שאלון!!!!!

a Warming Sign

New member
../images/Emo113.gif

שם: ירדן גיל: עוד 4 חודשים 18
מקום מגורים: מענית מקצוע אהוב בבית הספר: אמנות
סרט אהוב: אקסמן..איזה סרט על
,ראיתי אתמול את שניהם.. ספר אהוב: אני לא מאלה שאוהבים ספרים
סופר אהוב:
צייר/ת אהוב: גוגן אוהב פוליטיקה? בעע שמאל או ימין? מרכז מתעניין בפוליטיקה עולמית? באופן כללי אוהב לדבר בטלפון? לא,הוא מתחמם נורא מהר והאוזן מתחילה לבעור
מיכאל-שיר-אוהד? (מכוכב נולד)? לא
גלי צה"ל או 103? לא
צבא או שירות לאומי? צבא סקעת או מויאל? לא בריבוע|בעע| רומן או מתח? מתח צעקה או לחישה? לחישה
ספורט או מנוחה? מנוחה
די.וי.די או וידיאו? DVD רוק או פופ? רוק
4 דברים שתיקח לאי בודד? מוזיקה,(דנה,אני גונבת ממך!
)רובי,מצלמה,ו.. מה תעשה שתהיה גדול? נראה.. תקופה שהיית רוצה לחזור אליה? גן! תקופה שאתה לא רוצה לחזור אליה? הממ...כיתה ז',ח',ט' מאמין באלוהים?
בגורל?
מאמין באהבה?
שברת למישהו את הלב פעם?
איזה טיפוס אתה? שקט או רועש? שקטה
צנוע או שחצן? צנועה
אחראי או חסר אחריות? שניהם ביחד
נוטר טינה או שוכח מהר? שניהם
וכחן או פשרן? פשרן מורד או הולך עם הזרם? תלוי צמחוני?
..בדיוק מה שחסר לברזל שלי
מהו השיר שלך? One ציטוט שנחרט בלב?
nasty Mr.carbohydrate בכית פעם משמחה?
רצית פעם להיות בן אדם אחר (אחייך למשל?)? בטח הלכת מכות פעם? בטח ניתקת קשר עם אדם ואחר כך הצטערת?
נהנת מהשאלון הזה?
עוד פעם?

יש!!!עונה...

שם:גלי מקצוע אהוב בבית הספר:אנגלית סרט אהוב:ג'מייקה מתחת ל-0,מבצע סבתא,גבעת חלפון אינה עונה,אסקימו לימון-סבבה ספר אהוב:חחח לא יודעת שנים לא קראתי ספרים סופר אהוב:אין צייר/ת אהוב:לא זוכרת איך קוראים לה אוהב פוליטיקה?ממש לא שמאל או ימין?ימין מתעניין בפוליטיקה עולמית?לא אוהב לדבר בטלפון?כן מיכאל-שיר-אוהד? (מכוכב נולד)?בעעעעעעעעע גלי צה"ל או 103?לא יודעת צבא או שירות לאומי?לא יודעת סקעת או מויאל?סקעת..אם כבר...הוא חתיךך רומן או מתח?מתח צעקה או לחישה?צעקה ספורט או מנוחה?מנוחה די.וי.די או וידיאו?די וי די רוק או פופ?רוק 4 דברים שתיקח לאי בודד?אמפי3 מה תעשה שתהיה גדול?לא יודעת 5 הדברים שהכי מעצבנים אותך?ההורים שלי,ההורים שלי,ההורים שלי,ההורים שלי,המורה למתמטיקה 5 הדברים שמרגיעים אותך?בוב מארלי,בוב מארלי,בוב מארלי,בוב מארלי,בוב מארלי מיהם שלושת האנשים היקרים לליבך?ירדן תקופה שהיית רוצה לחזור אליה?כיתה ז' תקופה שאתה לא רוצה לחזור אליה?כיתה ח' מאמין באלוהים?לא יודעת בגורל?לא מאמין באהבה?כן שברת למישהו את הלב פעם?כן איזה טיפוס אתה?: שקט או רועש?לעתים כך ולעיתים כך לרוב שקטה צנוע או שחצן?צנוע אחראי או חסר אחריות?חסר אחריות נוטר טינה או שוכח מהר?שוכחת מהר וכחן או פשרן?פשרנית מורד או הולך עם הזרם?מורדת צמחוני?ברור מהו השיר שלך?לא יודעת..יש המון שירים ועוד לא נפגשתי אם השיר שכששמעתי אותו אמרתי "זה השיר שלי.. "אולי יבוא בהמשך.. ציטוט שנחרט בלב?gotta leave you all behind and face ths truth i dont want to die sometimes wish i never been eorn at all המשפט הכי חזק שאמרו לך?אלוהים נתן לך שתי אוזניים כדי שתדבר פחות ותקשיב יותר בכית פעם משמחה?כן...כשהכיתה שלי לקיבות כתבו לי שיר ושרו לי אותו בבת מצוה..חח זה היה כול כך מצחיק והייתי פשוט מאושרת שבכיתי רצית פעם להיות בן אדם אחר (אחייך למשל?)? הלכת מכות פעם?כן..מזמן..כשהייתי ילדה..אבל אולי פעמיים שלושה אף פעם לא הייתי בנאדם של מכות ניתקת קשר עם אדם ואחר כך הצטערת?ללא נהנת מהשאלון הזה?כן..קצר מדי אבל לא חשוב עוד פעם?הא?!

