי רביב- מי זה? מטרנה- חברות שלי. לא בגלל שהו תינוקות או משו.. הן פשוט המציאו על זה שיר
רמב"ם- מנסה להיזכר איך קוראים לו בלי ראשי תיבות... רבי.. משו.. בן.. משו פסיכומטרי- פרסומת של לחמן אנגלית- המורה שהייתה לנו שעה שעברה באנגלית פלאפון- הפלאפון שלי תפוז- יאמי!
לאונרדו דה קפריאו (כך כותבים?)- שום דבר לאונרדו דה ווינצ'י- כנ"ל פיתגורס- אוקיי אריק שרון- מוח בריטני ספירס- חשה בני עקיבא- כלום רשת ב'- לא שומעת חברון- טוב.. מני מזוז- אין לי מושג אורי בר לב- לא דיועת 49. באיזה גן היית כשהיית קטן? מה הקשר עכשיו? חחח. הייתי בכמה גנים 50. מי היתה הגננת? כל מיני נו

מלודוש

New member
עונהנהנהנהנה ../images/Emo9.gif

1. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?ממ.. ג'ינסס אחד.. 2. במה המבחן הבא שלך?מתמטיקה 3. מתי הוא יהיה?יום שני 4. אתה יודע טוב את החומר?בערך 5. מי המורה שלך במקצוע הזה?מירב 6. אתה לומד ביום שישי?כה 7. מה הספר האחרון שקראת?לבנות בלבד 8. אהבת?כהה 9. מה הסרט האחרון שראית?"ימים של אהבה"
10. אהבת?מאודדדדדדדדד 11. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אמא(?) 12. על מה דיברת איתו?מי זוכר... 13. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אמא.. 14. על מי אתה יודע הכי הרבה?חברה שלי..[בת-אל
] 15. מה הדבר האחרון שקנית?קצפת.. 16. כמה הוא עלה?14 17. ממי הsms האחרון שקיבלת?אמא.. 18. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?אמאא חיחיחי 19. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?אם
20. מה ממש בא לך לאכול עכשיו?מרק אטריות צח.. 21. יש לך עדשות/ משקפיים?לא 22. עשית ישור שיניים?לא 23. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?אתמול
24. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?שנה שעברה.. 25. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?נתניה(?) 26. למה הלכת לשם?לעשות שופינג... 27. איך קוראים לאמא שלך?איריס כפרעלייה 28. יש לך שם שני? מהו?לאא.. 29. אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא.. 30. אתה אוהב ילדים קטנים?כןן... 31. כמה בני דודים יש לך מצד אמא?4 32. כמה בני דודים יש לך מצד אבא?7 33. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?ירדנה 34. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?16 35. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?שיער.. 36. ובפנימיות?רגישה 37. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?חופרת.. 38. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')מתח,דרמה..
39. עם מי היית רוצה להחליף במשך שבוע?עם בת דודה שלי מעייני.. 40. למה?כי יש לה ה=כ=ל 41. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?4 42. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?קולה 43. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש.ספיר 44. כמה קומות יש לך בבית?3 ועם עלית גג אז 4 45. הלכת פעם להפגנה?לא 46. הפגנה נגד (או בעד) מה?---------- 47. מתי זה היה?--------- 48. אסוציאציות (מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה שומע את המילים האלה): אבישי רביב-מי זה?? מטרנה-תינוק רמב"ם-שיעמום פסיכומטרי-לימודים אנגלית-שלומי פלאפון-שיחה תפוז-כתום לאונרדו דה קפריאו (כך כותבים?)-מי זה לאונרדו דה ווינצ'י-בחילה פיתגורס-(?) אריק שרון-מסכן בריטני ספירס-פאקצה בני עקיבא-דתיים רשת ב'-צחוקים חברון-מתנחלים מני מזוז-מכוער אורי בר לב-לאדעת 49. באיזה גן היית כשהיית קטן?גן ספיר 50. מי היתה הגננת?אורטל

