בלה בלה בלה
1. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אין אחד כזה 2. במה המבחן הבא שלך? אנגלית, העלאת הקבצות 3. מתי הוא יהיה? ביום ראשון 4. אתה יודע טוב את החומר? כן 5. מי המורה שלך במקצוע הזה? סינדי 6. אתה לומד ביום שישי? לא 7. מה הספר האחרון שקראת? אירופה אירופה 8. אהבת? לא משו 9. מה הסרט האחרון שראית? הארי פוטר 4 10. אהבת? כן 11. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אחותי 12. על מה דיברת איתו? למה היא עייפה כל כך..חחח 13. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא שלי וחברתי הטובה 14. על מי אתה יודע הכי הרבה? על 2 חברות טובות שלי 15. מה הדבר האחרון שקנית? פיצה כפולה ובירה שחורה *אחרי שכל היום ואתמול לא אכלתי* 16. כמה הוא עלה? 12+7= 19 17. ממי הsms האחרון שקיבלת? מחברה טובה שלי 18. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לחברה טובה שלי..חחח 19. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מזל *שההודעה הייתה מזל טוב על הפלא החדש, חולה עלייך אוריה!* 20. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום..אני מפוצצת 21. יש לך עדשות/ משקפיים? כן *עדשות* 22. עשית ישור שיניים? לא! יש לי שיניים ירות מאז ומתמיד 23. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני חודשיים 24. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? אני גרה בירושלים...טכנית ליד 25. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אשדוד לפני חודש 26. למה הלכת לשם? כדי לבלות עם בת דודה שלי 27. איך קוראים לאמא שלך? דניאלה 28. יש לך שם שני? מהו? כן...ליבי
29. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא 30. אתה אוהב ילדים קטנים? כן 31. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 9 32. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אמרתי ש9 33. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? לינוי מצד אמא שלי 34. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 15 וחצי 35. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? אממ משו 36. ובפנימיות? כלום 37. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהיא לא אוהבת את סוג המוזיקה שאני אוהבת 38. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה, אימה ומתח 39. עם מי היית רוצה להחליף במשך שבוע? אפחד 40. למה? ככה 41. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3(?) 42. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? אלדי *המבין יבין* 43. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אלדי... 44. כמה קומות יש לך בבית? 0 45. הלכת פעם להפגנה? כע 46. הפגנה נגד (או בעד) מה? התנדבתי בפעם בצער בע"ח ואנשים רצו לסגור את זה כדי לעשות פרוייקט נדל"ן...אז עשינו הפגנה נגד אבל זה לא עזר...
47. מתי זה היה? לפני שנה 48. אסוציאציות (מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה שומע את המילים האלה): אבישי רביב- הא? מטרנה- תינוקות רמב"ם- עב"ם פסיכומטרי- מבחן אנגלית- קלללל פלאפון- חובה תפוז- אלדי לאונרדו דה קפריאו (כך כותבים?)- איכסע לאונרדו דה ווינצ'י- מה? פיתגורס- לא אריק שרון- לא אכפת בריטני ספירס- תמותי בני עקיבא- דוסים רשת ב'- הרסני מוזיקה חברון- מקום מני מזוז- מזוזה אורי בר לב- לביבות *כן , כן אני ילדה מוזרה* 49. באיזה גן היית כשהיית קטן? שעורה וגפן 50. מי היתה הגננת? שעורה:שושי. גפן: עליזה
1. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אין אחד כזה 2. במה המבחן הבא שלך? אנגלית, העלאת הקבצות 3. מתי הוא יהיה? ביום ראשון 4. אתה יודע טוב את החומר? כן 5. מי המורה שלך במקצוע הזה? סינדי 6. אתה לומד ביום שישי? לא 7. מה הספר האחרון שקראת? אירופה אירופה 8. אהבת? לא משו 9. מה הסרט האחרון שראית? הארי פוטר 4 10. אהבת? כן 11. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אחותי 12. על מה דיברת איתו? למה היא עייפה כל כך..חחח 13. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא שלי וחברתי הטובה 14. על מי אתה יודע הכי הרבה? על 2 חברות טובות שלי 15. מה הדבר האחרון שקנית? פיצה כפולה ובירה שחורה *אחרי שכל היום ואתמול לא אכלתי* 16. כמה הוא עלה? 12+7= 19 17. ממי הsms האחרון שקיבלת? מחברה טובה שלי 18. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לחברה טובה שלי..חחח 19. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מזל *שההודעה הייתה מזל טוב על הפלא החדש, חולה עלייך אוריה!* 20. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום..אני מפוצצת 21. יש לך עדשות/ משקפיים? כן *עדשות* 22. עשית ישור שיניים? לא! יש לי שיניים ירות מאז ומתמיד 23. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני חודשיים 24. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? אני גרה בירושלים...טכנית ליד 25. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אשדוד לפני חודש 26. למה הלכת לשם? כדי לבלות עם בת דודה שלי 27. איך קוראים לאמא שלך? דניאלה 28. יש לך שם שני? מהו? כן...ליבי