shahf

New member
../images/Emo2.gif קיבוצניקית לא שמאלנית../images/Emo2.gif

חבר'ה נמצא זן חדש של יונק

חחח דיברנו על זה..ועכשיו אל תספר

לכולם את הפאדיחה של החיים שלי אוקי שחף ואמרי הבינו.

יוּבָל

New member
שאלון ../images/Emo13.gif

שם: הדר גיל: 17 מקום מגורים: הקיבוץ הכי שליטה מקצוע אהוב בבית הספר: שיעור דשא... ותאטרון סרט אהוב: פורסט גאמפ ושיער ספר אהוב: מלחמת העולמות, באדולינה, האלכימאי ועוד המון סופר אהוב: יש כמה צייר/ת אהוב: ליאור אוהב פוליטיקה? לא ממש שמאל או ימין? שמאל מתעניין בפוליטיקה עולמית? לא אוהב לדבר בטלפון? לפעמים מיכאל-שיר-אוהד? (מכוכב נולד)? לא יודעת.. אני לא רואה כוכב נולד גלי צה"ל או 103? גלגל"צ צבא או שירות לאומי? יג' סקעת או מויאל? מויאל חבר של אח שלי (הם שירתו ביחד באותו בסיס בסוף השירות של אח שלי...) רומן או מתח? שניהם צעקה או לחישה? באמצע ספורט או מנוחה? מנוחה די.וי.די או וידיאו? וידיאו לנצח!! וגם דיוידי רוק או פופ? רוק 4 דברים שתיקח לאי בודד? ספר טוב, דיסקים, דיסקמן ובטריות :) מה תעשה שתהיה גדול? רועה צאן 5 הדברים שהכי מעצבנים אותך? שקרים, גשם, אנשים שצועקים, שיעורי תנ"ך וגבי 5 הדברים שמרגיעים אותך? דארק סייד של פינק פלויד, לעשות צמידים, הבובה שיוניל'ה נתן לי ליומולדת, המועדון והטיפות הרגעה שלי מיהם שלושת האנשים היקרים לליבך? זה קשה... יש יותר מ3 תקופה שהיית רוצה לחזור אליה? שנות ה70 וטימיי הביינים.. אבל באמת, לגן או לכיתה י' תקופה שאתה לא רוצה לחזור אליה? כיתה יא' מאמין באלוהים? לא בגורל? כן מאמין באהבה? כן שברת למישהו את הלב פעם? כן איזה טיפוס אתה? רגיש שקט או רועש? בדר"כ שקט, אבל אם אני לא לוקחת טיפות הרגעה זה קשה... צנוע או שחצן? צנוע אחראי או חסר אחריות? אחראית בדר"כ, אבל כשנוח לי אני חסרת אחריות נוטר טינה או שוכח מהר? נוטרת טינה וכחן או פשרן?פשרן מורד או הולך עם הזרם? מורד צמחוני? כן מהו השיר שלך? אין לי שיר שלי, יש לי שירים עם כול מיני אשים.. ציטוט שנחרט בלב? Living is easy with eyes closed המשפט הכי חזק שאמרו לך? לפעמים רע לנו והתאבדות נראית פתרון מצויין, אבל צריך לחכות קצת והכול יסתדר. בכית פעם משמחה? כן רצית פעם להיות בן אדם אחר (אחייך למשל?)? כן (לאו דווקא אח שלי) הלכת מכות פעם? כן ניתקת קשר עם אדם ואחר כך הצטערת? לא נהנת מהשאלון הזה? מאוד עוד פעם? יאללה

