גמדונת קיבוצניקית
New member
מהר.
שם:אדוה גיל:17 מקום מגורים:אי שם בגליל התחתון
מקצוע אהוב בבית הספר:אומנות יצירה סרט אהוב:בחזרה לעתיד ספר אהוב:הארי פוטר, 100 חורפים. סופר אהוב:ג'יי קיי רולינג
צייר/ת אהוב:דאלי אוהב פוליטיקה?כשבא לי להתווכח
שמאל או ימין?כמובן ששמאל. מתעניין בפוליטיקה עולמית?לפעמים אוהב לדבר בטלפון?רק בפלא, ורק עם כאלה שלא חופרים
מיכאל-שיר-אוהד? (מכוכב נולד)?אוהד, שומרת אמונים לאנשים מהאזור
גלי צה"ל או 103?גלגל"צ
צבא או שירות לאומי?צבא סקעת או מויאל?מויאלללל
רומן או מתח?שניהם. צעקה או לחישה?צעקה, כן אני בהמה. תתמודדו. ספורט או מנוחה?באמצע די.וי.די או וידיאו?DVD רוק או פופ?הכל חוץ מדיכאון
4 דברים שתיקח לאי בודד?החבר,מוזיקה,חמשב נייד ואוכל. מה תעשה שתהיה גדול?מעצבת פנים. 5 הדברים שהכי מעצבנים אותך?צביעות,שקרנים,בכיינים,אי-צדק, שחף.
5 הדברים שמרגיעים אותך?ליטופים, מוזיקה, אוכל טוב,נשיקה,מיטה. מיהם שלושת האנשים היקרים לליבך?אמא אבא ויאיר. תקופה שהיית רוצה לחזור אליה?כיתה י' תקופה שאתה לא רוצה לחזור אליה?כיתה ד' מאמין באלוהים?ישות אלוהים כלשהי, כן. בגורל?כן מאמין באהבה?ברור
שברת למישהו את הלב פעם?מסתבר. איזה טיפוס אתה?:טיפוס טיפוסי שקט או רועש?רועש צנוע או שחצן?באמצע אחראי או חסר אחריות?אחראית. נוטר טינה או שוכח מהר?שוכחת די מהר וכחן או פשרן?פשרן, אבל כשאני נעולה על משהו, אני מתווכחת, ותמיד מנצחת
מורד או הולך עם הזרם?מה שמתאים לי ברגע נתון צמחוני?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מהו השיר שלך?wonderwall-oasis ציטוט שנחרט בלב?שומרת אותו אצלי בלב. המשפט הכי חזק שאמרו לך?"תודה" *בכי* בכית פעם משמחה?כןןן
רצית פעם להיות בן אדם אחר (אחייך למשל?)?יאפ הלכת מכות פעם?פעם ביום, יש לי בנים אלימים בשכבה. ניתקת קשר עם אדם ואחר כך הצטערת?כן נהנת מהשאלון הזה?בערך עוד פעם?לא
שם:אדוה גיל:17 מקום מגורים:אי שם בגליל התחתון