My self and i

New member
../images/Emo28.gif

1. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? תלבושת אחידה
2. במה המבחן הבא שלך? בערבית 3. מתי הוא יהיה? עוד אין תאריך 4. אתה יודע טוב את החומר? כה ברוך ה' 5. מי המורה שלך במקצוע הזה? לינדה 6. אתה לומד ביום שישי? כה 7. מה הספר האחרון שקראת? עיתוןןןןן ראש 1
8. אהבת? חחח כה 9. מה הסרט האחרון שראית? קינג קונג 10. אהבת? כה 11. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? נווושי
12. על מה דיברת איתו? השמינייה 13. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? נושי שיר ודניאל 14. על מי אתה יודע הכי הרבה? הרבה
נועה דניאל שיר 15. מה הדבר האחרון שקנית? ג'ינסים 16. כמה הוא עלה? לא זוכרת 17. ממי הsms האחרון שקיבלת? אמא 18. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אמא 19. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? חחחח אני גם זוכרת 20. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? גלידה 21. יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים שאני בקושי לובשת. 22. עשית ישור שיניים? לא 23. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני חודש 24. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? שנה שעברה. 25. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? רחובות 26. למה הלכת לשם? לחברה שלי 27. איך קוראים לאמא שלך? רחל 28. יש לך שם שני? מהו? אין לי 29. אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבתא שלי ז"ל 30. אתה אוהב ילדים קטנים? מאוווווד 31. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2 32. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? שאלת 33. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? כולם אותו דברר
למרות שאין הרבה
34. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? בגיל שלי [12]
35. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? להוריד תמשקפיים 36. ובפנימיות? להיות יותר סבלנית
37. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שאני לא סבלנית
38. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה ודרמה 39. עם מי היית רוצה להחליף במשך שבוע? אפחד נראלי 40. למה? - 41. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? בע"ה אני רוצה 4 42. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? חלון
43. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש. גל 44. כמה קומות יש לך בבית? בבניין הכוונה? אמממ 7 45. הלכת פעם להפגנה? לא נראלי 46. הפגנה נגד (או בעד) מה? - 47. מתי זה היה? - 48. אסוציאציות (מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה שומע את המילים האלה): אבישי רביב- - מטרנה- תינוקות רמב"ם- - פסיכומטרי- בצפר אנגלית- שפה פלאפון- סלקום תפוז- אנשים
לאונרדו דה קפריאו (כך כותבים?)- ואן גוך
לאונרדו דה ווינצ'י- צייר פיתגורס- - אריק שרון- ממשלה בריטני ספירס- בלונד
בני עקיבא- - רשת ב'- רדיו חברון- - מני מזוז- - אורי בר לב- - 49. באיזה גן היית כשהיית קטן? גן "הינשוף".
50. מי היתה הגננת? ליטל ויפה כפרעלין

../images/Emo113.gifגמאני עונה../images/Emo2.gif

1. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ממ.. הג'ינס שלי
2. במה המבחן הבא שלך? לא זוכרת כבר
3. מתי הוא יהיה? -- 4. אתה יודע טוב את החומר? -- 5. מי המורה שלך במקצוע הזה? -- 6. אתה לומד ביום שישי? כןן
7. מה הספר האחרון שקראת? "מסתוריי כוכב צלמוות"
8. אהבת? כןן! ספר מומלץ!
9. מה הסרט האחרון שראית? "נרניה"
10. אהבת? יאפ! סרט מגניב:] 11. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא
12. על מה דיברת איתו? על האוכל
13. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא
14. על מי אתה יודע הכי הרבה? על חברה שלי
15. מה הדבר האחרון שקנית? פיצה.. ביום הורים
16. כמה הוא עלה? 7 ש"ח 17. ממי הsms האחרון שקיבלת? ירדן
18. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? כנ"ל 19. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אין לי כוח לבדוק
20. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? ממ..קליק
21. יש לך עדשות/ משקפיים? כן, משקפיים.. אבל רק לראייה מהלוח ולטלוויזיה
22. עשית ישור שיניים? רוצים לעשות לי
אבל זה לא אומר שאני רוצה
23. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני.. שבוע? 24. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? ווואוו
לפני מלא מלא זמן 25. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? תל אביב סיטי
26. למה הלכת לשם? כי סבתא שם.
27. איך קוראים לאמא שלך? מירה:] 28. יש לך שם שני? מהו? רוחמה. סתם
אין לי.. 29. אתה קרוי על שם מישהו? מי? על שם הלשון של הפעמון (ענבל)
30. אתה אוהב ילדים קטנים? ברור
31. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 10
32. כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 6
33. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? לירוןןן
34. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? בגיל שלי
35. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? לאדעת 36. ובפנימיות? את השכחנות
37. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לאדעת 38. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה
39. עם מי היית רוצה להחליף במשך שבוע? לא יודעת נו..
40. למה? 41. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3-2 42. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? ילדים
43. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אירנה
44. כמה קומות יש לך בבית? 1 45. הלכת פעם להפגנה? לא
46. הפגנה נגד (או בעד) מה? -- 47. מתי זה היה? -- טוב אמא רוצה את המחשב
ביי ביי

למעלה