elians

New member
והנה שלי

שם: אפי גיל: 22 מקום מגורים: קרית מלוכלכי (מלאכי) מקצוע אהוב בבית הספר: הסטוריה / גאוגרפיה סרט אהוב: coyote ugly ספר אהוב: המוח סופר אהוב: גדי טאוב צייר/ת אהוב: אין אוהב פוליטיקה? אוהד צדק.. מה שלא קיים בפוליטיקה שמאל או ימין? אמצע מתעניין בפוליטיקה עולמית? לא אוהב לדבר בטלפון? כן אבל יש סיוטים בעקבות חשבונות מיכאל-שיר-אוהד? (מכוכב נולד)? לא אהבתי גלי צה"ל או 103? גלי צהל משדרים מהשטח!!! צבא או שירות לאומי? גם וגם תלוי מי ומה סקעת או מויאל? מויאל רומן או מתח? רומן צעקה או לחישה? לחישה ספורט או מנוחה? מנוחה ברור די.וי.די או וידיאו? די וי די רוק או פופ? אפשר 2? 4 דברים שתיקח לאי בודד? טלפון, מחשב, בת זוג, קראוילה של מתנחלים מה תעשה שתהיה גדול? אתאבד.... 5 הדברים שהכי מעצבנים אותך? שקרנים, עצלנים, נצלנים, אגואיסטים, דתיים 5 הדברים שמרגיעים אותך? ליטופים, נשיקות, חיבוקי, שוקולד, שיחות שקטות מיהם שלושת האנשים היקרים לליבך? הוריי שהביאנו עד הלום. עצמי תקופה שהיית רוצה לחזור אליה? תיכון תקופה שאתה לא רוצה לחזור אליה? שירות מאמין באלוהים? לא בגורל? לא מאמין באהבה? שאלה קשה בזמן הכי לא מתאים שברת למישהו את הלב פעם? מקווה שלא איזה טיפוס אתה?: שקט או רועש? שקט צנוע או שחצן? צנוע אחראי או חסר אחריות? אחראי נוטר טינה או שוכח מהר? נוטר טינה וכחן או פשרן? וכחן מורד או הולך עם הזרם? מורד צמחוני? לא אבל לא אוכל עוף מהו השיר שלך? הזדמנות שנייה ציטוט שנחרט בלב? את לא מאמינה שיש עוד אהבה כמה שמתחזקת בכל רגע ובכל מחשבה המשפט הכי חזק שאמרו לך? עדיף להיות נאהב מאשר לאהוב ולהשרף מחדש בכית פעם משמחה? כן רצית פעם להיות בן אדם אחר (אחייך למשל?)? לא הלכת מכות פעם? דה ניתקת קשר עם אדם ואחר כך הצטערת? אכן נהנת מהשאלון הזה? התיש אותי אבל סבבה עוד פעם? מישהו באמת קורא את זה?

boazgilad

New member
אממ כן...

שם:בעז גיל:18 מקום מגורים:קיבוץ... מקצוע אהוב בבית הספר:אברזה סרט אהוב:יש הרבה אממ נבחר ב"לזכור את הטיטנים" ספר אהוב:סידרת ספרי רומח הדרקון סופר אהוב:אני מניח שמרגרט וייס וטרייסי היקמן צייר/ת אהוב:יש הרבה אממ בעיקר ידידות שלי.. אוהב פוליטיקה?למה לאהוב שחיטויות? שמאל או ימין?שמאל מתעניין בפוליטיקה עולמית?כה.. אוהב לדבר בטלפון?כה.. מיכאל-שיר-אוהד?אה? אם זה מה שאני חושב אז לא?:S (מכוכב נולד)? גלי צה"ל או 103?מזה 103? צבא או שירות לאומי?צבא סקעת או מויאל?אף אחד רומן או מתח?מתח צעקה או לחישה?לחישה ספורט או מנוחה?ספורט ומנוחה כל אחד בזמנו שלו די.וי.די או וידיאו?דיוידי רוק או פופ?רוק (כאילו דה!) 4 דברים שתיקח לאי בודד?כדור, אקדח, קולה, דיסקמן אם דיסקים מה תעשה שתהיה גדול?אחיה אני מקווה 5 הדברים שהכי מעצבנים אותך?אממ שטיקמן, שלא מבינים על מדברים ועדיין מתווכחים על זה, אממ מוזיקה מזרחית, פרחות, ערסים 5 הדברים שמרגיעים אותך?מוסיקה טובה, לדבר אם חברים, לא לדבר אם ההורים שלי, ספורט,להיות לבד(כשצריך) מיהם שלושת האנשים היקרים לליבך?אממ יש יותר מ3 רק בפורום הזה יש לפחות 5 תקופה שהיית רוצה לחזור אליה?גיל3-13 תקופה שאתה לא רוצה לחזור אליה?16-18 מאמין באלוהים?לא יודע בגורל?לא יודע אבל אני רוצה להאמין:S מאמין באהבה?כן שברת למישהו את הלב פעם?לא שאני יודע איזה טיפוס אתה?לא יודע שקט או רועש?גם וגם תלוי מתי צנוע או שחצן?צנוע מקווה אחראי או חסר אחריות?אחראי:S נוטר טינה או שוכח מהר?משתדל לשכוח מהר וכחן או פשרן?תלוי מורד או הולך עם הזרם?תלוי אם הזרם צודק לדעתי צמחוני?לא מהו השיר שלך?יש לי הרבה אבל אני מניח שUNDER THE BRIDGE ציטוט שנחרט בלב?"עברנו את פרעה נעבור גם את זה" המשפט הכי חזק שאמרו לך?לא יודע:S בכית פעם משמחה?אממ לא רצית פעם להיות בן אדם אחר (אחייך למשל?)?כן הרבה פעמים(אם הבנתי את השאלה) הלכת מכות פעם?כן ניתקת קשר עם אדם ואחר כך הצטערת?לא ניתקתי קשר בחיים שלי מרצון נהנת מהשאלון הזה?היה בסדר עוד פעם? מה עוד הפעם?

moranka

New member
תוריייי!!!

שם: מורן גיל: 22 (אבל זה משתנה עוד חודש וחצי) מקום מגורים: בקיבוץ (קרוב לאיתן! קרוב וחצי לדנה) מקצוע אהוב בבית הספר: צילום ואומנות, אנגלית, מדעי הדשא, סרט אהוב: אוסטין פאוארס, גבעת חלפון, ספר אהוב: משהו של אתגר קרת שקראתי, שכחתי מה. סופר אהוב: קראתי רק ספרים של אתגר קרת. צייר/ת אהוב: דאלי. אוהב פוליטיקה? משתדלת שלא, אבל המושחתים האלה בכל מקום!! שמאל או ימין? השמאל השמאלי מתעניין בפוליטיקה עולמית? רק בפולטיקה של הודו... אוהב לדבר בטלפון? כשיש על מה, וכשהשיחה מעניינת מיכאל-שיר-אוהד? (מכוכב נולד)? יהודה! נקודה!! גלי צה"ל או 103? גלגל"צ צבא או שירות לאומי? גם וגם, עדיף צבא. סקעת או מויאל? ויזל. רומן או מתח? אפשר שניהם, עדיף את רומן. צעקה או לחישה? תלוי על מי ספורט או מנוחה? תלוי מתי די.וי.די או וידיאו? דויד רוק או פופ? שניהם 4 דברים שתיקח לאי בודד? תיק מלא דברים, אייפוד, משקפיים, סכין בעלת ארבע עוצמות חתיכה ונסירה עם לייזר ולהבים מתחלפים. מה תעשה שתהיה גדול? אני אשב לי בבית זקנים בכיף, פעם ביום יעשו לי אמבטיית שמש, ינקו לי את התותבות, יחליפו לי חיתולים, אני אשחק וויסט ומשחקי אול דיי לונג! 5 הדברים שהכי מעצבנים אותך? שקרים, שחיתות, אי-צדק, הקטנת ראש, 5 הדברים שמרגיעים אותך? לישון, לנום, לנוח, לא לעשות הרבה ולסרוג! מיהם שלושת האנשים היקרים לליבך? אבאמא אחות ואח שלי. תקופה שהיית רוצה לחזור אליה? כיתה ז' תקופה שאתה לא רוצה לחזור אליה? - מאמין באלוהים? לפעמים בגורל? לפעמים מאמין באהבה? כן! שברת למישהו את הלב פעם? לא נראה לי... איזה טיפוס אתה?: "יהללוך אחרים ולא פיך" (א.הפקות) שקט או רועש? לפעמים ככה ולפעמים ככה צנוע או שחצן? צנוע אחראי או חסר אחריות? נוטר טינה או שוכח מהר? וכחן או פשרן? גם וגם מורד או הולך עם הזרם? בדרך כלל מורד צמחוני? כמעט מהו השיר שלך? כל השירים ברדיו ציטוט שנחרט בלב? "אני אוהב אותך, תמיד אהבתי אותך ואני תמיד יאהב אותך" המשפט הכי חזק שאמרו לך? כנ"ל בכית פעם משמחה? כן רצית פעם להיות בן אדם אחר (אחייך למשל?)? לא הלכת מכות פעם? בארור!! ניתקת קשר עם אדם ואחר כך הצטערת? כן נהנת מהשאלון הזה? מאוד עוד פעם? כן... שם: מורן גיל: 22 (אבל זה משתנה עוד חודש וחצי) מקום מגורים: בקיבוץ (קרוב לאיתן! קרוב וחצי לדנה) מקצוע אהוב בבית הספר: צילום ואומנות, אנגלית, מדעי הדשא, סרט אהוב: אוסטין פאוארס, גבעת חלפון, ספר אהוב: משהו של אתגר קרת שקראתי, שכחתי מה. סופר אהוב: קראתי רק ספרים של אתגר קרת. צייר/ת אהוב: דאלי. אוהב פוליטיקה? משתדלת שלא, אבל המושחתים האלה בכל מקום!! שמאל או ימין? השמאל השמאלי מתעניין בפוליטיקה עולמית? רק בפולטיקה של הודו... אוהב לדבר בטלפון? כשיש על מה, וכשהשיחה מעניינת

דוויד 25

New member
-שאלון מעוד מקיף לדעתי.

שם:שמור במערכת. גיל:25 מקום מגורים:היי שם בנגב מקצוע אהוב בבית הספר:בדיוק זה המיקצוע שלי (שומר בית ספר) סרט אהוב:TOPGAN ספר אהוב:רומך הדקון סופר אהוב:לא יודע מי שכתב את רומח הדרקון צייר/ת אהוב:לא מבין בזה אז כניראה אחיין שלי. אוהב פוליטיקה? לא שמאל או ימין? שמאל מרכזי מתעניין בפוליטיקה עולמית? לא אוהב לדבר בטלפון? תלוי עם מי מיכאל-שיר-אוהד? (מכוכב נולד)? לא מכיר גלי צה"ל או 103? גלגל"צ לנצח צבא או שירות לאומי? ברור צבא סקעת או מויאל? סקעת ובגדול רומן או מתח? מתח ורצוי בוידאו צעקה או לחישה? ליחשה אומרת הרבה יותר ספורט או מנוחה? עדיף לנוח די.וי.די או וידיאו? תלוי מה יש אצל השכן. רוק או פופ? רוק 4 דברים שתיקח לאי בודד? טלויזיה, קולה, בחורה יפה, ומליון דולר (אין כבר איים בודדים) מה תעשה שתהיה גדול? אני יהיה נהג אוטובוס (מה זאת אומרת? אני כבר גדול) 5 הדברים שהכי מעצבנים אותך? אנשים צבועים,בחורות,באגים במחשב,נצלנים וכל מיני אנשים שתופסים מעצמם, שחיטות וחוסר צדק. 5 הדברים שמרגיעים אותך? מוסיקה שקטה, יוגה, לישון, בחורות, והכי הכי נהיגה. מיהם שלושת האנשים היקרים לליבך? אבא, אחותי האמצאית והבן שלה. תקופה שהיית רוצה לחזור אליה? תקופת האצילים באנגליה (סתם ניראה לי מגניב) תקופה שאתה לא רוצה לחזור אליה? אתמול. (סתם היה מעצבן.) מאמין באלוהים? מאמין בהסתייגות בגורל? גם מאמין באהבה? מאמין גדול באהבה אבל איפה היא להזעזל. שברת למישהו את הלב פעם? קרה. איזה טיפוס אתה?:אופטימי וביישן שקט או רועש? שקט שעושה רעש. צנוע או שחצן? צנוע, מעוד צנוע וגם חתיך אחראי או חסר אחריות? אחראי נוטר טינה או שוכח מהר? לא נוטר טינה אבל גם לא שוכח וכחן או פשרן? תלוי במה. (כשאני צודק חבל על הזמן) מורד או הולך עם הזרם? מורד עם הזרם צמחוני? אוכל בשר מניאק (דרום אמריקאי.) מהו השיר שלך? שיר הנושא של של הסרט "איש הנצח" ציטוט שנחרט בלב? על תעשה לחברך מה ששנוא אליך. המשפט הכי חזק שאמרו לך? כשמצב חרא צריך להיתפנות (לשרותים) בכית פעם משמחה? לא רצית פעם להיות בן אדם אחר (אחייך למשל?)? לא חשבתי על זה אף פעם אבל ניראה לי שלא (לכל אחד עדיף את הצרות של עצמו שהוא מכיר מאשר צרות אחרות שהוא לא מכיר.) הלכת מכות פעם? כן והפסדתי. ניתקת קשר עם אדם ואחר כך הצטערת? כל בן אדם שניתקתי איתו קשר הצתערתי על זה אחר כך. נהנת מהשאלון הזה? בערך. עוד פעם?כככככככככככככככככןןןןןןןןן!!!!!!!!!

MsUnderstood

New member
יש עוד מישו שמכיר את רומח הדרקון!

אז השאלה מתבקשת...אתה בפורום של זה? (לא,אני לא מכירה את זה,מנהל שותף שלי מנהל את הפורום)

דוויד 25

New member
האמת?

שגם אני לא בפורום הזה... אפילו לא מכיר את הפורום פשוט אוהב את הסידרה וזהו. וחוץ מזה לא חשבתי לשאול. מה שכן אני שואל זה: קראת?

MsUnderstood

New member
לא,לא קראתי,כמו שאמרתי,מישו שמנהל

איתי פורום מנהל גם את הפורום של זה..

boazgilad

New member
רומח הדרקון סדרת ספרים ענקית!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מצויין פשוט מצויין!

shahf

New member
יש פה מישהו שאוהב TOP GUN!!!!!

אם היית בחורה הייתי מתחתן איתך!

למעלה